ivica olic-bajern ili juventus?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Topla voda

#1 ivica olic-bajern ili juventus?

Post by Topla voda »

ivica olic se do ponedjeljka mora izjasniti vodstvima ova dva kluba ,ponude su na stolu i ostala je samo njegova odluka.

sta mislite,da li je bolja opcija bajern,te konkurencija tonija i klosea ,dok podolski vjerovatno odlazi
ili juventus sa amaurijem,jakintom ,dr.aleksom i trezegeom koji takodjer vjerovatno odlazi

mijenjanje sredine ,novi jezik ,nova drzava...ili je bolje preci u bajern za nesto manje para,
bolje uslove,tj,vecu lovu mu daje juventus.

nekako mi je juventus ekipa u kojoj ako sjednes na klupu,nema te na mapi do kraja godine,totalno nisi u planu i greske se ,bar se meni tako cini,skuplje placaju.
ja bi u bajern za manje love,da mene pitaju :D
bato99

#2 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by bato99 »

čuj to odakle ta informacija...
oba kluba su gigantska i gdje god ode neće pogriješiti...slažem se s tobom da bi bilo bolje u bayern...stvarno je čovjek fenomen od igrača,može ga neko mrziti ili voliti a stvarno čovjek pogine svaku utakmicu i to mu niko ne može poreći
Topla voda

#3 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by Topla voda »

informacija svjeza,direktno iz torina :D
bato99

#4 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by bato99 »

ivica olić nije atraktivan igrač ali čovjek svojom trkom diže cijelu momčad..ali jedno je jasno svaki trener bi volio imat ivicu olića na terenu
abondanzieri

#5 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by abondanzieri »

"U karijeri još nisam vidio volju za trčanjem kao kod Ivice Olića"

"OLIĆ treba potpisati - jučer!" - izjavio je Joris Mathijsen, suigrač Ivice Olića iz HSV-a. Nizozemski je stoper tek jedan od hamburških nogometaša koji obožava hrvatskog napadača.

Ivica Olić postao je top-tema kad je bundesligaš sa sjevera Njemačke u pitanju. Njegov status u klubu u broju od subote raščlanio je i berlinski dnevnik Die Welt.

Novinari su o Oliću, kojem ugovor istječe u lipnju sljedeće godine, napravili anketu među njegovim suigračima. Svi inzistiraju da Olić mora ostati s njima, te agitiraju na klupsko vodstvo neka mu svakako produži ugovor.

Dosad je Olić igrao za godišnju plaću od 2.3 milijuna eura. Od kluba traži povećanje na tri milijuna, dok bi ga uprava zadržala pod postojećim uvjetima.

"Bilo na utakmici ili na treningu - Olić pokazuje volju za neprestanim trčanjem. U svojoj dugoj karijeri nikad nisam vidio nešto slično", izjavio je Bastian Reinhardt, veteran s 11-ogodišnjim iskustvom u Bundesligi.

"Igrača kao što je Ivica poželjela bi svaka momčad. Njegov bi odlazak bio ogroman hendikep za HSV. Ima situacija, kad kao momčad ne trčimo dobro, ne žrtvujemo se dovoljno. U tim trenucima na scenu stupa Olić i svojim marširanjem prema naprijed angažira sve nas druge na terenu", dodaje Reinhardt.

Nizozemac Joris Mathijsen samo se nadovezao na suigrača:

"Olić je iznimno skroman tip, spreman je smijati se šalama na svoj račun. On nema atraktivnost Mladena Petrića, ali uvijek pokazuje nevjerojatnu predanost zadatku. Sposoban je zabiti gol ni iz čega. Nadam se da će potpisati ugovor - jučer! To će vam reći svaki igrač u momčadi."

