Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ja.neron
#226 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
PREDLAŽEM DA UKINEMO ĆIRU KAO ŠTO SMO UKINULI USKOTRAČNU PRUGU ZA PRAČU I OSTALA SELA
- cyprus
#227 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Hm, Ćiro, ne Ćiro, svejedno...
Al neko postavi pametno pitanje: da li je moguće borit se protiv saveza, a ne bojkotovat reprezentaciju? Ja nekako koliko god se trudio nisam mogo navijat ni za Azerbejdžan, a teško da ću moći i za Španiju

A što se tiče Alija-Tuđman prepirke, de ljudi ba...

Al neko postavi pametno pitanje: da li je moguće borit se protiv saveza, a ne bojkotovat reprezentaciju? Ja nekako koliko god se trudio nisam mogo navijat ni za Azerbejdžan, a teško da ću moći i za Španiju
A što se tiče Alija-Tuđman prepirke, de ljudi ba...
- ja.neron
#228 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
šta ima komšija, večeras mirno na alipašinu
- karanana
#229 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
bojkot i nista drugo. bojkot i tog nekog sponzora koji subvencira i finansira ciru i savez pa da vidimo koliko ce im se isplatiti sponzorisati mafiju kad raja prestane da kupuje njihove proizvode. ako je mikado, iako je cokolada od rize super, ja od sutra prelazim na milku sa rizom.
- cyprus
#230 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
otprilikeja.neron wrote:šta ima komšija, večeras mirno na alipašinu
-
nikad_izvini
#231 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Ćiro:
-otimao nam igrače, taj trend se i kasnije nastavio(Ćorluke i ini)
-uvlačio se Franji u dupe koliko je mogao
-nije baš u cvijetu mladosti
-vjerovatno je veći gmizavac i prevarant od ovih naših kokošara zajedno
-dobar je motivator(šta god to značilo)
-mogao bi vratiti dosta igrača u reprezentaciju, možda
Savez se pokazao opasnim protivnikom.Izvukli su keca iz rukava i skočili nam lagano-sportski u usta.Podržaće ih dovoljno ljudi da opstanu još barem godinu, a poslie, jebiga, ko živ ko mrtav.
Ćiro nema šta da izgubi, realno.Ako napravi rezultat, dobro jeste.Ako ne napravi ništa, klepiće solidne pare za njegove godine.Prostom matematikom se dolazi do minimalne cifre od 240.000 KM za dvije godine, jer se ugovor ne može prekinuti bez isplate ostatka novca(vjerujem da je ugovor isti kao šta je imao i Slišković).
240.000 bez sumnjivih utakmica sa Iranima i inim.Malo premijica, malo sponzora, malo uzimanja para igračima i eto Ćiri na kontu 500.000 KM
Za čovjeka koji je zagazio u 72-73 godinu, odlično.
Ćiro ne gubi, stoka iz saveza ne gubi.Jebiga onda, ko gubi?
Odgovor se naslućuje.Mi debili
A debili jesmo i to zorno potvrđujemo.
Ćiro nije imao rezultata od 98 godine, nije imao ni ozbiljne ponude.Xamax, Iran, Osijek, Dinamo, Varteks, Zagreb su bile destinacije.Dinamo se eventualno može nazvati solidnim poslom(u veoma lošoj ligi skoro bez konkurencije), ovo ostalo
Tja.Jadno.
Ako nam je ovo spasilac, najebali smo. A jesmo, mi debili.
Spasilac treba da vrati SVE igrače u reprezentaciju, dovede nove likove tipa Subotića iz Dortmunda, onog malog(zaboravih mu ime) što je potpisao za Liverpul, Pjanić se tu podrazumjeva itd.
Spasilac treba da vrati publiku na stadione(to neće biti teško imajući u vidu da smo debili).
