Ispravka: ponizhavanje u Coloseumu
-
DonDavudes
pa to namjerno radwe
isfuraju te i onda odes kockat

isfuraju te i onda odes kockat
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#5 Re: Ispravka: ponizhavanje u Coloseumu
Cula sam od jednog lika da je to isto vece jedan poznati zitelj Sarajeva (ne bih da ga imenujem da me mrak ne proguta) ispraznio Coloseumstochar wrote:covjeche, kakvi ba ambasadori svih zemalja svijeta... mislim, nije da govorim nesto protiv profesije, cijenim svakoga, ali ono kako se oni ponasaju... odem na koncert RASMC-a, zabiju nas tamo iza stolova k'o kakve kretene (da se razumijemo, mog'o sam ici za sto, al' gdje ces sjediti daviti se mesom i gledati Ramba?), i onda: konobari... stajao sam odmah pored stola, kazhem mu: mogu li dva piva? kaze on: samo za sankom. odem za sank, cekam, cekam, cekam (nije neka guzhva), nista. odem na drugu pa na trecu stranu sanka pa kazhem: pichka vam materina svoje pare trosim, ne trazim dzaba!!!!![]()
![]()
![]()
grrrrrrrrr
za ljubitelje Ramba: uskoro mu izlazi CD i bice koncert na nekom prikladnijem mjestu, no sikiriki!
mozda su se konobari zabrinuli da nece imati plate ovaj mjesec
-
danos
Ramba sam gledao 6 puta, posljednji put na Vlašiću, ali nikad nije bilo tako cool kao za stolom u Colloseumu - vjerjte mi "ozvučenje je rađeno isključivo za one koji sjede" a isto para potrošiš...... još sretneš Senada Pećanina pjanog pa ga uzmeš na foru kao ....e buraz pa đe si ti..., a on se sjebe pokušavajući se sjetit odakle te zna. Ma život je lijep...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
stochar wrote:Ja neku vecer igr'o prvi put, dobio hrpu neke love na onim masinama, ali bio malo vise popio pa sve odma' projeb'o... masina je zvonila, poklopile se tri slichice i raja tvrde da je to bila fina hrpica love, ali, jebi ga, kako doslo tako i otislo...komi wrote:u kockarnici možeš dobiti samo ako uzmeš prvi put novce i nikada više se ne vratiš u kockarnicu
sve ostalo je loženje samog sebe i okoline
uh...malo vise...a raja t morala govoriti kolika je svota novca bila u pitanju ...