ISTINA O DEJTONU

Post Reply
grbavica70

Post by grbavica70 »

:zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz:
margareta

Post by margareta »

Dobro jutro Kralju Tvrtko.

Jednom podavno razgovarala sam sa jednim mladicem ispred zgrade
uglavnom o politici. On mi je rekao ako ikada bude imao sina da ce mu dati ime Tvrtko po kralju Tvrtku. Uvijek kad vidim tvoj nick pomislim mozda si to bash ti !?

vozdrica
grbavica70

Post by grbavica70 »

Cuj nje i u slobodno vrijeme prica o politici !! Pa odmaras li ti ikad, izludi onaj tvoj muz sa tobom... :-)
margareta

Post by margareta »

Nemam slobodnog vremena NIKADA :)
grbavica70

Post by grbavica70 »

Stani bre da te pitam...na forumu ostajes do kasno a ujutro si ovdje prva...jednom sam vido tvoj post u tri ujuto a na drugom, u pola devet ! Spavas ti kad ? :D
margareta

Post by margareta »

Evo me opet Grbavice.Skoro da nikada ne spavam. Sta god te zanima reci cu ti iskreno. Isla sam piti "cedevitu" da se osvjezim.Suprug mi donio iz Konjica pecenu jagnjetinu i od par komadica ko' da sam vola pojela. Pitaj sta god zelis.Imala sam prijateljicu sa kojom sam samo nocu mogla razgovarati. Neobican sam profil zene i veoma odudaram od klasike.Zao mi je zbog toga ali gotovo je sada.Kasno da se mijenjam.Imam mnogo prijatelja u Srbiji .Mozda i tebe znam. Mozda se stvarno znamo. Ne smijem autenticne podatke ni izbliza davati o sebi. Veoma sam poznata u Sa.

Vidjet cu te tu ako jos budes svracao na forum.

Ako ne u zdravlje i laka ti noc.

Moje se ime zavrsava sa "ka" od ukupno 6 i moze ti lako pomoci da se sjetis ko sam.
KraljTvrtkoII

Post by KraljTvrtkoII »

margareta wrote:Dobro jutro Kralju Tvrtko.

Jednom podavno razgovarala sam sa jednim mladicem ispred zgrade
uglavnom o politici. On mi je rekao ako ikada bude imao sina da ce mu dati ime Tvrtko po kralju Tvrtku. Uvijek kad vidim tvoj nick pomislim mozda si to bash ti !?

vozdrica
Dobro Jutro i tebi Margarita

Nisam to bio ja, ali mogao bih biti. Samo kada se sretnemo zasigurno necemo pricati o politici.
Post Reply