Ispovjest.....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Matzan

#51 Re: Ispovjest.....

Post by Matzan »

ho oponopono wrote:...nije mi jasno kako se kontrolisao jebote da ne uleti u stan, da se popičkaraju bar...čuj on stao, slušao...:pusi2:
Izgleda da su biladvojica.... kolektivna raspaljotka... mogao je i on biti jeban, ni kriv ni dužan....
ho oponopono

#52 Re: Ispovjest.....

Post by ho oponopono »

Matzan wrote:
ho oponopono wrote:...nije mi jasno kako se kontrolisao jebote da ne uleti u stan, da se popičkaraju bar...čuj on stao, slušao...:pusi2:
Izgleda da su biladvojica.... kolektivna raspaljotka... mogao je i on biti jeban, ni kriv ni dužan....

...a jebiga, pak odmor je u pitanju dala bičarka si oduška...jebiga, rupe su tu da se zadovolje...nek on sjedi, čeka doma dok se ona vrati...:pusi2:

...davno je ona njega presnimila u svojoj glavi kao dečka...još kad je bio neposlušan pa umjesto u 20h na večeru otišao do nje u 18h...:pusi2:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#53 Re: Ispovjest.....

Post by Velkoski »

bolje što nije uletio, bezveze bi bio u crnoj hronici. :D

nekad je tako dobro bit' racionalan kada ti neko saopšti nešto bolesno, šta znaš hoćeš li krenut' za nož ili nešto slično :mrgreen:
prog321

#54 Re: Ispovjest.....

Post by prog321 »

Kad si vec vozio do Splita nisi trebao ostaviti to nerijeseno.
Zbodi ih sve. Ko ih jebe :-D
c.leon

#55 Re: Ispovjest.....

Post by c.leon »

Djavo mi nije dao mira i krenem ka njoj vec u 6. Prilazim vratima, nosim vino, kad iz stana lik izlazi.. Sok, nevjerica, tuga, jad, ocaj, bjes sve se tog trenutka naslo u meni. Nastala je grobna tisina 30 sec. Okrenuo sam se, krenuo niz stepenice, ona place, kuka, ubit ce se, itd. Samo sam otisao, i nisam se javljao 10 dana. Imao sam tacno 490 propustenih poziva i 396 njenih poruka tada. Ipak, nakon deset dana nisam mogao izdrzati i nazvao sam je..

Mene zanima sta je bilo nakon tog momenta kad si prvi put vidio "musko" da izlazi iz stana i vaseg pomirenja. Kakav si odgovor dobio ?!
Jer meni je to najvazniji detalj cijele price koji si nekako preskocio. Hvala
MikroBelaj

#56 Re: Ispovjest.....

Post by MikroBelaj »

Fudo387 wrote:
muha_sa wrote:
Fudo387 wrote:Nista momak, bas traumaticna ispovjest.
Jebaji ga, pokupi kakvu konobaricu u nekoj zadnjoj rupi da te podsjeca na nju dok je ne prebolis.
Image
Odlicno, to je to.
Kesu na glavu i pravac Split.

Koitus bi ovdje bez kese trajao duze :D
ho oponopono

#57 Re: Ispovjest.....

Post by ho oponopono »

...ma jok zbog kuje da robija i da ga još i guze...:pusi2:

...kao da ga je paralizirao strah da ga rospija ne optuži da ju ovaj uhodi...pa da bude fin i dobar, vratio se nazad...e onda kao nešto popizdio, svašta se nagovorio i odsvirao joj napokon kraj...:pusi2:
zlajapravaraja

#58 Re: Ispovjest.....

Post by zlajapravaraja »

Kakav supljak...iz najmanje stotinu ociglednih razloga :-)
Matzan

#59 Re: Ispovjest.....

Post by Matzan »

ho oponopono wrote:...ma jok zbog kuje da robija i da ga još i guze...:pusi2:

...kao da ga je paralizirao strah da ga rospija ne optuži da ju ovaj uhodi...pa da bude fin i dobar, vratio se nazad...e onda kao nešto popizdio, svašta se nagovorio i odsvirao joj napokon kraj...:pusi2:

:thumbup:

Najgluplja stvar koju muškarac može napraviti kada dragu uhvati na kamari je da se pobije ili nedabože da u afektu nekog ubije.
insomnia78

#60 Re: Ispovjest.....

