Sutra ce pozivati na nesto drugo, pa trece, cetvrto... Kako mu se naredijapijem wrote:prateći današnje njegove izjave , gdje poziva da se i hrvatima omogući entitetski veto jer ga imaju srbi i bošnjaci, josipoović je prilično jasno rekao šta misli o trećem entitetu, i on skida rukavice...
Ivo Josipovic i odnos prema BIH
-
JBL
#726 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
-
luckypot
#727 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
lijepo je to što se fini ivo sastaje s dodikom i tadćem i tako to...
naravno - blagotvorni efekti dejtona onemogućavaju da susreti gore spomenutih strana predju prag simboličke vrijednosti
Dayton uber alles
naravno - blagotvorni efekti dejtona onemogućavaju da susreti gore spomenutih strana predju prag simboličke vrijednosti
-
dogovor
#728 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
.luckypot wrote:lijepo je to što se fini ivo sastaje s dodikom i tadćem i tako to...
naravno - blagotvorni efekti dejtona onemogućavaju da susreti gore spomenutih strana predju prag simboličke vrijednostiDayton uber alles
Gospodo malo pojašnjenje.
Ivo Josipović je sin jednog ultrajugoslavena. Njegov otac Ante bio je egzekutor hrvatskog proljeća 1072. godine. Kad mu je umro drug Tite bio je tinejdđer i kako sam veli 4 dana ni je izlazio iz kuće jer mu se samo plakalo. I tada je ušao u SKJ da se odruži voljeno Titi. Izlazi Iz SKH kad Račan mijenja naziv partiji u SDP. Ponovo ulazi u Partiju SDP kad iza 2000.
Inače drug Ivo Josipović je projekt iz Buhelessa i pripreman je za predsjednika na hrvatskim medijima mnogo ranije nego je počela predsjednička kampanja.
Njegovo prijateljovanje s Tadićem i Dodikom je njegovo jugoslavensko uvjerenje a okosnice Jugoslavije je Srpsko-hrvatski odnosi.
-
luckypot
#729 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
I kakve veze tvoje post ima s današnjom situacijom? A srpsko hrvatski odnosi su trajali dok je bilo dovoljno srba u hrvatskoj, odnosno hrvata i srba u bosni, plus dok su svi bili u okviru jedne političke zajednice...ništa od toga više nije prisutno , prema tome ne znam o čemu pričaš...dogovor wrote:.luckypot wrote:lijepo je to što se fini ivo sastaje s dodikom i tadćem i tako to...
naravno - blagotvorni efekti dejtona onemogućavaju da susreti gore spomenutih strana predju prag simboličke vrijednostiDayton uber alles
Ivo Josipović je sin jednog ultrajugoslavena. Njegov otac Ante bio je egzekutor hrvatskog proljeća 1072. godine. Kad mu je umro drug Tite bio je tinejdđer i kako sam veli 4 dana ni je izlazio iz kuće jer mu se samo plakalo. I tada je ušao u SKJ da se odruži voljeno Titi. Izlazi Iz SKH kad Račan mijenja naziv partiji u SDP. Ponovo ulazi u Partiju SDP kad iza 2000.
Inače drug Ivo Josipović je projekt iz Buhelessa i pripreman je za predsjednika na hrvatskim medijima mnogo ranije nego je počela predsjednička kampanja.
Njegovo prijateljovanje s Tadićem i Dodikom je njegovo jugoslavensko uvjerenje a okosnice Jugoslavije je Srpsko-hrvatski odnosi.
-
dogovor
#730 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
U glavi Ive Josipovića prisutna je Jugoslavija. Na opraštaju s Tadićem u Zagrebu organizira dernek na kojem je bila i četnikuša Brena. dok je taj smrad veoma osjetljiv na hrvatske "nacionaliste"luckypot wrote:I kakve veze tvoje post ima s današnjom situacijom? A srpsko hrvatski odnosi su trajali dok je bilo dovoljno srba u hrvatskoj, odnosno hrvata i srba u bosni, plus dok su svi bili u okviru jedne političke zajednice...ništa od toga više nije prisutno , prema tome ne znam o čemu pričaš...dogovor wrote:.luckypot wrote:lijepo je to što se fini ivo sastaje s dodikom i tadćem i tako to...
-
luckypot
#731 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
odgovor ponovo nevezan za temu
-
dogovor
#732 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Tema je Ivo Josipović
-
luckypot
#733 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
tema je politika ive josipovića a ne njegove emocije prema jugoslaviji ili bilo čemu drugom
- spreca
#734 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
japijem wrote:prateći današnje njegove izjave , gdje poziva da se i hrvatima omogući entitetski veto jer ga imaju srbi i bošnjaci, josipoović je prilično jasno rekao šta misli o trećem entitetu, i on skida rukavice...
Moze da misli i prica koliko ga je volja bar to nije zabranjeno....ali time nista ne dobiva
-
zavrzlama
#735 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
mnogi ce biti iznenadjeni Josipovicem...cut ce se uskoro.... 
