Italija--SAD

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

cmsi

Post by cmsi »

Zgadili su mi se Italijani i sudija na toj utakmici.

Pod prvo, mislim da se svake 20 sekundi jedan italijan baca na travu. Onda su NAJPRLJAVIJA reprezentacija na svijetu i to smo vidjeli na onom prekrsaju sa McBridom kada je lopta bila 1 metar iznad glava a De Rossi ga spuca laktom u facu. BIJEDNO!!

Sudija je izbacio Americke igrace samo da izravnja timove, pa drugi zuti za Pope-a je bio prestrogo kaznjenje.

Ono sto niko od vas ne spominje jeste U 55 MINUTI JE SE DESIO CISTI PENAL KADA JE ITALIJANSKI IGRAC IGRA SE KOSARKE ISPRED SVOG GOLA - sudija nije svirao penal...

Ovo je bila jedna prilika da ti senzacionalni Italijani nabiju te prosijecne Amerikance, ali zapravo sta se je desilo da su ti prosijecni Amerikanci pokazali tim HOMOSEKSUALNIM-NASMINKANIM GLUMCIMA IZ ITALIJE KAKO SE MUSKI IGRA!!!

Da je jedan Amerikanac raskrvavio nekog Italijana kao sto je De Rossi McBridu to ucinio, sada bi cijela Evropa diskutovala "Gledaj tih zlikovaca, krkana kako oni samo udaraju!"

PS Svaki profesor historije u Bosni treba da se stidi kada vidi na ovom forumu da se Ameirkanci nazivaju "fasistama" pogotovo uzimajuci u ozbir da su igrali protiv ITALIJE!! :-)
Stitch__

Post by Stitch__ »

:D dovidjenja ju es ej ba :D jebla te amerika... :)
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Vidjet cete kad se moj Nedved razleti i sredi Italiju sad pa sad. :D :lol:
Ko zna, mozda Gana i Ceska odu dalje. :-?

@Stitch... Arrivederchi. :D
nosara

Post by nosara »

Italija, stara fudbalska drolja, je samo uklopljena u losu sliku evropskih reprezentacija na mundijalu.

Baho se ne bi slozio, al ko *ebe bahu.

Inace evropljani vec od '90. ubijaju mundijale svojom losom igrom, prolazima u slijedece kolo zahvaljujuci ljubavi sudija i slicno.

Favoriti fuj, svi, bez obzira. I Brazil i Nijemci, jedino su Svedi ko nesto bolji, posteniji.

Pravo je uzivanje gledati autsajdere kako deru guzove reprezentacijama koje "vrijede" 300-400 mil. eura.

Ako bude srece, Gana ili Ecuador ce uzet naslov.
Zavatoni

Post by Zavatoni »

cmsi wrote:Zgadili su mi se Italijani i sudija na toj utakmici.

Pod prvo, mislim da se svake 20 sekundi jedan italijan baca na travu. Onda su NAJPRLJAVIJA reprezentacija na svijetu i to smo vidjeli na onom prekrsaju sa McBridom kada je lopta bila 1 metar iznad glava a De Rossi ga spuca laktom u facu. BIJEDNO!!

Sudija je izbacio Americke igrace samo da izravnja timove, pa drugi zuti za Pope-a je bio prestrogo kaznjenje.

Ono sto niko od vas ne spominje jeste U 55 MINUTI JE SE DESIO CISTI PENAL KADA JE ITALIJANSKI IGRAC IGRA SE KOSARKE ISPRED SVOG GOLA - sudija nije svirao penal...

Ovo je bila jedna prilika da ti senzacionalni Italijani nabiju te prosijecne Amerikance, ali zapravo sta se je desilo da su ti prosijecni Amerikanci pokazali tim HOMOSEKSUALNIM-NASMINKANIM GLUMCIMA IZ ITALIJE KAKO SE MUSKI IGRA!!!

Da je jedan Amerikanac raskrvavio nekog Italijana kao sto je De Rossi McBridu to ucinio, sada bi cijela Evropa diskutovala "Gledaj tih zlikovaca, krkana kako oni samo udaraju!"

PS Svaki profesor historije u Bosni treba da se stidi kada vidi na ovom forumu da se Ameirkanci nazivaju "fasistama" pogotovo uzimajuci u ozbir da su igrali protiv ITALIJE!! :-)
BAS AMERICKI, NEMA STA.
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

HOMOSEKSUALNIM-NASMINKANIM GLUMCIMA IZ ITALIJE KAKO SE MUSKI IGRA!!!
Dokazao si svoju kulturu ovdje. :lol:
I jos nesto:kako oo moze bit penal ako se lopta od igraceve noge odbila u ruku?Isao je uporedo, Amer je centrirao a Nesti se lopta odbila od noge pa u ruku.
boston_c

Post by boston_c »

cmsi wrote:Zgadili su mi se Italijani i sudija na toj utakmici.

Što se ovaj naložio na italijane, šta je reći, mora da su te na kladionici oborili. Koliko majke ti? 200, 300, 1000 KM... :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply