Iz sigurnosti doma svoga najhrabriji sam ja !
- clav
#1 Iz sigurnosti doma svoga najhrabriji sam ja !
Citam maloprije temu o dzamiji u Fazlagica Kuli i dosta komentara sto pozivaju na linc, osvetu, zatiranje sjemena, mrznju, neminovnost novog rata, paljenje crkve, ubijanje popova itd. Pa sacekajte zvanicni izvjestaj! Nista jos uvijek nije iskljuceno. Najlakse je siriti histeriju i mrznju prikriven iza ip adrese, pricati o zatiranju sjemena i kakve sve ne nebuloze, a veceras idemo na Dadu Polumentu u akvu. Junacine i nevjernici u mogucnost suzivota, veceras, sutra i prekosutra neko mora bajramovati duboko iza ''neprijateljskih linija'' u Bijeljini, Zvorniku, Vlasenici, Bratuncu, Srebrenici, Foci, Trebinju, Gacku itd.
-
vnm
-
Leonid Breznjev
#3 Re: Iz sigurnosti doma svoga najhrabriji sam ja !
uvijek tako bude, namah se opali po ubijanju, lincovanju, paljenju, zatiranju i sl. fakat nista novo.. to smo mi..clav wrote:Citam maloprije temu o dzamiji u Fazlagica Kuli i dosta komentara sto pozivaju na linc, osvetu, zatiranje sjemena, mrznju, neminovnost novog rata, paljenje crkve, ubijanje popova itd. Pa sacekajte zvanicni izvjestaj! Nista jos uvijek nije iskljuceno. Najlakse je siriti histeriju i mrznju prikriven iza ip adrese, pricati o zatiranju sjemena i kakve sve ne nebuloze, a veceras idemo na Dadu Polumentu u akvu. Junacine i nevjernici u mogucnost suzivota, veceras, sutra i prekosutra neko mora bajramovati duboko iza ''neprijateljskih linija'' u Bijeljini, Zvorniku, Vlasenici, Bratuncu, Srebrenici, Foci, Trebinju, Gacku itd.
- Skyfox
#4 Re: Iz sigurnosti doma svoga najhrabriji sam ja !
ali od kuce, ispred racunara...Arslan wrote:
uvijek tako bude, namah se opali po ubijanju, lincovanju, paljenju, zatiranju i sl. fakat nista novo.. to smo mi..
- zgembo_sa
#5 Re: Iz sigurnosti doma svoga najhrabriji sam ja !
A onda dodje neka nevidljiva sila i sve to zakljuca i pobrise, da se onako kulturno sve zataska. Ne bi valjalo da se cuje nesto o napadima na Bosnjake
Ovakve teme se nece na silu drzati otvorenima kao one o homosekualnim paradama, pljuvanju po dzamijama, po kurbanu, muslimanima... Nije u multi-kulti duhu. Bolje da zaboravimo sve pa krenemo iz pocetka pljuvajuci sami po sebi, da budemo onako bas podobni 
Aferim.
Aferim.
-
Leonid Breznjev
#6 Re: Iz sigurnosti doma svoga najhrabriji sam ja !
bogme ti to prekontrolisi vidljiva silo... nisam siguran da je tako...zgembo_sa wrote:A onda dodje neka nevidljiva sila i sve to zakljuca i pobrise, da se onako kulturno sve zataska. Ne bi valjalo da se cuje nesto o napadima na BosnjakeOvakve teme se nece na silu drzati otvorenima kao one o homosekualnim paradama, pljuvanju po dzamijama, po kurbanu, muslimanima... Nije u multi-kulti duhu. Bolje da zaboravimo sve pa krenemo iz pocetka pljuvajuci sami po sebi, da budemo onako bas podobni
Aferim.
- lopta
#7 Re: Iz sigurnosti doma svoga najhrabriji sam ja !
Dodik jes to ti? Jes jes samo se od sebe zapalilo na Kurban Bajram.clav wrote:Citam maloprije temu o dzamiji u Fazlagica Kuli i dosta komentara sto pozivaju na linc, osvetu, zatiranje sjemena, mrznju, neminovnost novog rata, paljenje crkve, ubijanje popova itd. Pa sacekajte zvanicni izvjestaj! Nista jos uvijek nije iskljuceno. Najlakse je siriti histeriju i mrznju prikriven iza ip adrese, pricati o zatiranju sjemena i kakve sve ne nebuloze, a veceras idemo na Dadu Polumentu u akvu. Junacine i nevjernici u mogucnost suzivota, veceras, sutra i prekosutra neko mora bajramovati duboko iza ''neprijateljskih linija'' u Bijeljini, Zvorniku, Vlasenici, Bratuncu, Srebrenici, Foci, Trebinju, Gacku itd.
A na Dadu Polumentu ce isti oni koji su palili dzamije sirom Bosne.
- clav
#8 Re: Iz sigurnosti doma svoga najhrabriji sam ja !
