sve jarane/ice sto ti smeetaPerdita_Durango wrote:A smijem li se ja istresti ako me nervira nesto drugo sem reklama?
Istresi se!
- htcxone
#226 Re: Istresi se!
- Rock n rolla
#227 Re: Istresi se!
tresem se 
- Perdita_Durango
#228 Re: Istresi se!
Ide mi na zivce:
nedjelja, zelim da se ukinu glupe, tmurne, dosadne, ubije boze nedjelje, zelim da se zakonom zabrane i da ih vise nikad ne bude jer nedjeljom covjek ne moze nista da radi osim da ceka da glupa nedjelja cim prije prodje!
glupi tv program na kojem nema nista osim filmova koji su stari po 300 godina koje su svi zivi gledali, cak i oni koji upale tv jednom godisnje!
sto kad odem u Bosfor na klopu tu istu klopu cekam po *ebenih sat vremena i sto konobarice ne znaju reci 'izvolite'!
svako musko koje podriguje!
sto je velikom broju ljudi jezik brzi od pameti (ako ju uopce imaju) pa se onda ispricavaju i ne stoje iza onoga sto su rekli!
sto cu morati vec poceti uciti za glupi ispit koji sigurno necu poloziti!
sto je jedina normalna osoba koju mogu podnijeti u pmsu u drugoj drzavi!
sto sam bolesna pa ne mogu da jedem!
sve one reklame o MaxFlu, Tylol Hotu i slicnim glupostima koje kao magijom odnesu prehladu - E PA NE ODNESU!
sve!!!
nedjelja, zelim da se ukinu glupe, tmurne, dosadne, ubije boze nedjelje, zelim da se zakonom zabrane i da ih vise nikad ne bude jer nedjeljom covjek ne moze nista da radi osim da ceka da glupa nedjelja cim prije prodje!
glupi tv program na kojem nema nista osim filmova koji su stari po 300 godina koje su svi zivi gledali, cak i oni koji upale tv jednom godisnje!
sto kad odem u Bosfor na klopu tu istu klopu cekam po *ebenih sat vremena i sto konobarice ne znaju reci 'izvolite'!
sto je velikom broju ljudi jezik brzi od pameti (ako ju uopce imaju) pa se onda ispricavaju i ne stoje iza onoga sto su rekli!
sve one reklame o MaxFlu, Tylol Hotu i slicnim glupostima koje kao magijom odnesu prehladu - E PA NE ODNESU!
sve!!!
- kokuz_sa
#229 Re: Istresi se!
Perdita_Durango wrote:Ide mi na zivce:
sve!!!
tebi ni hepek ne bi pomogao
- Perdita_Durango
#230 Re: Istresi se!
Hepek? Ide mi na zivce sto ne znam sto je hepek!kokuz_sa wrote:Perdita_Durango wrote:Ide mi na zivce:
sve!!!![]()
![]()
![]()
![]()
tebi ni hepek ne bi pomogao
-
vivace
#231 Re: Istresi se!
mene strasno nerviraju nacionalisti !
- kokuz_sa
#232 Re: Istresi se!
Perdita_Durango wrote:
Hepek? Ide mi na zivce sto ne znam sto je hepek!
- Perdita_Durango
#233 Re: Istresi se!
Ahahahahahahahahahahaha, u pravu si, ni hepek mi ne bi pomogao. Ali me ovo nasmijalo ko nista posljednih danakokuz_sa wrote:Perdita_Durango wrote:
Hepek? Ide mi na zivce sto ne znam sto je hepek!
- htcxone
#234 Re: Istresi se!
NE ZNAS STA JE HEPEK?????????????????
MA BJAŽIIIIIIIIIIIII BA, MA BJAŽIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
- Perdita_Durango
#235 Re: Istresi se!
Hahahaha, sad znam!htcxone wrote:NE ZNAS STA JE HEPEK?????????????????
- htcxone
#236 Re: Istresi se!
DANAS SAM SKONTAO DA MI NA ZIVCE IDU IDIOTI KOJ:
bacaju smeće iz auta na ulicu
kad se slikaju krive se i prave neke idiotske face (posebno kod vječne)
i oni kojim aje smijesna ona novkomponovana Nadrealisticka emisija u pokušaju
TOP LISTA NADREALISTA JE SARAJEVSKA FURKA JADOVI!!!!!!!!!
Perdita_Durango

bacaju smeće iz auta na ulicu
kad se slikaju krive se i prave neke idiotske face (posebno kod vječne)
i oni kojim aje smijesna ona novkomponovana Nadrealisticka emisija u pokušaju
TOP LISTA NADREALISTA JE SARAJEVSKA FURKA JADOVI!!!!!!!!!
Perdita_Durango
- anonimnaosoba
#238 Re: Istresi se!
