Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Locked
LARVA

#526 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by LARVA »

Dvadesetšestogodišnji Marokanac otvorio je paljbu iz pištolja u superbrzom vozu Thalys na liniji iz Amsterdama za Pariz. Dvoje putnika su u kritičnom zdravstvenom stanju, treći je stabilno, njega je napao nožem i zadobio je lakše ubodne rane. Napadača je svladalo dvoje američkih putnika. Voz je zaustavljen u stanici Arras na pola puta između belgijske granice i Pariza. Napadač je uhvaćen a Policija mu je u prtljazi pronašla kalašnjikov i još nekoliko bombi. Najveći dio međunarodnih vozova na europskom kontinentu nije podložan sigurnosnim provjerama putnika ili njihove prtljage prije ukrcaja. Izuzetak su jedino vozovi Eurostar koji London spajaju sa Parizom i Briselom.
http://www.bbc.com/news/world-europe-34023361
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#527 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Truba »

sve koji prave nered u njemackoj policija treba s mjerom nalupat
da ne trpi zdravstvo mnogo
don vito

#528 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by don vito »

LARVA wrote:Dvadesetšestogodišnji Marokanac otvorio je paljbu iz pištolja u superbrzom vozu Thalys na liniji iz Amsterdama za Pariz. Dvoje putnika su u kritičnom zdravstvenom stanju, treći je stabilno, njega je napao nožem i zadobio je lakše ubodne rane. Napadača je svladalo dvoje američkih putnika. Voz je zaustavljen u stanici Arras na pola puta između belgijske granice i Pariza. Napadač je uhvaćen a Policija mu je u prtljazi pronašla kalašnjikov i još nekoliko bombi. Najveći dio međunarodnih vozova na europskom kontinentu nije podložan sigurnosnim provjerama putnika ili njihove prtljage prije ukrcaja. Izuzetak su jedino vozovi Eurostar koji London spajaju sa Parizom i Briselom.
Mozda je Marokanac vidio da u vozu neko trga stranice Kurana.
Arteta

#529 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Arteta »

don vito wrote:
LARVA wrote:Dvadesetšestogodišnji Marokanac otvorio je paljbu iz pištolja u superbrzom vozu Thalys na liniji iz Amsterdama za Pariz. Dvoje putnika su u kritičnom zdravstvenom stanju, treći je stabilno, njega je napao nožem i zadobio je lakše ubodne rane. Napadača je svladalo dvoje američkih putnika. Voz je zaustavljen u stanici Arras na pola puta između belgijske granice i Pariza. Napadač je uhvaćen a Policija mu je u prtljazi pronašla kalašnjikov i još nekoliko bombi. Najveći dio međunarodnih vozova na europskom kontinentu nije podložan sigurnosnim provjerama putnika ili njihove prtljage prije ukrcaja. Izuzetak su jedino vozovi Eurostar koji London spajaju sa Parizom i Briselom.
Mozda je Marokanac vidio da u vozu neko trga stranice Kurana.
A kalasnjikov i bombe nosi sa sobom jer je pretpostavio da ce neko trgati Kur'an.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#530 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Truba »

kako bi ga prosvirali u korpus kristiju u teksasu
jastuk1

#531 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by jastuk1 »

RNG_25 wrote:Naivitet nekih ljudi... je za pouku, za one koji intelekta imaju.

U Dresdenu, Deutschland, Afganistanci protiv Sirijaca. Izgleda da se nekih navika (pre)teško riješiti za naše "jadne, bespomoćne" imigrante.

Uživajte.
:lol: Phleeezee. Ja mislio pesnice, fazoni, kad ono bezvezno zavitlavanje plastičnih stolica. Dosadno im u kampu, a moraju odrediti ko je glavni, ko je alfa. Vazda bilo, za one koji intelekta imaju. :!: :!: :!:

Šta oni poljski huligani u Vogošći i na Čarsiji napraviše? Neki očigledno intelekta nemaju.
Arteta

#532 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Arteta »

Navijaci naprave problem i odu, ovi bi da naprave problem i ostanu.
Leons

#533 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Leons »

Pa dobro, ovo nisu nikakvi fudbalski huligani.
iscrtani čovek

#534 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by iscrtani čovek »

jastuk1 wrote:
iscrtani čovek wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Katastrofa, Makedonija gubi kompas, suzavcem i gumenim mecima na izbjeglice, hrabro u PM. A kada dodje djavo po svoje u obliku naoruzanih formacija Albanaca onda ce biti veselo.
Albanski teroristi se ne ponašaju ništa bolje prema migrantima, otimaju ih, drže ih zatvorene, uzimaju im pare.
Što tako bezočno i glupo i NAJFAKINSKIJI način lažeš? Nigdje ove izbjeglice/imigranti ne dolaze u dodir s Albancima osim u Preševu, gdje im Albanci pomažu.

