Uglavnom moje su simpatije prema tim ljudima u patnji i sam sam bio izbjeglica i to na djedovini koja je pripala tetkama i ujacima
nakon 3 godine isti narod ista vjera što bi se reklo i dalje sam bio stranac, vratio se u SA i dalje sam stranac 20 godina poslije
izgubljeno vrijeme ništa ne može vratiti a još mi je bilo i fino u izbjeglištvu i ovdje, ali taj osjećaj da ne pripadaš... ODRON
s druge strane ovi ljudi nemaju ništa, bauljaju ko zombiji preko granica nadajući se boljem životu, mnogi i zaginu usput... zaista očanički potezi ljudi koji ne mogu šta izgubiti
još uvijek mislim da problem nije velik... europa ima 400 mil st... pravilnom raspodjelom bez desničarske histerije te pedoliberalno ljevičarskih sranja svaka zemlja može preuzeti izbjeglice i naseliti ih u određena područja
znamo da je europska unija zajedno s Amerikom kriva za mnoge loše situacije u AZIJI i AFRICI nije tema emisije
međutim postavlja se desetine pitanja
do kojeg momenta će europa biti europa primajući izbjeglice
hoce li izbjeglice "pregaziti" europu
zašto švedska "poziva" izbjeglice svojom blagodeti od države i socijalom a jedna hrvatska mora primiti 500 izbjeglica, zašto ih sve ne prime oni koji ih pozivaju
pravedno je pitanje ljudi... 30 godina rade pod kreditom za stan a neko dođe iz nigerije i dobije stan u Zagrebu
obaranje cijena rada?
jesu li izbjeglice spremne živjeti u selima bosna je puna praznih sela... naselite ih
hoće li ovo izmijeniti europu i njezine slobode i prava
je li mađarski zid pošten i u skladu s europskim zakonima?
što znači da pobjegneš iz ratne zone i nećeš izaći iz autobusa jer ti se ne sviđa mjesto u toj zemlji
molim otvorenu diskusiju i iskustva onih koji su već na zapadu što kažu njihove kolege na poslu jel se priča o tome ili se šuti???