Istresi se!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
duboka_misao

#26 Re: Istresi se!

Post by duboka_misao »

In love with Bosnia wrote:
Ringhio wrote:Menstruacija je jako zajebana stvar. Stvar koja je sonicno bitna, i esenciajalno je da svi znamo kako su zene sjebane kad se taj mjesecni ciklus desi.
zaboravio si da napomeneš najbitnije - žene imaju plavu krv! :D
vec vidim zensku koja je dobila prvu menstruaciju sva zabrinuta kod doktora :ali doktore kod mene ide crveno a na reklami plavo.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#27 Re: Istresi se!

Post by PipiDugaDevetka »

duboka_misao wrote:
Ringhio wrote:Menstruacija je jako zajebana stvar. Stvar koja je sonicno bitna, i esenciajalno je da svi znamo kako su zene sjebane kad se taj mjesecni ciklus desi.
vec vidim zensku koja je dobila prvu menstruaciju sva zabrinuta kod doktora :ali doktore kod mene ide crveno a na reklami plavo.
Kakva su to bića, te žene? Alieni-vanzemaljci, svega mi...Žive, rade, raduju se, tuguju, a onda 5 dana krvare i, kasnije kao da se ništa nije desilo, žive normalno,...
:mrgreen: :skoljka:
Ringhio

#28 Re: Istresi se!

Post by Ringhio »

@ Pipidugadevetka

Demoni !

Licibure !

Normalan covjek iskrvari za 10 minuta, zene krvare po 5-7 u nekim slucajevima i vise dana, i opet ko zmajevi, odnesose sve pred sobom :)
f1deL

#29 Re: Istresi se!

Post by f1deL »

niko ne moze slagati kao oni sa topšopa..il ona mr.muslo,yebo te otac sta ne uzmes krpu i oribas,malo vode malo onoga i to je to..cist pod..al nee ona ce zvati muscla :D
In love with Bosnia

#30 Re: Istresi se!

Post by In love with Bosnia »

Ringhio wrote:@ Pipidugadevetka

Demoni !

Licibure !

Normalan covjek iskrvari za 10 minuta, zene krvare po 5-7 u nekim slucajevima i vise dana, i opet ko zmajevi, odnesose sve pred sobom :)
mi to polako, damski a ne kao vi. kad navalite da krvarite pukne dva litra za deset minuta. :P
tajmahalica

#31 Re: Istresi se!

Post by tajmahalica »

naslov ove teme je peterosmislen... :D :D :D

dakle, reklame
Ringhio

#32 Re: Istresi se!

Post by Ringhio »

Ringhio wrote:@ Pipidugadevetka

Demoni !

Licibure !

mi to polako, damski a ne kao vi. kad navalite da krvarite pukne dva litra za deset minuta. :P
To su meni sotonska posla...koliko god to damski bilo :P

Vi ste sigurno Masoni !
bude

#33 Re: Istresi se!

Post by bude »

Mene je na radio Bir tokom Ramazana nervirala reklama za nekakav restoran na carsiji sa iftarskim menijem dok ide muzicka podloga u kojoj se velicaju kvaliteti istog al su izvodjaci tako revali da pijanci ispred granapa dodju ko slavuji, odron pravi.
Platformas

#34 Re: Istresi se!

Post by Platformas »

Bila je "dobra" ona reklama neke kreme za vaginalne upale, gljivične infekcije. Naročito dobro legne kad jedeš za stolom i čuješ tamo sa TVa to.
Ringhio

#35 Re: Istresi se!

Post by Ringhio »

Magicni povez za koljeno doktora Dzek Levajna.

I onda ide snimanje u krupnom planu, starac u poodmakloj fazi raspadanja sa svim simptomima alzhajmera objasnjava kako je taj komad tkanine izuzetno mocan i dobar.

Pa onda ide, starac koji nije mogao hodati, metne povez na koljeno i pali motor na kurblu, onda neki igraju kosarke bez poveza i kao padaju na pod, jer su im koljena nejaka, nakon toga oni mecu te poveze na koljena i trce ko mahniti, to skace to vrslja to nemozes pofatati po terenu. Pa onda gospodin koji je u totalnom qurcu sav izdrobljen, stavlja magicni povez i odma se hvata sarafcigera i zavrce vrata na elementu u kuhinji. Nemam pojma kakve veze koljena imaju sa zavrtanjem vrata al hajd. Pa onda fudbaleri nekakvi, kao hvale kako bolje sutaju, bolje trce, manje se umaraju...Fakat je magican taj povez.