Propustas ti poentu. Ruksak na ledja i budi 7 dana u nekom povratnickom mjestu. Mozda skontas znacenje rijeci suzivot i tolerancija. Mozda skontas da nisu to rijeci i fraze koje je cool upotrebljavati, vec neophodnost za ljude koji tu zive i spavaju. Mozda skontas da junak nije onaj sto psuje cetnicku majku, busa se u prsa patriotizmom, prica o nemogucnosti suzivota u sred Sarajeva, vec ona nana sto se odluci vratiti na zgariste u selo Bogu iza nogu iz kojeg su je zli ljudi protjerali, a muza i sinove pobili. A mozda i ne skontas, jer sustina Dodika i tebe nije mnogo razlicita.lopta wrote:Dodik jes to ti? Jes jes samo se od sebe zapalilo na Kurban Bajram.clav wrote:Citam maloprije temu o dzamiji u Fazlagica Kuli i dosta komentara sto pozivaju na linc, osvetu, zatiranje sjemena, mrznju, neminovnost novog rata, paljenje crkve, ubijanje popova itd. Pa sacekajte zvanicni izvjestaj! Nista jos uvijek nije iskljuceno. Najlakse je siriti histeriju i mrznju prikriven iza ip adrese, pricati o zatiranju sjemena i kakve sve ne nebuloze, a veceras idemo na Dadu Polumentu u akvu. Junacine i nevjernici u mogucnost suzivota, veceras, sutra i prekosutra neko mora bajramovati duboko iza ''neprijateljskih linija'' u Bijeljini, Zvorniku, Vlasenici, Bratuncu, Srebrenici, Foci, Trebinju, Gacku itd.
- veljaca
#9 Re: Iz sigurnosti doma svoga najhrabriji sam ja !
Je li to ti napadas Dodika ????clav wrote:Propustas ti poentu. Ruksak na ledja i budi 7 dana u nekom povratnickom mjestu. Mozda skontas znacenje rijeci suzivot i tolerancija. Mozda skontas da nisu to rijeci i fraze koje je cool upotrebljavati, vec neophodnost za ljude koji tu zive i spavaju. Mozda skontas da junak nije onaj sto psuje cetnicku majku, busa se u prsa patriotizmom, prica o nemogucnosti suzivota u sred Sarajeva, vec ona nana sto se odluci vratiti na zgariste u selo Bogu iza nogu iz kojeg su je zli ljudi protjerali, a muza i sinove pobili. A mozda i ne skontas, jer sustina Dodika i tebe nije mnogo razlicita.lopta wrote:Dodik jes to ti? Jes jes samo se od sebe zapalilo na Kurban Bajram.clav wrote:Citam maloprije temu o dzamiji u Fazlagica Kuli i dosta komentara sto pozivaju na linc, osvetu, zatiranje sjemena, mrznju, neminovnost novog rata, paljenje crkve, ubijanje popova itd. Pa sacekajte zvanicni izvjestaj! Nista jos uvijek nije iskljuceno. Najlakse je siriti histeriju i mrznju prikriven iza ip adrese, pricati o zatiranju sjemena i kakve sve ne nebuloze, a veceras idemo na Dadu Polumentu u akvu. Junacine i nevjernici u mogucnost suzivota, veceras, sutra i prekosutra neko mora bajramovati duboko iza ''neprijateljskih linija'' u Bijeljini, Zvorniku, Vlasenici, Bratuncu, Srebrenici, Foci, Trebinju, Gacku itd.
- clav
#10 Re: Iz sigurnosti doma svoga najhrabriji sam ja !
Jok ja. Dodik mi je drag pravo. Drzim njegovu sliku pored slike Draze Mihajlovica. 
-
mostarac
#11 Re: Iz sigurnosti doma svoga najhrabriji sam ja !
Lopta lako je biti balija u Sarajevu, al probaj bit musliman u Stocu, Gacku, Bijeljini, Capljini, Prijedoru, Kozarcu.lopta wrote:Dodik jes to ti? Jes jes samo se od sebe zapalilo na Kurban Bajram.clav wrote:Citam maloprije temu o dzamiji u Fazlagica Kuli i dosta komentara sto pozivaju na linc, osvetu, zatiranje sjemena, mrznju, neminovnost novog rata, paljenje crkve, ubijanje popova itd. Pa sacekajte zvanicni izvjestaj! Nista jos uvijek nije iskljuceno. Najlakse je siriti histeriju i mrznju prikriven iza ip adrese, pricati o zatiranju sjemena i kakve sve ne nebuloze, a veceras idemo na Dadu Polumentu u akvu. Junacine i nevjernici u mogucnost suzivota, veceras, sutra i prekosutra neko mora bajramovati duboko iza ''neprijateljskih linija'' u Bijeljini, Zvorniku, Vlasenici, Bratuncu, Srebrenici, Foci, Trebinju, Gacku itd.
Nemoj mi tih herojstava iz Sarajeva. Dodji u Ljubinje pa to reci kad si faca i kad si taki patriota. Lako je bit balija, al bit musliman u Vlasenici nije nimalo lako i ti ljudi sasvim sigurno ni veceras nece pozvati ni na kakav linch.