Spasilac treba da postroji gnjide iz saveza i natjera ih da rade svoj posao, "otpusti" Ušanovića, Dominkovića, Čeku i fukaru Čolakovića.Raspusti IO Saveza, sve ih redom otjera,
Spasilac treba da dovede bivše asove BH fudbala u na čelo Saveza
Spasilac treba da popravi jadni rejting BH fudbala kod Eufe i Fife
Spasilac treba da bude čudotvorac sa deset čarobnih štapića i ima u blizini dva Merlina i par Hudinija kao ispomoć.
Jebiga, malo nerealno.
Sve u svemu, donji smo kako god okreneš. Ko nas jebe, ništa bolje nismo ni zaslužili.
Savez se pokazao opasnim protivnikom.Izvukli su keca iz rukava i skočili nam lagano-sportski u usta.Podržaće ih dovoljno ljudi da opstanu još barem godinu, a poslie, jebiga, ko živ ko mrtav.
Ćiro nema šta da izgubi, realno.Ako napravi rezultat, dobro jeste.Ako ne napravi ništa, klepiće solidne pare za njegove godine.Prostom matematikom se dolazi do minimalne cifre od 240.000 KM za dvije godine, jer se ugovor ne može prekinuti bez isplate ostatka novca(vjerujem da je ugovor isti kao šta je imao i Slišković).
240.000 bez sumnjivih utakmica sa Iranima i inim.Malo premijica, malo sponzora, malo uzimanja para igračima i eto Ćiri na kontu 500.000 KM
Ćiro ne gubi, stoka iz saveza ne gubi.Jebiga onda, ko gubi?
Odgovor se naslućuje.Mi debili
Ćiro nije imao rezultata od 98 godine, nije imao ni ozbiljne ponude.Xamax, Iran, Osijek, Dinamo, Varteks, Zagreb su bile destinacije.Dinamo se eventualno može nazvati solidnim poslom(u veoma lošoj ligi skoro bez konkurencije), ovo ostalo
Spasilac treba da vrati SVE igrače u reprezentaciju, dovede nove likove tipa Subotića iz Dortmunda, onog malog(zaboravih mu ime) što je potpisao za Liverpul, Pjanić se tu podrazumjeva itd.
Spasilac treba da vrati publiku na stadione(to neće biti teško imajući u vidu da smo debili).
Spasilac treba da postroji gnjide iz saveza i natjera ih da rade svoj posao, "otpusti" Ušanovića, Dominkovića, Čeku i fukaru Čolakovića.Raspusti IO Saveza, sve ih redom otjera,
Spasilac treba da bude čudotvorac sa deset čarobnih štapića i ima u blizini dva Merlina i par Hudinija kao ispomoć.
Jebiga, malo nerealno.
Sve u svemu, donji smo kako god okreneš. Ko nas jebe, ništa bolje nismo ni zaslužili.
Last edited by nikad_izvini on 11/07/2008 01:01, edited 1 time in total.
- jennisjoplin
#232 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
normalno, nidje bordo boje a grbavica blizuja.neron wrote:šta ima komšija, večeras mirno na alipašinu
-
nihoniho
#233 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Ne bih o politici ali:nikad_izvini wrote:Ćiro:
240.000 bez sumnjivih utakmica sa Iranima i inim.Malo premijica, malo sponzora, malo uzimanja para igračima i eto Ćiri na kontu 500.000 KMZa čovjeka koji je zagazio u 72-73 godinu, odlično.
Ćiro ne gubi, stoka iz saveza ne gubi.Jebiga onda, ko gubi?![]()
Odgovor se naslućuje.Mi debiliA debili jesmo i to zorno potvrđujemo.
Ćiro nije imao rezultata od 98 godine, nije imao ni ozbiljne ponude.Xamax, Iran, Osijek, Dinamo, Varteks, Zagreb su bile destinacije.Dinamo se eventualno može nazvati solidnim poslom(u veoma lošoj ligi skoro bez konkurencije), ovo ostalo![]()
Tja.Jadno.
