Ispiranje usiju!
Moderator: anex
- nermin.padez
#1 Ispiranje usiju!
Uvijek na moru i posle imam problem sa usima tj. upale zbog vode! Jedan lik koji ima slicne probleme mi je preporucio Fizioloski rastvor (Natrijum Hlorid 0.9%) za ispiranje usiju, koje je njemu propisao doktor sa VMA (racunam da je tonajbolja bolnica na Balkanu) i rekao u buduce da uho cisti laktom, nikako stapicima i slicno jer se usna mast potisne dublje i zacepi uho.
! Koristio je to svaki dan na moru posle kupanja i nije bilo problema. Na ispiranje (sa spricom pod pritiskom) nisam isao i ne planiram! Sta koristite vi koji imate problema? 
-
kerima1
#2 Re: Ispiranje usiju!
zanima me kako si ispirao ako nisi spricom ili nekom spravicom iskljucivo namijenjeno za ispiranje uha?
- nermin.padez
#3 Re: Ispiranje usiju!
Jednom sam probao, sa ovim rastvorom sto sam naveo (pozajmio od covjeka)! Naspes koju kap da se napuni uho, sacekas 10ak minuta da djeluje (rastvori mast) i okrenes glavu da izadje! Na moru je jos bolji efekat jer morska voda omeksa masnocu ali ne moze da izadje sama!kerima1 wrote:zanima me kako si ispirao ako nisi spricom ili nekom spravicom iskljucivo namijenjeno za ispiranje uha?
- MissGump
#4 Re: Ispiranje usiju!
Pozdrav imam pitanje
Je li moguće da višak smole izazove gluhoću (ne potpunu naravno već da mnogo se slabije čuje)?
I još nešto, gdje se može u Sarajevu otići na ispiranje ušiju??
Je li moguće da višak smole izazove gluhoću (ne potpunu naravno već da mnogo se slabije čuje)?
- didžej
#5 Re: Ispiranje usiju!
imao sam jedne prilike problem sa zacepljenim usima, usla voda i dobijem upalu uha. boli pravo. nisam imao vremena da cekam uputnicu pa odem privatno kod ovog:MissGump wrote:Pozdrav imam pitanje
http://www.drgezo.ba/doktori.html
pomogao mi je ali je poskup mogu ti rec'. jos mi dao nekih milion lijekova da pijem... pa dok sam to sve poplacao... al' hajd', j.baji ga.
-
alkishar
#6 Re: Ispiranje usiju!
MissGump wrote:Pozdrav imam pitanje
Može, ja sam imao sličan problem i u domu zdravlja na Ilidži su mi isprali višak smole.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#7 Re: Ispiranje usiju!
Tacno je Miss G, cak mi se i desilo jednom
! u svom DZ mozes izvrsiti ispiranje koje traje desetak minuta 
- MissGump
#8 Re: Ispiranje usiju!
juh juh
a pošto nemam zdravstvene knjizice koliko bi me to došlo npr u vrazovoj... sad sam zvala onu polikliniku na Dobrinji, skupa brate, muchos dineros 
- didžej
#9 Re: Ispiranje usiju!
ma ja, sve se nema, a smole pune usi.MissGump wrote:juh juha pošto nemam zdravstvene knjizice koliko bi me to došlo npr u vrazovoj... sad sam zvala onu polikliniku na Dobrinji, skupa brate, muchos dineros