Ne mogu desifrovati sta hoces recitheTruePath wrote:Slobodno budite ostali,niko vam ne brani,sto se to ovoliko navalili?mamurni renoir wrote:Ima onih koji ne zele biti Bosnjaci. Sto ih se ne pusti na miru?sinuhe wrote:I ne zasniva se na Bosnjastvu. Zasniva se na onoj i muslimanska i srpska i hrvatska. Eto Muslimani su Bosnjaci pa sta onda.
Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
-
mamurni renoir
#251 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
-
hercegovac_pravi
#252 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Strašno...ovo boldano. katastrofalno. Opet ista demagogija ko i 91. "mi na miting o miru a četnik na haubicu na Trebević"...nema tog više. Gotovo jednom ste nas zajebali i više nikad.mamurni renoir wrote:Moze li ijedan post zapoceti da se ne izigrava zrtva?Opetja033 wrote:A sto je sramota? To su Bosnjaci pocinili genocid, etnicki cistili prostore na kojima su vecina? Klali, palili, protjerivali? To je njihovo kompletno politicki i vojno vodstvo osudjeno u Haagu za najgrublja krsenja elementarnih ljudskih prava, genocid, etnicka ciscenja?mamurni renoir wrote:Kakav demagog. Cuj nek se i ostali izjasne kao Bosnjaci. Pa ja koji sam Bosnjak necu se izjasniti tako zato sto je danasnje bosnjastvo sramota za svakog postenog covjeka. Ne mogu onda ocekivati nekog Srbina ili Hrvata da kaze za sebe da je Bosnjak
Vidis ne smeta danas jednom Pejakovicu ili Cedi Jovanovicu da se izjasnjavaju kao Srbi i pored toga sto je u njihovo ime doslo do prvog genocida u Europi nakon 2. svj. rata. Ne smeta Pedji Kojevicu da se smatra Srbinom (iako ovdje protura gradjansku suplju ali to je druga prica) iako je sunarodnjak Ratku Mladicu.
I ne treba da im smeta, da se razumijemo.
Ne smeta jednom Stjepanu Kljuicu ili Ivici Saricu da se izjasnjavaju kao Hrvati i pored Pavelica i njegovih konc logora.
Ne smeta ni ovim Srbima i Hrvatima u SDP-u da se izjasnjavaju kao Srbi i Hrvati. Ovdje ces u Domu Naroda medju "Ostalima" naci samo ljude iz bosnjackog kulturnog miljea. Nema ni Srba ni Hrvata:
http://parlamentfbih.gov.ba/dom_naroda/ ... egati.html
Ali dobro. Ti to nazivas sramotom, svako normalan ce to nazvati ogromnim kompleksom nize vrijednosti naspram Srba i Hrvata.
Ajde kad smo to rijesili da nastavimo. Termin Bosnjaci se koristi za muslimane, to je sasvim jasno. A bosnjacka nacija je postala nista drugo do poligon za kradju, nepotizam, unistavanje, otimanje pod krinkom zastite vitalnih nacionalnih interesa. Svjestan sam da to ne mogu sprijeciti ali barem mogu ne biti ovca.
Kakav kompleks nize vrijednosti sine? Pa mi smo svi zajedno bezvrijedni i nevazni u svjetskim okvirima da je o tome suvisno pricati
Bošnjačka nacija nije nikad ni postojala. Čovječe nauči osnovne pojmove kad se želiš upustiti u ovakvu vrstu diskusije. Shvati da je ogromna razlika između etnije i nacije. Fakat ste prolupali.
-
theTruePath
#253 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
muniza wrote:Boga ti, šta si se uhvatio Srba i Hrvata toliko? Problem je među nama i dok se on ne riješi briga me kako se oni izjašnjavaju, ako se riješi jer j eovo otišlo predaleko...theTruePath wrote: Ma kakvo dodatno komplikovanje? o cemu ti?? bio bosnjak ili bosanac,,nikad neces navesti srbe i hrvate da se indetifikuju s tim,oni su JASNI i nisu u dilemi nikakvoj oni su ono sto su
Nemamo "MI" problem,Bosnjaci su ujedinjeni,,4% ostalih nas ne zanima,,,bilo ih je i 1991.Preuvelicavate svoj znacaj
Last edited by theTruePath on 16/02/2013 13:57, edited 1 time in total.
