Izaci sam na pice?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

sheikh

#1 Izaci sam na pice?

Post by sheikh »

Ovo mi je prva tema iako dugo pratim forume,ali tek sam se registrovao :) Gledamo americke filmove i vidimo da svi izlaze(dobar dio glavnih glumaca) u barove i narucuju pice i to smatraju izlaskom.Da li zbog toga ili jednostavno zbog sebe ja cesto izadjem i sam ne bude nikako lose :) Ja imam veoma mnogo prijatelja i prijateljica,ali jednostavno nekad je lijepo izaci sam i popiti pice ili vise njih. Interesuje me vase misljenje i iskustvo glede ovoga :) :thumbup:
*mima*

#2 Re: Izaci sam na pice?

Post by *mima* »

Ja isto izadjem sama.....sjednem negdje gjeima ogledala.....i nazdravim sama sebi.....ispricamo se ......ma bas mi bude dobro.....
sheikh

#3 Re: Izaci sam na pice?

Post by sheikh »

*mima* wrote:Ja isto izadjem sama.....sjednem negdje gjeima ogledala.....i nazdravim sama sebi.....ispricamo se ......ma bas mi bude dobro.....

hehehhhe
ne pricam ja sam sa sobom hehehhe : :D barem ne u kafani :thumbup:
burek_in_space

#4 Re: Izaci sam na pice?

Post by burek_in_space »

Bolje biti sam sa sobom, nego sam bez sobe.
inspektorica javert

#5 Re: Izaci sam na pice?

Post by inspektorica javert »

burek_in_space wrote:Bolje biti sam sa sobom, nego sam bez sobe.
:thumbup:

a milina je nekad i sam kulirati :wink:
jazzer

#6 Re: Izaci sam na pice?

Post by jazzer »

Mislim da se ovdje vecina ljudi ibreti kada vidi u kafani da neko sjedi sam
i pije svoje pice. Odmah kontaju da nesto nije u redu sa njim :) .
sheikh

#7 Re: Izaci sam na pice?

Post by sheikh »

jazzer wrote:Mislim da se ovdje vecina ljudi ibreti kada vidi u kafani da neko sjedi sam
i pije svoje pice. Odmah kontaju da nesto nije u redu sa njim :) .

eh to me i interesuje :) Zasto je bas tako :) :evil:
inspektorica javert

#8 Re: Izaci sam na pice?

Post by inspektorica javert »

Zato što smo takav narod :roll: ..vazda nas zanima šta je u tuđoj avliji.. i jedva čekamo da ocrnimo nekoga,da ga proglasimo čudakom, neprilagođenim jer ne radi stvari onako kako ih mi radimo :-?
dark side of the moon

#9 Re: Izaci sam na pice?

Post by dark side of the moon »

sheikh wrote:Ovo mi je prva tema iako dugo pratim forume,ali tek sam se registrovao :) Gledamo americke filmove i vidimo da svi izlaze(dobar dio glavnih glumaca) u barove i narucuju pice i to smatraju izlaskom.Da li zbog toga ili jednostavno zbog sebe ja cesto izadjem i sam ne bude nikako lose :) Ja imam veoma mnogo prijatelja i prijateljica,ali jednostavno nekad je lijepo izaci sam i popiti pice ili vise njih. Interesuje me vase misljenje i iskustvo glede ovoga :) :thumbup:
Znas li barem konobara...ne mozes sam sjedit ko ćup :)
Tranquilizer

#10 Re: Izaci sam na pice?

Post by Tranquilizer »

Ja sam cesto prije tako znao zasjesti, nekada na kafu sa novinama ili samo na pivo...meni je to skroz ok ali znam da ima raje koji nikada ne bi sjeli sami, ne kontam to nikako :lol: :lol: :lol:
Ridjobrki

#11 Re: Izaci sam na pice?

Post by Ridjobrki »

Na zapadu se zna da ako staneš/sjedneš za šank da si raspoložen za priču i da tražiš društvo. Meni je to baš super.
sheikh

#12 Re: Izaci sam na pice?

Post by sheikh »

dark side of the moon wrote:
sheikh wrote:Ovo mi je prva tema iako dugo pratim forume,ali tek sam se registrovao :) Gledamo americke filmove i vidimo da svi izlaze(dobar dio glavnih glumaca) u barove i narucuju pice i to smatraju izlaskom.Da li zbog toga ili jednostavno zbog sebe ja cesto izadjem i sam ne bude nikako lose :) Ja imam veoma mnogo prijatelja i prijateljica,ali jednostavno nekad je lijepo izaci sam i popiti pice ili vise njih. Interesuje me vase misljenje i iskustvo glede ovoga :) :thumbup:
Znas li barem konobara...ne mozes sam sjedit ko ćup :)

Znam,ali i on zapitkuje sto si sam,gdje ti je ovaj,onaj i sl :-) :-) :-) :-)
sheikh

#13 Re: Izaci sam na pice?

Post by sheikh »

Tranquilizer wrote:Ja sam cesto prije tako znao zasjesti, nekada na kafu sa novinama ili samo na pivo...meni je to skroz ok ali znam da ima raje koji nikada ne bi sjeli sami, ne kontam to nikako :lol: :lol: :lol:

najljepsi merak,sam rano ujutru ustati,sjesti sam,piti kafu,procitati novine,zapaliti cigaru :) ne moze dan ljepse krenuti 8)
sheikh

#14 Re: Izaci sam na pice?

