Istresi se!
-
TheMule
#426 Re: Istresi se!
Danasnja moda gdje muskarci nose tasnjice. Sta imaju unutra? Ogledalo, karmin, sta jos?
- i_ja_na_forumu
#427 Re: Istresi se!
pinceta i ulosciTheMule wrote:Danasnja moda gdje muskarci nose tasnjice. Sta imaju unutra? Ogledalo, karmin, sta jos?
- insomnia78
#428 Re: Istresi se!
Jarane, kljucevi od auta, kljucevi od kuce, mobitel, cigare, upaljac, novcanik, kesina, dokumenri, pistolj, rezervni okvir za pistolj.TheMule wrote:Danasnja moda gdje muskarci nose tasnjice. Sta imaju unutra? Ogledalo, karmin, sta jos?
Haj ti to po dzepovima potrpaj
s' moje sokoćalo
- alkalna_baterija
#429 Re: Istresi se!
MEGAAAABOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNN

- zambaklija
#430 Re: Istresi se!
piškolj,prigušivač,4 šaržeraTheMule wrote:Danasnja moda gdje muskarci nose tasnjice. Sta imaju unutra? Ogledalo, karmin, sta jos?
- Eluveitie
#431 Re: Istresi se!
Zašto svaki dan imamo novu misicu? Pa niko nema više misica od nas. Ne mogu da ih pohvatam više na klixu.
Ne nerviraju me te djevojke kao djevojke. Lijepe su, svaka čast. Nego ti suludi izbori. Hajd' ok izabrati jednu, pa ko voli nek' izvoli. Nego miss drveta, vode, zraka, planete, stola, stolice,televizora.
Ne nerviraju me te djevojke kao djevojke. Lijepe su, svaka čast. Nego ti suludi izbori. Hajd' ok izabrati jednu, pa ko voli nek' izvoli. Nego miss drveta, vode, zraka, planete, stola, stolice,televizora.
-
Kama Preksutra
#432 Re: Istresi se!
...kašikarazambaklija wrote:piškolj,prigušivač,4 šaržeraTheMule wrote:Danasnja moda gdje muskarci nose tasnjice. Sta imaju unutra? Ogledalo, karmin, sta jos?
- madtv
#433 Re: Istresi se!
fakin megabon baner
- shmizlica
#434 Re: Istresi se!
madtv wrote:fakin megabon baner
- anonimnaosoba
#435 Re: Istresi se!
Nadam se da ste čuli za AdBlock 
- WildRedRose
#436 Re: Istresi se!
Eluveitie wrote:Zašto svaki dan imamo novu misicu? Pa niko nema više misica od nas. Ne mogu da ih pohvatam više na klixu.
-
Kama Preksutra
#437 Re: Istresi se!
Moraju pokrit sve elemente prirode i ja se u potpunosti slažem sa time
-
zvrk
#438 Re: Istresi se!
zena se srusila na ilidzi, 45 minuta do dolaska hitne pomoci. pozvani odmah, zena srcani bolesnik, tokom cekanja pozivani i pozivani - na kraju poceli spustati slusalicu
nikakve guzve u saobracaju
na kraju poslali hitnu iz hadzica
aferim
usluga na nivou za cca 30% plate koja se odbija svim zaposlenim za zdravstveno
nikakve guzve u saobracaju
na kraju poslali hitnu iz hadzica
aferim
usluga na nivou za cca 30% plate koja se odbija svim zaposlenim za zdravstveno
-
TheMule
#439 Re: Istresi se!
i_ja_na_forumu wrote:pinceta i ulosciTheMule wrote:Danasnja moda gdje muskarci nose tasnjice. Sta imaju unutra? Ogledalo, karmin, sta jos?
insomnia78 wrote:Jarane, kljucevi od auta, kljucevi od kuce, mobitel, cigare, upaljac, novcanik, kesina, dokumenri, pistolj, rezervni okvir za pistolj.TheMule wrote:Danasnja moda gdje muskarci nose tasnjice. Sta imaju unutra? Ogledalo, karmin, sta jos?
Haj ti to po dzepovima potrpaj
s' moje sokoćalo
zambaklija wrote:piškolj,prigušivač,4 šaržeraTheMule wrote:Danasnja moda gdje muskarci nose tasnjice. Sta imaju unutra? Ogledalo, karmin, sta jos?
Ma ja sam izgleda staromodan
- Eluveitie
#440 Re: Istresi se!
Kad zamolim u kafiću osobu koja sjedi stol do našeg da mi posudi upaljač. A on izvadi onaj upaljač i pripali mi. I ja se sad trebam saget il' protegnuti do njega. A krkan neki, vidi se.
Dođe mi da ga ofurim, pa onda sebe da ofurim što sam ga uopće pitala.
Eto, da znate, kad vas neko pita upaljač, daj upaljač!
Eto, da znate, kad vas neko pita upaljač, daj upaljač!
-
Kama Preksutra
#441 Re: Istresi se!
Mene je jednom jedna ženska pitala za upaljač kraj Cinestara pa smo završili kod nje u stanu. Znam ja te fore sa švajercakom

