pitam se da li ima Boga, i mislim da bi moje prvo pitanje na onom svijetu bilo: zasto?5 0 5 wrote:to je samo jedno dijete koje je uslikano. ko zna koliko ih se tako udavi svaku noc.Drinski wrote: a mozda je taj jadni otac imao namjeru da se svi spasu zajedno, mozda nije bilo moguce da svi ostanu, ma tuga i zalost
Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
-
Drinski
#1851 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
- animals
#1852 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
nema bog veze sa ovim..Drinski wrote: pitam se da li ima Boga, i mislim da bi moje prvo pitanje na onom svijetu bilo: zasto?
ima stvari koje se ne mogu sprijeciti..
ali svaki roditelj je odgovoran za svoju djecu..
ako stavis dijete u prepunjeni camac, koje nema ni veste za spasavanje, pa hoces da
predjes iz Turske u Grcku, onda si odgovoran za smrt svoga dijeteta..
-
Drinski
#1853 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
ovo sa Bogom, zavisi kako se gleda, a ovo sa roditeljima : jel onaj otac koji je poveo sina da krene s njim iz Srebrenice kriv za njegovu smrt?animals wrote:nema bog veze sa ovim..Drinski wrote: pitam se da li ima Boga, i mislim da bi moje prvo pitanje na onom svijetu bilo: zasto?
ako stavis dijete u prepunjeni camac, koje nema ni veste za spasavanje, pa hoces da
- animals
#1854 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Pusti Srebrenicu, ratno stanje..tu nije bilo izbora previse..Drinski wrote:ovo sa Bogom, zavisi kako se gleda, a ovo sa roditeljima : jel onaj otac koji je poveo sina da krene s njim iz Srebrenice kriv za njegovu smrt?animals wrote:nema bog veze sa ovim..Drinski wrote: pitam se da li ima Boga, i mislim da bi moje prvo pitanje na onom svijetu bilo: zasto?
ovdje je rijec o prelazu izmedju Turske i Grcke..dvije zemlje, u kojima nije ratno stanje..
rijec je o svjesnom izlaganje djece riziku da se docepas zapada..
-
Naslovnica
-
Drinski
#1856 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
A kakav je ovaj imao izbor? MOzda su tri dana gladovali u TR.animals wrote: Pusti Srebrenicu, ratno stanje..tu nije bilo izbora previse..
ovdje je rijec o prelazu izmedju Turske i Grcke..dvije zemlje, u kojima nije ratno stanje..
I nije on isao na zapad radi sebe, nego primarno radi te djece.
- animals
#1857 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Drinski wrote:A kakav je ovaj imao izbor? MOzda su tri dana gladovali u TR.animals wrote: Pusti Srebrenicu, ratno stanje..tu nije bilo izbora previse..
I nije on isao na zapad radi sebe, nego primarno radi te djece.
Utopila mu se dva sina, tri i pet god..on se spasio..
Evo ovako, da sam ja na njegovom mjestu..
otisao bi na najvecu liticu i bacio se, jer koji ce mi kurac zivot bez moje djece..
to je moje subjektivno misljenje, mozda je pogresno, i necu vise nista da napisem..
-
Drinski
#1858 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
pa ja cisto sumnjam da mu je sada lijepo.animals wrote: Utopila mu se dva sina, tri i pet god..on se spasio..
otisao bi na najvecu liticu i bacio se, jer koji ce mi kurac zivot bez moje djece..
to je moje subjektivno misljenje, mozda je pogresno, i necu vise nista da napisem..
-
5 0 5
#1859 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Refugees are forced to be fingerprinted "because Hungary receives money for each fingerprinting"
madjarski fasisti na granici.

- BHCluster
#1860 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Ma nebi ti to uradio ti bi po forumu srao kao i sada. Tolika LJUDSKA tragedija a shupak pametuje.animals wrote: Utopila mu se dva sina, tri i pet god..on se spasio..
-
5 0 5
-
Drinski
- dust in the wind
#1863 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
naravno...nemojmo osuđivati nikoga. najlakse je to. jadan njihov tata. jadan i cemeran.Drinski wrote:http://www.klix.ba/vijesti/svijet/smrt- ... /150903015
-
megaman4
#1864 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Nek Evropa jede govna koja je zasrala.
Dok su sa Amerima ratovali i još ratuju u tim zemljama, tada je sve bilo ok, kada se ubijaju nevini ljudi, a sada kada ti isti ljudi žele spas od njihove demokratije, e onda su problem za kršćansku Evropu.
Jebi se Evropo, ko ti je kriv što si postala kujia Amerike i njena pudlica. I treba ti ovo. Sve se vraća, sve se plaća...
- animals
#1865 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Odjebi, tata ti je sh...nepristojni majmune..BHCluster wrote:Ma nebi ti to uradio ti bi po forumu srao kao i sada. Tolika LJUDSKA tragedija a shupak pametuje.animals wrote: Utopila mu se dva sina, tri i pet god..on se spasio..
-
broj dva
#1866 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
-5 0 5 wrote:Refugees are forced to be fingerprinted "because Hungary receives money for each fingerprinting"
Kjoe govno od covjeka trebas biti da ovako izbjeglice docekujes...
