Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

s.aint

#26 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by s.aint »

MyTao wrote:Definitivno da ispravim nekoliko velikih greski dok sam bio mladji. :)
Ja isto
da ih ispravim moglo je biti i 10 miliona
radostan dan

#27 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by radostan dan »

Buckethead wrote:Eh ovako. Da vam neko ponudi da ispravite sve svoje greške u prošlosti, tipa poslovna prilika, ljubav ili slično ili jednokratno milion maraka, šta biste uzeli i zašto? Ja recimo ni za čim iz prošlosti ne žalim, nemam nekih grešaka, tako da bih hladno uzeo milion i živio ko boem. Pio vino u Izlogu i filozofirao :mrgreen: Vi?
možel pola grešaka i 500 000 u kešu?
Dr Kova

#28 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by Dr Kova »

radostan dan wrote: možel pola grešaka i 500 000 u kešu?
za tebe vala sve može :thumbup:
sumirprimus

#29 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by sumirprimus »

nije u soldima sve...
neke greske su preskupe i nemaju cijenu...
Tomahawk11
Globalni moderator

#30 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by Tomahawk11 »

radostan dan wrote:
Buckethead wrote:Eh ovako. Da vam neko ponudi da ispravite sve svoje greške u prošlosti, tipa poslovna prilika, ljubav ili slično ili jednokratno milion maraka, šta biste uzeli i zašto? Ja recimo ni za čim iz prošlosti ne žalim, nemam nekih grešaka, tako da bih hladno uzeo milion i živio ko boem. Pio vino u Izlogu i filozofirao :mrgreen: Vi?
možel pola grešaka i 500 000 u kešu?
I jare i pare....
tututuuuu

#31 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by tututuuuu »

Dobra tema i velika dilema.

Meni recimo nije toliko tih milijun maraka u pitanju koliko da li bih zelio ispraviti greske iz proslosti, ni sam ne znam. Greske su bile sigurno, cak me neke trivijalne najvise smetaju, al one su me naucile nekim stvarima, ne skroz, al uce me jos. :D Recimo, kad god hocu nesto da pustim, ili kazem si "ne da mi se", "sramota me" ili "ko ga jebe" i sl., sjetim se kad sam to prije tako rekao i da me to kopka i dan danas i onda jednostavno moram, odem i obavim pa gdje puklo da puklo. I na kraju sam uvijek zadovoljniji. Tom sam se naucio upravo zbog prijasnjih propusta i griznje savjesti, al' koju imam i dan danas, tako da sam neodlucan po ovom pitanju. :D

Jebena savjest. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#32 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by _BataZiv_0809 »

Milionce bi bilo sasma dovoljno da stignem neke propustene prilike :per:
sumirprimus

#33 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by sumirprimus »

te vase zivotne greske onda i nisu toliko zivotne...
Banksy

#34 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by Banksy »

Ispravljanje jedne greške.
tututuuuu

#35 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by tututuuuu »

sumirprimus wrote:te vase zivotne greske onda i nisu toliko zivotne...
Ne odnosi se na "zivotne greske" vec "greske u zivotu". Imao sam i zivotnih, ali nisam bas siguran jesu li bile greske. Tako da sam vrlo lako sad mogao biti ozenjen, vise puta, od tih puta i s curom koju sam volio, zivio vani itd., al eto, to nije slucaj. :D Mada danas nesto za tim posebno ne zalim, al zalim sto sam platio kavu prije par godina 2 KM iako je pisalo da je do 10h 1 KM i to prije par godina jer me je bilo sramota se raspravljati zbog marke. Znam cak i datum i vrijeme kakvo je bilo tog dana. :D Cudno.
Tito_i_Partija

#36 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by Tito_i_Partija »

HAVANA wrote:Fino je milionce al ne bi ih ispravljao,grijesio,pogrijesio,jebaji ga.To sam ja.Moje greske,moji padovi i usponi.Jebo ravnu liniju.Da nisam grijesio,mislim da mi ne bi sad ovako fino bilo.Iz greske se uci. :nasolji1:
Drago mi je da ti je sad fino. Cujem da se SDA jako fino brine o svojim "grijesnicima". :D
HAVANA

#37 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by HAVANA »

