Izbjegavanje na ulici

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
JThomas

#76 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by JThomas »

kakvo ba prijateljstvo kad je on htio nešto više od prijateljstva a ti odbila? ni u američkim filmovima tu ne može biti prijateljstva. frajer je još pošten ispao, jer bi on glumio prijatelja, a uvijek priželjkivao nešto više.
sandra01

#77 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by sandra01 »

JThomas wrote:kakvo ba prijateljstvo kad je on htio nešto više od prijateljstva a ti odbila? ni u američkim filmovima tu ne može biti prijateljstva. frajer je još pošten ispao, jer bi on glumio prijatelja, a uvijek priželjkivao nešto više.
Pa dobro covjece ne mora se druziti samnom ali moze reci djesi bona ,nema te sto godina, sta ima kod tebe? I svi zadovoljni :wink:
Incub

#78 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by Incub »

Sandra ti si mu potencijalna neuspjela akcija-moras to tako gledati.
Konta sta cu imati od toga i ako se javim, ko musko jednostavno.
pustopoljina

#79 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by pustopoljina »

sandra01 wrote:
JThomas wrote:kakvo ba prijateljstvo kad je on htio nešto više od prijateljstva a ti odbila? ni u američkim filmovima tu ne može biti prijateljstva. frajer je još pošten ispao, jer bi on glumio prijatelja, a uvijek priželjkivao nešto više.
Pa dobro covjece ne mora se druziti samnom ali moze reci djesi bona ,nema te sto godina, sta ima kod tebe? I svi zadovoljni :wink:
mislis...
pa dobro gde si ti...
bas sam ovih dana hteo da te zovnem...
ma skontaj bona...nismo djeca.
HM 2011

#80 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by HM 2011 »

sandra01 wrote:
i kaže ti on to, i razgori se stara strast među vama, i završite u krevetu i on batali dugotrajnu vezu sa djevojkom koju planirao ženiti radi prolazno razgorijele strasti......

pametan momak,

Od Vas bivših treba bježati preko brda i dolina, jer uvjek nam na pamet padne nešto što nismo uradili dok smo bili zajedno, pa hajde da kompletiramo "vezu"?
logme

#81 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by logme »

Vidis da je virila iza coska i skontala ga da se vratio na semafor. On tebe privlaci, ne pitaj nas zasto. I ti razgovori koje spominjes, on nije uzivao u njima, to je za njega bila patnja. I zato ih vise ne zeli
potočanka

#82 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by potočanka »

HM 2011 wrote:
sandra01 wrote: Pa dobro covjece ne mora se druziti samnom ali moze reci djesi bona ,nema te sto godina, sta ima kod tebe? I svi zadovoljni :wink:
i kaže ti on to, i razgori se stara strast među vama, i završite u krevetu i on batali dugotrajnu vezu sa djevojkom koju planirao ženiti radi prolazno razgorijele strasti......
i onda otvori temu http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 11&t=89506 :D
Mr.Penguin

#83 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by Mr.Penguin »

.
Last edited by Mr.Penguin on 25/12/2012 14:33, edited 1 time in total.
Ghost_Rider_XXX

#84 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by Ghost_Rider_XXX »

sanabe wrote:
Dion wrote:
sandra01 wrote:Danas ja u gradu neobavezno setam i na Higijenskom da predjem na semafor kad tamo ON :shock: ,i vidim da me je vidio,i ja sad kontam da li da prodjem i u sekundi odlucim stacu iza njega ,kad je on skontao sta se desava ko fol dobio poruku na mob i lijepo ode sa prelaza prema gradu,ja iskulirala i presla ulicu i vidim s druge strane on se vraca na isti prelaz i ceka drugo zeleno svjetlo.Mnogo me je volio ,bila je to vise prijateljska veza nego ljubavna,bilo davno ,ali mi sad upali lampica u posljednjih godinu dana srela sam ga na ulici najmanje pet puta i svaki put je kao provjeravao poruke na mobu :roll: ,sad kontam da mu je to bio jedini nacin da izbjegne da me pogleda u oci i bar pozdravi.
Meni to bas bez veze :cry: ,a fakat bio normalan frajer ... nekad'.
Znaci, iskrice su jos tu......cim ga spominjes?