-
mamurni renoir
#254 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Nije to nikakav inat, to pitanje je vrlo jednostavno. Pogledam oko sebe, vidim ko su "ugledni" Bosnjaci, vidim sta rade, ne svidja mi se to sto vidim, ne zelim da budem kao oni. Nacija mi ne moze biti ispred licnih principa. Ako vidim da Bosnjaci nesto rade pogresno, a vidim onda cu to i reci. I ponavljam pametan je svaki covjek koji ce se izjasniti kao ostali te na taj nacin ugraditi kamencic u razrjesavanje ovog statusa quo.sinuhe wrote:Ne vidim ja da u danasnjoj BiH iko ikoga tjera na bilo sta. Vise se radi o tjeranju inata pa imamo jucerasnju vijest da je toboze 700 000 ostalih u BiHmamurni renoir wrote:Ima onih koji ne zele biti Bosnjaci. Sto ih se ne pusti na miru?sinuhe wrote:I ne zasniva se na Bosnjastvu. Zasniva se na onoj i muslimanska i srpska i hrvatska. Eto Muslimani su Bosnjaci pa sta onda.
-
mamurni renoir
#255 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
BIH su branili i Bosanci i Srbi i Hrvati. Da su je branili samo Bosnjaci tesko da bi ista ostalo od nje. Dok bi se rodbina i prijatelji namirilitheTruePath wrote:muniza wrote:Boga ti, šta si se uhvatio Srba i Hrvata toliko? Problem je među nama i dok se on ne riješi briga me kako se oni izjašnjavaju, ako se riješi jer j eovo otišlo predaleko...theTruePath wrote: Ma kakvo dodatno komplikovanje? o cemu ti?? bio bosnjak ili bosanac,,nikad neces navesti srbe i hrvate da se indetifikuju s tim,oni su JASNI i nisu u dilemi nikakvoj oni su ono sto su
Nemamo "MI" problem,Bosnjaci su ujedinjeni,,4% ostalih nas ne zanima,,,bilo ih je i 1991.Preuvelicavate svoj znacaj
- Opetja033
#256 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Mi ne izigravamo zrtvu. A ti zaista jesi iskompleksiran, to je cinjenica. Ako cemo vec banalizirati stvari, to sto si rekao za Bosnake, moze komotno da se primjeni i na srpsku i hrvatsku etnicku skupinu. A pri tome im jos dodati genocide i etnicko ciscenje. A to ne sprijecava ove urbane, multi-kulti Srbe i Hrvate iz Sarajeva da se izjasnjavaju upravo kao Srbi i Hrvati. Pocevci od jednog Pedje Kojevica pa na dalje. I ja sam spreman da im uvijek branim to pravo.mamurni renoir wrote:Moze li ijedan post zapoceti da se ne izigrava zrtva?Opetja033 wrote:A sto je sramota? To su Bosnjaci pocinili genocid, etnicki cistili prostore na kojima su vecina? Klali, palili, protjerivali? To je njihovo kompletno politicki i vojno vodstvo osudjeno u Haagu za najgrublja krsenja elementarnih ljudskih prava, genocid, etnicka ciscenja?mamurni renoir wrote:Kakav demagog. Cuj nek se i ostali izjasne kao Bosnjaci. Pa ja koji sam Bosnjak necu se izjasniti tako zato sto je danasnje bosnjastvo sramota za svakog postenog covjeka. Ne mogu onda ocekivati nekog Srbina ili Hrvata da kaze za sebe da je Bosnjak
Vidis ne smeta danas jednom Pejakovicu ili Cedi Jovanovicu da se izjasnjavaju kao Srbi i pored toga sto je u njihovo ime doslo do prvog genocida u Europi nakon 2. svj. rata. Ne smeta Pedji Kojevicu da se smatra Srbinom (iako ovdje protura gradjansku suplju ali to je druga prica) iako je sunarodnjak Ratku Mladicu.
I ne treba da im smeta, da se razumijemo.
Ne smeta jednom Stjepanu Kljuicu ili Ivici Saricu da se izjasnjavaju kao Hrvati i pored Pavelica i njegovih konc logora.