Fakinsko, fakinsko, fakinsko podmetanje i doktoriranje istine neće, ponavljam NEEEĆEEE promijeniti krajnji cilj i ishod ove kampanje pokrenute nakon neuspjelog Makedonskog proljeća.

Koliko god je Muslimana moralo napustiti Balkan nakon balkanskih ratova - e sada se vraćaju i u još većem broju. A kad bajnoj Evropi i Švabiji punke film, ostadoše imigranti na bajnom zapadnom balkanu. TO ĆE BITI NAJVEĆA, KOSMIČKA PRAVDA ZA SVE ZLOČINE, PROTJERIVANJA I GENOCID.

Sa svim ovim ova pjesma dobiva tako jedno ukusno simbolično značenje.
permanentno moj, permanentno tvoj...

https://www.youtube.com/watch?v=Y4749BBS4k0
Nisam ni sumnjao da se neće javiti neka budaletina poput tebe, koja bi temu o tragediji tih ljudi i problemu koji muči ceo svet, da okrene na namirivanje kojekakvih istorijskih računa i nekakve zamišljene osvete za ovo i ono, i crno bele slike o zlim Makedoncima i Slovenima. Hajd, zaobiđi me s tom tvojom ,,pameti'' ,živ bio.
jastuk1

#535 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by jastuk1 »

Arteta wrote:Navijaci naprave problem i odu, ovi bi da naprave problem i ostanu.
Pa eto nek te koji su zavrtlavali stolice stave u avion i vrate nazad i miran Drezden, a pegida zadovoljena. :lol:
Bodkin

#536 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Bodkin »

Zato i nece u ameriku. Imaju pravo da ih ne diskriminiraju ali nemaju pravo da seruckaju i postavljaju zahtjeve, a da im liberalni sistem o svom trosku to ispunjava. I onda napravi amok ili ode u siriju da se bori za isil.
Zato bi ga u americi ohladili da ne bi stigao da potegne utoku. Sve mu jebem...
Bodkin

#537 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Bodkin »

Nije mi jastuk dzaba na ignore listi ali neko ga je citirao pa sam procitao post. Dakle :zid: :zid:
jastuk1

#538 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by jastuk1 »

iscrtani čovek wrote:
Nisam ni sumnjao da se neće javiti neka budaletina poput tebe, koja bi temu o tragediji tih ljudi i problemu koji muči ceo svet, da okrene na namirivanje kojekakvih istorijskih računa i nekakve zamišljene osvete za ovo i ono, i crno bele slike o zlim Makedoncima i Slovenima. Hajd, zaobiđi me s tom tvojom ,,pameti'' ,živ bio.
Neka si me prozvao budalom, samo zato jer sam razotkrio tvoje bezočne laži da "Albanci isto kradu imigrante" kao neki vaši srbijanski policajci. Moja pamet je borba za istinu i pravdu, tvoja je očigledno borba za laž i smutnju.
RNG_25

#539 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by RNG_25 »

jastuk1 wrote: :lol: Phleeezee. Ja mislio pesnice, fazoni, kad ono bezvezno zavitlavanje plastičnih stolica. Dosadno im u kampu, a moraju odrediti ko je glavni, ko je alfa. Vazda bilo, za one koji intelekta imaju. :!: :!: :!:

Šta oni poljski huligani u Vogošći i na Čarsiji napraviše? Neki očigledno intelekta nemaju.
Sljedeći put prvo bolje razmisli o ovome, pa onda piši.

Prvo, nije riječ o "kvantitativnom", odnosno nije riječ o intenzitetu nasilja, već o samom nasilju i manifestaciji istog. Ovo je simbolika, ti ljudi se ponašaju "kao kod kuće", usput uništavajući stolice koje su *besplatno dobili*, zajedno sa svime ostalim, na korištenje. Danas stolice, sutra bomba u kafiću.