Znači bivši se ni spomenuti ne smije? :D A bivše ? :zoka: :skoljka:
Ti fakat brkaš situaciju s degenekom. :lol: :lol: :lol:
Muzikjunki

#85 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by Muzikjunki »

LieToMe wrote::lol: mislim nije smijesno ali ne mogu da odolim... da nisam na vlastitoj kozi osjetila pa hajde...
prije par godina, preseli firma u drugu zgradu (negdje u letu dobijem informaciju da i bivsi radi za jednu firmu koja je u istoj zgradi).
elem, da skratim, ja udata, vec gazila u drugu godinu, on ni u peti... bila ljubav, nekad davno, pricalo se, voli li se, ostavio me preko telefona, nakon 2 godine veze... nebitno skroz... oporavila se, sabrala svoje sarene krpice i krenula dalje. on odma uletio u dugu vezu i dan danas je kazu s njom (mada me to sta plaho ne zanima-ali mahala ko mahala-prenese i obavi svoje)
negdje u prvoj godini braka skontam da je imao m*** samo preko telefona, jer kako sam se udala tako mi se sjetio i rodjendana i svakog praznika. kontala prve godine prestace, jok nastavio. naravno kod prve poruke kazem muzu jer nemamo tajni a na kraju krajeva nisam bila na cisto sta hoce s tim da postigne. odjednom je kao covjek, insan, cestita razne prigode...upitan na komsiluk...
uglavnom, jedan od prvih radnih dana u toj zgradi, ulazim sva bitna, skockana, stikla, suknja, prava poslovna zena... idem prema liftu, stojim, cekam lift kad ide ON :lol: skontao me, okrenu se, stade iza nekog covjeka, pomjeri se malo dalje, dodje moj lift, udjosmo svi, on ostade... :shock: ni mu, ni be... samo ostade covjek ko posran i popisan ispred limenih vrata.
kasnije sam pocela uzivati u toj slatkoj patnji, gledat ga kako se krije po holu zgrade i ceka kad cu iskociti iz nekog od 4 lifta. vrhunac je bio kad je jedno ljetno jutro krenuo pjeske jer sam sama stajala pred liftom :shock: :lol: to jutro sam bila i pomalo tuzna, kako ljudi nakon vise godina veze mogu tek tako proci bez pozdrava pored nekoga ko ih je volio iz sveg srca ???
te godine mi nije cestitao praznik :D nije mi cestitao nista. tako sam ga srecno skinula sa dnevnog reda i ispratila u proslost gdje mu je i mjesto!

dozivjela sam svojih 5 minuta slatke "osvete". iako smo u istom gradu, iako se firma iselila iz te zgrade, ne srecemo se evo ima godina... neke ljude jednostavno Bog posalje onda kad treba, a skloni ih kad ne treba :D
Radila si u UNITIC-u, garantujem! :D
LieToMe

#86 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by LieToMe »

Muzikjunki wrote:
LieToMe wrote::lol: mislim nije smijesno ali ne mogu da odolim... da nisam na vlastitoj kozi osjetila pa hajde...
prije par godina, preseli firma u drugu zgradu (negdje u letu dobijem informaciju da i bivsi radi za jednu firmu koja je u istoj zgradi).
elem, da skratim, ja udata, vec gazila u drugu godinu, on ni u peti... bila ljubav, nekad davno, pricalo se, voli li se, ostavio me preko telefona, nakon 2 godine veze... nebitno skroz... oporavila se, sabrala svoje sarene krpice i krenula dalje. on odma uletio u dugu vezu i dan danas je kazu s njom (mada me to sta plaho ne zanima-ali mahala ko mahala-prenese i obavi svoje)
negdje u prvoj godini braka skontam da je imao m*** samo preko telefona, jer kako sam se udala tako mi se sjetio i rodjendana i svakog praznika. kontala prve godine prestace, jok nastavio. naravno kod prve poruke kazem muzu jer nemamo tajni a na kraju krajeva nisam bila na cisto sta hoce s tim da postigne. odjednom je kao covjek, insan, cestita razne prigode...upitan na komsiluk...
uglavnom, jedan od prvih radnih dana u toj zgradi, ulazim sva bitna, skockana, stikla, suknja, prava poslovna zena... idem prema liftu, stojim, cekam lift kad ide ON :lol: skontao me, okrenu se, stade iza nekog covjeka, pomjeri se malo dalje, dodje moj lift, udjosmo svi, on ostade... :shock: ni mu, ni be... samo ostade covjek ko posran i popisan ispred limenih vrata.
kasnije sam pocela uzivati u toj slatkoj patnji, gledat ga kako se krije po holu zgrade i ceka kad cu iskociti iz nekog od 4 lifta. vrhunac je bio kad je jedno ljetno jutro krenuo pjeske jer sam sama stajala pred liftom :shock: :lol: to jutro sam bila i pomalo tuzna, kako ljudi nakon vise godina veze mogu tek tako proci bez pozdrava pored nekoga ko ih je volio iz sveg srca ???
te godine mi nije cestitao praznik :D nije mi cestitao nista. tako sam ga srecno skinula sa dnevnog reda i ispratila u proslost gdje mu je i mjesto!

dozivjela sam svojih 5 minuta slatke "osvete". iako smo u istom gradu, iako se firma iselila iz te zgrade, ne srecemo se evo ima godina... neke ljude jednostavno Bog posalje onda kad treba, a skloni ih kad ne treba :D
Radila si u UNITIC-u, garantujem! :D
:D to nije tema danasnje emisije :lol: vec izbjegavanje bivsih :lol:
Muzikjunki

