EPP, rekao bi jedan forumassandra01 wrote:Evo da odgovorim na pitanja![]()
Nije uopste bila klasicna veza.On se meni nije svidjao kao muskarac,tj.htjela sam da mi bude prijatelj jer smo imali milion zajednickih tema i bili na istoj talasnoj duzini a to smo i danas(covjek je inace javna licnost ,ponekad procitam sta pise i o cemu pise i ono vidim da se nije promjenio tj.da bi i dan danas mogli pricati satima o svemu,plus sto imamo par zajednickih interesovanja).Ja se njemu jesam svidjala to pokazo ,probao,ja uljudno odbila i upirala iz petnih zila da ostanemo prijatelji je mi je fakat odgovarao u nekim drugim stvarima.Nisam htjela vezu,htjela sam ga za prijatelja.U ratu ispao jako fer,ponudio pomoc otvoreno,ja opet uljudno odbila.Ni dan danas ne bih pristala na vezu s njim(covjek ozenjen ima dijete) ali bih voljela da se opet druzimo bukvalno da budemo jarani jer ga zbog onoga sto radi i kako radi jako postujem i voljela bih da mu to i kazem .
Ono sto me zanima iz njegovog ponasanja je:Da li se tako ponasa zbog povrijedjene sujete ili straha ili ga jednostavno ne zanima sta je bilo samnom .Ponavljam niko nikoga tu nije natakrio niti je bilo svadje rastali se u najvecem prijateljstvu jer sam ja napustila zemlju na jako dug period.
Jel' sad jasnije![]()
![]()
Ok, nije ispunjavao tvoje kriterije ni sa 25, u cemu je sada problem?
Muskarci i zene da budu samo prijatelji, tesko da moze.