stelium wrote:Ovo je nesto nemoguce,nesto mi fali u ovom postu!!!manijak1 wrote:pa seljak ............zbog toga i kažem.
Glup si fakat.Za šalu.
Rekoh ja tebi u skokovima se ...........pronađi.
Jedan vazan detalj!
jel to?
stelium wrote:Ovo je nesto nemoguce,nesto mi fali u ovom postu!!!manijak1 wrote:pa seljak ............zbog toga i kažem.
Glup si fakat.Za šalu.
Jedan vazan detalj!
Hoću !!!!!!!!!!!!Soul_Sista wrote:ma reko vrijeme je da se minira temamanijak1 wrote:![]()
Agentice vannina Soul
treba mi ipak prijevod
da bih mogao dati zadovoljavajući odgovor
postaje dosadna
hoces koju pamatnu na svedskom

Soul_Sista wrote:stelium wrote:Ovo je nesto nemoguce,nesto mi fali u ovom postu!!!manijak1 wrote:pa seljak ............zbog toga i kažem.
Glup si fakat.Za šalu.
Jedan vazan detalj!![]()
![]()
![]()
jel to?
Huhmanijak1 wrote:Hoću !!!!!!!!!!!!Soul_Sista wrote:ma reko vrijeme je da se minira temamanijak1 wrote:![]()
Agentice vannina Soul
treba mi ipak prijevod
da bih mogao dati zadovoljavajući odgovor
postaje dosadna
hoces koju pamatnu na svedskom
Ama jest![]()
, postao sam fin , ne obazirem se na fino isheklane provokacije .
![]()
![]()
Soul prevedi mi ono![]()
Pa nađi si elitu , kretenuverbal wrote:sta je ovo?
gdje god otvoris papci. i to oni najgori - iz SVECKE
stanje je dobro, hvala na pitanju.manijak1 wrote:Pa nađi si elitu , kretenuverbal wrote:sta je ovo?
gdje god otvoris papci. i to oni najgori - iz SVECKE![]()
i svoje komplekse prepusti
![]()
sudbini.
Kakvo je stanje u Monte Carlu s porezima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i obveznicima.
da sam juce umro mislio bih da je Holandija najnaseljenija zemlja.manijak1 wrote:![]()
Pojma ne znam
ti ćeš me uputiti
.
Možda je i kneževinamožda gravitira neđe u Europi ........ima li veze s tobom
![]()
kakve.
A možda je i po kvadratnom metru na jednog stanovnika najgušće naseljena regija![]()
u Europi ........no ti se tamo ne bi snašao.........
![]()
nikada.
Imaš vremena da saznaš da nije.verbal wrote:da sam juce umro mislio bih da je Holandija najnaseljenija zemlja.manijak1 wrote:![]()
Pojma ne znam
ti ćeš me uputiti
.
![]()
kakve.
A možda je i po kvadratnom metru na jednog stanovnika najgušće naseljena regija![]()
![]()
nikada.
ja ipak i dalje mislim da je Holandija najnaseljenija.manijak1 wrote:Imaš vremena da saznaš da nije.verbal wrote:da sam juce umro mislio bih da je Holandija najnaseljenija zemlja.manijak1 wrote:![]()
Pojma ne znam
ti ćeš me uputiti
.
![]()
kakve.
![]()
nikada.
![]()
Još samo da dokučiš tajnu kako do toga doći.
iznadimao huhuhuhuhuhuhuhh verbal care, kralju, visoki preedstavniche, shahu, shahuverbal wrote:KO je to od vas troje isao plakati ko moderatora da zatvori onu drugu temu i ukloni dokaze kako sam vas iznadimao?
Mislis li da ljudi nisu citali dok smo se prepucavali?
E MOJA DJECO...
Sad makar znate gdje cete dobiti po usima budete li previse dizali usi.
Cim je bogatasi napustaju znaci da njima nesto ne odgovara, a to su visoki porezi na visoka primanja.Jeff wrote:Svejedno Svedska je Rusija iz koje potice vlasnik 'McDonaldsa za namjestaj' zvanog IKEA. Cak i bogati Svedjani napustaju Svedsku i furaju u Italiju, Francusku i Spanjolsku.verbal wrote:U Monaku nema poreza na prihod. Samim tim nema ni poreznih obveznika.manijak1 wrote: I ja bih tako pleo![]()
da sam u Monacu porezni obveznik.
Kakva duboka misaotolkien wrote:Da vas u Bosni zlatom zasipaju vama ova zemlja ne odgovara, kad neko neće - neće, al mojne mi vadiona na politiku i stanje, jer kako godine prolaze sve više vam pila čapri.
Još ste ovdje na sarajevskom i bosanskom forumu ljudi, hajmo ba na švedske tamo ste vi lafo domaći i snađeni (hajmo stockholm-x itd).
Hajmo razlaz raja, pa tamo Švedima prosipajte pamet, hoćete al u k....u.
Neće vas niko !
Za mene je ovo kraj rasprave ...
stelium wrote:Zasto gotovo svaki bosanski Sved,kad je u posjeti u Bosni,svoje price pocinje sa "Kod nas u Svedskoj..."-sa blazenim sjajem u okicama()?