Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
-
LARVA
#526 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Dvadesetšestogodišnji Marokanac otvorio je paljbu iz pištolja u superbrzom vozu Thalys na liniji iz Amsterdama za Pariz. Dvoje putnika su u kritičnom zdravstvenom stanju, treći je stabilno, njega je napao nožem i zadobio je lakše ubodne rane. Napadača je svladalo dvoje američkih putnika. Voz je zaustavljen u stanici Arras na pola puta između belgijske granice i Pariza. Napadač je uhvaćen a Policija mu je u prtljazi pronašla kalašnjikov i još nekoliko bombi. Najveći dio međunarodnih vozova na europskom kontinentu nije podložan sigurnosnim provjerama putnika ili njihove prtljage prije ukrcaja. Izuzetak su jedino vozovi Eurostar koji London spajaju sa Parizom i Briselom.
http://www.bbc.com/news/world-europe-34023361
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#527 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
sve koji prave nered u njemackoj policija treba s mjerom nalupat
da ne trpi zdravstvo mnogo
da ne trpi zdravstvo mnogo
- don vito
#528 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Mozda je Marokanac vidio da u vozu neko trga stranice Kurana.LARVA wrote:Dvadesetšestogodišnji Marokanac otvorio je paljbu iz pištolja u superbrzom vozu Thalys na liniji iz Amsterdama za Pariz. Dvoje putnika su u kritičnom zdravstvenom stanju, treći je stabilno, njega je napao nožem i zadobio je lakše ubodne rane. Napadača je svladalo dvoje američkih putnika. Voz je zaustavljen u stanici Arras na pola puta između belgijske granice i Pariza. Napadač je uhvaćen a Policija mu je u prtljazi pronašla kalašnjikov i još nekoliko bombi. Najveći dio međunarodnih vozova na europskom kontinentu nije podložan sigurnosnim provjerama putnika ili njihove prtljage prije ukrcaja. Izuzetak su jedino vozovi Eurostar koji London spajaju sa Parizom i Briselom.
- Arteta
#529 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
A kalasnjikov i bombe nosi sa sobom jer je pretpostavio da ce neko trgati Kur'an.don vito wrote:Mozda je Marokanac vidio da u vozu neko trga stranice Kurana.LARVA wrote:Dvadesetšestogodišnji Marokanac otvorio je paljbu iz pištolja u superbrzom vozu Thalys na liniji iz Amsterdama za Pariz. Dvoje putnika su u kritičnom zdravstvenom stanju, treći je stabilno, njega je napao nožem i zadobio je lakše ubodne rane. Napadača je svladalo dvoje američkih putnika. Voz je zaustavljen u stanici Arras na pola puta između belgijske granice i Pariza. Napadač je uhvaćen a Policija mu je u prtljazi pronašla kalašnjikov i još nekoliko bombi. Najveći dio međunarodnih vozova na europskom kontinentu nije podložan sigurnosnim provjerama putnika ili njihove prtljage prije ukrcaja. Izuzetak su jedino vozovi Eurostar koji London spajaju sa Parizom i Briselom.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#530 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
kako bi ga prosvirali u korpus kristiju u teksasu
-
jastuk1
#531 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
RNG_25 wrote:Naivitet nekih ljudi... je za pouku, za one koji intelekta imaju.
U Dresdenu, Deutschland, Afganistanci protiv Sirijaca. Izgleda da se nekih navika (pre)teško riješiti za naše "jadne, bespomoćne" imigrante.
Uživajte.
Šta oni poljski huligani u Vogošći i na Čarsiji napraviše? Neki očigledno intelekta nemaju.
- Arteta
#532 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Navijaci naprave problem i odu, ovi bi da naprave problem i ostanu.
- Leons
#533 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Pa dobro, ovo nisu nikakvi fudbalski huligani.