Al hajd to, sto su kod onog doktora velike usi.

Kad god sam ga vidio odvalio sam se smijati.
Kuvet

#36 Re: Istresi se!

Post by Kuvet »

Nervira me cijela TV HAYAT. Mahalska, ublehaska..ne znam kad je sta bilo kvalitetno na ovoj televiziji. Pocevsi od Glam-Blama, Hayat na broju jedan pa do onih serija turskih,indijskih...Ali najvise me nervira glas nekog lika koji najavljuje seriju u stilu: NEEEEEEEDZLAA I SELMAAAA ZNAJU SAMO JEDNOOOOOOO.... DA LI CE FEEEERHUNDEEEE POSUSTATII?? ODRON ODRONA...
r_faruk

#37 Re: Istresi se!

Post by r_faruk »

otkako sam kupio ovaj novi madrac, ja i moja porodica konacno mozemo da zivimo kao ljudi. moj zivot se potpuno promijenio, posao je krenuo na bolje, raste plata, ne svadjamo se............ preporucio bih dormeo madrac svima koji imaju problema u kuci................... pored softlija ova mi je najgora
TRŠ

#38 Re: Istresi se!

Post by TRŠ »

Prokleti majstori koji "grade" ovu zgradu ! Bitno je da dodju na posao u 6 ujutro i da lupaju vec u 7 sati..hajde da rade citav dan nego od 8 sati pocnu zagledati "ženske" koje idu na posao. Nakon toga slijedi tisina sve do pauze za rucak. Nakon pauze za rucak cuje se opet lupanje, cak poneki "majstor" i zapjeva nakon cega uslijedi apsolutna tisina sve do nekih 15 minuta prije kraja radnog vremena. Tad nastaje lupka, frka, trka i tako iz dana u dan... :x :x :x
sve bih ja njima otkaze podijelio, bagra neradnicka koja igra igru "radni dan".
Deeney

#39 Re: Istresi se!

Post by Deeney »

Nervira li jos koga reklama na Pinku za tablete za grlo, ili je samo do mene? :lol: LUBENICAAAAAAAAAA................ZA GRLO........................!!!!
Pa Glam Blam na Hayatu i voditelji koji emisiju provedu ganjajuci u koju kameru da gledaju (neuspjesno) i otimajuci jedno drugom tekst s "idiota". Sadrzaj necu ni da komentarisem. Blago nama s takvim glamom!
kockica_kockica

#40 Re: Istresi se!

Post by kockica_kockica »

:lol: :lol: :lol:

mene izludjuje reklamiranje pasti za zube.. posebno ona gdje nam pokazuju pljuvacku, kao krvavu.. onda malo koristis pastu i onda pljuvacka bude bijela... kad to odgledam najradije bi u kupatilo da se ispovracam... ne znam da li su oni svjesni koliko je ta reklama odvratna i gadna...

sve reklame sa uloscima i tamponima... koga briga sto ih je dizajnirala zena... :oops:

Ali mene vise nerviraju ove silne serije koje se vrte... prava najezda...
Sulejman velicanstveni je toliko velicanstven samo jer je glumio u Seherzadi ... Seherzada je ona sto nikako nije mogla da se odluci bil s njim ili ne bi pa bi bjezala svako malo jal u prirodu jal svojoj kuci ... isto kao i Lara cije izbore hoce Niksu.. hoce Jakova.. hoce samostan.. zeno draga de se odluci sta zelis.. no i na to cemos e nacekati jer pocinje treca sezona njenih pogresnih izbora... onda tu vrijeme prolazi i lisce pada... stvarno pozeli da lisce opadne i da vrijeme prodje... u medjuvremenu se pojavila izgubljena cast koja nije ni postojala... i na koncu morbidna serija o djetetu kojeg udase za nekog djecaka koji poslije dovodi svoju zenu kuci, baba sve to pokriva onako kao poglavica u plemenu Inda...
asdf1

#41 Re: Istresi se!

Post by asdf1 »

f1deL wrote:niko ne moze slagati kao oni sa topšopa..il ona mr.muslo,yebo te otac sta ne uzmes krpu i oribas,malo vode malo onoga i to je to..cist pod..al nee ona ce zvati muscla :D
Ova Mr. Muscle mi je "interesantna". Na početku imaš "nezadovoljnu" domaćicu (koja btw. dobro izgleda) i onda se pojavljuje ovaj veliki mišićavi muškarac. Na kraju ona zadovoljna, dok Mr. Muscle trkom bježi iz kuće. Nekako mi se čini da u ovoj reklami nedostaje 15-20 min bitne radnje u kojoj se njoj mjenja raspoloženje.
Sanchezao

#42 Re: Istresi se!

