Istražiti tko je od ove dvadesetorice otac moga djeteta

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
uozo

Post by uozo »

Svemirski_Jebach wrote:ne nego su krivi i ti i takvi ko ti. a i ti ces vjerovatno u petak na dzumu...
:lol: :lol:
Bogami necu!!! :lol:
Nisam znao da si takav!!! :lol:
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

B.Medjed wrote:
Svemirski_Jebach wrote:ne nego su krivi i ti i takvi ko ti. a i ti ces vjerovatno u petak na dzumu...
takav sam zato sto mi se gadi da ljudi koji su u prvim safovima po dzamijama, ozenjeni i sa porodicama - bez ikakvih problema zguze neku jadnicu koja se nadala da ce tako rijesiti neke probleme.

Nije problem u dzumi (nek mi bog oprosti) nego u jednom broju ljudi koji su tamo zna se zasto...ima dobra rijec - munafici.
uozo

Post by uozo »

Svemirski_Jebach wrote:
B.Medjed wrote:
takav sam zato sto mi se gadi da ljudi koji su u prvim safovima po dzamijama, ozenjeni i sa porodicama - bez ikakvih problema zguze neku jadnicu koja se nadala da ce tako rijesiti neke probleme.

Nije problem u dzumi (nek mi bog oprosti) nego u jednom broju ljudi koji su tamo zna se zasto...ima dobra rijec - munafici.
I znaci i mene svrstavas u tu grupu? :lol:
Hvala! :shock: :lol:
nemam vise nikakvog komentara na tvoje zakljucke!!! :roll:
Svemirski_Jebach

jebi ga sad, trebas malo razmisljati pa skontati da nisi u pitaju ti nego je stvar bila u paradigmi sistema.

mene bi bilo stid ko covjeka da mi zena i djeca sjede kuci, a ja da lazem nekoj jadnici da cu joj pomoci oko stana da bi od nje dobio malo picke. I jos da pri tome sjedim u prvim safovima.
tempora

Post by tempora »

vektor68 wrote:Sjecas se tempo kad sam ja reko da cure iz Rajlovca i sa semizovacke petlje spadaju u postenije trebe u sa. :) A ti mi nisi vjerovala ;)
Imam ozbiljne informacije da se gradjanstvo Semizovca masovno drogira sto lakim sto teskim drogama. :oops:
Od sada ti sve vjerujem. :D 8-)
shin

Post by shin »

Zasto uvijek radim na pogresnim mjestima :lol:
rashomon

Post by rashomon »

shin wrote:Zasto uvijek radim na pogresnim mjestima :lol:
Ne rise, već dira...Prijavit ću te frizerki!

Tune in na sekund ako možeš
shin

Post by shin »

rashomon wrote:
shin wrote:Zasto uvijek radim na pogresnim mjestima :lol:
Ne rise, već dira...Prijavit ću te frizerki!
:lol: Šut iz kornera.

Fol obećali joj posao ovo ono, mozda imaju dvije tri osobe koje bi mogle to uraditi, a ne pola jebene klinike.

Rasho, linkam se iz bolida Image
rashomon

Post by rashomon »

Joj deranja ovdje

:D :D :D

Izvan kontrole sam

Srdačni pozdravi minderpuzi i vekt'ru

Izvinjavam se za off topic
mawerick

Post by mawerick »

Svemirski_Jebach wrote:gadi mi se SBV zbog ovakvih tekstova...majku im mahalasku, prava ona mahalska prica i tracanje.

Prvo, ako i jeste istina ovo sto pisu (u sto sumnjam s obzirom na ovo govno od novina) sasvim je privatna stvar ko je otac njenog djeteta..i

cuj gluposti policija i tuzilastvo...zasto? Za sta nas ova SB smatra? Majmune? Sta imaju policija i tuzilastvo s tim sto je neko nekome napravio dijete taman da je spavala sa 300 njih a ne 20 osim ako se ne radi o silovanju ili seksualnom napastvovanju (a cini se da nema indicija o tome)?

Ne, nego SB hoce da nam proda neku mahalsku pricu...traceri.

Kako ih nije stid - dno dna. Majmuni jedni primitivni.

A jel ovo gore od Springera? Ili se i ovo desava u americi?

FUJ
eh, moj svemirski, da je trac! u dezurama se gore zandaraju k'o zecevi! ovakvih je slucajeva more, samo ne isplivaju u javnost na ovaj nacin.
:D
mala-i

Post by mala-i »

Vruće političke i socijalne teme u Sarajevu u posljednjih je nekoliko dana zasjenila seksualna afera. Kuloarska priča, kakve nema ni u scenarijima latinoameričkih sapunica, kaže da je medicinska sestra s Odjela za abdominalnu kirurgiju pismeno zahtijevala od uprave Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu da ustanovi tko je otac dječaka kojega je rodila nedavno.

Pismo upravi
Tjednik Slobodna Bosna tvrdi kako je riječ o Merimi F., koja je u navodnom pismu upućenom upravi Kliničkog centra zahtijevala da se obavi DNA analiza 20 liječnika, anesteziologa i medicinskih tehničara, koji bi mogli biti očevi njezina izvanbračnog djeteta.
U pismu je, tvrdi se, navela imena i prezimena "kandidata" za očeve s kojima je povremeno imala seksualne odnose na radnome mjestu, ali i izvan zidina najveće zdravstvene ustanove u Bosni i Hercegovini.

U Kliničkom centru, međutim, tvrde kako raspolažu samo s kuloarskim pričama i informacijama iz medija.
- Nismo dobili pismo ili prijavu te medicinske sestre. Provjerom smo ustanovili da se nije obratila niti Etičkom odboru, niti našoj socijalnoj službi, a ni u ured generalnog direktora nije stiglo nikakvo pismo. Sve što znamo o tom slučaju glasine su i informacije iz medija - kazala nam je jučer glasnogovornica Kliničkog centra Biljana Jandrić, dodajući da nije bilo niti jedne DNA analize navodnoga kandidata za oca.

Potvrdila nam je da je medicinska sestra sa zdravim muškim djetetom otpuštena iz rodilišta te je u dokumentaciji navela ime oca, iz čega se može zaključiti da joj je i bez DNA analize poznato s kim će dijeliti roditeljsku sreću.

Supruge bijesne
Doznajemo kako ta informacija nije pridonijela smirivanju situacije na Odjelu za abdominalnu kirurgiju.
Supruge nekih liječnika i medicinara već su podnijele zahtjeve za razvod pa će cijela afera, bez obzira na epilog, ostaviti ozbiljne posljedice za većinu sudionika.

Kao osnovni razlog za razuzdani seksualni život Merima F. navela je neriješeni socijalni status te to da joj je svaki od ljubavnika obećavao pomoći u rješavanju tog problema.
Međutim, ispostavilo se da su oni, umjesto da riješe njezine, stvorili sebi goleme probleme.
Iako je sarajevska javnost podijeljena u vezi s tom aferom, mnogi vjeruju da gdje ima dima, ima i vatre, to više što su se i prije pojavljivale informacije o seksualnim aferama u medicinskim ustanovama.

večernji list
Shoshana

Post by Shoshana »

B.Medjed wrote::shock:
.ebiga sad! Ako mislite da je neko ko smatra da se neko ko se dere sa dvadesetoricom nije za zalit', i da je isto toliko kriv "moralista" koji drzi nekome pridike o ponasanju onda se nema sta vise o tome diskutirati. Jadna onda ona. Drustvo je krivo, ja sam kriv, forum je kriv, predsjednistvo kazakstana je krivo, svi su krivi a ona je samo zrtva iskoristavanja.. :shock:
Ako vam je to ok i normalno :shock:
onda
svaka cast!!!
I sto rece jedan moj frend maloprije mogla je makar film snimit' zaradila bi para!!!
Ja sasvim lijepo rekoh da nikoga ne smatram krivim, dapace cak ne razumijem u cemu se sastoji krivica. Ne smatram da ikoga treba zaliti, osim ako se ne dokaze da neko od ucesnika nije uracunljiv. Koliko su oni nju htjeli iskoristiti - toliko je i ona njih htjela iskoristiti.

Moralisanje ne volim i smatram da se nikoga od nas ne tice s koliko partnera neko drugi odrzava seksualne odnose. Ukoliko mislis da se tebe licno tice i da drustvo treba zastititi od takvih individua - ja opet predlazem moralnu policiju (a moze i kamenovanje - manje ce kostati).
uozo

Post by uozo »

Shoshana wrote:
.ebiga sad! Ako mislite da je neko ko smatra da se neko ko se dere sa dvadesetoricom nije za zalit', i da je isto toliko kriv "moralista" koji drzi nekome pridike o ponasanju onda se nema sta vise o tome diskutirati. Jadna onda ona. Drustvo je krivo, ja sam kriv, forum je kriv, predsjednistvo kazakstana je krivo, svi su krivi a ona je samo zrtva iskoristavanja.. :shock:
onda
svaka cast!!!
I sto rece jedan moj frend maloprije mogla je makar film snimit' zaradila bi para!!!
Ja sasvim lijepo rekoh da nikoga ne smatram krivim, dapace cak ne razumijem u cemu se sastoji krivica. Ne smatram da ikoga treba zaliti, osim ako se ne dokaze da neko od ucesnika nije uracunljiv. Koliko su oni nju htjeli iskoristiti - toliko je i ona njih htjela iskoristiti.

Moralisanje ne volim i smatram da se nikoga od nas ne tice s koliko partnera neko drugi odrzava seksualne odnose. Ukoliko mislis da se tebe licno tice i da drustvo treba zastititi od takvih individua - ja opet predlazem moralnu policiju (a moze i kamenovanje - manje ce kostati).
Ne mislim da me se licno tice niti imam ikakvu viziju o zastiti drustva od bilo kakvih tipova. Samo mi je smijesno da neki zovu moralistima one koji imaju misljenje da je takav njen odnos nenormalan, a sami se bave moralom onih koji su spavali sa njom, moralom drustva koje se okrivljuje za ovakav slucaj, moralom vjernika koji se opet bezrazlozno ubacuju u citavu pricu, i tome slicno.
Po meni nisu ni jedni ni drugi ispravni. I vjerujem da 99% ostalih dijeli moje misljenje. Ne postoji drustvo u svijetu gdje bi se ovakav slucaj smatrao normalnim, ma koliko ono radikalno liberalno bilo. Moralna policija i kamenovanje su tvoje rijeci. Niti ja, niti bilo ko drugi to nije spomenuo.
I jos nesto. Naravno da me se ne tice ko se s kim i koliko puta taslaci jer on sam na kraju i snosi odgovornost za ono sto ga snadje od tog taslacenja. Pa bila to neka bolescina, ovakav skandal koji je vec stigao i u par svjetskih agencija i pojavio se na naslovnicama nekih novina, osuda drustva koja je neminovna i tome slicno.
Shoshana

Post by Shoshana »

B.Medjed wrote:
Shoshana wrote:
onda
svaka cast!!!

Ne mislim da me se licno tice niti imam ikakvu viziju o zastiti drustva od bilo kakvih tipova. Samo mi je smijesno da neki zovu moralistima one koji imaju misljenje da je takav njen odnos nenormalan, a sami se bave moralom onih koji su spavali sa njom, moralom drustva koje se okrivljuje za ovakav slucaj, moralom vjernika koji se opet bezrazlozno ubacuju u citavu pricu, i tome slicno.
Po meni nisu ni jedni ni drugi ispravni. I vjerujem da 99% ostalih dijeli moje misljenje. Ne postoji drustvo u svijetu gdje bi se ovakav slucaj smatrao normalnim, ma koliko ono radikalno liberalno bilo. Moralna policija i kamenovanje su tvoje rijeci. Niti ja, niti bilo ko drugi to nije spomenuo.
I jos nesto. Naravno da me se ne tice ko se s kim i koliko puta taslaci jer on sam na kraju i snosi odgovornost za ono sto ga snadje od tog taslacenja. Pa bila to neka bolescina, ovakav skandal koji je vec stigao i u par svjetskih agencija i pojavio se na naslovnicama nekih novina, osuda drustva koja je neminovna i tome slicno.
Super, sa prvim odlomkom tvoga posta se slazem.
Da li je normalno - tesko je reci. Ako je istina da, kao sto neki pisu, ovakvih i slicnih situacija ima na svakom koraku, a posebno u zdravstvu - onda vec ispade da je situacija normalna.

Ja moralnu policiju ne 'uvodim u pricu' bezveze. Nego kad vec nesto osudjujemo kao nenormalno i nemoralno, i upotrebljavamo rijec 'krivica' onda valjda smatramo da takvo nesto ne treba da se dogadja, i zelimo takve slucajeve sankcionisati. Nekoliko ucesnika u raspravi je napisalo da sviju treba otpustiti. To je vec - sankcionisanje. Eh, sad, ako nam je takvo sankcionisanje pozeljno u drustvo - onda treba da postoje i norme o tome sta se moze, a sta se ne moze. Sa koliko se kolega moze spavati, i da li se sa kolegama uopste moze spavati. Jedini nacin da se sprovodjenje takvih normi osigura je uvodjenje moralne policije.

Ja sam jedino protiv ispiranja usta bilo cijim privatnim zivotom, i sve dok se ne dokaze da je neko prekrsio neki zakon ili normu - ovo je privatna afera. (A posebno sto vjerovatno veci dio price i nije istinit).
uozo

Post by uozo »

Code: Select all

Super, sa prvim odlomkom tvoga posta se slazem.
Da li je normalno - tesko je reci. Ako je istina da, kao sto neki pisu, ovakvih i slicnih situacija ima na svakom koraku, a posebno u zdravstvu - onda vec ispade da je situacija normalna. 
Moze biti. Ali onda je to samo jos jedan dokaz o teskoj bolesti u kojoj se citavo zdravstvo nalazi. Znaci osim korumpiranosti svih vrsta i svakodnoevnog krsenja hipokritove zakletve imamo i ovakve probleme.

Ja moralnu policiju ne 'uvodim u pricu' bezveze. Nego kad vec nesto osudjujemo kao nenormalno i nemoralno, i upotrebljavamo rijec 'krivica' onda valjda smatramo da takvo nesto ne treba da se dogadja, i zelimo takve slucajeve sankcionisati. Nekoliko ucesnika u raspravi je napisalo da sviju treba otpustiti. To je vec - sankcionisanje. Eh, sad, ako nam je takvo sankcionisanje pozeljno u drustvo - onda treba da postoje i norme o tome sta se moze, a sta se ne moze. Sa koliko se kolega moze spavati, i da li se sa kolegama uopste moze spavati. Jedini nacin da se sprovodjenje takvih normi osigura je uvodjenje moralne policije.
Nisam siguran, ali vjerujem da je vec nekim pravilnikom ili zakonom odredjeno sta se smije a sta ne smije raditi na radnom mjestu. Nemam pojma da li eksplicitno stoji "Zabranjeno taslacenje na bolesnickom krevetu od pola sedam do pola cetri" ali vjerovatno postoji neko pravilo koje takve slucajeve sankcionira. A uostalom, kako kazu radi se vecinom o ozenjenim ljudima a to znaci da supruge mogu da predaju tuzbu za razvod i dobiju ga uz odredjenu odstetu. Ne vidim razloga za moralnu policiju. Ko zna kako bi se sve to zavrsilo u nekom drustvu u kome neki misle da homoseksualce treba sankcionirati, zenama treba uskratiti neka prava i tome slicno. Vjerovatno bi na kraju bili ko oni sto prebijaju zene kojima se vidi pramen kose po nekim "naprednim" zemljama.

Ja sam jedino protiv ispiranja usta bilo cijim privatnim zivotom, i sve dok se ne dokaze da je neko prekrsio neki zakon ili normu - ovo je privatna afera. (A posebno sto vjerovatno veci dio price i nije istinit).
Privatna afera bi mozda bila da se ne radi o radnici i osoblju najvece zdravstvene ustanove kod nas. Da se radi o nekoj trebi koja se pucala po komsiluku, ne bi ni bila tema ovdje, niti bi se ja ikada javio da komentarisem taj slucaj.

Ne kontam otkud sad ovakva boja i velicina ovih slova u tekstu koji sam citirao? :shock: :?
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

Da li je normalno - tesko je reci.
Zaista pretjerujes Shoshana.

Vijest ove vrste bi se pojavila na naslovnim stranama u Francuskoj, Kanadi, Australiji, Belgiji i inim svjetskim zemljama da se desila tamo ( iako ni oni - ni mi nemamo "moralnu policiju" ).

Vidis li uopste sta pises ? Ja sam spomenula moralni integritet koji je neophodan svima na poslu i preduslov je zaposlenja. Valjda ne trebamo o tome diskutovati. To je tako, bez obzira radi li se o kasirki u samoposluzi, sluzbeniku u banci, medicinskoj sestri ili Dr-u u bolnici.

S tim sto su ljudi koji rade u zdravstvu, izlozeni narocito stringentnim provjerama prilikom zaposljavanja, jer po prirodi posla dolaze u dodir sa vulnerabilnim osobama. To je tako u cijelom svijetu. Prema tome osoba ( u konkretnom slucaju med. sestra ) koja na poslu u bolnici stupa u seksualne kontakte sa vecim brojem kolega ( ili samo s jednim u toku radnog vremena ) ce dobiti otkaz u cijelom svijetu. To nema nikakve veze sa "moralnom policijom", vec sa opisom radnog mjesta.

S druge strane, osoba koja je na visoj poziciji u bolnici - ukoliko je stupila u seksualne odnose sa med. sestrom u toku radnog vremena, snosi visi stupanj odgovornosti, jer se radi o visem stupnju zloupotrebe polozaja. Takva osoba je u velikoj opasnosti ne samo da izgubi posao, vec i da bude uklonjena sa registra odredjene struke. To je tako, ponovo - u cijelom svijetu.

To nije zbog toga sto neko ima potrebu za moralisanjem, vec zato sto ova profesija nosi velike beneficije u smislu drustvenog polozaja, ali i veliku odgovornost.
uozo

Post by uozo »

http://www.spiegel.de/panorama/0,1518,464173,00.html
Evo i Spiegel izvjetsava o ovome slucaju. U artiklu stoji da se radi o 16 ljekara!! :roll:
Kao sto sam gore rekao vijest je otisla i agencijski u svijet. Cak i jedan takav renomirani list kao sto je Spiegel, postavio je na naslovnicu nesto sto ne bi trebalo nikoga da se tice! :roll:
valterbranisarajevo

Post by valterbranisarajevo »

Ova tema je bila puno interesantnija dok se raspravljalo o "tehničkim" detaljima. :D
Shoshana

Post by Shoshana »

Nemam pojma da li eksplicitno stoji "Zabranjeno taslacenje na bolesnickom krevetu od pola sedam do pola cetri" ali vjerovatno postoji neko pravilo koje takve slucajeve sankcionira.
Naravno. Bolnica je javna ustanova, i u javnim ustanovama nije dozvoljeno imati seksualne odnose. Ali ja rekoh vec u svom prvom postu, da vijest koja je citirana na pocetku teme ni po cemu ne dozvoljava zakljuciti da se seksualni cin odrzao na radnom mjestu.

A na stranu suplja, jer ovo sada jeste suplja, de ti meni, onako posteno reci, sta je ovdje 'vijest'. Da se jedna medicinska sestra 'taslacila' sa doktorom (pa cak i u bolnici), da je medicinska sestra pokusala prodati seks za uslugu (cak i nelegalnu), da je jedan ljekar obecao kule i dvore da bi je*o, ili cinjenica da je jedna zena imala sex sa 20 muskaraca?

E, ako mi kazes da je ova prica svima zanimljiva, i da se spontani komentari sa prve stranice odnose na ovo gornje, a ne na cinjenicu da se radi o 20 partnera - u pravu si.

Latinice, bez obzira na to svidjalo se to meni ili tebi, ukoliko se upraznjavanje seksa sa radnim kolegama iz medicinskih ustanova ponavlja vec desetljecima - onda je to normalna stvar. Ili zelis tvrditi da nam je medicinsko osoblje nenormalno? Ili smo nenormalni mi koje u stvari vise zanima preko koje stele je taj ljekar dobio diplomu i hoce li biti u stanju izvaditi mi slijepo crijevo ne usmrtivsi me pritom, nego koga je i koliko puta taj ljekar je*o u zadnja dva dana?

Sto se tice 'moralne podobnosti' ... Moralna podobnost je termin nastao u socijalistickim drustvima. I jako je glup, s obzirom na to da je moral nesto sto se razlicito shvata od razlicitih ljudi.

Samo 'podobnost' je mnogo bolji i primjereniji izraz. Moj poslodavac me ima pravo pitati da li se protiv mene vodi krivicni postupak. U slucaju zaposljavanja u javnim ustanovama, cesto te pitaju i da li se protiv tebe ikada vodio krivicni postupak, jer nece sigurno zaposliti pedofila u obdaniste (i, da opet naglasim, ne zato sto je pedofilija nemoralna, nego zato sto je kaznjiva po zakonu). Pilote, sofere itd imaju pravo pitati da li konzumiraju alkohol, da li se drogiraju itd.

No onaj poslodavac koji bi se usudio da me pita sa koliko ljudi i iz koje struke i iz kojih poriva odrzavam seksualne odnose bi bio prijavljen radi diskriminacije.
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

Shoshana wrote: Latinice, bez obzira na to svidjalo se to meni ili tebi, ukoliko se upraznjavanje seksa sa radnim kolegama iz medicinskih ustanova ponavlja vec desetljecima - onda je to normalna stvar. Ili zelis tvrditi da nam je medicinsko osoblje nenormalno? Ili smo nenormalni mi koje u stvari vise zanima preko koje stele je taj ljekar dobio diplomu i hoce li biti u stanju izvaditi mi slijepo crijevo ne usmrtivsi me pritom, nego koga je i koliko puta taj ljekar je*o u zadnja dva dana?
Bez komentara.
Sto se tice 'moralne podobnosti' ... Moralna podobnost je termin nastao u socijalistickim drustvima. I jako je glup, s obzirom na to da je moral nesto sto se razlicito shvata od razlicitih ljudi.
Govorila am o ( moralnom ) integritetu, ne bih znala sta je to "moralna podobnost".
Samo 'podobnost' je mnogo bolji i primjereniji izraz. Moj poslodavac me ima pravo pitati da li se protiv mene vodi krivicni postupak. U slucaju zaposljavanja u javnim ustanovama, cesto te pitaju i da li se protiv tebe ikada vodio krivicni postupak, jer nece sigurno zaposliti pedofila u obdaniste (i, da opet naglasim, ne zato sto je pedofilija nemoralna, nego zato sto je kaznjiva po zakonu).
:shock:

Bez komentara.
No onaj poslodavac koji bi se usudio da me pita sa koliko ljudi i iz koje struke i iz kojih poriva odrzavam seksualne odnose bi bio prijavljen radi diskriminacije.
Niko te to nece pitati. :-?
uozo

Post by uozo »

