U ovom videu je rečeno sve što smo čuli i ranije, ovisni smo o internetu, ali me zaintrigirala jedna rečenica "OSTAVITE MOBITEL/INTERNET NA SEDAM DANA!"
Pitam se mogu li.
Možemo li? "Samo" sedam dana?
HAVANA wrote:Mogu al na peljescu.
isto, bez problemaHAVANA wrote:Mogu al na peljescu.
Sta je nagrada?Zejnep wrote:
U ovom videu je rečeno sve što smo čuli i ranije, ovisni smo o internetu, ali me zaintrigirala jedna rečenica "OSTAVITE MOBITEL/INTERNET NA SEDAM DANA!"
Pitam se mogu li.
Odmor na Pelješcutriconja wrote:Sta je nagrada?Zejnep wrote:
Pitam se mogu li.
Pa ne znam. Evo ja nemam ni twitera ni instagram, na fb uđem jednom u sedmici al.opet ovo kino ne ispuštam iz ruku.zlajapravaraja wrote:Prema video klipu, problem nije internet nego društvene mreže.
Promašila temu, sjedi, jedanZejnep wrote:Pa ne znam. Evo ja nemam ni twitera ni instagram, na fb uđem jednom u sedmici al.opet ovo kino ne ispuštam iz ruku.zlajapravaraja wrote:Prema video klipu, problem nije internet nego društvene mreže.
Jok. Viber možda. Najviše.vijestizlajapravaraja wrote:Promašila temu, sjedi, jedanZejnep wrote:Pa ne znam. Evo ja nemam ni twitera ni instagram, na fb uđem jednom u sedmici al.opet ovo kino ne ispuštam iz ruku.zlajapravaraja wrote:Prema video klipu, problem nije internet nego društvene mreže.![]()
Vjerovatno Viber i Whattsapp, a i forum. Sve su to društvene mreže, opakije od svega što si nabrojala...![]()
HAVANA wrote:Mene forum odmara od svakodnevnog ludila.Posto na peljescu nema takvog ludila,ne treba mi ni forum,ni fejs,ni mail,ni aukcije,ni booking i picke materine...Apsolutno me ne zanima sta se desava vamo kad sam ja tamo.Trebaju mi papuce,par majica,koji sorc,gitara,osrednji bunt para,raje kakve da navrati i jebo internet.I skuter mi treba.I onaj sprej za komarce.
Mah, isti sam ti bio. Čovjek misli da se obrazuje i informiše, a ustvari samo puši propaganduZejnep wrote:Jok. Viber možda. Najviše.vijestizlajapravaraja wrote:Promašila temu, sjedi, jedanZejnep wrote:
Pa ne znam. Evo ja nemam ni twitera ni instagram, na fb uđem jednom u sedmici al.opet ovo kino ne ispuštam iz ruku.![]()
Vjerovatno Viber i Whattsapp, a i forum. Sve su to društvene mreže, opakije od svega što si nabrojala...![]()
![]()
Jw stvarno ne znam kad ti stigneš na forum.HAVANA wrote:Imam i macu na poslu
zlajapravaraja wrote:[
Mah, isti sam ti bio. Čovjek misli da se obrazuje i informiše, a ustvari samo puši propagandu![]()
Nabavi sebi cuku
Prodaj Ajfon, kupi cuku.Zejnep wrote:zlajapravaraja wrote:[
Mah, isti sam ti bio. Čovjek misli da se obrazuje i informiše, a ustvari samo puši propagandu![]()
Nabavi sebi cuku