Nisi u pravu uopšte....komentari jesu oštri i prva stvar koju ću ti reći da srbi koji su načisto šta se ovde desilo i ko je kome šta uradio nemaju problem sa ovakvim komentarima. Nemam želju niti da učestvujem u nacionalističkom prebrojavanju krvnih zrnaca niti da "utjerujem pamet" nekom po forumu klixa ali puno su oštriji srbi koji su branili BiH prema svojim sunarodnjacima koji su je napadali nego bilo od "zelenih" i to je ok. Ja sam zelen i napljujem se na zelene jače nego i jedan srbin ili hrvat - to je moje pravo i koristit ću ga uredno bez obzira što je neko osjetljiv. Svi smo jako senzitivni i politički korektni, neke stvari treba i reći i čuti.Romeo 80 wrote: ↑03/09/2020 20:01 Koja bolest od komentara i nacionalisticki mulj izbi na povrsinu na posljednje dvije strane. Nije da sam iznenadjen, ali nije cudo da smo zadnja rupa u Evropi. Sa ovakvim stavovima i razmisljanjem rezervisani smo za samo dno ljestvice drustvenih vrijednosti u 21 vijeku.
Nego mene zanima, kakav je vas stav prema srbima koji zive u Federaciji?Cisto da znam sta mi merhametli komsije misle, dok u svoja 4 zida zagovaraju nacionalisticke nazadnosti
![]()
Interesantni su mi i tvoji komentari i ovog šibicara, nadam se samo za vaše dobro da ste samo naivni.
Neću se dati uvući u diskusiju o prebrojavanju krvnih zrnaca, dovoljno odrastao i dovoljno vidio da znam šta se desilo u periodu 92-95 i šta je ko kome radio, svi koji su čistog obraza sa mnom nemaju i neće imati problem - za druge ne garantujem