Izbjegavanje na ulici

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ana_Karenjina2011

#201 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by Ana_Karenjina2011 »

zavisi - ovo s njegove strane je bilo "trpljenje" njenog stalnog odbijanja
na kraju toliko ohladimo od tih osoba - da se osjecas licemjerno ako ih pozdravis - cisto jer te ne raduju i moras odglumiti neku koliko toliku prijatnost sto ih vidis, a znas da ne mozes sakriti nezainteresovanost - i mrzi te glumit - onda je puno lakse ignorisati ih

toliko ti je svejedno za njih - postali su ti suvisni u zivotu - i ne daje ti se ni mrva energije na to da ih registrujes[/quote]

Pa, ne mogu da se ne složim sa zadnjom konstatacijom. Moguća je, no, opet zavisi šta je koga u toj vezi nerviralo. :-D :-D Nego, vidim ja da su ovdje mnoga nagađanja potencijalnog scenarija, pa zaključujem da bi idealno bilo da ona njega nazove, da lijepo sjednu na jednu kaficu i da ga pita sve što joj nije jasno. :D :D :D
saim_adka

#202 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by saim_adka »

.
Last edited by saim_adka on 20/01/2017 13:56, edited 1 time in total.
conca

#203 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by conca »

sandra01 wrote:Danas ja u gradu neobavezno setam i na Higijenskom da predjem na semafor kad tamo ON :shock: ,i vidim da me je vidio,i ja sad kontam da li da prodjem i u sekundi odlucim stacu iza njega ,kad je on skontao sta se desava ko fol dobio poruku na mob i lijepo ode sa prelaza prema gradu,ja iskulirala i presla ulicu i vidim s druge strane on se vraca na isti prelaz i ceka drugo zeleno svjetlo.Mnogo me je volio ,bila je to vise prijateljska veza nego ljubavna,bilo davno ,ali mi sad upali lampica u posljednjih godinu dana srela sam ga na ulici najmanje pet puta i svaki put je kao provjeravao poruke na mobu :roll: ,sad kontam da mu je to bio jedini nacin da izbjegne da me pogleda u oci i bar pozdravi.
Meni to bas bez veze :cry: ,a fakat bio normalan frajer ... nekad'.

ja od svog bivseg bjezim bukvalno,a svaki put kad ga vidim molim boga da ili me ne vidi ili tako ko taj tvoj da provjerava poruke na mobu...al nece pa nas svaki susret zavrsi na policiji i na cumu...jbg
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#204 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by bordo gandalf »

:lol: :lol: hladno oruzije?
conca

#205 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by conca »

sanabe wrote:
conca wrote:
sandra01 wrote:Danas ja u gradu neobavezno setam i na Higijenskom da predjem na semafor kad tamo ON :shock: ,i vidim da me je vidio,i ja sad kontam da li da prodjem i u sekundi odlucim stacu iza njega ,kad je on skontao sta se desava ko fol dobio poruku na mob i lijepo ode sa prelaza prema gradu,ja iskulirala i presla ulicu i vidim s druge strane on se vraca na isti prelaz i ceka drugo zeleno svjetlo.Mnogo me je volio ,bila je to vise prijateljska veza nego ljubavna,bilo davno ,ali mi sad upali lampica u posljednjih godinu dana srela sam ga na ulici najmanje pet puta i svaki put je kao provjeravao poruke na mobu :roll: ,sad kontam da mu je to bio jedini nacin da izbjegne da me pogleda u oci i bar pozdravi.
Meni to bas bez veze :cry: ,a fakat bio normalan frajer ... nekad'.

ja od svog bivseg bjezim bukvalno,a svaki put kad ga vidim molim boga da ili me ne vidi ili tako ko taj tvoj da provjerava poruke na mobu...al nece pa nas svaki susret zavrsi na policiji i na cumu...jbg
haj ne zajebaji :shock:

ja se nikad ne zajebajem...prosle sedmice na danasnji dan sam ostala slomljenog nosa....
conca

#206 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by conca »

rashtiman wrote::lol: :lol: hladno oruzije?
za takve budale nista bez fapa ehhehehehehehehehe(ja se nadam da sam dobro to napisala) :D :D :D :D :D :D :D
conca

#207 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by conca »

sanabe wrote:kak'og bona slomljenog nosa? :shock:

pa ti si napisala haj ne zajebaji i ja samo na to odg(tj.po obicaju se ubjedujem)da ne zajebajem.
iForumashica

#208 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by iForumashica »

...
Last edited by iForumashica on 17/08/2011 18:32, edited 1 time in total.
žena

#209 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by žena »

conca wrote:

pa ti si napisala haj ne zajebaji i ja samo na to odg(tj.po obicaju se ubjedujem)da ne zajebajem.
pa zasto ga ne tuzis policiji,zasto to sebi dozvoljavas...samo nemoj reci zato sto ga volis?
sandra01

#210 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by sandra01 »

Svega u Bozijoj basCi :roll:
iForumashica

#211 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by iForumashica »

...
Last edited by iForumashica on 17/08/2011 19:00, edited 1 time in total.
sandra01

#212 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by sandra01 »

iForumashica wrote:Ne znam cemu ta potreba za cavrljanjem i pozdravljanjem s bivsim, posebno ako je vec u braku i ima dijete. Svako ide svojim putem i zivi svoj zivot, a pomisljati da i dalje ta osoba iz proslosti osjeca nesto je samo potreba za dizanjem ega.
Da je bio pravi bio bi otac tvoje djece, a ne dio proslosti.

Da ja `ganjam` bivse po ulici mom` suprugu ne bi bilo drago, a ni meni kad je on u pitanju.
A, nesto ni ne volim da se podsjecam na zivotne promasaje, zablude i izgubljeno vrijeme.
A ziva bila gdje ti (a i ovi prije tebe,koji su slicno napisali) u mom postu vidje da ja imam POTREBU da pricam s njim i da mislim da ta osoba nesto jos uvijek osjeca prema meni??? :roll: :roll: :roll: :roll:
Ko je rekao da sam mislila da je on pravi i da mislim da je on pravi??/
Niti je bio promasaj ,niti je bio zabluda a ponajmanje izgubljeno vrijeme.
Procita li ti uopste o cemu se ovde radi????
conca

#213 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by conca »

žena wrote:
conca wrote:

pa zasto ga ne tuzis policiji,zasto to sebi dozvoljavas...samo nemoj reci zato sto ga volis?
koga ba ja volim???njega????hahahahahahahahaha
ja sam s njim davno raskrstila al on nikako da odjebe...a mi smo zbog toga dosli do suda i dobio dva mjeseca samo i izaso i slomio mi nos...jaka je nasa policija
star(i)mo

#214 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by star(i)mo »

iForumashica wrote:
conca wrote:

ja se nikad ne zajebajem...prosle sedmice na danasnji dan sam ostala slomljenog nosa....

:shock: Jesi ti njemu barem sta slomila?
Jes', saku! :-)
mrtva kokoš

#215 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by mrtva kokoš »

conca wrote: pa ti si napisala haj ne zajebaji i ja samo na to odg(tj.po obicaju se ubjedujem)da ne zajebajem.
to je istinska ljubav, bez slomljenog nosa, ruke, vrata nema ni govora da se moze tim imenom zvati...
samo ne valja ako on tebe tuce a ti nista, zbog toga moze posumnjati u tvoju ljubav i jos gore te razvaliti. znaci da bi ga uvjerila da je tebi stalo onoliko koliko njemu do tebe moras uciniti nesto sl. evo ja ti predlazem da mu napravis ceku i puknes ga kakvom vaznom po glavi.
:thumbup:
conca

#216 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by conca »

iForumashica wrote:
conca wrote:

:shock: Jesi ti njemu barem sta slomila?
jesam davla...izaso iz auta s jaranom da me biju...hahahahaha
žena

#217 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by žena »

draga djevojko,sta je tu smjesno...cuj s jaranom :shock: :?
iForumashica

#218 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by iForumashica »

sandra01 wrote:
iForumashica wrote:Ne znam cemu ta potreba za cavrljanjem i pozdravljanjem s bivsim, posebno ako je vec u braku i ima dijete. Svako ide svojim putem i zivi svoj zivot, a pomisljati da i dalje ta osoba iz proslosti osjeca nesto je samo potreba za dizanjem ega.
Da je bio pravi bio bi otac tvoje djece, a ne dio proslosti.

Da ja `ganjam` bivse po ulici mom` suprugu ne bi bilo drago, a ni meni kad je on u pitanju.
A, nesto ni ne volim da se podsjecam na zivotne promasaje, zablude i izgubljeno vrijeme.
A ziva bila gdje ti (a i ovi prije tebe,koji su slicno napisali) u mom postu vidje da ja imam POTREBU da pricam s njim i da mislim da ta osoba nesto jos uvijek osjeca prema meni??? :roll: :roll: :roll: :roll:
Ko je rekao da sam mislila da je on pravi i da mislim da je on pravi??/
Niti je bio promasaj ,niti je bio zabluda a ponajmanje izgubljeno vrijeme.
Procita li ti uopste o cemu se ovde radi????

Ovo je bilo uopsteno za ove sto raspravljaju o cavrljanu s bivsim/bivsom.
Sto se tice tebe, kako sam mogla shvatiti vi uopste niste bili u vezi, jer ti nisi zeljela.
Medjutim, ako je on osjecao nesto prema tebi, a ti si ga tada odbila? Nema potrebe da se pozdravlja s tobom, a ponajmanje da obnavljate prijateljstvo.
manijak1

#219 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by manijak1 »

:oops: delikatno :oops:
conca

#220 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by conca »

Splinter wrote:
conca wrote: pa ti si napisala haj ne zajebaji i ja samo na to odg(tj.po obicaju se ubjedujem)da ne zajebajem.
to je istinska ljubav, bez slomljenog nosa, ruke, vrata nema ni govora da se moze tim imenom zvati...
samo ne valja ako on tebe tuce a ti nista, zbog toga moze posumnjati u tvoju ljubav i jos gore te razvaliti. znaci da bi ga uvjerila da je tebi stalo onoliko koliko njemu do tebe moras uciniti nesto sl. evo ja ti predlazem da mu napravis ceku i puknes ga kakvom vaznom po glavi.
:thumbup:

e da su babi muda ne bi ona bila baba....sad se moj sadasnji momak s njim zajebaje(ja bjezim od njega ko davo od krsta)....kad ga vidim userem se ko grlica,da budem iskrena
conca

#221 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by conca »

žena wrote:
draga djevojko,sta je tu smjesno...cuj s jaranom :shock: :?
pa necu valjda plakat...ja sam izvukla guzicu sto je bitno...a ko jebe glavu.elem to je sad proslo pa do iduceg susreta meni je to smijesno :D :D :D :D :D
iForumashica

#222 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by iForumashica »

...
Last edited by iForumashica on 16/08/2011 23:08, edited 1 time in total.
žena

#223 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by žena »

a ko jebe glavu
ma jasta :roll: :lol: :lol: :lol:
conca

#224 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by conca »

žena wrote:
a ko jebe glavu
ma jasta :roll: :lol: :lol: :lol:
:D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mrtva kokoš

#225 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by mrtva kokoš »

conca wrote: e da su babi muda ne bi ona bila baba....sad se moj sadasnji momak s njim zajebaje(ja bjezim od njega ko davo od krsta)....kad ga vidim userem se ko grlica,da budem iskrena
jbt patak i ti na svakakve kloshare nalijeces :-) a nije ni to uredu da druge(novog momka) uvaljujes u nerasciscene racune, moze pasti mrtva glava, ali eto tvoja stvar :-)
Post Reply