Ispade Hare opet u pravu.

Post Reply
zlajaBHF

#3101 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by zlajaBHF »

Chmoljo wrote:na tebe? a ko si ti bogati :-) to što se nalaziš u toj grupi to je do tebe...

kada sam rekao 90%, onda sam mislio na 90%...

'em što sam uključen u politiku (ne u onu visoku da ne bude zabune) a i znam malo više od tebe iz prve ruke... i mrsko mi je svakom nadobudnom dijasporcu objašnjavati notorne činjenice koje on ne vidi ili ne želi da vidi ili objektivno, nije u stanju da razumi i sagleda...

šta da ti komentarišem, kad ti odvališ glupost da je SBiH izgubila izbore zbog priče Avaza o energetskom sektoru i kriminalu.

to što ti ne znaš ili zaboravljaš da je SBiH već prije dvije godine potopljena na opštinskim izborima samo govori u prilog kako proizvoljno daješ zaključke... i ja da polemišem sa tobom?

upoređujete Komšića i Silajdžića? zaboravljate da je Komšić milijardu puta rekao: "ja ništa ne mogu. SDP nije u vlasti, ostaje mi samo da pričam." sitnica je to što je Silajdžić, ne samo bio u vlasti sa svojom strankom, nego što je on i predsjednik iste.

kao primjer da je ublehaš, ostavim komentar za njegovu bombu da je kandidat za generalnog sekretara UN-a, na šta on poput proviđenja odgovara: "Imamo još dosta posla u Bosni da napravimo." :-) oni upućeni su skontali i od jedne rečenice šta sam htio reći... onim kojima treba crtati, njihov problem.

dakle, druže dijasporac, zaboli i mene za tebe.
Na mene si mislio izmedju ostalih, posto si kao tipican balkanac, koji misli da zna sve (a ne zna nista), poceo da spominjes mjesto boravka.

Ono, kad zelis nekome, ko zivi van BiH da spustis, spomenes mu mjesto boravka :-)
Kao zapamti da se ti ovu drzavu nisi branio itd :-)
Veoma nisko

Toliko arogancije, se samo vidja na nasim prostorima....Nesto kao kad pricas sa Mostarcima, mislio bi da su iz New Yorka :lol:

Druze moderatore, samo ti nastavi......Ko nebi bio pun sebe da je moderator kao ti :thumbup:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3102 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Chmoljo »

zlajaBHF wrote: Na mene si mislio izmedju ostalih, posto si kao tipican balkanac, koji misli da zna sve (a ne zna nista), poceo da spominjes mjesto boravka.

Ono, kad zelis nekome, ko zivi van BiH da spustis, spomenes mu mjesto boravka :-)
Kao zapamti da se ti ovu drzavu nisi branio itd :-)
Veoma nisko

Toliko arogancije, se samo vidja na nasim prostorima....Nesto kao kad pricas sa Mostarcima, mislio bi da su iz New Yorka :lol:

Druze moderatore, samo ti nastavi......Ko nebi bio pun sebe da je moderator kao ti :thumbup:
i šta si rekao? ništa... :roll:

briga mene gdje živiš, ali nemoj mi pričati da ne vidim ono što vidim svaki dan. a to mi pričaš zato što ti to ne vidiš... to je inače odlika ljudi upravo onakvih kakve si opisao (koji misle da znaju sve, a ne znaju ništa)... shvatićeš, valjda šta sam htio reći... ako ne, nastavi da slažeš konstrukcije o mojoj ličnosti kako ti je volja...

ta i ti si Balkanac, zar ne?
gomilego

#3103 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by gomilego »

Bo Bo wrote: Cekaj malo,nemoj nam ovdje podvaljivati neku suplju pricu...Sta je Kmsic KONKRETNO uradio,pa je dobio 350 hiljada glasova??
zaprijetio da ce nekom razbit nos ... a uz to je hrvat sdpeovske nacionalnosti :-) :D
gomilego

#3104 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by gomilego »

oh, moderator i to globalni, a...
Chmoljo wrote:'em što sam uključen u politiku (ne u onu visoku da ne bude zabune) a i znam malo više od tebe iz prve ruke...
sad su mi neke stvari na ovom forumu malo jasnije :-)
elSaik

#3105 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by elSaik »

Pa govori čovjeku koji ne živi u BiH, pobogu. :-) Jedino ako se satelitski program Hayata ne računa također kao "iz prve ruke." :-)
Chmoljo

#3106 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Chmoljo »

gomilego wrote:oh, moderator i to globalni, a...
Chmoljo wrote:'em što sam uključen u politiku (ne u onu visoku da ne bude zabune) a i znam malo više od tebe iz prve ruke...
ne ljepotane, tebi ništa nije jasno :) ako imaš neku pritužbu, slobodno se obrati mojim nadređenim, a da ne bude banovanja "na pravdi Boga", javno komentarisanje moderiranja nije dozvoljeno...