Trener Martin Jol ponovio je staro stajalište:

"Rekao sam već u više navrata da ga trebam. Obznanio sam to i vodstvu kluba. Pripada ovdje i vrlo je važan za našu igru", rekao je Jol, dok je hrvatski napadač zaključio:

"Nisam opterećen situacijom i ne želim to ni postati. Sposoban sam igrati oslobođen pritiska novog ugovora."

http://www.index.hr/sport/clanak/u-kari ... 11747.aspx
pirmin

#6 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by pirmin »

Igracina i radnik, sa feelingom za naci se u pravom trenutku na pravom mjestu.
Pretrci kao cijela reprezentacija BiH kao npr. protiv Turaka.

Mislim da bi mu daleko bolje bilo u Bayernu.
The 51st State

#7 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by The 51st State »

krampa...ali brza krampa.
bato99

#8 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by bato99 »

kso što kolega @pirmin reče ˇ"radnik" ,nekima to nije atraktivno ali ga svaki trener obožava
rado_vidjen

#9 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by rado_vidjen »

klupa bayerna ili klupa juventusa - isti kurac.
cyprus

#10 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by cyprus »

Ja pak mislim da bi puno više prilike da igra imo u Juventusu.
ja.neron

#11 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by ja.neron »

ma ode on u Anderleht
Gray

#12 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by Gray »

Ma kakav crni Juventus, naročito o Oliću razmišljaju :lol:
scheph

#13 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by scheph »

Inter...Zapresic
in33sa

#14 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by in33sa »

Olić pred 4-ogodišnjim ugovorom s Juventusom

Izgleda da su samo mali detalji ostali do potpisivanja četverogodišnjeg ugovora između talijanskog giganta Juventusa i hrvatskog reprezentativca Ivice Olića...

Njemački je Kicker objavio da je Olić dobio službenu punodu torinskog kluba, te da je HSV "uoči dvoboja sa Slavijom u Pragu već pretrpio težak poraz".

Oliću ugovor s HSV-om istječe u lipnju 2009. godine i u klubu sa sjevera Njemačke su širili strah od odlaska nogometaša koji je u 62 bundesligaške utakmice za Hamburg postigao 25 pogodaka.

Izjave Olića su u posljednje vrijeme varirale od toga da "imam četiri ponude, ali želim ostati u Hamburgu", do posljednje koju je objavio i Kicker:

- Igrat ću na najvećoj razini još četiri-pet godina i moram vidjeti što je najbolje za mene.

Izgleda da je Olić shvatio kako u ovom trenutku može potpisati sjajan ugovor u drugom poluvremenu svoje karijere, a kontakti iz Juventusa su bivali sve jači.

Interes su pokazivali i Valencia, te Tottenham, no još tijekom ljeta, kada su prijateljsku utakmicu igrali Hamburg i Juventus, uspostavljeni su kontakti čelnika torinskog kluba s Olićem i njegovim agentom Gordonom Stipićem.

Kicker navodi da je između Juventusa, Hamburga i Olića sve dogovoreno, te da u svemu nedostaje samo potpis koji će sigurno uslijediti na kraju sezone.

- Olić je zatražio mir za posljednje četiri utakmice prije zimske pauze - rekao je Stipić za Kicker.

Namjera sportskog direktora Hamburga Dietmara Beiersdofera i nizozemskog trenera Martina Jola za nastavkom suradnje s Olićem tako će ostati samo - želja.

...

i najnovije

Olić je novi član talijanskog giganta iz Torina. Potpisat će ugovor na četiri godine, a po sezoni će zarađivati između tri i četiri milijuna eura!
2407

#15 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by 2407 »

Gray wrote:Ma kakav crni Juventus, naročito o Oliću razmišljaju :lol:
Olic on his way to Juve?
Thursday 4 December, 2008
Juventus will sign Croatian forward Ivica Olic at the end of the season, according to the German Press.

The Old Lady are expected to strengthen their squad in 2009 to try and challenge Inter's supremacy in Serie A.

A number of names have been tipped to relocate to Turin and the latest is Hamburg star Olic.

The 29-year-old's contract expires next summer and he will be available on a free transfer.