Spasilac treba da postroji gnjide iz saveza i natjera ih da rade svoj posao, "otpusti" Ušanovića, Dominkovića, Čeku i fukaru Spasilac treba da postroji gnjide iz saveza i natjera ih da rade svoj posao, "otpusti" Ušanovića, Dominkovića, Čeku i fukaru Čolakovića.Raspusti IO Saveza, sve ih redom otjera,
Spasilac treba da bude čudotvorac sa deset čarobnih štapića i dva Merlina kao ispomoć.
Jebiga, malo nerealno.
Spasilac treba da "otpusti" Silajdzice , Izetbegovice i sl. .. do tada sve je ...
Sp
-
callmethebreeeze
#234 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
mozda cirine godine u svemu ovome mogu i biti od koristi. nece valjda i on dopustiti ovim debilima da ga zajebavaju. mozda ih 'ladno odhebe ako mu pocnu srati. mozda mu je, ovako na koncu zivota, proradila ljubav prema domovini pa zeli da nesto dobro ucini i za nas. a mozda ga samo kita boli i vidi bih kao dobar i lak nacin da zaradi jos vise love.
bumo vidjeli.
bumo vidjeli.
-
Ali_G
#235 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Svako ko je podrzavao ideje krivoustog mi je dusman i uvijek ce to i biti. Danasnji izbor pokazuje da ljudi koji su na celu saveza nemaju trunke obraza. Rodjenu bi mater prodali za pare. Bojkot i samo bojkot. Ko im ode na utakmicu, ne znam sta da mislim...
- jennisjoplin
#236 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
poskakljaj me ispod pazuha, necallmethebreeeze wrote:mozda cirine godine u svemu ovome mogu i biti od koristi. nece valjda i on dopustiti ovim debilima da ga zajebavaju. mozda ih 'ladno odhebe ako mu pocnu srati. mozda mu je, ovako na koncu zivota, proradila ljubav prema domovini pa zeli da nesto dobro ucini i za nas. a mozda ga samo kita boli i vidi bih kao dobar i lak nacin da zaradi jos vise love.
bumo vidjeli.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#237 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Na ovaj nacin su gnjide 90% medije opet vratili na svoju stranu, oept ce se pricati o reprezentaciji, mozda ovaj klosar vrati neke igrace, bice sigurno bombasticnih izjava tipa idemo sigurno na SP, mi vrijedimo milione i slicno. Na potezu smo mi, obican narod. Ako se i mi budemo opet zainteresovali za reprezentaciju, eto ti iIlji, usketu i ostalim gnjidama fine love u narednom periodu. Daj Boze da prvu tekmu kvalifikacija fasujemo od Spanije jedno 7-8 komada, a onda na prvu domacu utakmicu da dodje manje ljudi nego sto je bilo protiv azerbejdzana.
Po meni ovim potezom je samo produzena agonija BiH fudbala
Po meni ovim potezom je samo produzena agonija BiH fudbala
-
nikad_izvini
#238 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
To je već malo šira tema.Obala Slonovače je bajna država? Nema ratova, gladi, neimaštine i lopova? U državama Južne Amerike također cvjetaju ruže?nihoniho wrote:Ne bih o politici ali:nikad_izvini wrote:Ćiro:
240.000 bez sumnjivih utakmica sa Iranima i inim.Malo premijica, malo sponzora, malo uzimanja para igračima i eto Ćiri na kontu 500.000 KMZa čovjeka koji je zagazio u 72-73 godinu, odlično.
Ćiro nije imao rezultata od 98 godine, nije imao ni ozbiljne ponude.Xamax, Iran, Osijek, Dinamo, Varteks, Zagreb su bile destinacije.Dinamo se eventualno može nazvati solidnim poslom(u veoma lošoj ligi skoro bez konkurencije), ovo ostalo![]()
Tja.Jadno.
Spasilac treba da postroji gnjide iz saveza i natjera ih da rade svoj posao, "otpusti" Ušanovića, Dominkovića, Čeku i fukaru Spasilac treba da postroji gnjide iz saveza i natjera ih da rade svoj posao, "otpusti" Ušanovića, Dominkovića, Čeku i fukaru Čolakovića.Raspusti IO Saveza, sve ih redom otjera,
Spasilac treba da bude čudotvorac sa deset čarobnih štapića i dva Merlina kao ispomoć.
