It's official: Schumi to retire
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Elvir07
@ Jasho,bilo je to u Monacu,gdje je schumi 2 minute prije kraj treninga,kad svi imaju prazan tank i tek mogu voziti brzu rundu,nakon sto je ON vozijo najbrzu,fol se zeznuo u okuki i izletio,i pazi jos,frajer se zeznuo i ubacijo slucajno u rikverc,vratio se na stazu,u tim mu se slucajno opet ugasijo motor,brzina ubacena,i sasvim slucajno on prvi i drugi nemogu dalje voziti.Jaoo,slucajeve hej.Frajer Parkirao bolid nasred staze,hahahaha.Eh podsjetio si me i na to.A alonso ovaj vikend,na treningu,vozi 100 metara ispred Masse i SMETAO MU.Hahahaha.Joj tek me podsjecate koliko ga nepodnosim!!!!!!!Ali cudno bas ovi sto neznaju sta je kad tacno kako se dogodilo,oni su najveci Schumiovi fanovi

- terapija
Jedno je mrziti Schumija, (ili da ne budemo radikalni, ne-voljeti ga), ali sasvim drugo je omalovazavati ucesnike ovog foruma koji su njegovi fanovi. To samo govori o tebi samom kao osobi.Elvir07 wrote:@ Jasho,bilo je to u Monacu,gdje je schumi 2 minute prije kraj treninga,kad svi imaju prazan tank i tek mogu voziti brzu rundu,nakon sto je ON vozijo najbrzu,fol se zeznuo u okuki i izletio,i pazi jos,frajer se zeznuo i ubacijo slucajno u rikverc,vratio se na stazu,u tim mu se slucajno opet ugasijo motor,brzina ubacena,i sasvim slucajno on prvi i drugi nemogu dalje voziti.Jaoo,slucajeve hej.Frajer Parkirao bolid nasred staze,hahahaha.Eh podsjetio si me i na to.A alonso ovaj vikend,na treningu,vozi 100 metara ispred Masse i SMETAO MU.Hahahaha.Joj tek me podsjecate koliko ga nepodnosim!!!!!!!Ali cudno bas ovi sto neznaju sta je kad tacno kako se dogodilo,oni su najveci Schumiovi fanovi![]()
![]()
Ja ne poricem da FIA cesto "navija" za Schumachera, ipak tu je i show u pitanju i marketing, kao i sam sport, ali covjek je sasvim zasluzeno najbolji vozac svih vremena. "Na guzove" se ne moze tek tako biti prvak svijeta 7 puta (hej SEDAM PUTA!!!)
Koliko god ti on bio odvratan, i prgav, moras priznati da je FENOMENALAN vozac. Covjek je bio u stanju da okupi cijeli Ferrari oko sebe i napravi seriju uspjeha kakva se ne pamti.
-
Elvir07
Ma nisam nikog napao nit uvrijedio.Samo sam konstatovao da ovdje,a inace,ljudi koji neznaju tacno kad je se sta dogodilo i kako najvise vole Schumachera.To je cinjenica i stvarno nisam nikog ovdje napao,a ni tebe.E to moras ti priznati.Ja nekazem da Schumi nezna nista,ali je kao osoba kreten,i bilo je,i trenutno ima daleko bolji od njega.Npr. Alonso,Kimi itd.
-
Teufik iz Los Angelesa
stvarno bi elvire trebao poraditi na pravopisu 
btw ja sam '96 spomenuo zato sto od tad pratim, a nigdje ne napisah da je schumi bio prvak
a te tvoje hejterske i luzerske price zadrzi za sebe
ako tvoj luzerski tim (koji god da je) ne moze nista osvojit, ne moras se iskaljivat na NAJBOLJEM
i mozes ti supljirat koliko hoces. statistika govori za sebe.
btw ja sam '96 spomenuo zato sto od tad pratim, a nigdje ne napisah da je schumi bio prvak
a te tvoje hejterske i luzerske price zadrzi za sebe
i mozes ti supljirat koliko hoces. statistika govori za sebe.
-
everybody hurts
Slabo pratim formulu, ali, jel mu to fakat schumi nije otisao na sahranu(senni)? To je bas jadno... 
-
Celicna_saka
Bolje sto nije otisao i ostao principijelan nego kao pizda Prost koji ga nije mogao organski, a satro otiso na sahranu da oda pocast Seni, a kakvi su mi ljudski kvaliteti najvise govori cinjenica da ubjedljivo najvise daje novaca u dobrotvorne svrhe od svih ostalih vozaca formule 1.
- taxi_driver
kad sumi ovo uradi za mene ce biti najbolji vozac na svijetu.do tad bilo je i boljih,samo njegova srca sto je vozio najbrzi bolid tih sedam godina.i da nek mi neko kaze kad je on to nekog pretekao,a da to nije bilo u boksu.
a inace volio bih da i ovu titulu osvoji.bolji mi je nego alonso.
http://video.google.com/videoplay?docid ... q=hakkinen
a inace volio bih da i ovu titulu osvoji.bolji mi je nego alonso.
http://video.google.com/videoplay?docid ... q=hakkinen
- terapija
Hajde mi onda raci u cemu je vitalna razlika izmedju sezone 2005 i 2006 (osim V8 motora i novog formata kvalifikacija expertu mojshin wrote:To mozda po Edisu Jašimariju i njegovim nebulozama.terapija wrote:Da si toliko kompetentan, znao bi da je Michelin vs Bridgestone jedini razlogshin wrote:Ma Sumacher se moze zahvaliti nespretnosti ostalih timova za dominaciju u Ferrariju, vidjeli smo prosle sezone sta je Schumacher u nekompetentnom bolidu.
Rory Byrne je napustio Ferrari (covjek otisao u pemziju) dok je dizajn preuzeo Aldo Costa koji u prvoj godini vodjenja projekta nije bio dovoljno agresivan sa dizajnom (i sam je to priznao). Ove sezone mnogo bolja situacija plus povratak Nicholas Tombazis-a iz Mclarena u Ferrari.
Prati narednu sezonu, dizajn je preuzeo Nicholas Tombazis uz Alda, Raikkonen ima da pojede konkurenciju.
- terapija
Vidi. prosle godine je jedan set guma trebao da izdrzi cijelu utrku. Bridgestone nije imao rjesenje za to, za razliku od michelina. Sam Ferrari je to na kraju nerado i neoficijelno priznao (kako ne bi uvrijedili "svoje gumare").shin wrote:Nisam ekspert, covjece nije ih bilo na mapi, pa nisu dobili Savine Eskimo gume pa da su tako losi.... Fule u dizajnu upregnute sa losim gumama (ne katastrofalnim kako mnogi to misle).
Kako inace objasnjavas ferarijevu konkurentnost na kvalifikacijama (ne bas svaku put), ili u prvoj trecini utrke, da bi performanse zatim prema polovini utrke naglo pocele opadati, a pred sam kraj ferrari bi se vukao ko prebijen...
Pa valjda se ne mijenja "dizajn" bolida koji toliko kritikujete, za vrijeme same utrke
Diajn je bio konkurentan, ali gume nisu bile u stanju preci cijelu distancu
zadrzavsi koliko toliko svoj grip. To su cinjenice.