- Eluveitie
#442 Re: Istresi se!
Kama Preksutra wrote:Mene je jednom jedna ženska pitala za upaljač kraj Cinestara pa smo završili kod nje u stanu. Znam ja te fore sa švajercakom![]()
Ništa, moram prestati zaboravljati upaljače, iako ih 1000 imam kući.
- Irene Adler
#446 Re: Istresi se!
Mrzim što sam danima ovako jadna i depresivna i nikako da se trgnem! Mrzim ovu kišu što pada od sinoć i što mi je sve na štriku pokislo, pa sam jutros (btw, vani je još bio mrak) morala sušiti fenom ono šta sam planirala obući... i na kraju odustala! Mrzim što se desilo ono što nisam htjela, nešto grozno... i onda još gore... i onda još gore... pa, stani više!!!! A ni sama ne znam šta je od toga svega nabrojanog najgore. Ali najviše mrzim što sam ispala budala i žestoko se izblamirala... šta ću, tad se činilo k'o stvarno dobra ideja, ali sad se odvratno osjećam. I mrzim, mrrrrziiiiiiim što živimo u ovom blatu od države i samo toneš dublje i dublje i onda ti se taman učini da vidiš zraku svjetla kroz maglu, tračak nade - i naravno, ništa! Razočarana sam, po koji put. I mrzim što sam ja toliki idiot da mi se ne ide iz tog blata, nego bih nešto htjela postići ovdje, mijenjati svijet, pa makar i na svom mikro nivou... zašto išta pokušavam? Čemu? Svakako se kod nas trud ne cijeni. I naravno mrzim samu sebe što sam morala pokušati da se ovdje istresem, pa mi možda bude lakše... i možda mi se napokon desi nešto lijepo...
- kockica_kockica
#447 Re: Istresi se!
Dodje mi da vristim na tecnom srpskom jeziku mozda onda tako udvoljim nekim pojedincima 
-
sgunited
#448 Re: Istresi se!
Nasi kvazi novinari su dno dna, to manje vise svi znaju tako da necu previse ulaziti u njihovu nepismenost ili u to sto bi dijete vlastito prodali samo da imaju o cemu da pise. Dakle sve to na stranu, ovih dana mi zivce vadi jedna druga stvar u vezi tih kvazi novinara i kvazi portala (pojedinih, da ih ne imenujem). Zar su stvarno toliko ocajni pa postavljaju naslove tipa:
"Da li je ovim Aco Petrović najavio ostanak u reprezentacji BiH?"
"Rodgers otkrio kada će Gerrard reći zbogom reprezentaciji"
"Da li je ovo nasljednik Asmira Begovića na golu Zmajeva?"
"Evo zašto Zlatan Ibrahimović ne igra za Bosnu i Hercegovinu"
"Saznajte ko je najbolji igrač Arsenala u oktobru"
evo je samo na brzinu i to sa jednog portala, ima toga milion i to gorih primjera ali mi se ne da traziti tipa otvorite i pogledajte ovo, ako otvorite saznacete ovo i slicno, pa zar se moza nize pasti i sta je ustvari cilj tih kvazi u ovom slucaju sportskih portala? Prikupiti nekih lajkova za mjesec i onda se ugasiti? Dalje spominjanje nekih licnosti samo da bi se clanak vise citao, "Dzekin jaran iz osnovne zaklao dva kurbana za Bajram", "Frizer koji je usluzio Barbareza u eminentnoj sarajevskoj mesari pao na jednom paru za 3000 KM" i slicne gluposti. ima hiljadu stvari koje mi idu na q ali ovo mi bas zivce vadi
p.s. da se razumijmo, ja te portale ne posjecujem, ali ocigledno su platili da neke stranice na fb ala "Miralem Pjanic" i slicno objavljuju njihove gluposti pa sam uglavnom primoran
"Da li je ovim Aco Petrović najavio ostanak u reprezentacji BiH?"
"Rodgers otkrio kada će Gerrard reći zbogom reprezentaciji"
"Da li je ovo nasljednik Asmira Begovića na golu Zmajeva?"
"Evo zašto Zlatan Ibrahimović ne igra za Bosnu i Hercegovinu"
"Saznajte ko je najbolji igrač Arsenala u oktobru"
evo je samo na brzinu i to sa jednog portala, ima toga milion i to gorih primjera ali mi se ne da traziti tipa otvorite i pogledajte ovo, ako otvorite saznacete ovo i slicno, pa zar se moza nize pasti i sta je ustvari cilj tih kvazi u ovom slucaju sportskih portala? Prikupiti nekih lajkova za mjesec i onda se ugasiti? Dalje spominjanje nekih licnosti samo da bi se clanak vise citao, "Dzekin jaran iz osnovne zaklao dva kurbana za Bajram", "Frizer koji je usluzio Barbareza u eminentnoj sarajevskoj mesari pao na jednom paru za 3000 KM" i slicne gluposti. ima hiljadu stvari koje mi idu na q ali ovo mi bas zivce vadi
p.s. da se razumijmo, ja te portale ne posjecujem, ali ocigledno su platili da neke stranice na fb ala "Miralem Pjanic" i slicno objavljuju njihove gluposti pa sam uglavnom primoran
- madtv
#449 Re: Istresi se!
da dodam na prethodno, naslovi tipa: "Nevjerovatno, pogledajte kako je "neko" uradio "nesto""

- CoCoLoCo
#450 Re: Istresi se!
ljudi i ukucani koji vole zelje nisu normalni, oni su hibridi aliena postavljeni na planetu da subverzivno djeluju na ljudsku psihu, insan koji voli zelje, kelj, rashtiku, poriluk, prasu, odgovorno tvrdim nakon duzegodisnjeg istrazivanja, tim ljudima je nervna opna na zavrsetcima steteroflakinjoka mnogo zajebanija nego kod nas normalnih koji ne volimo zelje
cuvajte se zeljojeda!!!