According to German newspaper Kicker, Juve are ready to present a four-year contract offer, which would net Olic around £2.2m per season.

The player's agent Gordon Stipic has delayed any decision on his client's future until the winter break in Germany.

Juventus will be allowed to negotiate terms with Olic from the end of 2007.

Izvor: http://www.channel4.com/sport/football_italia/
Topla voda

#16 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by Topla voda »

sto sam informiran :D
in33sa

#17 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by in33sa »

Koliko si dobar od transfera? :D

Bice Olicu tesko izboriti se za minutazu u Juventusu, ali on je specifican tip igraca kojeg navijaci vole malo ali treneri puno. Obicno ti radnici koje treneri obozavaju a publika bas i nem, igraju u sredini terena (Jugovic, Gattuso, Viera, Deschamps i da ne nabrajam dalje) Olic je eto u vrhu napada.
atom62

#18 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by atom62 »

Ja sam cuo, da bi on licno navjise volio da zaigra za zelju! :D
Gray

#19 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by Gray »

Ma nema sanse, ne vjerujem niti sekund da ce se desiti. Koliko je samo ovakvih transfera i ugovora bilo već "potpisano" pa na kraju ništa od toga.
Gray

#20 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by Gray »

Olic rumours rubbished
Thursday 4 December, 2008
Croatian striker Ivica Olic won't be joining Juventus, according to his agent Gordon Stipic.

There were reports in German newspaper Kicker that Juve were preparing to start negotiations for the Hamburg player, whose contract expires next summer.

Tuttosport even claimed that a contract worth around £2m per year had been proposed and agreed.

“Olic to Juventus? That's not true,” agent Stipic told Goal.com.

“I think there has been a small understanding maybe through German newspaper Kicker.

“I said that no decision has been made about Ivica's future and that we will make a decision around Christmas time.

“I haven't received an offer from Juventus and I'm not sure where all these rumours are coming from - I think the Italian papers have misunderstood the situation.

“To be honest I had a laugh with Ivica when we read the news, but no contract has been discussed.”
vanjki

#21 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by vanjki »

OD BAYERNA NEMA NISTA.STA CE ON BAYERNU.TAJ TIP NAPADACA JE NEPOTREBAN
osa

#22 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by osa »

izgleda ipak stara dama.

HAMBURG - Prema pisanju njemačkog magazina Kicker napadač hrvatske nogometne reprezentacije i bundesligaša Hamburga Ivica Olić (29) sve je dogovorio s čelnicima Juventusa i od iduće sezone nosit će dres torinske "Stare dame".

Olić bi u Juventusu trebao zarađivati tri milijuna eura po sezoni, a potpisat će ugovor na četiri godine. Kako hrvatskom napadaču na koncu ove sezone ističe ugovor s Hamburgom preselit će u Juventus bez odštete.

"Željeli bi zadržati Olića, no to će biti jako teško," potvrdio je sportski direktor Hamburga Dietmar Beiersdorfer.

Talijanski velikan koji je u svojoj povijesti 27 puta bio nacionalni prvak poznat je po tome što "lovi" igrače za koje ne mora plaćati odštetu. Olića već duže vrijeme prate, a očito je kako su posljednji odlični nastupi hrvatskog napadača prelomili odluku Talijana.

Olić je u HSV stigao u siječnju 2007. godine iz moskovskog CSKA i u 62 ligaška nastupa postigao je 25 pogodaka. Ove sezone je zabio devet pogodaka - šest u prvenstvu, dva u Kupu, te jedan u Kupu Uefa i pritom upisao dvije asistencije
Topla voda

#23 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by Topla voda »

ipak bajern :D
bato99

#24 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by bato99 »

Olić od sljedećeg ljeta Bayernov igrač...potpiso trogodišnji ugovor sa godišnjom plaćom od 4,5 miliona eura
odvijac

#25 Re: ivica olic-bajern ili juventus?

Post by odvijac »

sva sreca da atleticar ne dodje u juventus,hvala boze!!!!
Post Reply