Post by insomnia78 »

Jbg ne reaguju svi isto. Znam lika koji je naletio s linije kuci po nesto nasao zenu sa jebacem pa je samo izas'o iako je im'o pusku sa sobom, kaze sjetio se djeteta. Danas je u jako dobrim odnosima sa cerkom

S druge strane komsija je u istoj takvoj situaciji potegao bombu koju je aktivir'o prilikom otimanja za istu. Epilog je on bez sake, zena bez par prstiju. Ona ostala u tom stanu iz kojeg su ga najurili a djeca danas ne zele cuti za njega. Jbg
Matzan

#61 Re: Ispovjest.....

Post by Matzan »

Taj Boško Buha, jadnik kad se ženio valjda pomislio da će cijelog života peachka biti samo njegova. :D
vazi

#62 Re: Ispovjest.....

Post by vazi »

papalukas wrote:Veliki pozdrav svima. Nisam neki veliki forumas, vidim da prije ovoga imam samo dva posta. Listajuci ovaj forum odlucio sam da napisem svoju pricu, ispovjest, sta vec, ne znam ni sam kako je nazvati... Ali eto, pisat cu. Nisam ni vjest mnogo sa rijecima pa ne zamjerite. Upoznao sam je 2008 godine. Bio sam apsolvent, ona dosla iz manjeg grada i upisala fax. Upoznali smo se kao u filmovima kada mi je ramenom zakacila knjige dok sam cekao nesto na studenstkoj. Jednostavno pogledi su se sreli i pocelo je. Tada sam imao 24 i nikada nesto ozbiljno, stabilno. Imao sam dosta djevojaka, desetine, ali nikada nista osjetio nisam vise od provoda sa njima. Ona je bila bas ispunjenje svega sto sam zelio. Vjerujte, nije bila ni najljepsa, ni naj zgodnija ali volio sam je jer je u mojim ocima bila sve. Veza je isla nekim divnim tokom prvih 6, 7 mjeseci. Ne mogu rijecima da opisem koliko smo se slagali u svemu. Tih dana, prijatelj mi je rekao da je cuo svasta o njoj, raznih prica. Nazalost, nisam ga slusao, cak dugo nismo pricali nakon toga. Nasa veza se nastavila, ja sam fakat bio kao slijepac zaljubljen. Nisam mogao primjetiti ni jednu losu stranu njenu. Uvijek je bila tu kad zovem, nekoliko puta sam dolazio nenajavljen, uvijek me je docekivala puna odusevljenja sto me vidi. Nakon dvije godine veze, opet drugi prijatelj mi je rekao da je vidjao sa nekim likovima, uvijek iza ponoci, radnim danima u raznim lokalima obicno van grada. Tada mi je vec postalo sumnjivo sve. Jedan dan predlozila mi je da dodjem na veceru u 8. Djavo mi nije dao mira i krenem ka njoj vec u 6. Prilazim vratima, nosim vino, kad iz stana lik izlazi.. Sok, nevjerica, tuga, jad, ocaj, bjes sve se tog trenutka naslo u meni. Nastala je grobna tisina 30 sec. Okrenuo sam se, krenuo niz stepenice, ona place, kuka, ubit ce se, itd. Samo sam otisao, i nisam se javljao 10 dana. Imao sam tacno 490 propustenih poziva i 396 njenih poruka tada. Ipak, nakon deset dana nisam mogao izdrzati i nazvao sam je.. Predpostavljate, da, pomirili smo se. Nakon toga nastavili smo vezu, ali ja sa dosta opreza. Putovali smo, skoro stalno provodili vrijeme zajedno. Izgubio sam tada i dosta prijatelja koje sam imao cijeli zivot. Sve