ivan strugar vs salko zildzic

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
saviola

#1 ivan strugar vs salko zildzic

Post by saviola »

jel ko gledao sinoc "noc sampiona" u hotelu "splendid" u becicima? bio prenosa na RTCG i na hayatu.

nekoliko uvodnih borbi, a onda glavna između salke zildzica i izazivaca ivana strugara (crna gora) koji je takođe jedan od najpoznatijih K1 boraca sa ovih prostora.
dobar mec i na kraju po meni zasluzena pobjeda strugara. ocekuje ih revans u tuzli za nekih 2-3 mjeseca. 8)
RIZVA

Post by RIZVA »

dobar mec nema sta,samo salki je falila kondicija al dobro opet je imao veliku pauzu i povredu, al sve u svemu ima revanš
WizzardFromBOZ

Post by WizzardFromBOZ »

RIZVA wrote:dobar mec nema sta,samo salki je falila kondicija al dobro opet je imao veliku pauzu i povredu, al sve u svemu ima revan¹
jah, "samo" mu je falila kondicija...pa sta je glavno u takvim sportovima nego dobra kondicija. neki misle glavno je znati udariti. nek udaraju takvi glavom u zid. mozda i pobijede. mislim zid...:D
charvel.

#4 Re: ivan strugar vs salko zildzic

Post by charvel. »

Ova tema je mrtva vec godinu... al evo, naziv odgovara, pa cu malo da je razbudim.

Eto, maloprije zavrsi mec Strugar - Zildzic u Podgorici.
Salko je po mom misljenju bio bolji bez dileme, i dva covjeka u Podgorici koja su bila najvise iznenadjena onim high kickom sto je proso preko garda su bili - prvo Salko, pa onda Strugar. Mislim, bezveze... niko nije ono ocekivo. Bilo je pitanje vremena kad ce mu Salko skratit muke i poslat ga u san. Al et, i corava koka ponekad zrno ubode, pa tako i Strugar sa high kickom.

Ruku na srce, i Salko je se previse za*ebavo sa njim. Kad ga je poslo jednom na pod, i uspostavio dominaciju - on se kreno igrat sa nekim spustanjem garda i udarcima iz okreta... ne, ne, ne!.. i to mu se i osveti na kraju.
Dobar je on, al mora prestat mislit da je Ernesto Hoost.

Mislim da je Salko odlican borac, ali mora prestat sa glupiranjima ko sto su spustanje garda, pokusaji atraktivnih udaraca nogom, i ono kad krene neki udarac nogom il rukom pa stane... to mora izbacit pod hitno!
mmostar

#5 Re: ivan strugar vs salko zildzic

Post by mmostar »

Ja što ga otrese..... :lol: :lol:uši odgorijevaju Salkanu :lol:
velaxsa

#6 Re: ivan strugar vs salko zildzic

Post by velaxsa »

Velika steta sto je izgubio nakon bolje borbe u prve tri runde. Neozbiljan pristup.....poigravanje sa iskusnim borcem.....jedan udarac i to je to....nadam se da ce nauciti lekciju i nastaviti jod bolje u buducnosti jer se definitivno radi o pravo dobrom borcu.
Naprijed Salko, ne daj se... :bih:
clav

#7 Re: ivan strugar vs salko zildzic

Post by clav »

Ono je bila katastrofa. Najtragicnije je sto nije bilo garda nikakvog. Lijeva ruka nisko spustena, Salko konta hoce li u napad ili nece, Strugar dize nogu, ovaj lijevu jos dublje spusta, a desnom kao nesto pokusava, i toliko o tome. Nije ni vidio da dolazi udarac. Da je bio neki drugi borac s jacom nogom, velike su sanse da bi se ovaj pozdravio s karijerom, a mozda i s zivotom.
ragib

#8 Re: ivan strugar vs salko zildzic

Post by ragib »

dobrar je bio samo trenutak nepaznje ali strugar je stari lisac.
doci ce strugar opet u tuzlu
http://www.youtube.com/watch?v=gNYD9FyElYg
The Realist

#9 Re: ivan strugar vs salko zildzic

Post by The Realist »

charvel. wrote:Ova tema je mrtva vec godinu... al evo, naziv odgovara, pa cu malo da je razbudim.