Ne smeta ni ovim Srbima i Hrvatima u SDP-u da se izjasnjavaju kao Srbi i Hrvati. Ovdje ces u Domu Naroda medju "Ostalima" naci samo ljude iz bosnjackog kulturnog miljea. Nema ni Srba ni Hrvata:
http://parlamentfbih.gov.ba/dom_naroda/ ... egati.html
Ali dobro. Ti to nazivas sramotom, svako normalan ce to nazvati ogromnim kompleksom nize vrijednosti naspram Srba i Hrvata.
Ajde kad smo to rijesili da nastavimo. Termin Bosnjaci se koristi za muslimane, to je sasvim jasno. A bosnjacka nacija je postala nista drugo do poligon za kradju, nepotizam, unistavanje, otimanje pod krinkom zastite vitalnih nacionalnih interesa. Svjestan sam da to ne mogu sprijeciti ali barem mogu ne biti ovca.
Kakav kompleks nize vrijednosti sine? Pa mi smo svi zajedno bezvrijedni i nevazni u svjetskim okvirima da je o tome suvisno pricati
Ali necu dozvoliti da mi placenici, stranci (konkretno Srbijanci iz Beograda i njihova UG), kompleksasi - pljuju po mojoj etnickoj skupini, po narodu koji je jedini bio zrtva genocida tokom protekle agresije. To necu dozvoliti. Uostalom, komotno ti mogu prijaviti komentar jer vrijedjas kompletan jedan konstitutivni narod nazivajuci nas kriminalcima.
Sto ne mogu ovih salonaca, juce se registrovalo i to taman u jeku debata o nacionalnoj/etnickoj pripadnosti. Eto sasvim slucajno.
@muniza
Mi smo vec odavno rijesili pitanje izjasnjavanja - onog dana kada nam je vraceno nase historijsko ime. Ko ima problem sa tim - moze se na glavu izvrnuti - ali mi ostajemo Bosnjaci. Kome smeta neka se izjasnjava kako zeli, necemo mi radi neka 2-3% frustiranih ljudi unutar naseg korpusa da se odreknemo historijskog imena. TO pitanje je rijeseno, nece ga par forumasa (ukljucujuci i tebe) aktualizirati jer ste totalno nebitan, minoran faktor.
-
theTruePath
#257 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
BIH se branili najvise Bosnjaci,te nesto Srba i hrvata,a mi smo svi Bosanci i Hercegovci.Takvi kao ti su bjezali pod izgovorom "ovo nije moj rat"
BIH su branili i Bosanci i Srbi i Hrvati. Da su je branili samo Bosnjaci tesko da bi ista ostalo od nje. Dok bi se rodbina i prijatelji namirili
-
mamurni renoir
#258 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Nista nije strasno. Jednostavno sam umoran od ove price i izigravanja zrtve. Dobro bio je rat, proslo je haman 20 godina od istog, idemo dalje. Necemo citave zivote provoditi samo pricajuci o ratu. Tuzno je sto je bio ali to je neminovno. Nisam ja nikog zajebao. Kao prvo ne znam zasto bih zajebao tebe, kao drugo bio sam dijete 91 i tesko da sam te mogao zajebati sve i da sam htio a kao trece opet se javlja paranoja kod tebe.hercegovac_pravi wrote:Strašno...ovo boldano. katastrofalno. Opet ista demagogija ko i 91. "mi na miting o miru a četnik na haubicu na Trebević"...nema tog više. Gotovo jednom ste nas zajebali i više nikad.mamurni renoir wrote: Moze li ijedan post zapoceti da se ne izigrava zrtva?
Bošnjačka nacija nije nikad ni postojala. Čovječe nauči osnovne pojmove kad se želiš upustiti u ovakvu vrstu diskusije. Shvati da je ogromna razlika između etnije i nacije. Fakat ste prolupali.
