charvel. wrote:Ova tema je mrtva vec godinu... al evo, naziv odgovara, pa cu malo da je razbudim.
Eto, maloprije zavrsi mec Strugar - Zildzic u Podgorici.
Salko je po mom misljenju bio bolji bez dileme, i dva covjeka u Podgorici koja su bila najvise iznenadjena onim high kickom sto je proso preko garda su bili - prvo Salko, pa onda Strugar. Mislim, bezveze... niko nije ono ocekivo. Bilo je pitanje vremena kad ce mu Salko skratit muke i poslat ga u san. Al et, i corava koka ponekad zrno ubode, pa tako i Strugar sa high kickom.
Ruku na srce, i Salko je se previse za*ebavo sa njim. Kad ga je poslo jednom na pod, i uspostavio dominaciju - on se kreno igrat sa nekim spustanjem garda i udarcima iz okreta... ne, ne, ne!.. i to mu se i osveti na kraju.
Dobar je on, al mora prestat mislit da je Ernesto Hoost.
Mislim da je Salko odlican borac, ali mora prestat sa glupiranjima ko sto su spustanje garda, pokusaji atraktivnih udaraca nogom, i ono kad krene neki udarac nogom il rukom pa stane... to mora izbacit pod hitno!
Slažem se sa svime, osim sa boldanim. Salko jeste bio puno bolji, pogađao bolje i da je ozbiljnije nastupio, dobio bi ovaj meč i do kraja treće runde. No, ovaj udarac nije bio "lucky punch/kick" (iako taj naziv i ne volim), jer je Strugar jasno pogledao gdje su Salkine ruke i onda ispalio taj udarac, te na kraju i pogodio. Poslije onog nema više dizanja, malo ko to može i tu se vidjelo da je kraj.
Jako mi je žao Salke, ali onakav pristup opušten, kao što si i napisao, često bude kažnjavan.