-
iscrtani čovek
#534 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Nisam ni sumnjao da se neće javiti neka budaletina poput tebe, koja bi temu o tragediji tih ljudi i problemu koji muči ceo svet, da okrene na namirivanje kojekakvih istorijskih računa i nekakve zamišljene osvete za ovo i ono, i crno bele slike o zlim Makedoncima i Slovenima. Hajd, zaobiđi me s tom tvojom ,,pameti'' ,živ bio.jastuk1 wrote:Što tako bezočno i glupo i NAJFAKINSKIJI način lažeš? Nigdje ove izbjeglice/imigranti ne dolaze u dodir s Albancima osim u Preševu, gdje im Albanci pomažu.iscrtani čovek wrote:Albanski teroristi se ne ponašaju ništa bolje prema migrantima, otimaju ih, drže ih zatvorene, uzimaju im pare.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Katastrofa, Makedonija gubi kompas, suzavcem i gumenim mecima na izbjeglice, hrabro u PM. A kada dodje djavo po svoje u obliku naoruzanih formacija Albanaca onda ce biti veselo.
Fakinsko, fakinsko, fakinsko podmetanje i doktoriranje istine neće, ponavljam NEEEĆEEE promijeniti krajnji cilj i ishod ove kampanje pokrenute nakon neuspjelog Makedonskog proljeća.
Koliko god je Muslimana moralo napustiti Balkan nakon balkanskih ratova - e sada se vraćaju i u još većem broju. A kad bajnoj Evropi i Švabiji punke film, ostadoše imigranti na bajnom zapadnom balkanu. TO ĆE BITI NAJVEĆA, KOSMIČKA PRAVDA ZA SVE ZLOČINE, PROTJERIVANJA I GENOCID.
Sa svim ovim ova pjesma dobiva tako jedno ukusno simbolično značenje.
permanentno moj, permanentno tvoj...
https://www.youtube.com/watch?v=Y4749BBS4k0
-
jastuk1
#535 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Pa eto nek te koji su zavrtlavali stolice stave u avion i vrate nazad i miran Drezden, a pegida zadovoljena.Arteta wrote:Navijaci naprave problem i odu, ovi bi da naprave problem i ostanu.
-
Bodkin
#536 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Zato i nece u ameriku. Imaju pravo da ih ne diskriminiraju ali nemaju pravo da seruckaju i postavljaju zahtjeve, a da im liberalni sistem o svom trosku to ispunjava. I onda napravi amok ili ode u siriju da se bori za isil.
Zato bi ga u americi ohladili da ne bi stigao da potegne utoku. Sve mu jebem...
Zato bi ga u americi ohladili da ne bi stigao da potegne utoku. Sve mu jebem...
-
Bodkin
#537 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Nije mi jastuk dzaba na ignore listi ali neko ga je citirao pa sam procitao post. Dakle

-
jastuk1
#538 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Neka si me prozvao budalom, samo zato jer sam razotkrio tvoje bezočne laži da "Albanci isto kradu imigrante" kao neki vaši srbijanski policajci. Moja pamet je borba za istinu i pravdu, tvoja je očigledno borba za laž i smutnju.iscrtani čovek wrote:
Nisam ni sumnjao da se neće javiti neka budaletina poput tebe, koja bi temu o tragediji tih ljudi i problemu koji muči ceo svet, da okrene na namirivanje kojekakvih istorijskih računa i nekakve zamišljene osvete za ovo i ono, i crno bele slike o zlim Makedoncima i Slovenima. Hajd, zaobiđi me s tom tvojom ,,pameti'' ,živ bio.
-
RNG_25
#539 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Sljedeći put prvo bolje razmisli o ovome, pa onda piši.jastuk1 wrote:Phleeezee. Ja mislio pesnice, fazoni, kad ono bezvezno zavitlavanje plastičnih stolica. Dosadno im u kampu, a moraju odrediti ko je glavni, ko je alfa. Vazda bilo, za one koji intelekta imaju.
![]()
![]()
![]()
Šta oni poljski huligani u Vogošći i na Čarsiji napraviše? Neki očigledno intelekta nemaju.
Prvo, nije riječ o "kvantitativnom", odnosno nije riječ o intenzitetu nasilja, već o samom nasilju i manifestaciji istog. Ovo je simbolika, ti ljudi se ponašaju "kao kod kuće", usput uništavajući stolice koje su *besplatno dobili*, zajedno sa svime ostalim, na korištenje. Danas stolice, sutra bomba u kafiću.
Drugo, koja euforija sa izjavom "ko je glavni, ko je alfa". Čak i ako stavim na stranu imbeciliju označavanja ovakvog ponašanja kao nečega dostojnog čovjeka, ti "alfa, glavni mužjaci" su bijednici koji su zbrisali iz svoje države, pred drugim "alfama", i ovdje, to jeste u Njemačkoj (ali i drugdje) prosipaju svoj primitivizam i patetiku.