Znam ja vrlo dobro sta je etnija a sta nacija, neki drugi ne znaju. Zato imamo drzavu s tri nacije, ruglo
-
mamurni renoir
#259 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Sad znas i ko je gdje bjezo? E bijedo jedna. Mene bi bilo sramota reci takve stvaritheTruePath wrote:BIH se branili najvise Bosnjaci,te nesto Srba i hrvata,a mi smo svi Bosanci i Hercegovci.Takvi kao ti su bjezali pod izgovorom "ovo nije moj rat"
BIH su branili i Bosanci i Srbi i Hrvati. Da su je branili samo Bosnjaci tesko da bi ista ostalo od nje. Dok bi se rodbina i prijatelji namirili
- Paranoid
#260 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Znači ti si jedan od onih koji kada vide nekog na tv-u, a pri tom ga lično poznaješ, odmah prokomentarišeš:mamurni renoir wrote: Nije to nikakav inat, to pitanje je vrlo jednostavno. Pogledam oko sebe, vidim ko su "ugledni" Bosnjaci, vidim sta rade, ne svidja mi se to sto vidim, ne zelim da budem kao oni. Nacija mi ne moze biti ispred licnih principa. Ako vidim da Bosnjaci nesto rade pogresno, a vidim onda cu to i reci. I ponavljam pametan je svaki covjek koji ce se izjasniti kao ostali te na taj nacin ugraditi kamencic u razrjesavanje ovog statusa quo.
Vidi njega, pa ja njega znam...otkud on na tv-u.
Kakve imaju veze oni koje ti vidiš, sa etničkom strukturom i popisom??
-
muniza
#261 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Kolega Damir reče da je većina "SDA-ovci" bošnjaštvo prihvati iz interesa pa kao takve ni ja vama ne pridajem preveliki značaj osim tog da pokraste sve živo na ime BošnjaštvatheTruePath wrote:muniza wrote:Boga ti, šta si se uhvatio Srba i Hrvata toliko? Problem je među nama i dok se on ne riješi briga me kako se oni izjašnjavaju, ako se riješi jer j eovo otišlo predaleko...theTruePath wrote: Ma kakvo dodatno komplikovanje? o cemu ti?? bio bosnjak ili bosanac,,nikad neces navesti srbe i hrvate da se indetifikuju s tim,oni su JASNI i nisu u dilemi nikakvoj oni su ono sto su
- Opetja033
#262 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Znaci jedva se suzdrzavam da ti ne napisem nesto i da te ne posaljem tamo gdje ti je i mjesto jer ne zelim radi takvih delegata da budem banovan.mamurni renoir wrote: BIH su branili i Bosanci i Srbi i Hrvati. Da su je branili samo Bosnjaci tesko da bi ista ostalo od nje. Dok bi se rodbina i prijatelji namirili
Konstantno u svojim komentarima vrijedjas samo Bosnjake. Dakle "bosanci", Srbi i Hrvati su heroji odbrane drzave a Bosnjaci ratni profiteri, podrumasi i kriminalci? To je ono sto si napisao. Komentar ti je prijavljen administraciji zbog vrijedjanja.
Pasa moj lijepi, hajde molim te da se ti i ja nadjemo ako si u Sarajevu pa da ovo za Bosnjake kazes meni u lice (mozemo odmah ako hoces, samo reci kada i gdje) tako da ti, onako uz kahvicu, mogu bez ustrucavanja reci/pokazati sta mislim o tvojim kompleksima i bezobrazlucima. Molim te.
Last edited by Opetja033 on 16/02/2013 14:07, edited 2 times in total.
-
theTruePath
#263 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Opetja033 wrote:Znaci jedva se suzdrzavam da ti ne napisem nesto i da te ne posaljem tamo gdje ti je i mjesto jer ne zelim radi takvih cetnika da budem banovan.mamurni renoir wrote: BIH su branili i Bosanci i Srbi i Hrvati. Da su je branili samo Bosnjaci tesko da bi ista ostalo od nje. Dok bi se rodbina i prijatelji namirili
Konstantno u svojim komentarima vrijedjas samo Bosnjake. Dakle "bosanci", Srbi i Hrvati su heroji odbrane drzave a Bosnjaci ratni profiteri, podrumasi i kriminalci? To je ono sto si napisao. Komentar ti je prijavljen administraciji zbog vrijedjanja.
Pasa moj lijepi, hajde molim te da se ti i ja nadjemo ako si u Sarajevu pa da ovo za Bosnjake kazes meni u lice (mozemo odmah ako hoces, samo reci kada i gdje) tako da ti mogu bez ustrucavanja reci/pokazati sta mislim o tvojim kompleksima i bezobrazlucima. Molim te.