Nadreality Show ? nemoj na njih, i oni su jaki !htcxone wrote: i oni kojim aje smijesna ona novkomponovana Nadrealisticka emisija u pokušaju
- htcxone
#239 Re: Istresi se!
ne ne neanonimnaosoba wrote:Nadreality Show ? nemoj na njih, i oni su jaki !htcxone wrote: i oni kojim aje smijesna ona novkomponovana Nadrealisticka emisija u pokušaju
posebno NAGOVORITE LJUDIMA
Nego onaj neletov pokusaj, ono nesto .... nedavno bilo
- anonimnaosoba
#240 Re: Istresi se!
a ono beogradsko smetlje ? nisam ga ni gled'o nit' namjeravam, ubleha žešća i to još u Beogradu, da je Nele kakav, ne bi tamo ni iš'o, a + ne vjerujem da i može uspjeti...
- htcxone
#241 Re: Istresi se!
evo da ti kazem NE GLEDAJanonimnaosoba wrote:a ono beogradsko smetlje ? nisam ga ni gled'o nit' namjeravam, ubleha žešća i to još u Beogradu, da je Nele kakav, ne bi tamo ni iš'o, a + ne vjerujem da i može uspjeti...
i nervira me pravo kad odem na godisnji i prvi dan odmah se razbolim
- anonimnaosoba
#242 Re: Istresi se!
pa kažem ti, svakako ne bih ni gled'o, jebo tohtcxone wrote:evo da ti kazem NE GLEDAJanonimnaosoba wrote:a ono beogradsko smetlje ? nisam ga ni gled'o nit' namjeravam, ubleha žešća i to još u Beogradu, da je Nele kakav, ne bi tamo ni iš'o, a + ne vjerujem da i može uspjeti...znači oronuli pokusaj sarajevskog humora (podvlačim pokusaj) u primjesi sa ekavicom nekoga ko je govori na silu
znači tegoba teska....
- Logovan
#243 Re: Istresi se!
Očajnički pokušaj da ispadnu smiješni.anonimnaosoba wrote:a ono beogradsko smetlje ? nisam ga ni gled'o nit' namjeravam, ubleha žešća i to još u Beogradu, da je Nele kakav, ne bi tamo ni iš'o, a + ne vjerujem da i može uspjeti...
- anonimnaosoba
#244 Re: Istresi se!
vjerujem...
mene nervira tona stvari, al' u zadnje vrijeme me najviše nerviraju šabani što furaju trenerka stil (i to uglavnom u fluorescentnim trenerkama) i misle da su zajebani...
mene nervira tona stvari, al' u zadnje vrijeme me najviše nerviraju šabani što furaju trenerka stil (i to uglavnom u fluorescentnim trenerkama) i misle da su zajebani...
- htcxone
#245 Re: Istresi se!
90% ih je kupilo maxice na pijaci za 30 km , trenerke po 15anonimnaosoba wrote:vjerujem...
- anonimnaosoba
#246 Re: Istresi se!
eh to, fake Adidas trenerke (češće su sad nego Nikeovi fuševi), gore fluorescentno, dole crno s fluorescentnim, jednake šabanske Maxice na nogama, a ni 50 KM nije potrošio na to, uz to, ide malo munZe konza style i ako koga napadnu, misle da su face...
- htcxone
#247 Re: Istresi se!
glupa furka do bolaanonimnaosoba wrote:eh to, fake Adidas trenerke (češće su sad nego Nikeovi fuševi), gore fluorescentno, dole crno s fluorescentnim, jednake šabanske Maxice na nogama, a ni 50 KM nije potrošio na to, uz to, ide malo munZe konza style i ako koga napadnu, misle da su face...
ako ista mrzim kao to KOPIRANJE .... pa jesil retardiran da ne tnas sam sebi napraviti neki fazon, nesto, il na kraju budi normalan ko i 90% ljudi
e da kad smo kod te furke... prije par dana, mjesto bazen otoka, teretana
muzika u pozadini idu redom, azra, bolero,onda malo stranci kiss, dorsi... i dolazi par njih 16-18 godina, naravno
- joj sestrem' čuj muzike ko na dženazi, jarane slušaj sad (uzima mobitel) i ide "I KAD SETAS KURVU I DOK PRAVIS NEKI DIL OPUSTEN SI TO JE TRENERKA STIL" , ovaj drugi uzeo dva tega po 3 kile i ono brojiš mu rebra zadaje se pokretima kao da diže 9
-jarane za par mjeseci ocam' ima da budem drama... al necu ovdje ba da idem ovo je za penzionere, sviju mi gore na kosevu da vidiš likovaa, onaj dođe s dva pištolja sviju mi i stavi ih na bendž sa stojom se zagrijava... (jaki uzori
nisam mogao odoliti a da ne kazem da ugasi mobitel u teretani jer ne cujem MUZIKU
Last edited by htcxone on 07/01/2013 13:21, edited 1 time in total.
- anonimnaosoba
#248 Re: Istresi se!
ma umisle se debili, jbt, šta fali normalno majica, duks, pantole il' neka normalna trenerka ako npr. nešto trenira, ja sam se uvijek normalno oblačio i ne vidim da sam išta opasniji u trenerci nego u pantolama 
- red evil
#249 Re: Istresi se!
Sto moram ici zubaru a mrsko mi 
- htcxone
#250 Re: Istresi se!
red evil wrote:Sto moram ici zubaru a mrsko mi