IVICA I MARICA TRAZE DOM

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
Rivera

#1 IVICA I MARICA TRAZE DOM

Post by Rivera »

Ivica i Marica su brat i sestra, ostavljeni pored puta, koje smo pronasli prije 10 dana. Stari su oko 2 mjeseca. Ocisceni su od parazita i vakcinisani vec. Mislim da je nepotrebno naglasavati koliko su slatki! Marica je radoznalija dok je njen brat vise oprezan. Ne vjerujem da ce biti bas veliki psi. Marica je sitnija i vjerovatno ce narasti do 15 kg a brat mozda nesto vise. Razigrani su i umiljati! Javite se ako zelite radost u kuci!

Image

Image
matan

#2 Re: IVICA I MARICA TRAZE DOM

Post by matan »

Rivera wrote:Ivica i Marica su brat i sestra, ostavljeni pored puta, koje smo pronasli prije 10 dana. Stari su oko 2 mjeseca. Ocisceni su od parazita i vakcinisani vec. Mislim da je nepotrebno naglasavati koliko su slatki! Marica je radoznalija dok je njen brat vise oprezan. Ne vjerujem da ce biti bas veliki psi. Marica je sitnija i vjerovatno ce narasti do 15 kg a brat mozda nesto vise. Razigrani su i umiljati! Javite se ako zelite radost u kuci!

Image

Image

cunili ste jako dobro djelo :D :D :D ali mi jedno nije jasno sta ste radili sa nima tih deset dana :?: :?: :?: :?: :?:
Rivera

#3 Re: IVICA I MARICA TRAZE DOM

Post by Rivera »

...nisu svi dovitljivi kao ti... :roll: mastaj sta smo radili....
matan

#4 Re: IVICA I MARICA TRAZE DOM

Post by matan »

nije moje da mastam moje da pomognem ako mogu i nemorate odamh tako arogantno odgovarati :x :x :x
Rivera

#5 Re: IVICA I MARICA TRAZE DOM

Post by Rivera »

Mozda ce vam biti drago da znate da su Ivica i Marica nasli novi dom! Dvije razlicite porodice koje zive blizu jedna druge i koje se inace druze su ih usvojile :-)
to sam ja

#6 Re: IVICA I MARICA TRAZE DOM

Post by to sam ja »

:D Bolje nije moglo biti :thumbup:
csejla

#7 Re: IVICA I MARICA TRAZE DOM

Post by csejla »

Superrrr :) Preslatki su, zasluzuju to ;)
waterfall

#8 Re: IVICA I MARICA TRAZE DOM

Post by waterfall »

Happy, happy end i to zasluzuju.

Samo me interesuje kako neko moze ovako slatka stvorenja ostaviti, neka ih njihove okice proganjaju.
Post Reply