-
megaman4
#1867 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
To ti je ta toleranta Evropa.broj dva wrote:-5 0 5 wrote:Refugees are forced to be fingerprinted "because Hungary receives money for each fingerprinting"
Kjoe govno od covjeka trebas biti da ovako izbjeglice docekujes...
-
5 0 5
#1868 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
ima ih i na ovoj temi.megaman4 wrote:To ti je ta toleranta Evropa.broj dva wrote: Kjoe govno od covjeka trebas biti da ovako izbjeglice docekujes...
-
megaman4
#1869 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Ovo je tragedija šta se dešava na Bliskom Istoku. Ti ljudi su uvijek bili i uvijek će biti žrtva zapadne politike koja je najveće zlo.5 0 5 wrote:ima ih i na ovoj temi.megaman4 wrote:To ti je ta toleranta Evropa.broj dva wrote: Kjoe govno od covjeka trebas biti da ovako izbjeglice docekujes...
-
Drinski
#1870 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Ti si bas lud neki lik, ne valja se smijati tvojoj nesreći.BMT123 wrote:Ima na vecini portala video snimak tog nesreccnog djeteta!Drinski wrote:http://www.klix.ba/vijesti/svijet/smrt- ... /150903015
I sada se kao fol muslimani u Europi sa klixa uzasnuli ovim scenama.
Na hiljade i hiljade takvih "foka" pliva Meditaeranom i sredozemljem !
Odjednom slika utopljenog djecaka pogodila klix.ba i Europu!
Bjez ba!
- BHCluster
#1871 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Ko mi kaze.animals wrote:Odjebi, tata ti je sh...nepristojni majmune..BHCluster wrote:Ma nebi ti to uradio ti bi po forumu srao kao i sada. Tolika LJUDSKA tragedija a shupak pametuje.animals wrote: Utopila mu se dva sina, tri i pet god..on se spasio..
-
5 0 5
#1872 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
uzas. da ti srce pukne. nastranu rat, ali kad vidis kakve se prljave igre igraju, pocev od eu vlada preko medija pa do najgoreg fasistickog sljama dodje mi da povracam od muke. a najgore je sto su obicnom covjeku ruke svezane i usta zacepljena. pa i kad bi htio nekako pomoci, nedaju ti.megaman4 wrote: Ovo je tragedija šta se dešava na Bliskom Istoku. Ti ljudi su uvijek bili i uvijek će biti žrtva zapadne politike koja je najveće zlo.
- animals
#1873 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Mislim da pretjerujete o jadnim izbjeglicama..
od 3600 izbjeglica koji su u ponedeljak iz Madjarske vlakom krenuli za boljim zivotom, samo je 6,
sest osoba zatrazilo azil u Austriji, svi ostali su za Njemacku otisli..
jel to bijeg od rata, ili ciljana emigracija za Njemacku..
i sad ovdje bi i neki pomagali sakupljanjem hrane..
pa nece oni ni u bogatu Austriju , a kamoli da od vas uzmu pomoc..
i to vise nije tragedija, to je ciljana emigracija..
od 3600 izbjeglica koji su u ponedeljak iz Madjarske vlakom krenuli za boljim zivotom, samo je 6,
sest osoba zatrazilo azil u Austriji, svi ostali su za Njemacku otisli..
jel to bijeg od rata, ili ciljana emigracija za Njemacku..
i sad ovdje bi i neki pomagali sakupljanjem hrane..
pa nece oni ni u bogatu Austriju , a kamoli da od vas uzmu pomoc..
i to vise nije tragedija, to je ciljana emigracija..
-
megaman4
#1874 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Ne daju ti zato što ONI sve kontrolišu, pa i nas ako ćemo realno. Zato kidišu na Ruse i Kineze da ih slome, ali mrka kapa. Ne želim ulaziti u politiku, ali ovi ljudi su žrtva upravo Evrope i Amerike, koje su sve ovo zasrale radi nafte i ostalih resursa, jer nemojmo zaboraviti, neki dan je izašao jedan članak u kojem stoji da bez resursa sa Bliskog Istoka, Evropska privreda bi u rekordnom roku doživjela potpuni kolaps. Ko želi da logički razmišlja zna o čemu je riječ.5 0 5 wrote:uzas. da ti srce pukne. nastranu rat, ali kad vidis kakve se prljave igre igraju, pocev od eu vlada preko medija pa do najgoreg fasistickog sljama dodje mi da povracam od muke. a najgore je sto su obicnom covjeku ruke svezane i usta zacepljena. pa i kad bi htio nekako pomoci, nedaju ti.megaman4 wrote: Ovo je tragedija šta se dešava na Bliskom Istoku. Ti ljudi su uvijek bili i uvijek će biti žrtva zapadne politike koja je najveće zlo.
- animals
#1875 Re: Izbjeglice iz Afrike i Azije u Europi...
Nemam sta da raspravljam sa nekim koji ima tako lijep rijecnik..BHCluster wrote:
Ko mi kaze.![]()
![]()
![]()
Hajde jos se izivljavaj na LJUDSKOJ tragediji.
molim te zaobidji me..