Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Samo naprijed. Ja vidiš obratno jer je Jovo i Čedo prikriveni četnik, ili barem prikriveni simpatizer. Arap sigurno to nije.
Rekao sam ranije da više volim raditi sa Arapima nego sa balijama, četnicima, ustašama i novopečenom elitom koja je do jučer u opancima hodala.
Pogledaj malo okolo, pogledaj državu pa će ti se sve samo kazati.
Termin "vlah" ja nisam koristio kao što se može vidjeti iz originalnog qotanja već osoba pod nadimkom PM72.
Ne mogu također da ne primjetim da opravdavaš i podržavaš kada Orban kaže da ne želi muslimane to je legitimno i legalno, demokratsko pravo ali kada ja na forumu kažem da ne želim četnike, balije i ustaše onda je to islamistički ispad. Bravo legendo.

Sto si boldovao "Rekao sam ranije da više volim raditi sa Arapima nego sa balijama, četnicima, ustašama i novopečenom elitom koja je do jučer u opancima hodala.

Pogledaj malo okolo, pogledaj državu pa će ti se sve samo kazati.
umjesto
"Ja vidiš obratno jer je Jovo i Čedo prikriveni četnik, ili barem prikriveni simpatizer."
kad je oboje izaslo iz tvoje glave
PM72 nije pisao o "cetnicima" i "velikosrbima" nego je izraz "vlah" koristio ironicno (sa navodnicima) za Srbe. Nek svako izvuce zakljucak da li su za tebe Jovo i Čedo prikriveni četnici iz iste recenice ili "pravi četnici" (balije, ustase i novopecena elita) iz naredne recenice.
A oko moje podrske Orbanu. To je prvi evropski politicar koji je rekao "car je go", ne mareci za politicku korektnost, ne glumi humanistu i dobrocinitelja preko tudjih ledja. I ti imas demokratsko pravo da skines rukavice "politicke korektnosti" i kazes da ne zelis Srbina za komsiju jer su svi prikriveni cetnici ili simpatizeri, ali nemoj onda drzati lekcije o generalizaciji (Arapa, ilegalnih migranata, Kineza, Eskima...). Zato ovo moje podsjecanje na tvoj stari post.