Ispravljanje Lima na vratima
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
teco
#2 Ispravljanje Lima na vratima
nema sanse da ispravis a da ne ostetis lak!je svako udubljne se mora lupati.ima specijalna naprava za to a i kad se izvuce na nulu,moras kuckati cekicem da ispeglas pa onda gitovanje,osnovna boja pa onda lak.druga stvar je da ako je auto sa 4 vrata onda se moraju farbati obadvoje na toj strani iako nisu ta ostecena da se ne bi vidjela razlika u boji.
-
kub lajkan
Imam slican problem, i ovo sa farbanjem oboja vrata sa iste strane me bas i nije utjesilo... 
-
d2
meni se cini da je ovo preveliko udubljenje da bi se izvlacilo bilo sta bez posljedica. ipak zadnji put kada sam se bavio vratima farbanje + ravnanje je bilo 80 km i covjek nije farbao nista osim vrata (komora), zlobnici ce mozda imati primjedbu na to medjutim ja vidio nikakve razlike nisam
ja imam jedno udubljenje izmedju zadnjih vrata i gepeka, to je ona fina siroka povrsina lima koju je neka budala iz bijesa zaždila šakom kod vijecnice, moguce da je i to tebi neko napravio nogom, taman tu nekako dodje, cisto sumnjam da bi lopta napravila takvo i toliko udubljenje... uglavnom pitao sam za to malo udubljenje kod mene da li bi se to moglo izvuci i rekli su mi tesko radi pucanja farbe i laka tako da ne bih gajio previse nade.
ja imam jedno udubljenje izmedju zadnjih vrata i gepeka, to je ona fina siroka povrsina lima koju je neka budala iz bijesa zaždila šakom kod vijecnice, moguce da je i to tebi neko napravio nogom, taman tu nekako dodje, cisto sumnjam da bi lopta napravila takvo i toliko udubljenje... uglavnom pitao sam za to malo udubljenje kod mene da li bi se to moglo izvuci i rekli su mi tesko radi pucanja farbe i laka tako da ne bih gajio previse nade.
-
laf_sa_foruma
odi an otpad i mazni nova vrata !
javascript:emoticon(':zzzz:')
Sleepy
Sleepy
-
edin van der Saray
jednom sam blatobran farbo u halilovicima prije carinskog terminala kod jednog brke..karanana wrote:Imam slican problem. Zna li ko kakvog solidnog limara/lakirera u Sarajevu?
povoljan, precizan.. a i raja lik
..ma ne zatrebO vala nikom, al' eto..
- iceman ze
ja sam neki dan na prednjem blatobranu imao udubljenje, izgleda da je neko sjedio ili sta vec,uglavnom skinuo sam unutrasnji blatobran, i lagano kuckao te ga ispravio, e sad ima malo ispupcenje jedva vidljivo, koje je posljedica , ali nevidi se ako se ne zagleda........dok se rostilj pekao na izletu, ja to sam odradio..... 
- DaysleepeR
-
whow
MA KAO STO NEKO RECE PRVO PROBAJ SAM JER NEMAS STA IZGUBITI.iZVADI TAPACIRUNG I POKUSAJ ISPRAVITI. TO GARANT NIJE BILA LOPTA -DA JE OD LOPTE TO BI SE DALO I RUKOM ISPRAVITI
. BICE PRIJE DA JE TO NEKI MORON ZAZAGO NOGOM ILI NEKO DJETE BICILKLOM SPUCALO NA PARKINGU. JEDNOM SAM KAO KLINAC TAKO SPUCAO U WARTBURGA BICIKLOM , DRITO U VRATA . TO ZA LAKIRANJE SVIH VRATA JE GLUPOST SVAKI BOLJI AUTO LAKER CE TI UTVRDITI NIJANSU TVOJE FARBE .AL VALJDA NECE DO TOGA DOCI. UGLAVNOM SRETNO.
-
skojotovski
tvrda neka lopta, a i djeca su izgleda poveca bila 
-
nx
otvori http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=39716 vec sam dao odgovor