Cak i dok vam ovo pisem jos ne mogu da vjerujem da je neko imao obraza sastaviti i nekome na potpis staviti ovo sta sam ja potpisala???!!!
1. U ugovoru nema naznacenog roka za zavrsetak izgradnje stanova (morebit bidne 2010 - a morebit i nebidne)
2. U ugovoru nema konkretne cijene stana!!!!??? - kazu bezobraznici da je cijena 1640 po kvadratu, ali isto tako da nije konacna. E, ako se bude mijenjala +- 5% ko biva nece nas ni obavijestit, samo ce povisiti ratu, a ako bude preko toga, onda ce nam poslati aneks ugovoa na potpis!!!!!!!!!!!!
3. Obavezuju nas da stan ne smijemo prodati u narednih pet godina nikome osim njima (Fondu), i to po cijeni od 1640 po kvadratu (a za nas u ugovoru cijena nije konacna!!!!)
4. Imovinsko pravo sticemo tek nakon konacne isplate stana, sto znaci da i nije kredit (zaboravih napisati da su uslovi da se 50% cijene odmah uplati, a ostatak da se placa naredne tri godine bez kamata) i da svojim vlastitim stanom ne mozes raspolagati NIKAKO najmanje tri godine.
E pa ja bih samo da meni neko 'vakoj mahnitoj pojasni sta je ovdje povoljniji uslov, mamu im milu...