Nevjerovatno kakva govna ljudi mogu biti.
Evo je i na drugoj...
https://vine.co/v/etg9FxDViAB

Ne provaljuj se!emillio estevez wrote:jao_situacije wrote:bravo, genijalni zaključci
tako je, oni su ekonomski migranti
zašto bi sirijici išli u zapadne države koje su trenirale i naoružale maloumnike, pardon borce za slobodnu siriju, nusre i ostala govna
najbolje je nek oni svi odu u tursku i libanon a evropa i usa nek gledaju to preko cnn-a i bbc-a
Kad si gladan jedes stari krug , ne cekas drugi.
Kad bjezis od rata , ne gledas gdje zavrsavas,gledas gdje da djecu spremis na sigurno.
Sigurno ih neces kroz 9 drzava voditi da ih odvedes bas na ciljano mjesto.
Gdje je onaj ljigavi skandinavac ZVIZ da je ženi.HAVANA wrote:Jebem li joj mater sad je gledam![]()
Nevjerovatno kakva govna ljudi mogu biti.
Evo je i na drugoj...
https://vine.co/v/etg9FxDViAB
Moze link.insomnia78 wrote:Kuja se zove Petra Laszlo
Joj sta joj po twitteru pišu
_BataZiv_0809 wrote:Kamberovica polje ti je odgovorio, ali samo da dodam-pa pobogu si brate, gdje su tebi statistike? Kad je gurati svoju ideju ne biras sredstva, kad je neko ospori samo sto ne trazis doktorsku disertaciju.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Ja ne presuđujem, ja te pitam na osnovu kojih mjerenja ti tvrdiš "dobar dio"? Daj nam neki zvaničan podatak i izvor i ja ću uvažiti to tvoje dobar dio ako zvanična statistika to govori. Ovako to može biti samo tvoje subjektivno uvjerenje. Za razliku od tebe ja za svoju tvrdnju da su izbjeglice bolje od četnika, balja i ustaša imam dokaz. Evo jesu li izbjeglice (Arapi) ratovale u BiH ili ove pobrojane tri skupine. Jesu li Arapi napravili ovaj nakaradni sistem u kojem se krše osnovna prava pojdinaca i skupina. Daj, nemoj se praviti naivan. Ja bih sutra potpisao da mi komšija bude Arap nego neko iz ovih skupina. Daleko im lijepa kuća.
I evo ako pogledam 10 fotografija, a na 7 od njih je fotografisano vise muskaraca nego zena i djece, je li to dovoljno da iskoristim opisni izraz "dobar dio fotografisanih ljudi su muskog spola"
Ma ovo je foto montaža. Ovo se u Evropi ne može desiti.Tipicoti wrote:
Nesanico moze link twitter racuna.Vizionar 1985 wrote:Moze link.insomnia78 wrote:Kuja se zove Petra Laszlo
Samo upisi u trazilicuVizionar 1985 wrote:Moze link.insomnia78 wrote:Kuja se zove Petra Laszlo
Ma ne kotistim pticicu.insomnia78 wrote:Samo upisi u trazilicuVizionar 1985 wrote:Moze link.insomnia78 wrote:Kuja se zove Petra Laszlo
#PetraLázslo
Nema ona svoj
Obrisaše sad kamaru tvitova
Hinja teza.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Kakva sitna i napaćena duša moraš biti pa da ovo uradiš.

dobojlija81 wrote:oŠo zviz kupit paletu vajkrema