Drugo, koja euforija sa izjavom "ko je glavni, ko je alfa". Čak i ako stavim na stranu imbeciliju označavanja ovakvog ponašanja kao nečega dostojnog čovjeka, ti "alfa, glavni mužjaci" su bijednici koji su zbrisali iz svoje države, pred drugim "alfama", i ovdje, to jeste u Njemačkoj (ali i drugdje) prosipaju svoj primitivizam i patetiku.

Treće, naši huligani su im slični, pa?

Ali nemoj da te tvoja zabludjelost napusti pa da i pomisliš kako je ovo samo suptilna manifestacija onog što može biti, ako se ne suzbiju ovakva ponašanja.

Edit: "Šta oni poljski huligani u Vogošći i na Čarsiji napraviše? Neki očigledno intelekta nemaju." Ah ironije li. Zato smo mi tako superiorna država Njemačkoj u svakom pogledu, jel tako?
Last edited by RNG_25 on 21/08/2015 22:34, edited 3 times in total.
don vito

#540 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by don vito »

Bodkin wrote:Nije mi jastuk dzaba na ignore listi ali neko ga je citirao pa sam procitao post. Dakle :zid: :zid:
I ja tek sad procitah post o kosmickoj pravdi :D :D :D
Sta reci, koju posluku porati....
Leons

#541 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Leons »

Jel' ovi migranti traže azil i u Grčkoj, MKD, Srbiji?

Jer ako se ne radi o ekonomskoj migraciji već bježe od rata onda bi trebali.... Dobar dio njih ide u Dojčland da vidi svjetla. :mrgreen:

Pogledajte one srpske nightlife rubrike eno ih partijaju po splavovima hahahahahahhaha
Arteta

#542 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Arteta »

don vito wrote:
Bodkin wrote:Nije mi jastuk dzaba na ignore listi ali neko ga je citirao pa sam procitao post. Dakle :zid: :zid:
I ja tek sad procitah post o kosmickoj pravdi :D :D :D
Sta reci, koju posluku porati....
Dobar post, covjek je jasno rekao da ga boli kurac za izbjeglice, bitno je samo razjebati zapadne drzave. :D
Leons

#543 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Leons »

Image

Ahahahah :mrgreen: :lol: :lol:
NataliDizdar

#544 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by NataliDizdar »

Hahahahahahaah xD

Doduse, ovo su najvjerovatnije krscani :D Sumnjam da Afganistanke ili Sirijke muslimanke smiju izlaziti tako navece :D
Bodkin

#545 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Bodkin »

Dobra ova treca sa desne strane :D
KUZNETSOV

#546 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by KUZNETSOV »

jastuk1 wrote:
iscrtani čovek wrote:
Neka si me prozvao budalom, samo zato jer sam razotkrio tvoje bezočne laži da "Albanci isto kradu imigrante" kao neki vaši srbijanski policajci. Moja pamet je borba za istinu i pravdu, tvoja je očigledno borba za laž i smutnju.
tvoja borba je da se kazne oni koji su se digli protiv "savrsenog" sultanata.... klasicna neoosmanlija...
JohnnyS

#547 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by JohnnyS »

meni nije smiješno, al možda je do mene :?
don vito

#548 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by don vito »

Leons wrote:Image

Ahahahah :mrgreen: :lol: :lol:
Gdje su oni sto vaze o rastrosnim arapskim "turistima" u Sarajevu da upute apel i ovim "turistima" da nas ne zaobilaze. Nijesmo gubavi
:D
Herr Flick

#549 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by Herr Flick »

Poslat ih Obami u Ameriku,oni sire demokratiju u Libiji,Siriji,Afganistanu,Iraku i uuveliko su zasluzni za ovo :-) :-)
Last edited by Herr Flick on 21/08/2015 22:39, edited 1 time in total.
KUZNETSOV

#550 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...

Post by KUZNETSOV »

NataliDizdar wrote:Hahahahahahaah xD

Doduse, ovo su najvjerovatnije krscani :D Sumnjam da Afganistanke ili Sirijke muslimanke smiju izlaziti tako navece :D
ne bitno ko su, ovakvima treba da se daje azil, ljudima zednim slobode i provoda....
Locked