It's official: Schumi to retire
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
shin
#1 It's official: Schumi to retire
http://www.f1racing.net/en/news.php?newsID=129556
Following the announcement of Michael Schumacher's retirement, Ferrari confirmed that Kimi Raikkonen joins on a three-year deal and Massa's contract has been extended for another two seasons.
Schumacherovo vrijeme u F1 je proslo. Nova kombinacija je Massa-Raikkonen
Following the announcement of Michael Schumacher's retirement, Ferrari confirmed that Kimi Raikkonen joins on a three-year deal and Massa's contract has been extended for another two seasons.
Schumacherovo vrijeme u F1 je proslo. Nova kombinacija je Massa-Raikkonen
-
Teufik iz Los Angelesa
ja koliko vidim dosadio je samo tebi. covjek je dva puta neposredno poslije rata dolazio u sarajevo urucivati donacije, i mislim da zasluzuje nase postovanje, ako vec ne navijas za njega...ztluhcs wrote:E nek i njega više sklone s TV - dosadio i Bogu i narodu...
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Kakve veze ima donacija Sarajevu sa po¹tovanjem prema njemu zbog tog èina i èinjenicom da danas kad fri¾ider otvori¹ iskoèi neko "jako bitan" (pjevaè, manekenka, sportista, slikar, modni dizajner, egzibicionista) u oblastima ¾ivota izvan svoje bran¹e i poène servirati stavove o politici, ekonomiji, vjeri i sl?Teufik iz Los Angelesa wrote:ja koliko vidim dosadio je samo tebi. covjek je dva puta neposredno poslije rata dolazio u sarajevo urucivati donacije, i mislim da zasluzuje nase postovanje, ako vec ne navijas za njega...ztluhcs wrote:E nek i njega vi¹e sklone s TV - dosadio i Bogu i narodu...
- terapija
Covjek nikada nista nije servirao, zaradjivao je na marketingu, i radio svoj posao. A to je definitivno radio najbolje nego iko prije njega. Jedan je od mojih idola.ztluhcs wrote:Kakve veze ima donacija Sarajevu sa poštovanjem prema njemu zbog tog čina i činjenicom da danas kad frižider otvoriš iskoči neko "jako bitan" (pjevač, manekenka, sportista, slikar, modni dizajner, egzibicionista) u oblastima života izvan svoje branše i počne servirati stavove o politici, ekonomiji, vjeri i sl?Teufik iz Los Angelesa wrote:ja koliko vidim dosadio je samo tebi. covjek je dva puta neposredno poslije rata dolazio u sarajevo urucivati donacije, i mislim da zasluzuje nase postovanje, ako vec ne navijas za njega...ztluhcs wrote:E nek i njega više sklone s TV - dosadio i Bogu i narodu...
Elem, sada odlazi, vrijeme mu je i bilo, a sto se mene tice, krajnje je vrijeme da se pojavi neki zenski vozac u F1. ili mozda crnac.
-
Teufik iz Los Angelesa
lijepi daljinski, ak ti se ne svidja...
srecom nije ko prije rata da 2 kanala imas, tako da ga ne moras gledat uopste 
btw, kad to schumija gledas a da nije trka
btw, kad to schumija gledas a da nije trka
-
MRAVOJED
ne znam kaki je šumaher čovo
ako je suditi po raznoraznim donacijama
možda ima još šansi za kraljevstvo nebesko
isto tako
vjerovatno najbrži i najpametniji vozač
ali isto tako i najveće đubre na stazi
ikad
zato šumi
ko te jebe možemo mi i bez tebe

isto tako
zato šumi
-
Elvir07
Mnogi koji se razume u ovaj sport znaju sta je Michael Schumacher,kreten koji je od samog pocetka svoje karijere 92 prljavo vozijo i iskosistavao svaki prljav trik kako bi dosao do svog cilja.Od 94 kad je Damonu Hillu uzeo titulu stim sto je se namjerno u zadnjoj utrci zabio u njegov bolid kad je ga taj htio prestici pa do zadnjeg vikenda kad je Schumacherov Ferari Intrigirao da Alonso dobije kaznu na startu(sto svi eksperti govore da je absolutno nekorektno),bilo je toliko nepravdi vezano za tog covjeka da nebi mogao sve napisati ovdje.Pratim Formulu 1 vise nego mnogi ovdje i zna se da ni jedan vozac iz i jedne serije nije tako cesto kaznjavan kao ovaj Michael Schumacher.Svi pravi ljubitelji ovog sporta znaju o cemu pricam...Docekali smo da i taj idiot ode sa bine,mozda ce se vratiti opet formula 1 kakva je bila za vrijeme Ayrton Senne i Alana Prosta...
