Ispisivanje i podizanje dokumenata sa fakulteta
- Sed
#1 Ispisivanje i podizanje dokumenata sa fakulteta
Ostali su mi na Filozofskom u Sarajevu prije dvije godine, bio sam u žurbi i nisam ništa digao, pokupio stvari i otišao iz države. Čuvaju li oni još te dokumente, gdje se trebam javiti i trebam li još šta okolo uplaćivati?
- Rockefeller
#2 Re: Ispisivanje i podizanje dokumenata sa fakulteta
Ma da. Čuvaju se dokumenti. Platiš fesliju i nabiješ se nogom 
- dobar osjecaj
#3 Re: Ispisivanje i podizanje dokumenata sa fakulteta
Dokumenti se naravno cuvaju sve dok ne dodjes sa zahtjevom za nastavak studija ili ispis. U vecini slucajeva potrebno je uplatiti ili samo ispisninu ili ispisninu i novac koji mozda dugujes za uplatu godine koju si studirao.
Nadavno sam se bavila ispisninom s drugog fakulteta u Sarajevu ali to je sigurno slicno i na FF.
Nadavno sam se bavila ispisninom s drugog fakulteta u Sarajevu ali to je sigurno slicno i na FF.
- Sed
#4 Re: Ispisivanje i podizanje dokumenata sa fakulteta
Jel zahtjev pismeni, trebam li šta popunjavati, ili samo odem u studentsku i kažem papire na sunce?dobar osjecaj wrote:Dokumenti se naravno cuvaju sve dok ne dodjes sa zahtjevom za nastavak studija ili ispis.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#5 Re: Ispisivanje i podizanje dokumenata sa fakulteta
Na forumu ih sigurno nećeš dobiti 
- dobar osjecaj
#6 Re: Ispisivanje i podizanje dokumenata sa fakulteta
Hoce. Evo sad cu mu ja napisati i molbu i poslati ispisnicu i dokumente po vrani s balkonamk ultra wrote:Na forumu ih sigurno nećeš dobiti
Inace, na ovom nesretnom fakultetu gdje sam ja predavala molbu za ispisivanje, autor molbe je ostavio dosta prostora izmedju molbe i potpisa, sto se pokazalo korisnim kad su mi rekli da u molbi mora stajati konkretan razlog zasto se student zeli ispisati. Posto ih do tog trenutka nije bilo briga za studenta, moj impuls je bio da napisem roman o svim gadostima koje su priredili tom studentu ali me on zamolio samo da napisem kratku laz da radi nemogucnosti finansiranja mora prekinuti studij. Nisu vise nista pitali ali im je trebalo puna dva mjeseca da obave sve sto je potrebno za ispis i vrate dokumente i neku potvrdu o ispisu.
- Rampage
#7 Re: Ispisivanje i podizanje dokumenata sa fakulteta
Nekada davnoSed wrote:Ostali su mi na Filozofskom u Sarajevu prije dvije godine, bio sam u žurbi i nisam ništa digao, pokupio stvari i otišao iz države. Čuvaju li oni još te dokumente, gdje se trebam javiti i trebam li još šta okolo uplaćivati?
E sada, ja sam također podnosio zahtjev za priznavanje položenih ispita na tom fakultetu (zbog prelaska na drugi), tako da je možda to razlog što se sve rasteglo:)
U svakom slučaju, najbolje ti je da nazoveš i da sam provjeriš koliko sve to košta i koliko traje:)
- Daryl Dixon
#8 Re: Ispisivanje i podizanje dokumenata sa fakulteta
Odeš u studentsku informišeš se, između ostalog uplatiš petobanku na račun fakulteta (u većini slučajeva), doneseš uplatnicu u studentsku, potpišeš se na papir i poselamiš sve usput.