ISTINA IL NAMJESTALJKA

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Himera

#1 ISTINA IL NAMJESTALJKA

Post by Himera »

Kod dolaska na posao u birou kolega mi napominje jedan snimak na kojem Ronaldinho izvodi dosad neviđenu stvar sa loptom,naime radnja je bar ja mislim reklama za nike u kojoj Ronaldinho dobija od nike-a nove zlatne kopačke i počiinje na lijevoj strani šesnaesterca da izvodi sa loptom i prelazi prema srednjom dijelu šesnaesterca gdje odrađiva glavni dio ove reklame.Četiri puta za redom šuta na gol i pogađa okvir gola i lopta se mu svaki put vraća brez da bi pala na travu,Ja lično dosad nisam vidio boljeg poteza.

Moje pitanje za vas forumaši je jel ovo istina il namještaljka?Prvo što sam se sjetio bile su one :D ma ljudi jel to moguće? :D a drugo je da sam pomislio pa ipak je po meni Ronaldinho toliki maher :D da je ovo odradio on sam (link je :cefurji.net i onda klikneš na tip nema pojma)

Javite šta je po vama istina il namještaljka
novalic

Post by novalic »

reklama.. eto ti odgovora..
felichi

Post by felichi »

imas ti kakav link pa da svi to vidimo
Edin H.

Post by Edin H. »

Ma ima frajer dublera! :roll: :thumbup:
armin00

Post by armin00 »

sam je prizno da su mu tu pomogli kompjuteri i tehnologija, ovo ono :)
Chopper_Horrace

Post by Chopper_Horrace »

Normala da je pomoc moderne tehnologije sto bi Hamuish rekao... Sve one reklame sa fudbalerima se rade bez lopti, koja se naknadno doda kompjuterski... I ona famozna reklama kada igraju turnir na brodu je bez lopti snimana...
Himera

Post by Himera »

Chopper_Horrace wrote:Normala da je pomoc moderne tehnologije sto bi Hamuish rekao... Sve one reklame sa fudbalerima se rade bez lopti, koja se naknadno doda kompjuterski... I ona famozna reklama kada igraju turnir na brodu je bez lopti snimana...

Dobro sve to Chopperu sve stare reklame i ovo je reklama za nike al ipak bi reko da je istina je jer se vidi da posle jednog udarca jedva spašava loptu od padanja na travu :D
Post Reply