#87 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by Muzikjunki »

LieToMe wrote:
Muzikjunki wrote:Radila si u UNITIC-u, garantujem! :D
:D to nije tema danasnje emisije :lol: vec izbjegavanje bivsih :lol:
Hahaha liftovi su te odali :D
Ali sad kontam.. ma mozda covjek nije ulazio u lift jer je cekao drugo slovo, nisi trebala biti tako zlobna, pa mu piti krv na slamku :lol:
1906

#88 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by 1906 »

Moš' ti to M! wrote:
sandra01 wrote:Evo da odgovorim na pitanja :-D
Nije uopste bila klasicna veza.On se meni nije svidjao kao muskarac,tj.htjela sam da mi bude prijatelj jer smo imali milion zajednickih tema i bili na istoj talasnoj duzini a to smo i danas(covjek je inace javna licnost ,ponekad procitam sta pise i o cemu pise i ono vidim da se nije promjenio tj.da bi i dan danas mogli pricati satima o svemu,plus sto imamo par zajednickih interesovanja).Ja se njemu jesam svidjala to pokazo ,probao,ja uljudno odbila i upirala iz petnih zila da ostanemo prijatelji je mi je fakat odgovarao u nekim drugim stvarima.Nisam htjela vezu,htjela sam ga za prijatelja.U ratu ispao jako fer,ponudio pomoc otvoreno,ja opet uljudno odbila.Ni dan danas ne bih pristala na vezu s njim(covjek ozenjen ima dijete :razz: ) ali bih voljela da se opet druzimo bukvalno da budemo jarani jer ga zbog onoga sto radi i kako radi jako postujem i voljela bih da mu to i kazem .
Ono sto me zanima iz njegovog ponasanja je:Da li se tako ponasa zbog povrijedjene sujete ili straha ili ga jednostavno ne zanima sta je bilo samnom .Ponavljam niko nikoga tu nije natakrio niti je bilo svadje rastali se u najvecem prijateljstvu jer sam ja napustila zemlju na jako dug period.
Jel' sad jasnije :-) :-) :-)

musko zensaka prijateljstva postoje samo u vidu 'toliko si ruzan/ruzna da mogu da razmisljam o tebi bez da se napalim'

iskreno
mislim da ga vise ne raduje kad te vidi
jednostavno je izlapila zelja za tobom

vjerovatno je tip osobe, koji ljude za kojim je izgarao u prosloti, jednostavno pocne ignorisati, jer ga ne doticu
samo sitacija da se vidite licem u lice - recimo u liftu :D
bi ga natjerala da nesto kaze i usiljeno se nasmije

umorio se od tebe
tacnije - pretrpio je razocaranje nekad :D
(niz razocarenja)

ovo iz iskustva govorim :)
BarbaDue

#89 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by BarbaDue »

sandra01 wrote:
Kada se ozenio vjerovatno je doslo do promjena u njegovoj glavi...jbg nije vise onaj stari... :D :-D

Ali ima jedna radosna vijest za tebe...moguce da ce se vratiti na staro :-D proradi opet jbg :-D
vesna555

#90 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by vesna555 »

Nikog ne izbjegavam, ne postoji osoba kojoj ne mogu pogledati u oči, nikad ne prelazim ulicu ili buljim u telefon, ali znam sresti raju koja me smara pričom i nije mi drago da sretnem takvu osobu, ali uvijek pozdravim i ne okrećem glavu.

I bivši me pozdravlja, čuj pozdravlja, izljubi me na ulici i pozdravi se s mojim čoekom, pa zaboga, bili smo u vezi ihihi godina, da okrene glavu nabila bi ga nogom u guzicu što se pravi važan, koliko smo toga prošli skupa. Rastali se, rastali, šta sad, trebam se ponašati kao da nije postojao, ni sa kim se nisam svađala, pa ni s njim, nit sam mu šta ostala dužna, niti on meni, pa da okrećemo glavu jedno od drugog.
I kafe ispijamo kad stignemo ili kad naletimo jedno na drugo u gradu i ne bih riječi protiv njeg rekla, godine i godine skupa proveli i sad trebam da ga blatim, o njem samo najbolje, dobro je i izdržao sa mnom toliko koliko sam ja teška :lol:
Glupost mi to izbjegavanje na ulici, ne bih izlazila iz kuće da moram razmišljati i biti pod stresom hoću li sresti nekog koga ne gotivim ili s kim sam hodala. Ajd što je glupost i djetinjasto je, nismo djeca da se tako ponašamo.
Muzikjunki

#91 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by Muzikjunki »

vesna555 wrote:Nikog ne izbjegavam, ne postoji osoba kojoj ne mogu pogledati u oči, nikad ne prelazim ulicu ili buljim u telefon, ali znam sresti raju koja me smara pričom i nije mi drago da sretnem takvu osobu, ali uvijek pozdravim i ne okrećem glavu.