Post by Sanchezao »

Najjaca reklama mi je ona na Top-Shopu! Ozonizator, jonizator i nocno svjetlo... kaze filter koji se nalazi u ovom aparaticu je vjecan i nema potrebe da se mjenja, ali ako pozovete odma dobit cete i rezervni filter. Koji ce mi djavo rezervni ako je ovaj vjecan i nema potrebu da se mjenja??? strasno..

A druga stvar, jutros idem na poso, i slusam radio i sad izvjestaj je koliko je beba rodjeno, koliko je intervencija imala hitna koliko MUP bla bla.. EH! u toku tog izvjestaja ide u pozadini neka vesela muzika neki disko nesto ludo otkaceno skroz, i kad ovaj izvjestilac prestane da prica ta muzika se pojaca... i jutros lik govori ... U Tuzli se sinoc oko pola sata iza ponoci desila teska saobracajna nesreca.. pa ta muzika tiru riru tu tu dam ... smrtno su stradale dvije osobe ... pa dara dam dam tiru ri du.. !? halo ba!? nije ok!
honky tonk

#43 Re: Istresi se!

Post by honky tonk »

asdf1 wrote:
Ova Mr. Muscle mi je "interesantna". Na početku imaš "nezadovoljnu" domaćicu (koja btw. dobro izgleda) i onda se pojavljuje ovaj veliki mišićavi muškarac. Na kraju ona zadovoljna, dok Mr. Muscle trkom bježi iz kuće. Nekako mi se čini da u ovoj reklami nedostaje 15-20 min bitne radnje u kojoj se njoj mjenja raspoloženje.
:lol: :lol: :lol:

imas bujnu mastu... :skoljka:
madtv

#44 Re: Istresi se!

Post by madtv »

Deeney wrote:Nervira li jos koga reklama na Pinku za tablete za grlo, ili je samo do mene? :lol: LUBENICAAAAAAAAAA................ZA GRLO........................!!!!
Pa Glam Blam na Hayatu i voditelji koji emisiju provedu ganjajuci u koju kameru da gledaju (neuspjesno) i otimajuci jedno drugom tekst s "idiota". Sadrzaj necu ni da komentarisem. Blago nama s takvim glamom!
umirem kad cujem ono lubenicaaaaaaaaa.....
ili ima slicno za airwaves kad se onaj lik 'dernja' :x :x
Tvrtko II Kotromanić

#45 Re: Istresi se!

Post by Tvrtko II Kotromanić »

mene iz cipela izbaci ona reklama za renault, sa onom tetovazom kod cerkice i vecom tetovazom kod stare ravaku
i_ja_na_forumu

#46 Re: Istresi se!

Post by i_ja_na_forumu »

"Bako, jesam li ja tebi lijepa?" :x :x :x :x :x MRSSS !!! :x :x :x :x :x :x :x
honky tonk

#47 Re: Istresi se!

Post by honky tonk »

:lol: :lol: :lol: :lol:

ista reakcija :D ;-)
033_NS

#48 Re: Istresi se!

Post by 033_NS »

Menstruacija je jako zajebana stvar. Stvar koja je sonicno bitna, i esenciajalno je da svi znamo kako su zene sjebane kad se taj mjesecni ciklus desi.

Kakva su to bića, te žene? Alieni-vanzemaljci, svega mi...Žive, rade, raduju se, tuguju, a onda 5 dana krvare i, kasnije kao da se ništa nije desilo, žive normalno,...
:mrgreen: :skoljka:
Ama Vanzemoljci covjece

:bih: :bih: :bih:
phillie

#49 Re: Istresi se!

Post by phillie »

Tvrtko II Kotromanić wrote:mene iz cipela izbaci ona reklama za renault, sa onom tetovazom kod cerkice i vecom tetovazom kod stare ravaku
hahahaha nije to tetovaza, ovo je tetovaza :D :D
f1deL

#50 Re: Istresi se!

Post by f1deL »

asdf1 wrote:
f1deL wrote:niko ne moze slagati kao oni sa topšopa..il ona mr.muslo,yebo te otac sta ne uzmes krpu i oribas,malo vode malo onoga i to je to..cist pod..al nee ona ce zvati muscla :D
tesko je skontati sta je bilo u otih 15min :D
Post Reply