zbog nje. Napustila je fax i pocela da radi. Nakon 5 godina veze, poceo sam da se hladim. Bio sam posten, izasli smo i puna 4 sata sam pricao da je kraj da ne zelim vise. Plakala je dugo, a ni meni nije bilo jednostavno moram priznati. Otisao sam kuci, i jednostavno sam bio izgubljen bez nje. Opet sam je nazvao i rekao da ne mogu bez nje. Od tada, ona je namirisala krv bukvalno. Ja nisam momak koji je bez samopouzdanja, sportista sam dugo bio aktivni, bez dlake na jeziku, glupo zvuci ali bas mangup. Ali, pred njom sam bio razoruzan. Vjerujte kao malo dijete. Bila je tako drska, odvratna, nikada rijeci podrske, odusevljenja za moje uspjehe, bilo sta. Ona je ubila svo moje samopouzdanje, ma ubila je blaga rijec. Zgazila, zapalila, uzas. Te godine je doslo vrijeme za more. Nisam mogao dobiti godisnji kad i ona. Ona je rekla ja idem sa prijateljicama.. Rekla je i imena, znao sam ih. Molio sam je da ne ide, da nesto skontamo ali jok... Otisla je. Javljala se stalno ali osjecao sam da tamo radi svasta. Osjeti se to.. Da malo skratim. Bila je na moru sa dva dalmatinca sa kojima se cijeli odmor j... i drogirala. Znate kako sam saznao?Otisao sam u split, poslala mi je lokaciju slucajno dok smo se dopisivali. Stajao sam ispred stana u Matosevoj Ulici i slusao i sex i sve ostalo. Tada sam shvatio da je i ovisnica o speedu. Nije me vidjela niti je znala da sam tu. Svratio sam do prijatelja u Makarsku i krenuo nazad u Sa. Plakao sam kao malo dijete, toliko da su me u Metkovicu zaustavili i dva puta alkotestirali jer su bili ubjedjeni da sam pijan kakve su mi oci bile. Kada sam poceo kopati stvari zakjlucio sam da ih je imala na desetine cijelo vrijeme veze.. Vratila se u Sa. Uzas. Kada sam je vidio proradila je zivotinja u meni. Vrijedjao sam je...i otisao... Ne, ne mogu vise da pisem, gadim se sam sebi sta sam dozvolio.. Ostao sam bez prijatelja, propustio toliko divnih trenutaka u zivotu.. Sve zbog nje, proklete.. Pisem ovo da olaksam i svoju dusu a i kao nauk vama koji citate da nikada ne dozvolite sebi da se nadjete u ovakvoj situaciji... Znam da cete pisati, da sam jadan, kako nisam ranije skontao stvari, da sam trebao davno odjebati to... Ali vjerujte kao droga je sve to bilo... Eto, svako dobro vam...
Nista, bilo pa proslo, rijesio se belaja, zivot ide dalje.
Znas onu : ja nikad ne gubim; il pobijedim il nesto naucim :)
Drugovi, ako su pravi tj oni koji su pravi radovat ce se sto si se rijesio zene koja nije za tebe i pomoci ce ti da prebrodis krizu.
Nego, sto se tice porodice , drugova , raje- ne mozes zamisliti kako je tesko gledati nekoga dragog kako traci zivot s nekim ko nije za njega tj vidjeti momka kako ga neka glupaca pravi budalom a ne moci nista uciniti jer znas da te nece poslusati , slijep kod ociju samo ce te odbaciti .. Kao sto si i ti svoje odbacio...
U svakom slucaju sretno i ne tuguj, pred tobom su bolji dani .
MisterNo1