-
zavrzlama
#736 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
kad se otrijeznis ...reci cu tijapijem wrote:ugodno ili neugodno.zavrzlama wrote:mnogi ce biti iznenadjeni Josipovicem...cut ce se uskoro....
-
Alfa_Ze
#737 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Kada su se god tokom protekle ( blize i dalje ) historije, Hrvati i Srbi dogovarali, obicno bi se to prelomilo preko ledja onog treceg.
Prije nesto vise od godinu dana mogli smo procitati : ''Što su Čović i Dodik tražili u Beogradu'' ??
Danas to vise nije tajna !!
I onda se samo po sebi namece pitanje :
da li dvojac Josipovic & Tadic ( preko svojih ''igraca'' Dodika i Covica ),trebaju dovrsiti ono sto nisu do kraja zavrsili njihovi predhodnici Tudjman & Milosevic ??

Prije nesto vise od godinu dana mogli smo procitati : ''Što su Čović i Dodik tražili u Beogradu'' ??
da li dvojac Josipovic & Tadic ( preko svojih ''igraca'' Dodika i Covica ),trebaju dovrsiti ono sto nisu do kraja zavrsili njihovi predhodnici Tudjman & Milosevic ??
-
klixober
#738 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Ne svida mi se ovaj susret danas.Susret sa Dodikom je predstavljen kao susret izmedu dvije drzave,svugdje zastava Hrvatske i RS,nigdje zastava ili bilo koje obiljezje BiH.
Naravno,ne mislim da je Josipovic odgovoran za to,zastave i obiljezja postavljaju organizatori,dakle Dodik.Ali Josipovic treba znati da je ovaj susret zloupotrebljen za promovisanje RS kao drzave,tj. bilateralnog susreta dva ravnopravna predsjednika.
Naravno,ne mislim da je Josipovic odgovoran za to,zastave i obiljezja postavljaju organizatori,dakle Dodik.Ali Josipovic treba znati da je ovaj susret zloupotrebljen za promovisanje RS kao drzave,tj. bilateralnog susreta dva ravnopravna predsjednika.
- mO k3
#739 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
na sta mislis??zavrzlama wrote:mnogi ce biti iznenadjeni Josipovicem...cut ce se uskoro....
-
Alfa_Ze
#740 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
zar se u ovoj drzavi nesto desava, a da to u osnovi nema svoju poruku ?? Nazalost i Josipovic je postao nezaobilazni dio tog miljea !!komeba wrote:Ne svida mi se ovaj susret danas.Susret sa Dodikom je predstavljen kao susret izmedu dvije drzave,svugdje zastava Hrvatske i RS,nigdje zastava ili bilo koje obiljezje BiH.
Nije to onaj Ivo Josipovic kojeg smo upoznali u februaru ove godine i njegovog prvog drzavnickog puta - posjetom BiH !!
- heckler
#741 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Eto ti ga na, samo par dana od kako sam prvi post o njemu napisao na ovu temu uspio je jos jednu ljestvicu da preskoci. Sad se moze slobodno smatrati otvorenim neprijateljem ove drzave.
Stvari su se vratile na svoje prirodno stanje i otvoreno neprijateljstvo i pretenzije i srbije i hrvatske prema BiH se nastavljaju.
U svakom slucaju i jedni i drugi mogu da nam dudlaju. Mene je vise strah Tihica, Izetbegovica, Radoncica i ostalih mindera i potencijalnih spavaca nego svih Covica, Dodika, Josipovica i Tadica zajedno.
I jaci i zajebaniji igraci od tih kokosara su polomili zube na nama kad su oni bili 10 puta jaci a mi 10 puta slabiji.
Probosanske snage samo trebaju drzati kurs, pocistiti u svojoj avliji smece i proaktivno preuzeti odgovornost za ovu drzavu i agresivno voditi stratesku politiku za dugorocnu stabilizaiju ove drzave, pa ako treba 10 -20 godina neka ih.
Stvari su se vratile na svoje prirodno stanje i otvoreno neprijateljstvo i pretenzije i srbije i hrvatske prema BiH se nastavljaju.
U svakom slucaju i jedni i drugi mogu da nam dudlaju. Mene je vise strah Tihica, Izetbegovica, Radoncica i ostalih mindera i potencijalnih spavaca nego svih Covica, Dodika, Josipovica i Tadica zajedno.
I jaci i zajebaniji igraci od tih kokosara su polomili zube na nama kad su oni bili 10 puta jaci a mi 10 puta slabiji.
Probosanske snage samo trebaju drzati kurs, pocistiti u svojoj avliji smece i proaktivno preuzeti odgovornost za ovu drzavu i agresivno voditi stratesku politiku za dugorocnu stabilizaiju ove drzave, pa ako treba 10 -20 godina neka ih.
