Izbocina na desnom ramenu
Moderator: anex
-
DZONPI
#1 Izbocina na desnom ramenu
Jeli imo ko sta slicno.Naime na desnom ramenu sam napipo gutu tj okruglo nesto poput klikera odma ispod koze.Tvrdo je ne boli nista.Imo sam to prije par godina i samo je nestalo ali bilo je malo vece.
- Aethaercyn
#2 Re: Izbocina na desnom ramenu
Hmmm da nije masno potkožno tkivo?DZONPI wrote:Jeli imo ko sta slicno.Naime na desnom ramenu sam napipo gutu tj okruglo nesto poput klikera odma ispod koze.Tvrdo je ne boli nista.Imo sam to prije par godina i samo je nestalo ali bilo je malo vece.
-
fiko_halimic
#3 Re: Izbocina na desnom ramenu
vjerovatno da jeste. imam i ja to. nikako da se ohrababrim i odem na amputaciju.
- Neradnik
#4 Re: Izbocina na desnom ramenu
Mozda ti treća ruka niče 
Otiđi ti doktoru pusti se rekla-kazala.
Otiđi ti doktoru pusti se rekla-kazala.
-
TheMule
#5 Re: Izbocina na desnom ramenu
To je mozda mrtva kost. Nije opasno, ali moze su upaliti.DZONPI wrote:Jeli imo ko sta slicno.Naime na desnom ramenu sam napipo gutu tj okruglo nesto poput klikera odma ispod koze.Tvrdo je ne boli nista.Imo sam to prije par godina i samo je nestalo ali bilo je malo vece.
-
fiko_halimic
#6 Re: Izbocina na desnom ramenu
masno tkivo. posoje dvije vrste istog. kalifikovano, koje oko masnoce imaju kalifikat, pa je na dodir tvrdo, i obicno, koje je na dodir mekano.
- SmokingMan
#7 Re: Izbocina na desnom ramenu
DZONPI wrote:Jeli imo ko sta slicno.Naime na desnom ramenu sam napipo gutu tj okruglo nesto poput klikera odma ispod koze.Tvrdo je ne boli nista.Imo sam to prije par godina i samo je nestalo ali bilo je malo vece.
Ništa se ti plaho nemoj brinut,idi ti lagano doktoru neka to fino pregleda...
-
NNNN
#8 Re: Izbocina na desnom ramenu
nije strašno, ja već bio. osim ako nije na nekom nezgodnom mjestu....fiko_halimic wrote:vjerovatno da jeste. imam i ja to. nikako da se ohrababrim i odem na amputaciju.
-
fiko_halimic
#9 Re: Izbocina na desnom ramenu
isto na desnom ramenu. hvala ti na ohrabrenju.
mozes li mi malo opisati kako to ide?
mozes li mi malo opisati kako to ide?