#63 Re: Ispovjest.....

Post by MisterNo1 »

Sadaka sinko, bog te je spasao da ne oženiš tu anakondu. Prinesi žrtvu u to ime a već sutradan pronađi neku devojku sa kojom ćeš zaboraviti divlju zver.
Rockefeller

#64 Re: Ispovjest.....

Post by Rockefeller »

Zakolji kurban.
papalukas

#65 Re: Ispovjest.....

Post by papalukas »

vazi wrote:
papalukas wrote:Veliki pozdrav svima. Nisam neki veliki forumas, vidim da prije ovoga imam samo dva posta. Listajuci ovaj forum odlucio sam da napisem svoju pricu, ispovjest, sta vec, ne znam ni sam kako je nazvati... Ali eto, pisat cu. Nisam ni vjest mnogo sa rijecima pa ne zamjerite. Upoznao sam je 2008 godine. Bio sam apsolvent, ona dosla iz manjeg grada i upisala fax. Upoznali smo se kao u filmovima kada mi je ramenom zakacila knjige dok sam cekao nesto na studenstkoj. Jednostavno pogledi su se sreli i pocelo je. Tada sam imao 24 i nikada nesto ozbiljno, stabilno. Imao sam dosta djevojaka, desetine, ali nikada nista osjetio nisam vise od provoda sa njima. Ona je bila bas ispunjenje svega sto sam zelio. Vjerujte, nije bila ni najljepsa, ni naj zgodnija ali volio sam je jer je u mojim ocima bila sve. Veza je isla nekim divnim tokom prvih 6, 7 mjeseci. Ne mogu rijecima da opisem koliko smo se slagali u svemu. Tih dana, prijatelj mi je rekao da je cuo svasta o njoj, raznih prica. Nazalost, nisam ga slusao, cak dugo nismo pricali nakon toga. Nasa veza se nastavila, ja sam fakat bio kao slijepac zaljubljen. Nisam mogao primjetiti ni jednu losu stranu njenu. Uvijek je bila tu kad zovem, nekoliko puta sam dolazio nenajavljen, uvijek me je docekivala puna odusevljenja sto me vidi. Nakon dvije godine veze, opet drugi prijatelj mi je rekao da je vidjao sa nekim likovima, uvijek iza ponoci, radnim danima u raznim lokalima obicno van grada. Tada mi je vec postalo sumnjivo sve. Jedan dan predlozila mi je da dodjem na veceru u 8. Djavo mi nije dao mira i krenem ka njoj vec u 6. Prilazim vratima, nosim vino, kad iz stana lik izlazi.. Sok, nevjerica, tuga, jad, ocaj, bjes sve se tog trenutka naslo u meni. Nastala je grobna tisina 30 sec. Okrenuo sam se, krenuo niz stepenice, ona place, kuka, ubit ce se, itd. Samo sam otisao, i nisam se javljao 10 dana. Imao sam tacno 490 propustenih poziva i 396 njenih poruka tada. Ipak, nakon deset dana nisam mogao izdrzati i nazvao sam je.. Predpostavljate, da, pomirili smo se. Nakon toga nastavili smo vezu, ali ja sa dosta opreza. Putovali smo, skoro stalno provodili vrijeme zajedno. Izgubio sam tada i dosta prijatelja koje sam imao cijeli zivot. Sve zbog nje. Napustila je fax i pocela da radi. Nakon 5 godina veze, poceo sam da se hladim. Bio sam posten, izasli smo i puna 4 sata sam pricao da je kraj da ne zelim vise. Plakala je dugo, a ni meni nije bilo jednostavno moram priznati. Otisao sam kuci, i jednostavno sam bio izgubljen bez nje. Opet sam je nazvao i rekao da ne mogu bez nje. Od tada, ona je namirisala krv bukvalno. Ja nisam momak koji je bez samopouzdanja, sportista sam dugo bio aktivni, bez dlake na jeziku, glupo zvuci ali bas mangup. Ali, pred njom sam bio razoruzan. Vjerujte kao malo dijete. Bila je tako drska, odvratna, nikada rijeci podrske, odusevljenja za moje uspjehe, bilo sta. Ona je ubila svo moje samopouzdanje, ma ubila je blaga rijec. Zgazila, zapalila, uzas. Te godine je doslo vrijeme za more. Nisam mogao dobiti godisnji kad i ona. Ona je rekla ja idem sa prijateljicama.. Rekla je i imena, znao sam ih. Molio sam je da ne ide, da nesto skontamo ali jok... Otisla je. Javljala se stalno ali osjecao sam da tamo radi svasta. Osjeti se to.. Da malo skratim. Bila je na moru sa dva dalmatinca sa kojima se cijeli odmor j... i drogirala. Znate kako sam saznao?Otisao sam u split, poslala mi je lokaciju slucajno dok smo se dopisivali. Stajao sam ispred stana u Matosevoj Ulici i slusao i sex i sve ostalo. Tada sam shvatio da je i ovisnica o speedu. Nije me vidjela niti je znala da sam tu. Svratio sam do prijatelja u Makarsku i krenuo nazad u Sa. Plakao sam kao malo dijete, toliko da su me u Metkovicu zaustavili i dva puta alkotestirali jer su bili ubjedjeni da sam pijan kakve su mi oci bile. Kada sam poceo kopati stvari zakjlucio sam da ih je imala na desetine cijelo vrijeme veze.. Vratila se u Sa. Uzas. Kada sam je vidio proradila je zivotinja u meni. Vrijedjao sam je...i otisao... Ne, ne mogu vise da pisem, gadim se sam sebi sta sam dozvolio.. Ostao sam bez prijatelja, propustio toliko divnih trenutaka u zivotu.. Sve zbog nje, proklete.. Pisem ovo da olaksam i svoju dusu a i kao nauk vama koji citate da nikada ne dozvolite sebi da se nadjete u ovakvoj situaciji... Znam da cete pisati, da sam jadan, kako nisam ranije skontao stvari, da sam trebao davno odjebati to... Ali vjerujte kao droga je sve to bilo... Eto, svako dobro vam...
Nista, bilo pa proslo, rijesio se belaja, zivot ide dalje.
Znas onu : ja nikad ne gubim; il pobijedim il nesto naucim :)
Drugovi, ako su pravi tj oni koji su pravi radovat ce se sto si se rijesio zene koja nije za tebe i pomoci ce ti da prebrodis krizu.
Nego, sto se tice porodice , drugova , raje- ne mozes zamisliti kako je tesko gledati nekoga dragog kako traci zivot s nekim ko nije za njega tj vidjeti momka kako ga neka glupaca pravi budalom a ne moci nista uciniti jer znas da te nece poslusati , slijep kod ociju samo ce te odbaciti .. Kao sto si i ti svoje odbacio...
U svakom slucaju sretno i ne tuguj, pred tobom su bolji dani .
Hvala na ovom postu....
sunceKOtepsija

#66 Re: RE: Re: Ispovjest.....

