Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

LBVIEW

#401 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by LBVIEW »

prljavi Hare wrote:
LBVIEW wrote:
Toto wrote:Ivo se vise boji Dodika vengo teheranaca
nek Dodik jednoc rikne sa Grmeca
ode turizam croatama
jal u licku jal u materinu
On i njegovi mogu mozda rikati na Kozari, na Grmecu sto su rikali rikali su, proso voz. :D
Jedino ako ne mislis na koridu u Gornjem Budelju, mislim da bi glatko pomeo konkurenciju. :D
BREZONJA.
Image

SPECIJALNA PONUDA!!!!

1 X 2
1,07 4,80 9,20

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:thumbup:
:bih:
madame

#402 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by madame »

Hajmo, smotajmo turbane oko glave, opasajmo se napalmom i u roljačinu.
Svakako nemamo prečeg posla.
travniktrans

#403 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by travniktrans »

madame wrote:Hajmo, smotajmo turbane oko glave, opasajmo se napalmom i u roljačinu.
Nevjerovatno! Ne shvatam da je ovaj net producirao toliko idiota koji od "EX YU"napravise toliko Sijuksa,Apasa, Komanci, Cejena..
Zar nije drugi svjetski rat zavrsen 1945 i sta je bilo poslije 16 godina? Imali smo dovoljno za zivot normalnog covjeka!
2011- svaki dan obiljezivanje pogibije MUJE, MARKA, ILIJE!

.p
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#404 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by plain vanilla »

Kakvo je raspolozenje danas u Hrvatskoj, Josipovic bi se trebao bojati Hrvata
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#405 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by prljavi Hare »

plain vanilla wrote:Kakvo je raspolozenje danas u Hrvatskoj, Josipovic bi se trebao bojati Hrvata
Hrvatski narod u RH nije stado ovaca kao neki drugi(necu imenovati da ne popusim ban :D ),ljudi su
prepoznali politike i one pojedince koji su ih doveli u ovo stanje a nakon ovakve presude generalima
stanje je jos jasnije!!!!!KRISTALNO JASNO!!!! :thumbup:

P.S.Jedan dobar savjet Iveku od Bote sada bi bio zlata vrijedan!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
slobodni armirach

#406 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by slobodni armirach »

za bjeloglavog :D

Časnu sestru izbacili iz aviona 'zbog burke'

Časna sestra Cora-Ann, katolička redovnica iz samostana Gospe od Milosti u Daytonu, bila je nemalo iznenađena, kada je od nje zatraženo da napusti avion u koji se upravo ukrcala na aerodromu Omaha.

"Taman sam sjela na svoje mjesto i počela zahvaljivati ​​Bogu uz molitve na latinskom kada je putnica koja sjedi do mene zvala stjuardesu". Putnica je Elizabeth Bennet, koja je kansije izjavila "Nije stvar u predrasudama, ali ona mi se učinila veoma sumnjiva. Bila je obučena u muslimansku odjeću i baš prije nego što smo trebali uzletjeti počela je mrmljati nešto na arapskom ili nekom jeziku koji zvuči talibanski. Što sam trebala učiniti?"

Damien Thorn je sjedio na susjednom sjedištu, a o događaju kaže "Vidio sam nešto zlokobno u njoj istoga časa kada je ušla u avion. Na sebi je imala burku kakvu nose iranske žene, a od prtljaga samo malu torbu"

Stjuardesa se odazvala pozivu putnika i pitala časnu sestru Coru Ann za njezino ime, boarding pass i osobnu iskaznicu.

Blanche Dubois je još jedna od putnica koja je sjedila u blizini: "Odjednom sam čula da joj je ime zvučalo kao Kuran (na engleskom se izgovara kao i ime časne sestre: koraen). Zabrinula sam se. To ne znači da sam kriva, jednostavno, nisam htjela umrijeti. Bila sam toliko uplašena da sam njeno ime viknula tako da ga svi putnici mogu čuti "

G. Okonkwo je putnik koji je sjedio nekoliko redova iza sestre: "Odjednom smo svi čuli da je putnici ime Koran i zavladala je panika."

Frodo Baggins, jedan od iskusnih avionskih putnika, čuo je jednom da muslimani ne jedu govedinu. "Kako bih joj pomogao, uzeo sam jedno svoje pakovanje govedine i pitao je da ga pojede, kako bi nam dokazala da nije muslimanka".

Međutim, sestra Cora-Ann je uljudno odbila govedinu i podsjetila sve da je upravo vrijeme korizme, tokom koje katolici ne jedu meso. To je samo raspirilo nemir jer su sada svi putnici bili uvjereni da je sestra Cora-Ann muslimanka i zahtijevali su da napusti avion. "Nisam željela da zbog mene pate druga ljudska bića, pa sam napustila avion" objasnila je.

