Ja sam izbjeljivao sa peroxidom prije godinu i po - dvije , znaci prezadovoljan, prekjucer sam ih opet izbijelio jer sam imao neko slavlje

al inace bili su jos uvijek jako dobro bijeli.
Ovo sto pricaju nesto 1000 pa 1600 KM za izbljeljivanje, ma dajte. to je ba cisto preseravanje a i kradja.
Garantujem da mi nista nece vise izbjeliti zube nego tretman sa peroxidom, to tvrdim jer je teoretski nemoguce dobiti bijelju boju zuba nego sto sam ja npr dobio sa peroxidom, nema sanse, i ovako kontam da je mozda i previse jer primjetim kad nesto pricam i kad se nasmijem da mi ljudi gledaju stalno u zube, pa mi nekad bude malo neprijatno.
Znaci otidjite negdje u stom. ordinaciju i uzmite otiske zuba ( ne znam koje to ordinacije rade, doduse znam za jednu ali nisam zadovoljan kako mi je napravio kapicu jer me na pojedinim mjestima vrijedja, a nebi smjela ) pa neka vam naprave kapice, ne znam jel se kod njih kupuje peroxid ili to oni rade, ali npr. u Swe dobijes peroxide10% i kuci fino izribas zube pred spavanje,stavis malo peroxida u te kapice i onda te kapice stavis na zube,kad se probudis odmah vidis razliku.
Prije svega toga mora se otici i poskidati sav kamenac, bar su meni tako dr. rekli, moraju se pokvareni zubi popraviti,nebi trebali tim danima piti kafu,crno vino...
Mada sam ja jucer popio kafu i odmah oprao zube, a vino nisam pio, pio sam pivu