Na mene si mislio izmedju ostalih, posto si kao tipican balkanac, koji misli da zna sve (a ne zna nista), poceo da spominjes mjesto boravka.Chmoljo wrote:na tebe? a ko si ti bogatito što se nalaziš u toj grupi to je do tebe...
kada sam rekao 90%, onda sam mislio na 90%...
'em što sam uključen u politiku (ne u onu visoku da ne bude zabune) a i znam malo više od tebe iz prve ruke... i mrsko mi je svakom nadobudnom dijasporcu objašnjavati notorne činjenice koje on ne vidi ili ne želi da vidi ili objektivno, nije u stanju da razumi i sagleda...
šta da ti komentarišem, kad ti odvališ glupost da je SBiH izgubila izbore zbog priče Avaza o energetskom sektoru i kriminalu.
to što ti ne znaš ili zaboravljaš da je SBiH već prije dvije godine potopljena na opštinskim izborima samo govori u prilog kako proizvoljno daješ zaključke... i ja da polemišem sa tobom?
upoređujete Komšića i Silajdžića? zaboravljate da je Komšić milijardu puta rekao: "ja ništa ne mogu. SDP nije u vlasti, ostaje mi samo da pričam." sitnica je to što je Silajdžić, ne samo bio u vlasti sa svojom strankom, nego što je on i predsjednik iste.
kao primjer da je ublehaš, ostavim komentar za njegovu bombu da je kandidat za generalnog sekretara UN-a, na šta on poput proviđenja odgovara: "Imamo još dosta posla u Bosni da napravimo."oni upućeni su skontali i od jedne rečenice šta sam htio reći... onim kojima treba crtati, njihov problem.
dakle, druže dijasporac, zaboli i mene za tebe.
Ono, kad zelis nekome, ko zivi van BiH da spustis, spomenes mu mjesto boravka
Kao zapamti da se ti ovu drzavu nisi branio itd
Veoma nisko
Toliko arogancije, se samo vidja na nasim prostorima....Nesto kao kad pricas sa Mostarcima, mislio bi da su iz New Yorka
Druze moderatore, samo ti nastavi......Ko nebi bio pun sebe da je moderator kao ti