A na stranu suplja, jer ovo sada jeste suplja, de ti meni, onako posteno reci, sta je ovdje 'vijest'. Da se jedna medicinska sestra 'taslacila' sa doktorom (pa cak i u bolnici), da je medicinska sestra pokusala prodati seks za uslugu (cak i nelegalnu), da je jedan ljekar obecao kule i dvore da bi je*o, ili cinjenica da je jedna zena imala sex sa 20 muskaraca?
Naravno ovo zadnje!
Svemirski_Jebach

U ovom slucajnu niko se nije trznuo na to jel neko od ucesnika povrijedio neko bolnicko pravilo nego sta svi poletili na to da je ona spavala sa 20 muskaraca. To je bila vijest.

Popizdio sam jos vise nakon komentara u kojima je ona, kurva, nemoralna (a ne znamo je li ovo i istina) dok su ljekari koji su je guzili i obecavali kule i gradove, dok im djeca i zene sjede kod kuce super jebachi i primjer moralnosti.

E jesu al primjer moralnosti u kurcu.

Nisam spomenuo vjernike, al jesam spomenuo licemjere, kakvi ste i sami, koji petkom u prvom safu sjede do reisa na dzumi, a onda nesto kasnije guze neku jadnicu u bolnickoj kancelariji. I je su li oni bolji od nje? Ili gori? Ja jasno tvrdim gori.

A vi ste mi najgori - licemjeri i mahalasi. I zasluzujete sve sto imate (nemate) i nemojte kukati, dok vam je vaznije u zivotu ko je koga jebo a ne sta se desava u vasim malim zivotima, tako ce vam i biti.

Da, i jos nesto. Sigurno ste svi vi divne, moralne osobe bez ijedne mrlje koje imaju superiorno pravo da osudjuju druge ljude posebno ako su to zene. Najtragicnije je sto mnoge zene upravo najvise osudjuju ovu zenu, umjesto svoje muzeve koji ih guze.
uozo

Post by uozo »

Svemirski_Jebach wrote:U ovom slucajnu niko se nije trznuo na to jel neko od ucesnika povrijedio neko bolnicko pravilo nego sta svi poletili na to da je ona spavala sa 20 muskaraca. To je bila vijest.

Popizdio sam jos vise nakon komentara u kojima je ona, kurva, nemoralna (a ne znamo je li ovo i istina) dok su ljekari koji su je guzili i obecavali kule i gradove, dok im djeca i zene sjede kod kuce super jebachi i primjer moralnosti.

E jesu al primjer moralnosti u kurcu.

Nisam spomenuo vjernike, al jesam spomenuo licemjere, kakvi ste i sami, koji petkom u prvom safu sjede do reisa na dzumi, a onda nesto kasnije guze neku jadnicu u bolnickoj kancelariji. I je su li oni bolji od nje? Ili gori? Ja jasno tvrdim gori.

A vi ste mi najgori - licemjeri i mahalasi. I zasluzujete sve sto imate (nemate) i nemojte kukati, dok vam je vaznije u zivotu ko je koga jebo a ne sta se desava u vasim malim zivotima, tako ce vam i biti.

Da, i jos nesto. Sigurno ste svi vi divne, moralne osobe bez ijedne mrlje koje imaju superiorno pravo da osudjuju druge ljude posebno ako su to zene. Najtragicnije je sto mnoge zene upravo najvise osudjuju ovu zenu, umjesto svoje muzeve koji ih guze.
Steta, nema ignore funkcije :(
Svemirski_Jebach

steta pa nema funkcije koja ce vas uciniti nevidljivim :D
BIHBOSNJAK

Post by BIHBOSNJAK »

jad i cemer odvratno odvratni su i oni i ona jednako,oni sto su takvi kakvi jesu i ona sto je takva kakva jest,jer da su ljudi ne bi se spustali tako nisko ,a ona mislim tuka prava fuj :run:

p.s gadi mi se rijec sestrica one su mi inace onako negativne
naravno ne branim ni te jebace konje
Post Reply