Vjeruj i ja sam ga u sebi poslao svugdje! ali sudrzah se
Koji bezobrazluk
-
mamurni renoir
#264 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
I naravno poslije reda izigravanja zrtve ide red upiranja prstom u druge, u fazonu mi smo govna al vidi njih. Niko ne spori da su i oni levati ali kako ocekivati od drugog poboljsanje ako sam radim iste stvari? Ja ne mogu ispraviti razmisljanje prosjecnog Srbina niti mu objasniti da vjeruje u mitomaniju ali mogu raditi na sebi. Ako ce nam Srbi biti neka mjerna jedinica i ako cemo se s njima porediti onda smo otisli u neku stvar. Sto se tice etnickih ciscenja i genocida nisu ni Bosnjaci cvijecke. Tacnije jesu, tako su bili poznati u NDHOpetja033 wrote:Mi ne izigravamo zrtvu. A ti zaista jesi iskompleksiran, to je cinjenica. Ako cemo vec banalizirati stvari, to sto si rekao za Bosnake, moze komotno da se primjeni i na srpsku i hrvatsku etnicku skupinu. A pri tome im jos dodati genocide i etnicko ciscenje. A to ne sprijecava ove urbane, multi-kulti Srbe i Hrvate iz Sarajeva da se izjasnjavaju upravo kao Srbi i Hrvati. Pocevci od jednog Pedje Kojevica pa na dalje. I ja sam spreman da im uvijek branim to pravo.mamurni renoir wrote: Moze li ijedan post zapoceti da se ne izigrava zrtva?
Ali necu dozvoliti da mi placenici, stranci (konkretno Srbijanci iz Beograda i njihova UG), kompleksasi - pljuju po mojoj etnickoj skupini, po narodu koji je jedini bio zrtva genocida tokom protekle agresije. To necu dozvoliti. Uostalom, komotno ti mogu prijaviti komentar jer vrijedjas kompletan jedan konstitutivni narod nazivajuci nas kriminalcima.
Sto ne mogu ovih salonaca, juce se registrovalo i to taman u jeku debata o nacionalnoj/etnickoj pripadnosti. Eto sasvim slucajno.
@muniza
Mi smo vec odavno rijesili pitanje izjasnjavanja - onog dana kada nam je vraceno nase historijsko ime. Ko ima problem sa tim - moze se na glavu izvrnuti - ali mi ostajemo Bosnjaci. Kome smeta neka se izjasnjava kako zeli, necemo mi radi neka 2-3% frustiranih ljudi unutar naseg korpusa da se odreknemo historijskog imena. TO pitanje je rijeseno, nece ga par forumasa (ukljucujuci i tebe) aktualizirati jer ste totalno nebitan, minoran faktor.
Ma prijavi post sto se mene tice mada je bez osnova. Nigdje nisam napisao da su Bosnjaci kriminalci vec da se bosnjacka nacija koristi i da se njome manipulise u te svrhe. Znas ti to i sam ali jednostavno nemas argumenata pa je lakse biti tuzibaba. Ovo o placenicima necu ni komentirati, zelio bih raspravu koja nije na nivou Fatmira Alispahica.
Sta je problem s registracijom? Jel mora proci recimo mjesec dana ili neki drugi period pa da bih mogao pisati na odredjenim temama?
-
mamurni renoir
#265 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Ovdje se ogleda sva tvoja bijeda, prijavi, budi picka. Sto se mene tice mozemo se odmah naci, nemam neki strah od vas virtualnih boraca. A sve sto mislim o Bosnjacima ti mogu reci i ovdje i u liceOpetja033 wrote:Znaci jedva se suzdrzavam da ti ne napisem nesto i da te ne posaljem tamo gdje ti je i mjesto jer ne zelim radi takvih delegata da budem banovan.mamurni renoir wrote: BIH su branili i Bosanci i Srbi i Hrvati. Da su je branili samo Bosnjaci tesko da bi ista ostalo od nje. Dok bi se rodbina i prijatelji namirili
Pasa moj lijepi, hajde molim te da se ti i ja nadjemo ako si u Sarajevu pa da ovo za Bosnjake kazes meni u lice (mozemo odmah ako hoces, samo reci kada i gdje) tako da ti, onako uz kahvicu, mogu bez ustrucavanja reci/pokazati sta mislim o tvojim kompleksima i bezobrazlucima. Molim te.
-
Ricardo Style
#266 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Znaci nista ne odgovori, osim "pljuc"? Sta sad ja da kazem?hercegovac_pravi wrote: Nema nikave pretencioznosti., jednostavno napišem ono što si ti napisao sa ciljem ukazivanja na kontradikcije.