Tito_i_Partija wrote:
HAVANA wrote:Fino je milionce al ne bi ih ispravljao,grijesio,pogrijesio,jebaji ga.To sam ja.Moje greske,moji padovi i usponi.Jebo ravnu liniju.Da nisam grijesio,mislim da mi ne bi sad ovako fino bilo.Iz greske se uci. :nasolji1:
Drago mi je da ti je sad fino. Cujem da se SDA jako fino brine o svojim "grijesnicima". :D
U jedinstvu je snaga.
HAVANA

#38 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by HAVANA »

E cuj sda :lol: Toliko bas ne mogu pogrijesiti.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#39 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by Velkoski »

ja sam tako konstruisan da ja samo mogu nastaviti griješiti, tako da ispravljanje bilo čega ne bi imalo smisla :lol:
Euridika
Globalna šefica

#40 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by Euridika »

Ima li zainteresiranih, među ovima koji su odabrali opciju miliončića, da se utalimo i utopimo pare u vremeplov? Kontam da bismo imali višestruku korist... ako ništa, možemo se više puta vraćati i uzimati po milion... :D :D
artuditu

#41 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by artuditu »

Ja bih da se vratim u prošlost, pa sve isto, samo ovaj put opušteno :gunjastajl:
Kinesko prkno

#42 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by Kinesko prkno »

Najveca greska iz proslosti,sto jos uvijek zivim u proslosti ,tako da mi milionce puno bolje zvuci :-)
fakat

#43 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by fakat »

BJB wrote:
Da se ponovo rodim i pravim drugacije izbore, da sam svjesna ovog zivota- odmah bih prihvatila.. :D
Jebo pare, sreca je vaznija- vako kako jest nit sam zadovoljna, ni sretna.
:thumbup: jedna od rijetkih koja je primjetila da je sreca vaznija od para jer pare valjda sluze da bi bio sretniji, ako nisi sta ces sa njima?

sumirprimus wrote:nije u soldima sve...
neke greske su preskupe i nemaju cijenu...
:thumbup: :(

Osim toga danas milion nije vise neko veliko bogatstvo. Pokupovao bi gomilu nepotrebnih stvari koje bi bile skupe za odrzavanje, par namazanih ljudi bi te muzli i za par godina bi se sve istopilo.

Tomahawk11 wrote:Tesko ce ti se razviti rasprava....svi ce se odluciti za milion :mrgreen:
Ko se jos danas kaje :oops: :lol: :lol:
:lol: za kajanje treba imati dusu.
Russki

#44 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by Russki »

:thumbup:
MJAU - da

#45 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by MJAU - da »

Fina tema. Da, ovo prvo, greška najveća što ne odoh odavde kad sam imala priliku.
fortaleza

#46 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by fortaleza »

BJB wrote:
Da se ponovo rodim i pravim drugacije izbore, da sam svjesna ovog zivota- odmah bih prihvatila.. :D
Jedan od rijetkih, ali prihvatio bih ovo prvo... Ispravio bih određene greške u životu. Lako je za milijun, svakako bih taj milijun prvenstveno koristio za popravljanje grešaka... :(

Potpuno razumijem ovo podvučeno, a nije da nisam razmišljao o ovom hipotetskom scenariju i bez ove teme. :)
tututuuuu

#47 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by tututuuuu »

To se kaze; da su mi one godine i ova pamet. Al opet sto se kaze; da su babi muda bila bi dedo. :D
detroit-mercy

#48 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by detroit-mercy »

BJB wrote:
A sta sa nas koji smo i ovako sretni :mrgreen: onda jos uz to dodas milioncic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jarane, ja greske u zivotu nisam pravio nego sam u datom momentu i okolnostima vukao najbolje poteze :mrgreen:
E sad, da li bih ispravio neke stvari iz proslosti, mozda :mrgreen: , poguzio bih par treba koje sam mogao ali nisam htio ali opet kad stavis na drugu stranu milion. Jebat ih, ionako nisu vrijedne miliona :mrgreen:
spreca

#49 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by spreca »

jaro...posle :izet: nema kajanja :lol: :lol: :lol:
animals

#50 Re: Ispravljanje svih grešaka u životu ili milion maraka

Post by animals »

jebo milion, to ima svaka susa..
Post Reply