"Konačno smo odahnuli i osjećali smo se kao da je veliki teret skinut sa naših leđa", potvrdio je Frodo Baggins, onaj sa govedinom.

Međutim, u avionu je bio i jedan pravi musliman - Abdullah Abdullah XXIII. On je sjedio u zadnjem redu i sve posmatrao "Naravno da sam znao da se radilo o časnoj sestri, jer sam pohađao katoličke škole, a najdraže nastavnice su mi bile upravo časne sestre. Ali ne možeš se s rogatima bosti. Ako ste Musliman i neko od vas zahtijeva da napustite avion, najbolje je sačuvati svoj mir i uživati u predstavi."

huffingtonpost.com
madame

#407 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by madame »

travniktrans wrote:
madame wrote:Hajmo, smotajmo turbane oko glave, opasajmo se napalmom i u roljačinu.
Nevjerovatno! Ne shvatam da je ovaj net producirao toliko idiota koji od "EX YU"napravise toliko Sijuksa,Apasa, Komanci, Cejena..
Zar nije drugi svjetski rat zavrsen 1945 i sta je bilo poslije 16 godina? Imali smo dovoljno za zivot normalnog covjeka!

.p
bila sam sarkastična, druže. jedini način da se odbraniš od ljudske idiotije svakako je sarkazam, a napalm je tako teško nabaviti, damnit.
prljavi Hare

#408 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by prljavi Hare »

madame wrote:
travniktrans wrote:

.p
bila sam sarkastična, druže. jedini način da se odbraniš od ljudske idiotije svakako je sarkazam, a napalm je tako teško nabaviti, damnit.

Kao prvo madame,ljubim ruke!!! ;-)
Kao drugo ovaj sto ti je odgovorio nije nikakav "drug" vec kamenjarski provokator.Eto sad bi trebalo zaboraviti
te pobijene a bas slucajno MUJO toliko puta vise od ostalih da ga je jedva ostalo da moze u viceve sa SULJOM
stati!
Da se razumijemo,mrzim sve zlocince,kosti im po zatvorima istrurile,citostatike doruckovali,rucali i vecerali,ma
kako se zovu i ko su!!! :x

My name is Hare and I remember everything!!!!! :thumbup:
madame

#409 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by madame »

što bi rekli gansi...pejšens moj hare. ne možeš na ovom forumu bit' ni sarkastičan, nit' možeš oplakivat više svoje najbliže i mrzit zločince svih vrsta. što li ? ja znam da neustavno nije. al' jebi ga, uskoro će se i ovce počet pozivat na nacionalni interes, i neće se janjetina više jest' kod Gojka, nego kod onog Halida što blizu živi, bar nije šokac il' vlah. Da se nasekiraš moj ti...
ROTOR 9

#410 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by ROTOR 9 »

http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=41470
jos jedna reakcija na skandal ..
I samo se pitam., odakle likovi na vlasti crpe energiju mrznje i sukoba ., jel to neka posebna hrana,novac - pozicije-- neka sfera politike koju ne znamo ni citati ni vidjeti.. :skoljka:
slobodni armirach

#411 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by slobodni armirach »

pa mora SDP hrvatske na neki nacin da pokupi glasove od 'Adezea! :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#412 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by plain vanilla »

Ovaj Ivo je meni legenda :mrgreen:

Josipović o tužbi za genocid: Treba razmisliti o nagodbi sa Srbijom
drunken_santa

#413 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by drunken_santa »

plain vanilla wrote:Ovaj Ivo je meni legenda :mrgreen:

pa sta treba da radi kad je tuzba suluda i nema sanse da dobije. bolje se nagodit.
prljavi Hare

#414 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by prljavi Hare »

drunken_santa wrote:

pa sta treba da radi kad je tuzba suluda i nema sanse da dobije. bolje se nagodit.

Manje alkohola konzumiraj Djeda Mraze,nije vas bezveze Arzija Mahmutovic delozirala iz vrtica!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ivek je u pravu!!!Tuzbu treba povuci i ne samo to,recimo ovako:"Borise stari prjatelju,naravno da cemo povuci tu nesretnu tuzbu koja je tak nesmotreno i ishitreno podnesena.......a ne znam ni zbog cega,sta se desavalo ovdje.Evo ja,ja blizeg prijatelja od tebe nemam!Tisucu te puta molim da nam to oprostis i ja ti se u osobno
ime IZVINJAVAM!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Banksy

#415 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by Banksy »

drunken_santa wrote:

pa sta treba da radi kad je tuzba suluda i nema sanse da dobije.
bolje se nagodit.
Da, Tadić bi se rado nagodio. A Ivo je izgleda tu da mu ispunjava želje.
Ili ga MZ pritišće da odustane od tužbe.

