Isporuka buketa / cvijeca u Sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ticoroman

#1 Isporuka buketa / cvijeca u Sarajevu

Post by ticoroman »

Interesuje me kakve postoje mogucnosti za narudzbu buketa, i isporuku istih, u Sarajevu. Naime ja sam vani, ali bih zelio da krajem sedmice za jedan poseban dogadjaj u vidu paznje posaljem, to jeste narucim, naprimjer buket.

Imate li kakav prijedlog? Cijena nije bitna, ali je vazno da je buket kvaliten i ima nekog smisla. Dakle preporucite kvalitetne cvijecare.

Osim toga je problem i placanje... :roll: sigurno ne mogu putem kreditne kartice... dolazim dole za 4 sedmice, ali sumnjam da ce mi neko dati na veresiju do tada, i ako sam samo jedno posteno bice kojem treba usluga. Hm...
melb26sa

Post by melb26sa »

Ja znam da je Kaktus imao te dostave - placa se na websajtu neke druge cvjecare koja je povezana sa Kaktusom pa onda ovi dostave na adresu koju si im dao.

I znam da je puno skuplje nego da ti neko ovdje ode i kupi cvjece te odnese. Proguglaj malo.
Things

Post by Things »

pokusaj sa floraqueen.com

isporucuju cvijece worlwide
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

u sarajevske cvjecare se mozes potpuno pouzdati, najbolje je da ides preko fleuropa

http://www.fleurop.com/DeliveryRegions. ... 0w&lang=EN
alica.k

Post by alica.k »

ticoroman

Post by ticoroman »

Hvala na pomoci svima. Najbolji ste!
Post Reply