Da ne "sitnim" pa ću odgovoriti ovako..Ne samo da znam ja čemu se smijem, to znaš i ti i to odlično. Tvrditi su kršćani odbacili Bošnjaštvo u BiH 93-će i to iz razloga što su to isto Bošnjaštov oživjeli "Muslimni"..je sama po sebi operisana od logičkog objašnjenja. Dakle ne preostaje ništa drugo već takvoj gluposti iskreno nasmijaticemu se smijes jedino ti znas. vrvila ne vrvila, od trena tog genijalnog cina sigurno nece vrviti. Mozda vam je to i bio cilj
Od sve pretencioznosti spade na ovo pitanje? Iznenadjen sam da ga ikako i postavljas, ali nema veze, jesi ti ikako svjestan da je lingvisticki Bosanac=Bosnjanin=Bosnjak?!? Tema ove rasprave i jeste ono sto je "uradjeno" od svega 93. Ako negiras to negiras bilo sta sa Bosnjastvom covjece! Toliko ste ste zavrtili u tom spinu da izrone cak i ovakvi biseri.hercegovac_pravi wrote:Hmmm ofirno je upoređivati Jevreje u nacističkoj Njemačkoj i kršćane u BiH, čak šta više blentavo je ...Teze vam iz ušiju kipte ..ko brani Jevreju da se izjasni da je SS-ovac. Logika vam udara u mali mozakBolje odgovori sta je time napravljeno od ideje Bosanstva, i jos bolje, KO je odgovoran sto se vise niko nece izjasniti tako....To je ona logika "ja te pljunem, a sto to tebi smeta"
Koje ideje Bosanstva i kada je uopšte takva ideja zakorjenjena?
Ovo vise govori o tvom licnom psiholoskom profilu, nemoj to pokusavati stavljati u relaciju cak ni sa tim Bosnjastvom koje forsirashercegovac_pravi wrote:Pa kad je bila nešto drugo osim u vicevima o Sulji i Muji?super, sad mozda i jeste regionalna (mada nisi u pravu), time pokazujete svoje prave namjere. Kao sto rekoh, nemojte mi vise pricati "Ceric je kriv", pa vi ste Ceric!
Ja sam lijepo, precizno, u nekoliko koraka i taksativno, rekao kako je postignuto to sto je postignuto. Kriviti nekog drugog, pa cak i imaginarnog, je krajnji bezobrazluk, ali opet nesto na sta je covjek svikao.hercegovac_pravi wrote: Da pokazujemo svoje namjere. Nisu nikad ni sakrivane a to je da nas region Bosne ne interesuje već nas interesuje kompletna država Bosna i Hercegovina. I onda takvi ko ti pođu pljivat po Aliji i fildžan državi dok je upravo vi "građani" zagovarate i to samo u jednom regionu
-
hercegovac_pravi
#267 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Ovo što si sada rekao je u potpunosti ista demagogija koju prosipa npr. Dodik. 100% ista.mamurni renoir wrote:Nista nije strasno. Jednostavno sam umoran od ove price i izigravanja zrtve. Dobro bio je rat, proslo je haman 20 godina od istog, idemo dalje. Necemo citave zivote provoditi samo pricajuci o ratu. Tuzno je sto je bio ali to je neminovno. Nisam ja nikog zajebao. Kao prvo ne znam zasto bih zajebao tebe, kao drugo bio sam dijete 91 i tesko da sam te mogao zajebati sve i da sam htio a kao trece opet se javlja paranoja kod tebe.hercegovac_pravi wrote:Strašno...ovo boldano. katastrofalno. Opet ista demagogija ko i 91. "mi na miting o miru a četnik na haubicu na Trebević"...nema tog više. Gotovo jednom ste nas zajebali i više nikad.mamurni renoir wrote: Moze li ijedan post zapoceti da se ne izigrava zrtva?
Znam ja vrlo dobro sta je etnija a sta nacija, neki drugi ne znaju. Zato imamo drzavu s tri nacije, ruglo
O ratu se mora pričati jer je sadašnje uređenje države u kojoj živimo upravo proizvod tog rata i dokle god se ne anuliraju rezultati upravo tog rata o kojem ti ne želiš (vidi čuda..što li baš) da pričaš, ovdje nema nikakvog napretka niti prosperiteta. Svako onaj ko zagovara suprotno traži od jednog naroda da prihvati rezultate etničkog čišćenja i genocida. Upravo ono što radi Dodik. I onda se čudiš što su te ostali forumaši detektovali kao običnu komunjaru.