Pitanje je kako bi Josipović prošao na izborima da je pričao ovu priču.
Ma.Le.Na

#416 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by Ma.Le.Na »

PREDSJEDNIK Ivo Josipović odgovorio je putem Radija Slobodna Europa predsjedniku SDP-a BiH Zlatku Lagumdžiji kako drži da najavljeni referendum u Republici Srpskoj nije dobra ideja. Kako je objasnio, u BiH se velike i važne odluke trebaju donijeti samo konsenzusom sva tri naroda, oba entiteta. Pozvao je Lagumdžiju, ali i predsjednika Srbije Borisa Tadića da to načelo i sami primijene u svojoj političkoj praksi.

Ocijenio je i da je Lagumdžijino prozivanje da mu se na pitanje o raspisivanju referenduma odgovori preko medija neprimjereno, poručivši mu da je mogao okrenuti njegov broj koji je često koristio i da bi tu informaciju domah dobio.

Josipović se pita i zašto su ga mediji napadali kad je promovirao načelo o konsenzusu među narodima u BiH. "Samo Lagumdžija zna zašto su to neki mediji prepoznali kao miješanje u unutarnje poslove BiH. Zašto su to shvatili i kao urotu s Tadićem s kojim sam o BiH ukupno izgovorio, ne više od deset kurtoaznih rečenica, kao pokušaj komadanja BiH. Valjda nas zato zajedno i pita o referendumu preko medija. Ili, zašto su onako karikaturalno izvrnuli moju izjavu Reutersu koristeći klasični govor mržnje? Ili, zašto su najiskrenije isticanje BiH kao našeg najvažnijeg susjeda čija nam je suverenost i uspješnost strateški interes razumjeli gotovo kao agresiju?", pita se Josipović.

Predsjedniku nije jasno ni zašto ga sada Lagumdžija poziva da se izjašnjava o tipično unutarnjem pitanju BiH i pita se je li to možda zato da ga neki mediji ponovno optuže za miješanje u unutarnje poslove ili nešto još teže?

"Lagumdžija nije želio sa mnom ni u Ahmiće, ni u Prijedor, ni na druga stratišta u BiH, valjda sam se i tada miješao u unutarnje poslove. Istina, dolazio je k meni u Zagreb tražiti podršku za svoje postizborne slagalice. U njih se zaista ne želim miješati, BiH je ipak druga država. Ali, kada me već sam Lagumdžija ovako pozvao da se izjasnim o referendumu moram i o njemu i o načinu na koji me pita preko medija", zaključio je.

index.hr
:( :roll:
prljavi Hare

#417 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by prljavi Hare »

Ma.Le.Na wrote:
PREDSJEDNIK Ivo Josipović odgovorio je putem Radija Slobodna Europa predsjedniku SDP-a BiH Zlatku Lagumdžiji kako drži da najavljeni referendum u Republici Srpskoj nije dobra ideja. Kako je objasnio, u BiH se velike i važne odluke trebaju donijeti samo konsenzusom sva tri naroda, oba entiteta. Pozvao je Lagumdžiju, ali i predsjednika Srbije Borisa Tadića da to načelo i sami primijene u svojoj političkoj praksi.

Ocijenio je i da je Lagumdžijino prozivanje da mu se na pitanje o raspisivanju referenduma odgovori preko medija neprimjereno, poručivši mu da je mogao okrenuti njegov broj koji je često koristio i da bi tu informaciju domah dobio.

Josipović se pita i zašto su ga mediji napadali kad je promovirao načelo o konsenzusu među narodima u BiH. "Samo Lagumdžija zna zašto su to neki mediji prepoznali kao miješanje u unutarnje poslove BiH. Zašto su to shvatili i kao urotu s Tadićem s kojim sam o BiH ukupno izgovorio, ne više od deset kurtoaznih rečenica, kao pokušaj komadanja BiH. Valjda nas zato zajedno i pita o referendumu preko medija. Ili, zašto su onako karikaturalno izvrnuli moju izjavu Reutersu koristeći klasični govor mržnje? Ili, zašto su najiskrenije isticanje BiH kao našeg najvažnijeg susjeda čija nam je suverenost i uspješnost strateški interes razumjeli gotovo kao agresiju?", pita se Josipović.

Predsjedniku nije jasno ni zašto ga sada Lagumdžija poziva da se izjašnjava o tipično unutarnjem pitanju BiH i pita se je li to možda zato da ga neki mediji ponovno optuže za miješanje u unutarnje poslove ili nešto još teže?