-
Beslija
idi ubij pa se pistolj....Elvir07 wrote:Mnogi koji se razume u ovaj sport znaju sta je Michael Schumacher,kreten koji je od samog pocetka svoje karijere 92 prljavo vozijo i iskosistavao svaki prljav trik kako bi dosao do svog cilja.Od 94 kad je Damonu Hillu uzeo titulu stim sto je se namjerno u zadnjoj utrci zabio u njegov bolid kad je ga taj htio prestici pa do zadnjeg vikenda kad je Schumacherov Ferari Intrigirao da Alonso dobije kaznu na startu(sto svi eksperti govore da je absolutno nekorektno),bilo je toliko nepravdi vezano za tog covjeka da nebi mogao sve napisati ovdje.Pratim Formulu 1 vise nego mnogi ovdje i zna se da ni jedan vozac iz i jedne serije nije tako cesto kaznjavan kao ovaj Michael Schumacher.Svi pravi ljubitelji ovog sporta znaju o cemu pricam...Docekali smo da i taj idiot ode sa bine,mozda ce se vratiti opet formula 1 kakva je bila za vrijeme Ayrton Senne i Alana Prosta...
SHUMI je jedan od najboljih sportista svih vremena. Najbolji u F1. U ovim godinama NIKO mu nista ne moze. Jos uvijek osvaja utrke i bori se za sampiona. Samo mozete imati postovanje prema ovom covjeku. Sve ostalo su licne predrasude i problemi licnosti. Puno mi je zao sto odlazi ovakav covjek iz F1!!!!
-
MRAVOJED
-
MRAVOJED
- terapija
Schumi rjesava stvari na stazi a ne pljuje po kolegama poslije po novinama i slicno, kao neki koje ne bih navodio (koji nemaju ili petlje ili talenta za nesto vise)Elvir07 wrote:Mnogi koji se razume u ovaj sport znaju sta je Michael Schumacher,kreten koji je od samog pocetka svoje karijere 92 prljavo vozijo i iskosistavao svaki prljav trik kako bi dosao do svog cilja.Od 94 kad je Damonu Hillu uzeo titulu stim sto je se namjerno u zadnjoj utrci zabio u njegov bolid kad je ga taj htio prestici pa do zadnjeg vikenda kad je Schumacherov Ferari Intrigirao da Alonso dobije kaznu na startu(sto svi eksperti govore da je absolutno nekorektno),bilo je toliko nepravdi vezano za tog covjeka da nebi mogao sve napisati ovdje.Pratim Formulu 1 vise nego mnogi ovdje i zna se da ni jedan vozac iz i jedne serije nije tako cesto kaznjavan kao ovaj Michael Schumacher.Svi pravi ljubitelji ovog sporta znaju o cemu pricam...Docekali smo da i taj idiot ode sa bine,mozda ce se vratiti opet formula 1 kakva je bila za vrijeme Ayrton Senne i Alana Prosta...
-
MRAVOJED
-
shin
case Schumacher
http://www.youtube.com/watch?v=8vGrvvvAZgk zbog ovog su mu bodove uzeli
http://www.youtube.com/watch?v=8vGrvvvAZgk zbog ovog su mu bodove uzeli
-
shin
http://www.youtube.com/watch?v=IQOT7Y9YCio vs Hill vodio je bod i izbacio iz utrke sebe i Hilla. Naravno uzeo je titulu.
- terapija
OK, svako ima pravo damisli kako zeliElvir07 wrote:Vidis,to je i problem,sto nikad nije rijesavao probleme na stazi,nego trikovima i prevarama.Zato je i Alonso rekao da je Formula snjim postala vic,i briatore da fudbalski skandal U Italij nije nista sta se desava u formuli...Mogu samo potvrditi...
za mene je nesumnjivo najbolji vozac svih vremena. Nije svaka njegova pobjeda ili prvenstvo rezultat prevare kako kazes. A svi smo svjedoci sta je napraio od onakvog ferarija iz 96...
Peace