a ko ce zastiti djevojke i zene - njegove zrtve? Zaista ne razumijem upravu KP Doma Foca da puste da pobjegne visestruki pedofilzzzzz wrote:"glasnogovorica SIPA-e Željka Kujundžija potvrdila je kako su poduzete i posebne mjere zaštite državnog tužitelja Marinka Jurčevića s obzirom da mu je Stanković prijetio tijekom suđenja na Sudu BiH"
Iz zatvora u Foci pobjegao ratni zlocinac!
-
basta sljezove boje
- Alfons Kauders
samo sad lijepo uhvatit te "cuvare" i neka podjele njegovu kazni, svi po par godina... nije ovo prvi put, sjetite se onog kera batka... elem srbima na cast... nek slave svoje silovatelje, pedofile i ratne zlocince kao junacine (vidi b92)... sta ce ljudi kad vec nemaju pravih junaka i cestitih ljudi da im budu uzor i dika... steta sto nisu ostavili nikolica na vlasti, da ostanu u supku evrope gdje im je i mjesto...
-
marijindvorac
Pobjegao moj q.. Jaran ga lijepo dopratio do vrata, tutnuo mu u ruke nesto maraka i pokazao mu put.
Ima i pravo jer su zatvori ionako prepuni a to kosta.
Ima i pravo jer su zatvori ionako prepuni a to kosta.
-
MUNAFIK
da da sistem koji smo MI dozvolili da se stvorii...Arslan wrote:A ko ih je poslao da nas predstavljaju?Prozor wrote:Mi? Ili oni koji su nas predstavljali....Arslan wrote:
Mislis sistemu kojem smo dozvolili da se stvori?
i JEL TO MI MISLIMO DA SMO NESTO BOLJI OD SISTEMAAA???
da smo BOLJI dosta doga bi bilo puno puno boljeee.... istina je da ovdje nece niko nista da radi i onda SEBE PRAVDAMO supljim pricama SISTEM JE KRIV....
- uvjek dobar gost
da da sistem koji smo MI dozvolili da se stvorii...
da smo BOLJI dosta doga bi bilo puno puno boljeee.... istina je da ovdje nece niko nista da radi i onda SEBE PRAVDAMO supljim pricama SISTEM JE KRIV....
Svaka čast.... mi smo zadovoljni sistemom dok se ne čujemo.... i BAŠ SE U POTPUNOSTI SLAŽEM MI NISMO BOLJI OD SISTEMA:::: ČAK NA MOMENTE I GORI SMO::::
CTRL+ALT+DEL
Svaka čast.... mi smo zadovoljni sistemom dok se ne čujemo.... i BAŠ SE U POTPUNOSTI SLAŽEM MI NISMO BOLJI OD SISTEMA:::: ČAK NA MOMENTE I GORI SMO::::
CTRL+ALT+DEL
- Prozor
Izvini ali ovo su gluposti. Nemoj izvrtati stvari i NAS predstavljati krive za ovo.uvjek dobar gost wrote:da da sistem koji smo MI dozvolili da se stvorii...
CTRL+ALT+DEL
To se desilo je sljedece,
Mup Rs se pokazao nesposobnim da zadrzi OSUDJENOG RATNOG ZLOCINCA i jos uvijek ga nije uhvatio nego mozda cak se pokazao i nesbosobnim da sprijeci njegov bijeg iz zemlje. Ociti zakljucak ako sumiramo i sva NE IZVRSENA hapsenja mase ratnih zlocinaca te maltretiranja povratnika u Konjevic Polju i nesposobnoscu zastite drugih povratnika od raznih napada te masa drugih pokazatelja njegove nesposobnosti jeste da se MUP RS MORA UKINUTA KAKO BI PROFUNKCIONISALA PRAVDA U RS-U!
To nije nas sistem, bio bi da je to MUP BIH ali ovo je kolega MUP RS i sva je krivnja na njemu jer ne da da se drugi mjesaju a sam ne zna(nece) da radi svoj posao.
- uvjek dobar gost
Ja sam citirao post prije.... i to što ti sa sebe spiraš odgovornost.... mi je dobro poznato.... to govore vi oni koji hodaju podmazanih guzica..... i idu linijom manjeg otpora.... da mi nismo krivi za masu stvari, a živimo u prknu svijeta....
Da obrazložim..... mup RS-.a je po odluci državnih institucija zatočio zločinca.... baš u Foči.... tamo gdje je on i počinio zločine.... zar ne mislite da je simptomatično.... ali nema smetnji da se uvežu kad trebaju naplaćivati kazne.... i kad nam ne daju da registrujemo auta... il kad vadimo bilo kakve papire.....
A znamo ko je i u kakvoj koaliciji..... i ko je sa kim u talu samo se pravimo mutavi....., a ja sam samo citirao post koji mi se svidio.....
Isto bi reagovao da je recimo iz Bugojanskog zatvora pobjegao neki drugi zločinac....
Nikako da skontamo da su ovi na vlasti u stvari ista banda i da jedni drugima duvaju u krila.....
Da obrazložim..... mup RS-.a je po odluci državnih institucija zatočio zločinca.... baš u Foči.... tamo gdje je on i počinio zločine.... zar ne mislite da je simptomatično.... ali nema smetnji da se uvežu kad trebaju naplaćivati kazne.... i kad nam ne daju da registrujemo auta... il kad vadimo bilo kakve papire.....
A znamo ko je i u kakvoj koaliciji..... i ko je sa kim u talu samo se pravimo mutavi....., a ja sam samo citirao post koji mi se svidio.....
Isto bi reagovao da je recimo iz Bugojanskog zatvora pobjegao neki drugi zločinac....
Nikako da skontamo da su ovi na vlasti u stvari ista banda i da jedni drugima duvaju u krila.....
- chuchumbamayumbe
Bjezali su svojedobno teroristi i iz Centralnog zatvora (Lionel Dumont).Prozor wrote:Izvini ali ovo su gluposti. Nemoj izvrtati stvari i NAS predstavljati krive za ovo.uvjek dobar gost wrote:da da sistem koji smo MI dozvolili da se stvorii...
CTRL+ALT+DEL
Mup Rs se pokazao nesposobnim da zadrzi OSUDJENOG RATNOG ZLOCINCA i jos uvijek ga nije uhvatio nego mozda cak se pokazao i nesbosobnim da sprijeci njegov bijeg iz zemlje. Ociti zakljucak ako sumiramo i sva NE IZVRSENA hapsenja mase ratnih zlocinaca te maltretiranja povratnika u Konjevic Polju i nesposobnoscu zastite drugih povratnika od raznih napada te masa drugih pokazatelja njegove nesposobnosti jeste da se MUP RS MORA UKINUTA KAKO BI PROFUNKCIONISALA PRAVDA U RS-U!
To nije nas sistem, bio bi da je to MUP BIH ali ovo je kolega MUP RS i sva je krivnja na njemu jer ne da da se drugi mjesaju a sam ne zna(nece) da radi svoj posao.
- Prozor
Pa je li ti hoces da se ukine Mup rs ili neces? Ako hoces neces vaditi kontra-primjere pa makar bili i istiniti.chuchumbamayumbe wrote:Bjezali su svojedobno teroristi i iz Centralnog zatvora (Lionel Dumont).Prozor wrote:Izvini ali ovo su gluposti. Nemoj izvrtati stvari i NAS predstavljati krive za ovo.uvjek dobar gost wrote:da da sistem koji smo MI dozvolili da se stvorii...
CTRL+ALT+DEL
- uvjek dobar gost
Ja hoću da se ukine i mup FBiH..... kao i svi kantonalni mup-ovi.....
- Prozor
Dobro eto krivi smo ja i ti i moja nena, je li tebi uopce u interesu ukidanje tog nakaradnog Mup-a ili ti je prece upiranje prstom u nase politicare zbog sranja sto rade...? Uostalom ja kol´ko znam i Silajdzic i ostali iz FBIH se zalazu za ukidanje tog mup-a koji je JEDINI KRIV za ovo.uvjek dobar gost wrote:Ja sam citirao post prije.... i to što ti sa sebe spiraš odgovornost.... mi je dobro poznato.... to govore vi oni koji hodaju podmazanih guzica..... i idu linijom manjeg otpora.... da mi nismo krivi za masu stvari, a živimo u prknu svijeta....