I bivši me pozdravlja, čuj pozdravlja, izljubi me na ulici i pozdravi se s mojim čoekom, pa zaboga, bili smo u vezi ihihi godina, da okrene glavu nabila bi ga nogom u guzicu što se pravi važan, koliko smo toga prošli skupa. Rastali se, rastali, šta sad, trebam se ponašati kao da nije postojao, ni sa kim se nisam svađala, pa ni s njim, nit sam mu šta ostala dužna, niti on meni, pa da okrećemo glavu jedno od drugog.
I kafe ispijamo kad stignemo ili kad naletimo jedno na drugo u gradu i ne bih riječi protiv njeg rekla, godine i godine skupa proveli i sad trebam da ga blatim, o njem samo najbolje, dobro je i izdržao sa mnom toliko koliko sam ja teška :lol:
Glupost mi to izbjegavanje na ulici, ne bih izlazila iz kuće da moram razmišljati i biti pod stresom hoću li sresti nekog koga ne gotivim ili s kim sam hodala. Ajd što je glupost i djetinjasto je, nismo djeca da se tako ponašamo.
E cuj izljubi se s tobom pred tvojim coekom?! :shock: I sta on jadan na to... mozda mu i zasmeta? :-?
Eleonora

#92 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by Eleonora »

vesna555 wrote:Nikog ne izbjegavam, ne postoji osoba kojoj ne mogu pogledati u oči, nikad ne prelazim ulicu ili buljim u telefon, ali znam sresti raju koja me smara pričom i nije mi drago da sretnem takvu osobu, ali uvijek pozdravim i ne okrećem glavu.

E pa nemaju svi savrsene zavrsetke price.

Da je obrnuto, dobila bi potrebu da ga pljunes a ne izljubis. :oops:
vesna555

#93 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by vesna555 »

Muzikjunki wrote:

E cuj izljubi se s tobom pred tvojim coekom?! :shock: I sta on jadan na to... mozda mu i zasmeta? :-?
Ne, nije ni čoek tipični balkanac, niti ima izljeve ljubomore, ali apsolutno, kao ni ja...Pa jbt, ne žvalimo se na ulici, niti je prošlo 3 mjeseca od raskida, niti smo djeca.
Ali nisam ni očekivala da će svi to razumjeti niti se planiram kome pravdati zbog tog.
Vjerovao ili ne, čak mi čoek može imati i jaranice, ili izaći bez mene s rajom, pa i pijan kući doći, pa i na more s ekipom otići, a ja ne pravim scene, jelda koja sam ja budala pa to dopuštam :? :oops:
vesna555

#94 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by vesna555 »

Eleonora wrote:

E pa nemaju svi savrsene zavrsetke price.

Da je obrnuto, dobila bi potrebu da ga pljunes a ne izljubis. :oops:
E da, to sam zaboravila napomenuti. Tako je kad se ljudi rastanu u prijateljstvu, da smo se svađali, garant bi bilo drugačije :skoljka:
detroit-mercy

#95 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by detroit-mercy »

Eki, jos se i izljubite, jel'te i za guzicu ufati mozda :mrgreen: .
sandra01

#96 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by sandra01 »

BarbaDue wrote:
sandra01 wrote:
Kada se ozenio vjerovatno je doslo do promjena u njegovoj glavi...jbg nije vise onaj stari... :D :-D

Ali ima jedna radosna vijest za tebe...moguce da ce se vratiti na staro :-D proradi opet jbg :-D
:-D ,Ma ne treba nista biti kao sto je bilo :-) ,samo nek pozdravi na ulici ,fakat mi bilo glupo neki dan :roll:
Eleonora

#97 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by Eleonora »

sandra01 wrote: :-D ,Ma ne treba nista biti kao sto je bilo :-) ,samo nek pozdravi na ulici ,fakat mi bilo glupo neki dan :roll:
Ma hajde prezivjet ces.
BarbaDue

#98 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by BarbaDue »

sandra01 wrote: :-D ,Ma ne treba nista biti kao sto je bilo :-) ,samo nek pozdravi na ulici ,fakat mi bilo glupo neki dan :roll:
al ne fkt, ima tu nesto...il te je frajer bas kao sto neko rece prekrizio il ga jos valjaju osjecaju... :D :-D
sandra01

#99 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by sandra01 »

Pa to mene i zanima-razlog :?
Eleonora

#100 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by Eleonora »

sandra01 wrote:Pa to mene i zanima-razlog :?
Taman cemo ti mi reci.
Mozda ovo mozda ono...
Post Reply