ako nemaš pritužbu, nego onako, po defaultu odmah optužuješ... ništa novo...
veljaca

#3107 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by veljaca »

Ima jedan dobar stih:

" Sta bi dao, da si na mom mjestu,
da te MRZE a da ti se DIVE ..."

dobro staro bijelo dugme ....
gomilego

#3108 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by gomilego »

Chmoljo wrote:
gomilego wrote:oh, moderator i to globalni, a...
ne ljepotane, tebi ništa nije jasno :) ako imaš neku pritužbu, slobodno se obrati mojim nadređenim, a da ne bude banovanja "na pravdi Boga", javno komentarisanje moderiranja nije dozvoljeno...

ako nemaš pritužbu, nego onako, po defaultu odmah optužuješ... ništa novo...
boze sacuvaj i sakloni
nisam ja nikog ni zasta optuzio nit imam ikakvu prituzbu ni na koga... a kamoli da se kome divim :?

samo sam malo na glas promislio, nista vise ...
evo obecavam necu vise, casne mi pionirske
:D
gomilego

#3109 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by gomilego »

veljaca wrote:Ima jedan dobar stih:

" Sta bi dao, da si na mom mjestu,
da te MRZE a da ti se DIVE ..."

dobro staro bijelo dugme ....
liz, liz, ... :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3110 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by JoseMujica »

Hare je jedan mega ublehaš i šupljikator i jedan od dražih izbornih rezultata mi je njegov poraz
Ipak ne odobravam i to mi se baš gadi kako su to na 60 minuta obradili....ispod svakog nivoa
luckylaka

#3111 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by luckylaka »

Plakacemo mi jos za Harisom.Trnutna garnituraTihic,Zlatko,Covic,Dodik ...je najvece zlo za BiH.Jadni Komsic ni kriv ni duzan je tu samo da bi podigao rejting sdp-u.Inace smijesne su price o nekom politickom uspjehu Z.Komsica.Covjek je jednostavno omiljen u narodu jer je jednostavan uz to bivsi pripadnik A BiH-a i uz sve to lojalni Hrvat- bosanac.Politika je za njega spansko selo ali eto tu je gdje je.Haris.Ni bolji ni losiji od ostalih.Greska mu je sto je BiH branio mozgom a ne puskom.Sada bi bio neprikosnoveni hadzija.Ovako.Ja,Haris i Beriz.Nema nas puno al bar ne mjenjamo dresove za svake izbore.Ponekad.
spreca

#3112 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by spreca »

JoseMujica wrote:Hare je jedan mega ublehaš i šupljikator i jedan od dražih izbornih rezultata mi je njegov poraz
Ipak ne odobravam i to mi se baš gadi kako su to na 60 minuta obradili....ispod svakog nivoa
Mujica sakupljaj suze trebace ti zbog sretnih izbornih rezultata :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrati ce se Hare :D
Better Man

#3113 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Better Man »

luckylaka wrote:Plakacemo mi jos za Harisom.Trnutna garnituraTihic,Zlatko,Covic,Dodik ...je najvece zlo za BiH.Jadni Komsic ni kriv ni duzan je tu samo da bi podigao rejting sdp-u.Inace smijesne su price o nekom politickom uspjehu Z.Komsica.Covjek je jednostavno omiljen u narodu jer je jednostavan uz to bivsi pripadnik A BiH-a i uz sve to lojalni Hrvat- bosanac.Politika je za njega spansko selo ali eto tu je gdje je.Haris.Ni bolji ni losiji od ostalih.Greska mu je sto je BiH branio mozgom a ne puskom.Sada bi bio neprikosnoveni hadzija.Ovako.Ja,Haris i Beriz.Nema nas puno al bar ne mjenjamo dresove za svake izbore.Ponekad.
Kao sto rekoh vec jednom, za lazovom, lopovom, ublehasem i manipulatorom i rusiteljem ustavnih reformi i napretka BiH Silajdzicem nikad necemo zaliti.
spreca

#3114 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by spreca »

Better Man wrote:
luckylaka wrote:Plakacemo mi jos za Harisom.Trnutna garnituraTihic,Zlatko,Covic,Dodik ...je najvece zlo za BiH.Jadni Komsic ni kriv ni duzan je tu samo da bi podigao rejting sdp-u.Inace smijesne su price o nekom politickom uspjehu Z.Komsica.Covjek je jednostavno omiljen u narodu jer je jednostavan uz to bivsi pripadnik A BiH-a i uz sve to lojalni Hrvat- bosanac.Politika je za njega spansko selo ali eto tu je gdje je.Haris.Ni bolji ni losiji od ostalih.Greska mu je sto je BiH branio mozgom a ne puskom.Sada bi bio neprikosnoveni hadzija.Ovako.Ja,Haris i Beriz.Nema nas puno al bar ne mjenjamo dresove za svake izbore.Ponekad.
Kao sto rekoh vec jednom, za lazovom, lopovom, ublehasem i manipulatorom i rusiteljem ustavnih reformi i napretka BiH Silajdzicem nikad necemo zaliti.
Samo se nemoj zaklinjati,a uskoro cemo viditi kuda ovo sve ide
cyprus