Ili sto bi se reklo: Lako je tudjim q.... gloginje mlatiti.
- veljaca
#12 Re: Iz sigurnosti doma svoga najhrabriji sam ja !
Cuvaj se jarane ove izjave - da ne cuje Dodik .....clav wrote:Jok ja. Dodik mi je drag pravo. Drzim njegovu sliku pored slike Draze Mihajlovica.
- stochar
#13 Re: Iz sigurnosti doma svoga najhrabriji sam ja !
ovo moram prenijeti sa druge teme:
stochar wrote:Air Ramiz wrote: Ja ne znam gdje si ti vidio grijalicu na snimku, (jel na TV RS-a?), ali sta god da si vidio zvanična izjava imama trebinjskog je:
Imam valjda nije tolki hajvan ako svojim ocima vidi grijalicu da kaze da je nije bilo. Vise vjerujem njemu, nego tebi, ma sta da si vidio, mozda uopste nisi vidio grijalice nego nesto drugo.U džamiji nije bilo nikakve grijalice niti električnog uređaja, tako da je isključena mogućnost da je uzrok požara takvo što. Ovo je djelo ljudskih ruku. Objekat džamije bio je uredu sinoć do 21.00 sat jer su ga obilazili predstavnici Islamske zajednice Gacko i bio je spreman za klanjanje bajram-namaza, kazao je Hodžić.
ovdje je kompletan snimak: [url]rtsp://195.222.52.149:7070/rtv/televizija/gacko08122008.rm[/url]
mada, neki predrag je snimatelj, pa onda ne iksljucujem da je ove grijalice umontrir'o s nekog drugog snimka, hoce ti Srbi svasta!
p.s. da potcrtam: opet kazem da je velika vjerovatnoca da je neko podmetnuo pozar i nadam se da ce u tom slucaju biti sto prije pronadjen i osudjen, ali nemojte ljude koji pokusavaju sagledati stvar sa vise uglova otpuzivati za veleizdaju! sta vam je koji k?! sta ste vi, neka inkvizicija?!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#14 Re: Iz sigurnosti doma svoga najhrabriji sam ja !
lopta wrote:Dodik jes to ti? Jes jes samo se od sebe zapalilo na Kurban Bajram.clav wrote:Citam maloprije temu o dzamiji u Fazlagica Kuli i dosta komentara sto pozivaju na linc, osvetu, zatiranje sjemena, mrznju, neminovnost novog rata, paljenje crkve, ubijanje popova itd. Pa sacekajte zvanicni izvjestaj! Nista jos uvijek nije iskljuceno. Najlakse je siriti histeriju i mrznju prikriven iza ip adrese, pricati o zatiranju sjemena i kakve sve ne nebuloze, a veceras idemo na Dadu Polumentu u akvu. Junacine i nevjernici u mogucnost suzivota, veceras, sutra i prekosutra neko mora bajramovati duboko iza ''neprijateljskih linija'' u Bijeljini, Zvorniku, Vlasenici, Bratuncu, Srebrenici, Foci, Trebinju, Gacku itd.
Prva noć Bajrama
Troje poginulih u Mostaru
Sinoc iza ponoći u Mostaru desila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginule tri osobe, a četvero ih je teško povrijeđeno.
Foto: Bljesak.info
Foto: Bljesak.info
U nesreći koja se desila u 1.45 sati kod Fabrike duhana Mostar učestvovala su tri automobila, a uzrok nesreće je neprilagođena brzina. Prema neslužbenim informacijama, u nesreći su sudjelovala tri osobna vozila i to dva mercedesa i golf 1. Nakon nesreće i za vrijeme vršenja očevida saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen i odvijao se obilaznicom.
Prva bajramska noć nije prošla bez incidenata ni u Sarajevu. Četiri osobe su zbodene u tučama, jedna osoba je ranjena iz vatrenog oružja. Povrijeđeni su hospitalizirani u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, potvrdila nam je Biljana Jandrić, glasnogovornica KCUS-a.
Prema njenim riječima, u najtežem stanju se nalazi Adnan Sušić (24), koji je uboden u grudni koš i stomak. Povrede nožem su zadobili i Adnan Rizvić (24), Emir Avdić (18) te maloljetni A. G. (17). Momčilo Stupar (29) ranjen je iz vatrenog oružja u predjelu desne potkoljenice. Sinoć od 12 sati do 7 sati ujutro u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu primljeno je ukupno 68 osoba.
U Zeničko-dobojskom kantonu prouzrokovano je šest saobraćajnih nesreća, gdje je jedan osoba teško, a troje lakše povrijeđeno. U ponedjeljak oko 12.40 sati u ulici Talića brdo u Zenici ubijen je D. I. (30), dok je njegov poznanik G. S. (51) također iz Zenice zadobio teške povrede.
- slavkoimamodilera
#15 Re: Iz sigurnosti doma svoga najhrabriji sam ja !
Ja bih zamolio da se ne sire lazne informacije, sinoc je nastupala Stoja, a tek veceras Dado Polumenta...