Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
STA mi mozete reci o nekoj planiranoj visespratnici sirbegovica u sarajevu
kazu da ce biti visoka, visa od unisovih zgrada
i znate li osim zazvrsenih avazovih zgrada i bosmala, da li ce se praviti jedan neboder skyscraper onako velicine bosmala ili nesto slicno avazovim zgradama
sta se inace pravi od visespratnica znaci 12 + spratova
To su samo puste zellje i snovi, moji izvori kazu da "kompanija" nema para za plate a kamoli za "neki" takav zahvat, al ko zna mozda svjeza sandzacka krv na rukovodecim mjestima unese neku finansijsku injekciju
Vjerujem da se nikad vise nece raditi zgrade poput bosmala ,a pitanje je i hoce li se bosmal zavrsiti u dogledno vrijeme (nema love ) ,a kako iskusniji kazu to ce biti najvece ruglo balkana, tako da je to jedna velika ubleha .
Nisam neki obozavatelj AVAZA al se moram priznati da je trenutno najljepsa zgrada na teritoriji ex YU, dovoljan je pogled na fasadu i sve je jasno. PRIVA LIGHT STOPSOL BLUE je uradjen perfektno, neznam ko je biro i projektovo al svaka mu cast, a kazu da su svi profili fasade od FEALA osim rotirajuceg restorana koji je od SCHICKO profila znaci 98% domace.
Sada bi trebala da se radi-renovirata skupstina ,a kakva ce ona biti vidjet cemo, nadajmo se da nece izgledati poput unisovih nebodera (promasaji na njima su ocigledni da vjerujem da se stide i oni koji su ih radili) mislim da je bila bolja ondasnja ideja akademika Strausa da se fasada radi u par boja (davno je bilo cini mi se 5)al covjeku slomise krila toboze nece se uklapati u okolis crkva sv.Josipa, holidej itd.......
"violetnjače" IZNENADIO si me toliko da cu od sada samo tebe tražiti!
Ti možda i nisi svjestan KOLIKO SI U PRAVU!
Sigurna sam da i ne znaš kolika SILA MUTEŽI leži upravo na TOJ adresi!
Bila sam ŠOKIRANA kad sam čula za te stravične lopovluke!
BOJE LI SE ŠIRBEGOVIĆI DRAGOGA BOGA ????
Ne.
Da se boje dragoga BOGA , ne bi' napravili da bilo ko' oplače zbog njihove zle sile.
Sila Bogu nije mila.
Materijalno najbogatijem čovjeku desi se zlo.
Vjerujem da to što su zgriješili ne mogu očistiti da nahrane sve gladne na planeti Zemlji,
....da izgrade hiljade džamija,
da poste hiljade godina , i to baš radi štela i
veza oko KOMPJUTERA