Salko je po mom misljenju bio bolji bez dileme, i dva covjeka u Podgorici koja su bila najvise iznenadjena onim high kickom sto je proso preko garda su bili - prvo Salko, pa onda Strugar. Mislim, bezveze... niko nije ono ocekivo. Bilo je pitanje vremena kad ce mu Salko skratit muke i poslat ga u san. Al et, i corava koka ponekad zrno ubode, pa tako i Strugar sa high kickom.

Ruku na srce, i Salko je se previse za*ebavo sa njim. Kad ga je poslo jednom na pod, i uspostavio dominaciju - on se kreno igrat sa nekim spustanjem garda i udarcima iz okreta... ne, ne, ne!.. i to mu se i osveti na kraju.

Mislim da je Salko odlican borac, ali mora prestat sa glupiranjima ko sto su spustanje garda, pokusaji atraktivnih udaraca nogom, i ono kad krene neki udarac nogom il rukom pa stane... to mora izbacit pod hitno!

Slažem se sa svime, osim sa boldanim. Salko jeste bio puno bolji, pogađao bolje i da je ozbiljnije nastupio, dobio bi ovaj meč i do kraja treće runde. No, ovaj udarac nije bio "lucky punch/kick" (iako taj naziv i ne volim), jer je Strugar jasno pogledao gdje su Salkine ruke i onda ispalio taj udarac, te na kraju i pogodio. Poslije onog nema više dizanja, malo ko to može i tu se vidjelo da je kraj.

Jako mi je žao Salke, ali onakav pristup opušten, kao što si i napisao, često bude kažnjavan.
black

#10 Re: ivan strugar vs salko zildzic

Post by black »

The Realist wrote:
charvel. wrote:Ova tema je mrtva vec godinu... al evo, naziv odgovara, pa cu malo da je razbudim.

Slažem se sa svime, osim sa boldanim. Salko jeste bio puno bolji, pogađao bolje i da je ozbiljnije nastupio, dobio bi ovaj meč i do kraja treće runde. No, ovaj udarac nije bio "lucky punch/kick" (iako taj naziv i ne volim), jer je Strugar jasno pogledao gdje su Salkine ruke i onda ispalio taj udarac, te na kraju i pogodio. Poslije onog nema više dizanja, malo ko to može i tu se vidjelo da je kraj.

Jako mi je žao Salke, ali onakav pristup opušten, kao što si i napisao, često bude kažnjavan.
zao je i meni Salke, ali fakat je dosadio sa svojim nakim bezveznim 'gegovima' i spustanjem garda, znam covjeka koji ga je spremao za mech i koliko je truda ulozio a Salkan se zahebava sa spustanjem ruku
charvel.

#11 Re: ivan strugar vs salko zildzic

Post by charvel. »

Bas to, dok ne izbaci te svoje ''folove'' ne moze bit ozbiljan borac.
A, da je dobar - dobar je, ali mora ozbiljnije pristupat borbi, sto jes, jes.
mmostar

#12 Re: ivan strugar vs salko zildzic

Post by mmostar »

Dođe li Salkan sebi? :lol:
Lejla Mešić

#13 Re: ivan strugar vs salko zildzic

Post by Lejla Mešić »

oui...si.evet...yes ...daaaaa :D ma pogled(moj )je bio odlican :lol: ...moze revansa biti do mile volje...ali dokaza tip koje zasluzan pojasa...ipak sale je premlad a vala prilicno neiskusan za ivana...jos dok smo u osnovnoj trenirali zvali smo ga balerina i et dobi bas po glavi...papa
libiana

#14 Re: ivan strugar vs salko zildzic

Post by libiana »

ragib wrote:dobrar je bio samo trenutak nepaznje ali strugar je stari lisac.
doci ce strugar opet u tuzlu
http://www.youtube.com/watch?v=gNYD9FyElYg

Neka dođe slobodno :D ali samo se nadam, da će biti navijanje bolje nego što je bilo u Podgorici.
Post Reply