Francek tak sam zbunjen tvojojom ulogom neuspjeha stvaranja Banovine i naprosto me strah tih muslimanaca zbog kojih nemam mira a tak sam im se lipo izvinija u tvoje ime !rogoz wrote:Decki,
Njofra mu obecao zlatanu fotelju...(kad stigne tamo u rajske odaje)samo ako zavrsi zapoceti posao...![]()
ps
Kazu,Ive i Njofra komuniciraju preko neke radio veze u Grudama...
Ivek ti je izgelada previse citao Tudmanove ratne dnevnike i memoare,.Njegovo druzenje sa Tadicem i Dodikom je javno progovorilo pa se sam spetljao u svojim izjavama pa onda serijama izivinjennja i demantija cime zamajava medijsku javnost i skrece goruce kokuz probleme u Hrvatskoj a usput podgrijava zapadnohercegovacki kamen da se lakse usitni ako a na njega dode iznenada hladna kisa,.......
Citam neke forumase koji pravdaju Josipoviceve izjave poredeci te izjave sa Mesicevim,...Mesic je u svojim izjavama samo upozoravao domacu i svijetsku javanost da dalja podjela BiH po etnickim savovima ili pokusaj rasturanja BiH je u stvari zatvaranje Bosnjaka u geto nakon svega sto su im uradili cime bi od njih stvorili pretis lonac koji bi mogao eksplodirati poput bureta baruta od kojeg ce se Balkan zapaliti i rat prosiriti cunamijskom brzinom i posljedicama koje bi se mogle desiti kao posljedice raspada BiH,....To je upravo ono sto Josipovic svijesno ili ne radi koketirajuci sa Dodikom i Tadicem te dvolicnoim ponasanjem podrzavajuci Coviceve anti BH rabote,....