Treće, naši huligani su im slični, pa?
Ali nemoj da te tvoja zabludjelost napusti pa da i pomisliš kako je ovo samo suptilna manifestacija onog što može biti, ako se ne suzbiju ovakva ponašanja.
Edit: "Šta oni poljski huligani u Vogošći i na Čarsiji napraviše? Neki očigledno intelekta nemaju." Ah ironije li. Zato smo mi tako superiorna država Njemačkoj u svakom pogledu, jel tako?
Last edited by RNG_25 on 21/08/2015 22:34, edited 3 times in total.
- don vito
#540 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
I ja tek sad procitah post o kosmickoj pravdiBodkin wrote:Nije mi jastuk dzaba na ignore listi ali neko ga je citirao pa sam procitao post. Dakle![]()
Sta reci, koju posluku porati....
- Leons
#541 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Jel' ovi migranti traže azil i u Grčkoj, MKD, Srbiji?
Jer ako se ne radi o ekonomskoj migraciji već bježe od rata onda bi trebali.... Dobar dio njih ide u Dojčland da vidi svjetla.
Pogledajte one srpske nightlife rubrike eno ih partijaju po splavovima hahahahahahhaha
Jer ako se ne radi o ekonomskoj migraciji već bježe od rata onda bi trebali.... Dobar dio njih ide u Dojčland da vidi svjetla.
Pogledajte one srpske nightlife rubrike eno ih partijaju po splavovima hahahahahahhaha
- Arteta
#542 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Dobar post, covjek je jasno rekao da ga boli kurac za izbjeglice, bitno je samo razjebati zapadne drzave.don vito wrote:I ja tek sad procitah post o kosmickoj pravdiBodkin wrote:Nije mi jastuk dzaba na ignore listi ali neko ga je citirao pa sam procitao post. Dakle![]()
![]()
![]()
![]()
Sta reci, koju posluku porati....
- Leons
-
NataliDizdar
#544 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Hahahahahahaah xD
Doduse, ovo su najvjerovatnije krscani
Sumnjam da Afganistanke ili Sirijke muslimanke smiju izlaziti tako navece 
Doduse, ovo su najvjerovatnije krscani
-
Bodkin
#545 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Dobra ova treca sa desne strane 
- KUZNETSOV
#546 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
tvoja borba je da se kazne oni koji su se digli protiv "savrsenog" sultanata.... klasicna neoosmanlija...jastuk1 wrote:Neka si me prozvao budalom, samo zato jer sam razotkrio tvoje bezočne laži da "Albanci isto kradu imigrante" kao neki vaši srbijanski policajci. Moja pamet je borba za istinu i pravdu, tvoja je očigledno borba za laž i smutnju.iscrtani čovek wrote:
Nisam ni sumnjao da se neće javiti neka budaletina poput tebe, koja bi temu o tragediji tih ljudi i problemu koji muči ceo svet, da okrene na namirivanje kojekakvih istorijskih računa i nekakve zamišljene osvete za ovo i ono, i crno bele slike o zlim Makedoncima i Slovenima. Hajd, zaobiđi me s tom tvojom ,,pameti'' ,živ bio.
- JohnnyS
#547 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
meni nije smiješno, al možda je do mene 
- don vito
#548 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Gdje su oni sto vaze o rastrosnim arapskim "turistima" u Sarajevu da upute apel i ovim "turistima" da nas ne zaobilaze. Nijesmo gubaviLeons wrote:
Ahahahah![]()
![]()
- Herr Flick
#549 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Poslat ih Obami u Ameriku,oni sire demokratiju u Libiji,Siriji,Afganistanu,Iraku i uuveliko su zasluzni za ovo

Last edited by Herr Flick on 21/08/2015 22:39, edited 1 time in total.
- KUZNETSOV
#550 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
ne bitno ko su, ovakvima treba da se daje azil, ljudima zednim slobode i provoda....NataliDizdar wrote:Hahahahahahaah xD
Doduse, ovo su najvjerovatnije krscaniSumnjam da Afganistanke ili Sirijke muslimanke smiju izlaziti tako navece