Jebiga, malo nerealno.
Spasilac treba da "otpusti" Silajdzice , Izetbegovice i sl. .. do tada sve je ...
Sp
Jebiga, naš fudbal je u gorem stanju od naše države, a država nam je u qurcu.
- max_power
#239 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
ja bih najvise volio da se kriminalcima u savezu bave organi vlasti (ne sumnjam da ima materijala za bar nekoliko optuznica i hapsenja) a da mi podrzavamo nase igrace i nasu reprezentaciju.
vise mi je dokurc... sto nam generacije igraca propadaju i prestaju igrati (zadnji je Barbarez) a mi stojimo vazda na istom mjestu. ili nazadujemo.
mogli su i talijani bojkotovati reprezentaciju kad se otkrio calciopolli ali nisu, otisli su na SP i osvojili ga.
jeli to realno razmisljanje?
vise mi je dokurc... sto nam generacije igraca propadaju i prestaju igrati (zadnji je Barbarez) a mi stojimo vazda na istom mjestu. ili nazadujemo.
mogli su i talijani bojkotovati reprezentaciju kad se otkrio calciopolli ali nisu, otisli su na SP i osvojili ga.
-
callmethebreeeze
#240 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
nije realno razmisljanje, jer, jebi ga, italija je italija, njihova fudbalska infrastruktura je totalno drugacija. neko gore spomenu obalu slonovace, i oni imaju fudbalske akademije gdje se radi ozbiljno s djecom. meni se cini da nasi talenti nisu plod neke strategije vec puka sreca. nista od nas nece biti dok se ide na ho-ruk, bez plana i ulaganja i dugorocnih investicija. mala smo mi zemlja da bi nam bog dao da se u jednoj generaciji rodi toliko momaka koji bi mogli nesto napraviti na nekom takmicenju.max_power wrote:ja bih najvise volio da se kriminalcima u savezu bave organi vlasti (ne sumnjam da ima materijala za bar nekoliko optuznica i hapsenja) a da mi podrzavamo nase igrace i nasu reprezentaciju.
- Edin H.
#241 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
max_power wrote:ja bih najvise volio da se kriminalcima u savezu bave organi vlasti (ne sumnjam da ima materijala za bar nekoliko optuznica i hapsenja) a da mi podrzavamo nase igrace i nasu reprezentaciju.
Koristenje legalnih organa vlasti je jedini nacin da se ovi majmuni skinu
Treba konacno priznati da bojkot nije urodio planiranim rezultatima, slazem se da se treba vratiti na plan A.
Otprilike poput utakmice u Madjarskoj - podrska reprezentaciji, uz povremeno prozivanje i provociranje Saveza (uz naravno bacanje stolica na madjarske vatrogasce
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#242 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Pa kako ce vlast njima ishta kada ih je ista tu i stavila. Fudbal=politika u BiH 
- max_power
#243 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Bojkot nije bio skroz neuspjesan, otjeran je Pasalic. Ali mislim da je to max sto se moze uraditi u ovom trenutku na taj nacin. Treba promjenit strategiju.Edin H. wrote:max_power wrote:ja bih najvise volio da se kriminalcima u savezu bave organi vlasti (ne sumnjam da ima materijala za bar nekoliko optuznica i hapsenja) a da mi podrzavamo nase igrace i nasu reprezentaciju.
jeli to realno razmisljanje?![]()
Koristenje legalnih organa vlasti je jedini nacin da se ovi majmuni skinu![]()
Treba konacno priznati da bojkot nije urodio planiranim rezultatima, slazem se da se treba vratiti na plan A.
Otprilike poput utakmice u Madjarskoj - podrska reprezentaciji, uz povremeno prozivanje i provociranje Saveza (uz naravno bacanje stolica na madjarske vatrogascejer su to zasluzili
)
Mozda umjesto pred savezom treba protestovati pred skupstinom, jer oni su odgovorni za puno toga pa tako i za savez.