Post by sunceKOtepsija »

muha_sa wrote:
insomnia78 wrote:
prog321 wrote:Fakat su trebe na speedu predobro zgodne.
Nista ne jedu samo snifaju bijelo :-D
Dobro, zna spid biti i žućkast :D
Samo, loše puše. "Koči" se vilica
ništa ja vas ne kontala :(
Kinaski

#67 Re: Ispovjest.....

Post by Kinaski »

haha a zamisli lik udje dok je jebu dvojica i ono ona ga napadne zbog toga sto je uhodi.Nece da prica sa njim

ili

saznas da te zena vara, a saznao si tako sto si joj uzeo telefon i citao poruke, a ona te nalijepi zbog toga sto si joj narusio privatnost

:lol: :lol: :lol: :lol:
Kinaski

#68 Re: Ispovjest.....

Post by Kinaski »

treba otvorit temu "Tucete li zenu? " da razmijenimo torture, mozda zatreba u ovako specijalnim okolnostima :D
vade_mecum

#69 Re: Ispovjest.....

Post by vade_mecum »

Kinaski wrote:saznas da te zena vara, a saznao si tako sto si joj uzeo telefon i citao poruke, a ona te nalijepi zbog toga sto si joj narusio privatnost
scena iz snowdena :D
SmokingMan

#70 Re: Ispovjest.....

Post by SmokingMan »

Ma joj,neke žene se jednostavno uvuku pod kožu,ali vremenom shvatiš koliko si im bio (ne) bitan u životu.Neka si se kutarisao musibeta,vremenom će biti kao da je nikada i nisi sreo. :D

Dobro je Rambo jedne prilike opjevao "Babo mi kaže da ima načina da zbog žena postanem splačina,tako je bilo u sva vremena,ljudi su patili zbog mnogih zena". :D

Biće bolje,samo veselo. :P
Alternativac1

#71 Re: Ispovjest.....

Post by Alternativac1 »

Sunce ti da to nije ova kurveshina što mi je hlamidiju prenijela? :D
papalukas

#72 Re: Ispovjest.....

Post by papalukas »

Kinaski wrote:haha a zamisli lik udje dok je jebu dvojica i ono ona ga napadne zbog toga sto je uhodi.Nece da prica sa njim

ili

saznas da te zena vara, a saznao si tako sto si joj uzeo telefon i citao poruke, a ona te nalijepi zbog toga sto si joj narusio privatnost

:lol: :lol: :lol: :lol:
I to sam prosao.... Fuj! Fuj!
ho oponopono

#73 Re: Ispovjest.....

Post by ho oponopono »

...ma da, manipulativna kuja zna naći način i nabaciti još ti krivicu... a ona mirno pajki i kite dere... :pisnula: i :pisnuo:
jahac96

#74 Re: Ispovjest.....

Post by jahac96 »

Nije mi jasno kako si ostao ziv poslije toga, mene varala nakon 6 mjeseci veze, saznao sam to sjebao se uzas. Ne mogu zamisliti kako bih se osjecao nakon nekoliko godina. Nije to vise stvar sto je volis nego sto ne mozes da vjerujes da nisi mogao to primjetiti i da si toliko dugo ispao levat i budala, a onda ti patis dok ona jaše drugog.
joske

#75 Re: Ispovjest.....

Post by joske »

Ne znam kako mozes biti levat i dopustiti curi zeni da te vara i pravi magarca od tebe , kako si bio toliko sljep pored ociju da nisi primjetio da nesto ne stima

ljepo je Djani to opjevao : :-D :-D :-D :izet:

Zasto mi to pricas majko moja stara
zasto kidas ovo srce iz nedara
kroz suze mi kazes pricali ti ljudi
kako moja draga nekog drugog ljubi

I ja da je vidim, i da je to istina
njoj bih vise verovao nego svojim ocima
i ja da je vidim, i da je to istina
njoj bih vise verovao nego svojim ocima

Zar ti ne znas starice, koliko je volim
za njenu se ljubav svakog dana molim
oprosti mi, majko, moja suzo vrela