Post by sheikh »

Ridjobrki wrote:Na zapadu se zna da ako staneš/sjedneš za šank da si raspoložen za priču i da tražiš društvo. Meni je to baš super.

trebamo otici na zapad :)
bez_ideje

#15 Re: Izaci sam na pice?

Post by bez_ideje »

Sto bi bilo cudno.....ako imam nekog posla,cekam nekog,sjednem s novinama ......srknem caj i dovidjenja :-?
U vecernje izlaske po kaficima nisam doduse sama izlazila
Al bi bas htjela jednom,ono ko iz americkih filmova....da zasjednem za sank u pustom baru :oops: :mrgreen:
Joey Tribbiani

#16 Re: Izaci sam na pice?

Post by Joey Tribbiani »

Odes u neku tebi poznatu kafanu i sjedneš za šank, naručiš kafu/pivu i počne zajebancija sa konobarom. Obično se ubrzo pojavi još nekoliko ljudi. Uglavnom, u lokalu gdje najčešće sjedim je to ista raja pa se ljudi više i znaju. Nema ništa loše ni da čovjek, ako ima neku pauzu izmedju obaveza, sjedne sam za stoL, popije nešto, pročita novine...

Jebi ga, pošto je u blizini faxa sve sama šminka đe dolazi po 19 ljudi u grupama, odem u čitaonu na faxu i odspavam :mrgreen: u onoj tišini :mrgreen:
sheikh

#17 Re: Izaci sam na pice?

Post by sheikh »

bez_ideje wrote:Sto bi bilo cudno.....ako imam nekog posla,cekam nekog,sjednem s novinama ......srknem caj i dovidjenja :-?
U vecernje izlaske po kaficima nisam doduse sama izlazila
Al bi bas htjela jednom,ono ko iz americkih filmova....da zasjednem za sank u pustom baru :oops: :mrgreen:

ne znam ja sto bi bilo cudno,ja samo pitam sto je to cudno :) interesuje me,jer ja ponekad to uradim :)
Tranquilizer

#18 Re: Izaci sam na pice?

Post by Tranquilizer »

sheikh wrote:
Ridjobrki wrote:Na zapadu se zna da ako staneš/sjedneš za šank da si raspoložen za priču i da tražiš društvo. Meni je to baš super.

Ma to je za ribe, i ono tipa platiš mi pice :lol: :lol: :lol: :lol:
sheikh

#19 Re: Izaci sam na pice?

Post by sheikh »

Tranquilizer wrote:
sheikh wrote:

Ma to je za ribe, i ono tipa platiš mi pice :lol: :lol: :lol: :lol:

american style :) :bih:
ultima_palabra

#20 Re: Izaci sam na pice?

Post by ultima_palabra »

I meni je to dobar fol 8-)
Normala mi je sam sjesti na kafu ili da nešto pojedem po danu... navečer sam izaći mislim da bi mi bilo glupo... možda da sam negdje na zapadu :D
jedna tamo

#21 Re: Izaci sam na pice?

Post by jedna tamo »

meni je također normalna stvar, pije ti se kafa...fino sjedneš popiješ kafu i razguliš...a da gledaju gledaju šta ćeš to smo mi balkanski primitivci....
e sad navečer neznam baš možda da sam muško...al sama izać u neki bar..mogu mislit pogleda :-)
Cholina_Lokica

#22 Re: Izaci sam na pice?

Post by Cholina_Lokica »

kod nas ha sam sjednes 8 ljudi doceka da te proglasi budalom, ludjakom, kurvom...
*mima*

#23 Re: Izaci sam na pice?

Post by *mima* »

Dile wrote:kod nas ha sam sjednes 8 ljudi doceka da te proglasi budalom, ludjakom, kurvom...

Ili kazu............ma jadnica...pukla.
Michun

#24 Re: Izaci sam na pice?

Post by Michun »

Ja pijem kafu sama, citam papire s posla ili novine. Ili odem u kafic gdje sam cest gost i sama pijem kafu.
Vecernji izlazak nasamo mi bas nije nesto jer obicno izlazim s ljudima da ih vidim, popricam s njima. I ne znam dje bi sama. :D Na veceru kad sam na putu mogu sama.
Kino, sama, kokice...to mi je OK. :-)
ima´l_zime_Marinko

#25 Re: Izaci sam na pice?

Post by ima´l_zime_Marinko »

Pa sad.. Izlazio sam sa sobom jesam,i to bas navecer kad je shpica bila :D ! i to ne kod nas u Sa neg ljetos u V.Kladushi :D ,niko nije htio sa mnom i ja odem sam u kafic,pocnem piti ljuto sa sokom al ne ide,opet kontam gleda raja u mene i moj sok :D mogu kontat da sam bas lud,predjem na pivu i lagano,2 puna sata i to za stolom,nije bilo mjesta za sankom, onda odem u neku diskoteku do 3 ujutru ostanem ,majke mi meni super bilo :D ! nakon toga iskustva i kod nas bih isto uradio :) ,nije nista strasno i nema toliko pogleda koliko mislis da ima kada si trijezan :mrgreen: !
Post Reply