Potrebna mi je dobra adresa tj. dobar zubar u Sarajevu koji radi izbjeljivanje zuba. E sad ne treba mi klasicno izbjeljivanje zuba zato sto to u mom slucaju ne bi uspjelo. Problem je u tome sto sam prije par godina operisala gornji dio vilice (radi problema i raznih procesa u korijenu, a to je duga prica, zubar isto u Sa popravio ali nije ocistio kako treba zalijepio plombom i gle iznenadjenja ja zavrsila nakon 1g. na operacionom stolu
Sreca u nesreci je bila ta da je opraciju izvrsio strucnjak u svom poslu tako da sam uspjela sacuvati sve zube. Posljedica te operacije je ta da su ti zubi fakticki mrtvi, tj. nema zivca u njima. I naravno da su nakon izvjesnog vremena poceli da tamne, ne dolazi 'ishrana' zuba kroz zivac.
Cula sam da ima neka metoda izbjeljivanja unutrasnje strane zuba. Kako sam shvatila ubace vaticu natopljenu (ne znam ni ja sad tacno kojom) tekucinom i to drzis nekih 20tak dana i zub ti izblijedi. Da li je neko cuo za ovu metodu i da li uopste ima u Sa zubar koji to radi?
Hvala na pomoci.