Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ivica i Marica su brat i sestra, ostavljeni pored puta, koje smo pronasli prije 10 dana. Stari su oko 2 mjeseca. Ocisceni su od parazita i vakcinisani vec. Mislim da je nepotrebno naglasavati koliko su slatki! Marica je radoznalija dok je njen brat vise oprezan. Ne vjerujem da ce biti bas veliki psi. Marica je sitnija i vjerovatno ce narasti do 15 kg a brat mozda nesto vise. Razigrani su i umiljati! Javite se ako zelite radost u kuci!
Rivera wrote:Ivica i Marica su brat i sestra, ostavljeni pored puta, koje smo pronasli prije 10 dana. Stari su oko 2 mjeseca. Ocisceni su od parazita i vakcinisani vec. Mislim da je nepotrebno naglasavati koliko su slatki! Marica je radoznalija dok je njen brat vise oprezan. Ne vjerujem da ce biti bas veliki psi. Marica je sitnija i vjerovatno ce narasti do 15 kg a brat mozda nesto vise. Razigrani su i umiljati! Javite se ako zelite radost u kuci!
cunili ste jako dobro djelo ali mi jedno nije jasno sta ste radili sa nima tih deset dana
Mozda ce vam biti drago da znate da su Ivica i Marica nasli novi dom! Dvije razlicite porodice koje zive blizu jedna druge i koje se inace druze su ih usvojile