ISTINA O DEJTONU
-
KraljTvrtkoII
-
margareta
Dobro jutro Kralju Tvrtko.
Jednom podavno razgovarala sam sa jednim mladicem ispred zgrade
uglavnom o politici. On mi je rekao ako ikada bude imao sina da ce mu dati ime Tvrtko po kralju Tvrtku. Uvijek kad vidim tvoj nick pomislim mozda si to bash ti !?
vozdrica
uglavnom o politici. On mi je rekao ako ikada bude imao sina da ce mu dati ime Tvrtko po kralju Tvrtku. Uvijek kad vidim tvoj nick pomislim mozda si to bash ti !?
vozdrica
-
grbavica70
Cuj nje i u slobodno vrijeme prica o politici !! Pa odmaras li ti ikad, izludi onaj tvoj muz sa tobom... 
-
grbavica70
Stani bre da te pitam...na forumu ostajes do kasno a ujutro si ovdje prva...jednom sam vido tvoj post u tri ujuto a na drugom, u pola devet ! Spavas ti kad ? 
-
margareta
Evo me opet Grbavice.Skoro da nikada ne spavam. Sta god te zanima reci cu ti iskreno. Isla sam piti "cedevitu" da se osvjezim.Suprug mi donio iz Konjica pecenu jagnjetinu i od par komadica ko' da sam vola pojela. Pitaj sta god zelis.Imala sam prijateljicu sa kojom sam samo nocu mogla razgovarati. Neobican sam profil zene i veoma odudaram od klasike.Zao mi je zbog toga ali gotovo je sada.Kasno da se mijenjam.Imam mnogo prijatelja u Srbiji .Mozda i tebe znam. Mozda se stvarno znamo. Ne smijem autenticne podatke ni izbliza davati o sebi. Veoma sam poznata u Sa.
Vidjet cu te tu ako jos budes svracao na forum.
Ako ne u zdravlje i laka ti noc.
Moje se ime zavrsava sa "ka" od ukupno 6 i moze ti lako pomoci da se sjetis ko sam.
Vidjet cu te tu ako jos budes svracao na forum.
Ako ne u zdravlje i laka ti noc.
Moje se ime zavrsava sa "ka" od ukupno 6 i moze ti lako pomoci da se sjetis ko sam.
-
KraljTvrtkoII
Dobro Jutro i tebi Margaritamargareta wrote:Dobro jutro Kralju Tvrtko.
vozdrica
Nisam to bio ja, ali mogao bih biti. Samo kada se sretnemo zasigurno necemo pricati o politici.