-
luckypot
#742 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
ma hajde bolan, ko što imaš srpskih socijaldemokrata tako imaš i hrvatskih - zajednički imenitelj nerješeno pitanje "šta ćemo s balijama, ima ih previše"?Alfa_Ze wrote:zar se u ovoj drzavi nesto desava, a da to u osnovi nema svoju poruku ?? Nazalost i Josipovic je postao nezaobilazni dio tog miljea !!komeba wrote:Ne svida mi se ovaj susret danas.Susret sa Dodikom je predstavljen kao susret izmedu dvije drzave,svugdje zastava Hrvatske i RS,nigdje zastava ili bilo koje obiljezje BiH.
Nije to onaj Ivo Josipovic kojeg smo upoznali u februaru ove godine i njegovog prvog drzavnickog puta - posjetom BiH !!
ali pošto su im kapaciteti smanjeni skroz, i ovo na ignore i Dejton uber alles
-
michio
#743 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Kao dijete komunistickog funkcionera imao dosta zasticen zivot -rastao pod staklenim zvonom, Uselio u veliki stan dosta mlad i slicno. Kompozitor. Tesko je od covjeka sa takvim profilom ocekivati nesto veliko. Hrvatska ce naravno stagnirati sljedecih godina s njime ili bez njega. U BiH se primijeti da se dodvoruje i separatistickim ustaskim krugovima.
- spreca
#744 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
heckler wrote:Eto ti ga na, samo par dana od kako sam prvi post o njemu napisao na ovu temu uspio je jos jednu ljestvicu da preskoci. Sad se moze slobodno smatrati otvorenim neprijateljem ove drzave.
-
Sammir
#745 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Znači, neki su ipak "jednakiji" od drugih.japijem wrote:prateći današnje njegove izjave , gdje poziva da se i hrvatima omogući entitetski veto jer ga imaju srbi i bošnjaci, josipoović je prilično jasno rekao šta misli o trećem entitetu, i on skida rukavice...
Kad si ljudi izbiju iz glave da je Bosna ičija, zemlja će i krenut naprijed.
"...nije bolan samo tvoja i moja je, nije bolan samo vaša i naša je i biće ako Bog da!".
- heckler
#746 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Sammir wrote:Znači, neki su ipak "jednakiji" od drugih.japijem wrote:prateći današnje njegove izjave , gdje poziva da se i hrvatima omogući entitetski veto jer ga imaju srbi i bošnjaci, josipoović je prilično jasno rekao šta misli o trećem entitetu, i on skida rukavice...
Kad si ljudi izbiju iz glave da je Bosna ičija, zemlja će i krenut naprijed.
"...nije bolan samo tvoja i moja je, nije bolan samo vaša i naša je i biće ako Bog da!".
Nemaju ga srbi i Bosnjaci vec ga ima RS i Federacija.
Hrvati su vec zasticeniji od polarnih medvjeda najkompliciranijim i naj-etnicki-osjetljivijim ustavom na svijetu.
To sto su vasim lopovima apetiti nezasiti i sto bi i najosnovnije tekovine demokracije da uniste da bi sebi osigurali kontinuitet vlasti to je njihov problem i njihovih glasaca.
-
Alfa_Ze
#747 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Josipovic i Hrvatski narod ???? mogu oprostiti zlocine Srba pocinjene u Hrvatskoj, pogotovo onaj u Vukovaru, to je do njih !!Josipović: ja nisam čovjek koji voli živjeti u prošlosti i mislim da od stalnog vraćanja na to tko je za što kriv i što bi bilo da je bilo, sada nema neke velike koristi.
U naslovu ovog videa pise :
Vuteks proslava oslobodjenja Vukovara- ustase mars svi na ovcaru
Bosnjaci ne smiju zaboraviti sve nase mrtve, sve invalide, sve prograne i raseljene Bosnjake, sve porusene domove i gradove, sve prezivljene traume.
MI na to NEMAMO PRAVO !!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#748 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Možemo oprostiti pod određenim uslovima, ali zaboraviti nikako!Alfa_Ze wrote: Josipovic i Hrvatski narod ???? mogu oprostiti zlocine Srba pocinjene u Hrvatskoj, pogotovo onaj u Vukovaru, to je do njih !!
http://www.youtube.com/watch?v=cZ731LJiYsw
Bosnjaci ne smiju zaboraviti sve nase mrtve, sve invalide, sve prograne i raseljene Bosnjake, sve porusene domove i gradove, sve prezivljene traume.
MI na to NEMAMO PRAVO !!

-
zemo_online
#749 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
Alfa_Ze wrote:Kada su se god tokom protekle ( blize i dalje ) historije, Hrvati i Srbi dogovarali, obicno bi se to prelomilo preko ledja onog treceg.
da li dvojac Josipovic & Tadic ( preko svojih ''igraca'' Dodika i Covica ),trebaju dovrsiti ono sto nisu do kraja zavrsili njihovi predhodnici Tudjman & Milosevic ??![]()
ako bi bilo tako situacija nije ista kao 1992.
-
bicebolje
#750 Re: Ivo Josipovic i odnos prema BIH
već suzavrzlama wrote:mnogi ce biti iznenadjeni Josipovicem...cut ce se uskoro....