- uvjek dobar gost
Nako nešto što znamo i ti i ja.... pojedini lokalni traktoristi, lokalne kabadahije koji su se ukopitili u pojedine kantone i tamo vedre i oblače.... teška srca bi odustali od sadašnjeg ustroja države, sistema , a samim tim i svih institucija.....
-
_BosanaC
Ako nisi za NASE onda si automatski za anamo NJIHOVEProzor wrote:Dobro eto krivi smo ja i ti i moja nena, je li tebi uopce u interesu ukidanje tog nakaradnog Mup-a ili ti je prece upiranje prstom u nase politicare zbog sranja sto rade...? Uostalom ja kol´ko znam i Silajdzic i ostali iz FBIH se zalazu za ukidanje tog mup-a koji je JEDINI KRIV za ovo.uvjek dobar gost wrote:Ja sam citirao post prije.... i to što ti sa sebe spiraš odgovornost.... mi je dobro poznato.... to govore vi oni koji hodaju podmazanih guzica..... i idu linijom manjeg otpora.... da mi nismo krivi za masu stvari, a živimo u prknu svijeta....
- uvjek dobar gost
Samo još nešto ja zastupam stav da mi prvo moramo iz svoje avlije krenuti.... ,a sama spomen Silajdžića.... pa alo on je jedan iz delegacije koja je potpisala kapitulaciju i entitetsku podjelu Republike Bosne i Hercegovine......
-
_BosanaC
E sad si sigurno NJIHOVuvjek dobar gost wrote:Samo još nešto ja zastupam stav da mi prvo moramo iz svoje avlije krenuti.... ,a sama spomen Silajdžića.... pa alo on je jedan iz delegacije koja je potpisala kapitulaciju i entitetsku podjelu Republike Bosne i Hercegovine......
- chuchumbamayumbe
Potpis.uvjek dobar gost wrote:Ja hoću da se ukine i mup FBiH..... kao i svi kantonalni mup-ovi.....
p.s. Prozor, zadovoljan?
-
zzzzz
Ima li ko drugi da je raspolozen, ja nemam zivaca_BosanaC wrote:E sad si sigurno NJIHOVuvjek dobar gost wrote:Samo još nešto ja zastupam stav da mi prvo moramo iz svoje avlije krenuti.... ,a sama spomen Silajdžića.... pa alo on je jedan iz delegacije koja je potpisala kapitulaciju i entitetsku podjelu Republike Bosne i Hercegovine......![]()
- Prozor
KO kaze iz FBIH da ostanu MUP FBIH i MUP RS? O njima govorimo sad ne o kantomina...uvjek dobar gost wrote:Nako nešto što znamo i ti i ja.... pojedini lokalni traktoristi, lokalne kabadahije koji su se ukopitili u pojedine kantone i tamo vedre i oblače.... teška srca bi odustali od sadašnjeg ustroja države, sistema , a samim tim i svih institucija.....
-
_BosanaC
zzzzz wrote:Ima li ko drugi da je raspolozen, ja nemam zivaca_BosanaC wrote:E sad si sigurno NJIHOVuvjek dobar gost wrote:Samo još nešto ja zastupam stav da mi prvo moramo iz svoje avlije krenuti.... ,a sama spomen Silajdžića.... pa alo on je jedan iz delegacije koja je potpisala kapitulaciju i entitetsku podjelu Republike Bosne i Hercegovine......![]()
-
Leonid Breznjev
Ja imam jos jedno punjenje od prosle rasprave zzzzz!zzzzz wrote:Ima li ko drugi da je raspolozen, ja nemam zivaca_BosanaC wrote:E sad si sigurno NJIHOVuvjek dobar gost wrote:Samo još nešto ja zastupam stav da mi prvo moramo iz svoje avlije krenuti.... ,a sama spomen Silajdžića.... pa alo on je jedan iz delegacije koja je potpisala kapitulaciju i entitetsku podjelu Republike Bosne i Hercegovine......![]()
Ako sta pomaze?