Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Želimo da imamo urbano područje i gradit ćemo ga na području Trebevića, kazao je Bojo Gašanović, načelnik opštine Istočni Stari Grad, a onda je iznio i svoj prijedlog kojim bi se zaustavila gradnja:
- Ako nekome smeta naša gradnja, neka nam ponude određen novac da mi ne gradimo. Predlažem da Kanton Sarajevo svaki mjesec uplaćuje opštini Istočni Stari Grad određeni iznos, i mi nećemo graditi – poručio je Gašanović.
Posteno.
Ako necete da vam nepoznati mangupi polupaju lokal, platite meni zastitu i to se nece dogoditi
Želimo da imamo urbano područje i gradit ćemo ga na području Trebevića, kazao je Bojo Gašanović, načelnik opštine Istočni Stari Grad, a onda je iznio i svoj prijedlog kojim bi se zaustavila gradnja:
- Ako nekome smeta naša gradnja, neka nam ponude određen novac da mi ne gradimo. Predlažem da Kanton Sarajevo svaki mjesec uplaćuje opštini Istočni Stari Grad određeni iznos, i mi nećemo graditi – poručio je Gašanović.
mostarskom logikom da promijene mjesto prebivališta i glasuju u istočnom starom gradu
ali je caka što samo u mostaru budu mimo svijeta izbori pa imaju vremena prebacit se
dok su u sa istovremeno izbori a promjena lokacije za razliku od mostara drastično snižava kvalitet medicinske usluge
Ljudima koji ce kupovati basnosolovno skupe stanove u ovim urbicidnim zgradama na Trebevicu, puca ona stvar za poklapanjem preklapanjem i nacelnikovim imenom i prezimenom.
Time se bavi sirotinja. Ovi nece ni zivjeti gore, tamo ce voditi ljubavnice i odlaziti na relaksaciju iz stanova koje vec imaju po gradu.
Održava se festival piva, većinom zanatskog. 2 dana muzike koja je ipak daleko bolja i kulturnija od muzike koju nam svakodnevno serviraju na tv-u i u većini kafana.
citroen xm wrote: ↑01/09/2023 22:03
Održava se festival piva, većinom zanatskog. 2 dana muzike koja je ipak daleko bolja i kulturnija od muzike koju nam svakodnevno serviraju na tv-u i u većini kafana.
citroen xm wrote: ↑01/09/2023 22:19
Pa nije baš ciganluk, nije teferič. Solidna manifestacija kakve imaju svi gradovi počevši od Sarajeva, preko Zagreba do Beograda pa na dalje.
Teta Vjesa je vec na Beer festu. Odgovorice ti sutra, dok odmamura,