"Lagumdžija nije želio sa mnom ni u Ahmiće, ni u Prijedor, ni na druga stratišta u BiH, valjda sam se i tada miješao u unutarnje poslove. Istina, dolazio je k meni u Zagreb tražiti podršku za svoje postizborne slagalice. U njih se zaista ne želim miješati, BiH je ipak druga država. Ali, kada me već sam Lagumdžija ovako pozvao da se izjasnim o referendumu moram i o njemu i o načinu na koji me pita preko medija", zaključio je.
index.hr
:( :roll:
E moj Ivek,nije ti Lagumdzija hodza pa da sa tobom,reisom i babinim sinom stratista i mezare obilazi,lazno
se i pateticno izvinjavajuci jedni drugima!!! :x :x :x Ima on pametnija posla,razmontirati fasisticke snage
koje podrzavate ti i jaran ti Bota!!!!
"Ne zelim se mijesati"?? :-) :-) :-) Kako te nije stid,umjesan si ti vec do lakata!! :x :x :x
E STO NE MOGU ŠUPLJE,TO JE ČUDO JEDNO!!!
Bosnolog

#418 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by Bosnolog »

Fuj jeste ovaj purgerski picek ljigav,podal i podmukao,......Kako nisko i jadno pokusava Lagundziju blatiti,.....Jadna Hrvatska sa ovim kalviristom,..On ce je u crno zaviti,......Zalit ce oni i spominjati dingospa Mesketa,......
iko123

#419 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by iko123 »

ne na Zlaju bega, vratit ce stan kardinalu objavio u dnevniku izmedju dvije mise. hahah nek ga je Ivo opaucio kad je arogantan i umisljen, a ustvari je mali covjek :lol:
prljavi Hare

#420 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by prljavi Hare »

iko123 wrote:ne na Zlaju bega, vratit ce stan kardinalu objavio u dnevniku izmedju dvije mise. hahah nek ga je Ivo opaucio kad je arogantan i umisljen, a ustvari je mali covjek :lol:
Znam!Ivo je trenirao Chuck Norris-a!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Filantrop 2

#421 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by Filantrop 2 »

Mao-ce-tung wrote:Cudno je samo to kako Hrvatskim i Srpskim kriminal nacionalistima nije smetalo dok su Bosnjaci najveci broj glasova davali onom mediokritetu od politicara Silajdzicu(valjda su tako bili ubjedjeni da ce Bih da ostane podijeljena na 3 etno teritorije u kojoj ce svaki od trojice Vodja da radi sta hoce)ali im je Sdp pomrsio konce i sada su u gadnom problemu.
U svakom slučaju će da ostane podijeljena :-D
Adriatic

#422 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by Adriatic »

iko123 wrote:ne na Zlaju bega, vratit ce stan kardinalu objavio u dnevniku izmedju dvije mise. hahah nek ga je Ivo opaucio kad je arogantan i umisljen, a ustvari je mali covjek :lol:
Hahahahaha čuj on njega opaučio, haha
Pa nije mu Zlaja šajin jaran, halo ba
Zlaja je za ovog umivenog Tuđmana, Seneka.
iko123

#423 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by iko123 »

prljavi Hare wrote:

Chuck Norris nije bio slučajno s Alijom u transporteru ! :D
Adriatic

#424 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by Adriatic »

iko123 wrote:
prljavi Hare wrote:

Chuck Norris nije bio slučajno s Alijom u transporteru ! :D

Chuck Norris je večerao s Tuđmanom bez salveta.
rijeka oz

#425 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by rijeka oz »

Filantrop 2 wrote:
Mao-ce-tung wrote:Cudno je samo to kako Hrvatskim i Srpskim kriminal nacionalistima nije smetalo dok su Bosnjaci najveci broj glasova davali onom mediokritetu od politicara Silajdzicu(valjda su tako bili ubjedjeni da ce Bih da ostane podijeljena na 3 etno teritorije u kojoj ce svaki od trojice Vodja da radi sta hoce)ali im je Sdp pomrsio konce i sada su u gadnom problemu.
U svakom slučaju će da ostane podijeljena :-D
Pokazi mi pasos koji predstavlja tvoj dio podijeljene BiH. :-D :D 8-) :lol:
ps Samo se ti keseri i kliberi , ko se zadnji smije najsladje se smije . Te vase naci tvorevine koje leze na kostima nevinih ljudi nisu duga vijeka . Sa tim genocidnim i nacistickim tvoervinama ces i ti otici .
Ni sam ne vjerujes u ovo sto si napisao . Drugi ti je post mora da si jucer dobio ban ovdje . :cry: :-?
Post Reply