Ja istoMyTao wrote:Definitivno da ispravim nekoliko velikih greski dok sam bio mladji.
da ih ispravim moglo je biti i 10 miliona
Ja istoMyTao wrote:Definitivno da ispravim nekoliko velikih greski dok sam bio mladji.
možel pola grešaka i 500 000 u kešu?Buckethead wrote:Eh ovako. Da vam neko ponudi da ispravite sve svoje greške u prošlosti, tipa poslovna prilika, ljubav ili slično ili jednokratno milion maraka, šta biste uzeli i zašto? Ja recimo ni za čim iz prošlosti ne žalim, nemam nekih grešaka, tako da bih hladno uzeo milion i živio ko boem. Pio vino u Izlogu i filozofiraoVi?
za tebe vala sve možeradostan dan wrote: možel pola grešaka i 500 000 u kešu?
I jare i pare....radostan dan wrote:možel pola grešaka i 500 000 u kešu?Buckethead wrote:Eh ovako. Da vam neko ponudi da ispravite sve svoje greške u prošlosti, tipa poslovna prilika, ljubav ili slično ili jednokratno milion maraka, šta biste uzeli i zašto? Ja recimo ni za čim iz prošlosti ne žalim, nemam nekih grešaka, tako da bih hladno uzeo milion i živio ko boem. Pio vino u Izlogu i filozofiraoVi?
Ne odnosi se na "zivotne greske" vec "greske u zivotu". Imao sam i zivotnih, ali nisam bas siguran jesu li bile greske. Tako da sam vrlo lako sad mogao biti ozenjen, vise puta, od tih puta i s curom koju sam volio, zivio vani itd., al eto, to nije slucaj.sumirprimus wrote:te vase zivotne greske onda i nisu toliko zivotne...
Drago mi je da ti je sad fino. Cujem da se SDA jako fino brine o svojim "grijesnicima".HAVANA wrote:Fino je milionce al ne bi ih ispravljao,grijesio,pogrijesio,jebaji ga.To sam ja.Moje greske,moji padovi i usponi.Jebo ravnu liniju.Da nisam grijesio,mislim da mi ne bi sad ovako fino bilo.Iz greske se uci.
U jedinstvu je snaga.Tito_i_Partija wrote:Drago mi je da ti je sad fino. Cujem da se SDA jako fino brine o svojim "grijesnicima".HAVANA wrote:Fino je milionce al ne bi ih ispravljao,grijesio,pogrijesio,jebaji ga.To sam ja.Moje greske,moji padovi i usponi.Jebo ravnu liniju.Da nisam grijesio,mislim da mi ne bi sad ovako fino bilo.Iz greske se uci.
BJB wrote:Da se ponovo rodim i pravim drugacije izbore, da sam svjesna ovog zivota- odmah bih prihvatila..Buckethead wrote:Eh ovako. Da vam neko ponudi da ispravite sve svoje greške u prošlosti, tipa poslovna prilika, ljubav ili slično ili jednokratno milion maraka, šta biste uzeli i zašto? Ja recimo ni za čim iz prošlosti ne žalim, nemam nekih grešaka, tako da bih hladno uzeo milion i živio ko boem. Pio vino u Izlogu i filozofiraoVi?
![]()
Jebo pare, sreca je vaznija- vako kako jest nit sam zadovoljna, ni sretna.
sumirprimus wrote:nije u soldima sve...
neke greske su preskupe i nemaju cijenu...
Tomahawk11 wrote:Tesko ce ti se razviti rasprava....svi ce se odluciti za milion![]()
Ko se jos danas kaje![]()
![]()
HAVANA wrote:Fino je milionce al ne bi ih ispravljao,grijesio,pogrijesio,jebaji ga.To sam ja.Moje greske,moji padovi i usponi.Jebo ravnu liniju.Da nisam grijesio,mislim da mi ne bi sad ovako fino bilo.Iz greske se uci.
Jedan od rijetkih, ali prihvatio bih ovo prvo... Ispravio bih određene greške u životu. Lako je za milijun, svakako bih taj milijun prvenstveno koristio za popravljanje grešaka...BJB wrote:Da se ponovo rodim i pravim drugacije izbore, da sam svjesna ovog zivota- odmah bih prihvatila..Buckethead wrote:Eh ovako. Da vam neko ponudi da ispravite sve svoje greške u prošlosti, tipa poslovna prilika, ljubav ili slično ili jednokratno milion maraka, šta biste uzeli i zašto? Ja recimo ni za čim iz prošlosti ne žalim, nemam nekih grešaka, tako da bih hladno uzeo milion i živio ko boem. Pio vino u Izlogu i filozofiraoVi?
![]()
A sta sa nas koji smo i ovako sretniBJB wrote:Da se ponovo rodim i pravim drugacije izbore, da sam svjesna ovog zivota- odmah bih prihvatila..Buckethead wrote:Eh ovako. Da vam neko ponudi da ispravite sve svoje greške u prošlosti, tipa poslovna prilika, ljubav ili slično ili jednokratno milion maraka, šta biste uzeli i zašto? Ja recimo ni za čim iz prošlosti ne žalim, nemam nekih grešaka, tako da bih hladno uzeo milion i živio ko boem. Pio vino u Izlogu i filozofiraoVi?
![]()
jaro...posleBuckethead wrote:Eh ovako. Da vam neko ponudi da ispravite sve svoje greške u prošlosti, tipa poslovna prilika, ljubav ili slično ili jednokratno milion maraka, šta biste uzeli i zašto? Ja recimo ni za čim iz prošlosti ne žalim, nemam nekih grešaka, tako da bih hladno uzeo milion i živio ko boem. Pio vino u Izlogu i filozofiraoVi?