I sam kažeš da si te 91-e bio dijete. Što znači da si i 93-će bio dijete. A to te čini licemjerom koji se poziva na nešto što je doživo kao dijete i onda to tumači u svrhu političkog razglabanja i negiranja postojanja jednog naroda.
Nema u mene paranoje. Nisam ja taj koji bilo kome osporava bilo šta. Vas šačica pokušava osporiti pravo jednom narodu da povarati svoje istorijsko ime. I gdje je onda tu paranoja i ko je paranoidan?
- Opetja033
#268 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Da sam virtuelni borac ne bih te zvao da uzivamo u subotnjem popodnevu zajedno, uz kaficu vec bih ti se ovdje sjetio kompletne familije. Super, imas pp.mamurni renoir wrote:Ovdje se ogleda sva tvoja bijeda, prijavi, budi picka. Sto se mene tice mozemo se odmah naci, nemam neki strah od vas virtualnih boraca. A sve sto mislim o Bosnjacima ti mogu reci i ovdje i u lice
Last edited by Opetja033 on 16/02/2013 14:16, edited 1 time in total.
-
theTruePath
#269 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
I javi nam jel bio muskarac pa pristaoOpetja033 wrote:Da sam virtuelni borac ne bih te zvao da uzivamo u subotnjem popodnevu zajedno, uz kaficu. Super, imas pp.mamurni renoir wrote:Ovdje se ogleda sva tvoja bijeda, prijavi, budi picka. Sto se mene tice mozemo se odmah naci, nemam neki strah od vas virtualnih boraca. A sve sto mislim o Bosnjacima ti mogu reci i ovdje i u lice
-
Ricardo Style
#270 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Cini mi se da si dota mlad, ali ako hoces takoDamir_5 wrote:Nemoj se praviti blesav, jer ces ici na ignore. Ja sam bio jasan.Ricardo Style wrote: Cekaj malo, jesu li to na kraju Srbijanci ipak pobijedili sa ovim "Bosnjak"?
-
mamurni renoir
#271 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Rekoh tiOpetja033 wrote:Da sam virtuelni borac ne bih te zvao da uzivamo u subotnjem popodnevu zajedno, uz kaficu vec bih ti se ovdje sjetio kompletne familije. Super, imas pp.mamurni renoir wrote:Ovdje se ogleda sva tvoja bijeda, prijavi, budi picka. Sto se mene tice mozemo se odmah naci, nemam neki strah od vas virtualnih boraca. A sve sto mislim o Bosnjacima ti mogu reci i ovdje i u lice
-
mamurni renoir
#272 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Ne tucem zene, vec sam rekao kolegitheTruePath wrote:I javi nam jel bio muskarac pa pristaoOpetja033 wrote:Da sam virtuelni borac ne bih te zvao da uzivamo u subotnjem popodnevu zajedno, uz kaficu. Super, imas pp.mamurni renoir wrote:Ovdje se ogleda sva tvoja bijeda, prijavi, budi picka. Sto se mene tice mozemo se odmah naci, nemam neki strah od vas virtualnih boraca. A sve sto mislim o Bosnjacima ti mogu reci i ovdje i u lice
- Opetja033
#273 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
Naravno da nije.theTruePath wrote:I javi nam jel bio muskarac pa pristaoOpetja033 wrote:Da sam virtuelni borac ne bih te zvao da uzivamo u subotnjem popodnevu zajedno, uz kaficu. Super, imas pp.mamurni renoir wrote:Ovdje se ogleda sva tvoja bijeda, prijavi, budi picka. Sto se mene tice mozemo se odmah naci, nemam neki strah od vas virtualnih boraca. A sve sto mislim o Bosnjacima ti mogu reci i ovdje i u lice
-
mamurni renoir
- Opetja033
#275 Re: Istraživanje uoči POPISA pokazalo etničku strukturu BH
O cemu ti naravno ne mozes imati pojma jer to nije bio tvoj rat, "jugosloven".mamurni renoir wrote:PTSP