I naravno na utakmicama ih prozivati...
- max_power
#244 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
u pravu si da mi nemamo infrastrukturu ali rad s djecom i fudbalske akademije je jedna od stvari za koje glavni krivac nije savez vec klubovicallmethebreeeze wrote:nije realno razmisljanje, jer, jebi ga, italija je italija, njihova fudbalska infrastruktura je totalno drugacija. neko gore spomenu obalu slonovace, i oni imaju fudbalske akademije gdje se radi ozbiljno s djecom. meni se cini da nasi talenti nisu plod neke strategije vec puka sreca. nista od nas nece biti dok se ide na ho-ruk, bez plana i ulaganja i dugorocnih investicija. mala smo mi zemlja da bi nam bog dao da se u jednoj generaciji rodi toliko momaka koji bi mogli nesto napraviti na nekom takmicenju.max_power wrote:ja bih najvise volio da se kriminalcima u savezu bave organi vlasti (ne sumnjam da ima materijala za bar nekoliko optuznica i hapsenja) a da mi podrzavamo nase igrace i nasu reprezentaciju.
-
Sociolog
#245 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
MOZDA proradila ljubav prema domovini pa zeli da nesto dobro ucini i za nas ( UVIJEK JE GOVORIO DA MU JE BIH DOMOVINA, I NIKAD SE NIJE TOG STIDIO,TO POSTUJEM),ili lopovski da zaradi lako fine pare. Manipulator i stari lisac, protiv kokosara iz Saveza, kako god izgledace duhovito ponekad 
-
nihoniho
#246 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
nisi u pravu, puno drzava je korumpirano i u evropi, rusija ukraina...no, njihove korumpirane vodje ipak brinu o glasu javnostii i ,uopste , stalo im je da njihova drzava postize neke rezultate. ovi nasi brinu samo halki i svjesno razgradjuju sve sto moze mirisati na napredak. jasno je da im ne odgovaraju promjene koje trazi narod, jer taj isti narod se moze osiliti, pa sutra traziti i njihove smjene.nikad_izvini wrote:To je već malo šira tema.Obala Slonovače je bajna država? Nema ratova, gladi, neimaštine i lopova? U državama Južne Amerike također cvjetaju ruže?nihoniho wrote:Ne bih o politici ali:nikad_izvini wrote:Ćiro:
Tja.Jadno.
Jebiga, malo nerealno.
SpIma još primjera katastrofa država, lopovske vlasti i učestvovanja na EP-u ili SP-u.Mnogo više na SP-u, da se ne lažemo.
Jebiga, naš fudbal je u gorem stanju od naše države, a država nam je u qurcu.
- Fratris
#247 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Jel mogu na trenutak skrenuti malo s teme i pitati koje je to igrace Ciro nama oteo? U bukvalnom smislu. Tko je to izgarao od zelje da igra za BiH ali ga je Ciro natjerao da igra za Hr?nikad_izvini wrote:Ćiro:
A Corluka mi je rod i znam da nije nikad imao namjere da igra za BiH.
-
bice_bice
#248 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
nikad izvini, izvini se co'eku, ba 
-
bogen
#249 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Lesi se vraca kuci...
-
Mobile_Disco
#250 Re: Izbor novog selektora fudbalske/nogometne reprezentacije BiH
Vise igraca je nagovarao da igraju za Hrv svojom "filozofskom pricom" obecavao im kule i gradove.. U sta su oni i povjerovali..Fratris wrote:Jel mogu na trenutak skrenuti malo s teme i pitati koje je to igrace Ciro nama oteo? U bukvalnom smislu. Tko je to izgarao od zelje da igra za BiH ali ga je Ciro natjerao da igra za Hr?nikad_izvini wrote:Ćiro:
A Corluka mi je rod i znam da nije nikad imao namjere da igra za BiH.
A Corluka i svi oni koji su otisli da igraju za Hrv a rodjeni su u BOSNI I HERCEGOVINI treba da se stide..
BOJKOT!!!
SAVEZ NAPOLJE!!!