#3115 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by cyprus »

U ovakvoj zakočenoj situaciji smo upravo zbog Harisa... Političari iz RS-a su samo čekali partnera partnera iz FBiH da dobiju alibi za sve što koče... i eto, bili su ga dobili :oops:
spreca

#3116 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by spreca »

cyprus wrote:U ovakvoj zakočenoj situaciji smo upravo zbog Harisa... Političari iz RS-a su samo čekali partnera partnera iz FBiH da dobiju alibi za sve što koče... i eto, bili su ga dobili :oops:
Oni su samo cekali onog koga mogu ......u zdrav mozak i to sad imamo,a Hare im je bio ko Astma, nisu mogli disat samo kad spomenes njegovo ime.
Ah da on je bio u dejtonu :D izvini :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bosnolog

#3117 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Bosnolog »

cyprus wrote:U ovakvoj zakočenoj situaciji smo upravo zbog Harisa... Političari iz RS-a su samo čekali partnera partnera iz FBiH da dobiju alibi za sve što koče... i eto, bili su ga dobili :oops:
Juce Silajdzic,danas mrski Zlatko i SDP,zar nije posljedica krvave hegemonistick SANU plana proslosti svih Srba u jednoj drzavi, to jest posljedica upravo velikosrpskih fasista i njihove ideologije od koje ne odustaju,....

Pojacaj malo vise tog dima,slaba ti zavjesa a ni bunike vise ne pomazu,........ :razz:
cyprus

#3118 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by cyprus »

Bosnolog wrote:
Juce Silajdzic,danas mrski Zlatko i SDP,zar nije posljedica krvave hegemonistick SANU plana proslosti svih Srba u jednoj drzavi, to jest posljedica upravo velikosrpskih fasista i njihove ideologije od koje ne odustaju,....

Pojacaj malo vise tog dima,slaba ti zavjesa a ni bunike vise ne pomazu,........ :razz:
Šta god da ti krenem odgovorit, vala gubljenje je vremena... tako da neću ništa. Enjoy ;-)
cyprus

#3119 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by cyprus »

spreca wrote:
Oni su samo cekali onog koga mogu ......u zdrav mozak i to sad imamo,a Hare im je bio ko Astma, nisu mogli disat samo kad spomenes njegovo ime.
Ah da on je bio u dejtonu :D izvini :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jest, pogušila se čitava RS kad god bi NAŠ :oops: Haris izašo na ekran :oops:
zlajaBHF

#3120 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by zlajaBHF »

Better Man wrote:
Po tebi je Hairs rusitelj BiH?
Nije mu cilj jacanje drzave?

Danas je sve moguce, pa i to, ali zar to nije neka vrsta konspiracije?
Tihic je spijun i radi za KOS
itd....itd
Bosnolog

#3121 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Bosnolog »

cyprus wrote:
Bosnolog wrote:

Šta god da ti krenem odgovorit, vala gubljenje je vremena... tako da neću ništa. Enjoy ;-)
Hoces reci uci ces u slijepu ulicu,.....Treba uvek imati na umu uzrocno-posljednicne veze proslosti i sadasnjosti kada se analizira stanje u BiH,.....ocito si na ovo zaboravio kada si napisao optuzbe po sistemu ne vidjeh sume od zbuna,.... ;-)
cyprus

#3122 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by cyprus »

Bosnolog wrote:Hoces reci uci ces u slijepu ulicu,.....
Ne, nego ulazak u raspavu s tobom, je ulazak u labirint besmislentosti :oops: . Još jednom, neka hvala :)
Chmoljo

#3123 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Chmoljo »

:lol:
cyprus

#3124 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by cyprus »

zlajaBHF wrote:Po tebi je Hairs rusitelj BiH?
Nije mu cilj jacanje drzave?
Generalno, nacionalistički orjentisani političari (kakav je i Haris sam) deklerativno provode ili jaku centripentalnu ili jaku centrifugalnu politiku, zavisno od ''boje'' i položaja... Ni u prvom ni u drugom slučaju ih to ne čini konstruktivnim, poželjnim i pozitivnim faktorom...
Bosnolog

#3125 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Bosnolog »

cyprus wrote:
Bosnolog wrote:Hoces reci uci ces u slijepu ulicu,.....
Ne, nego ulazak u raspavu s tobom, je ulazak u labirint besmislentosti :oops: . Još jednom, neka hvala :)
Ja bih to nazvao bjezanj ili izbjegavanje da stvari nazoves pravim imenom,to jest da Bobu kazes da je Bob,.... ;-)

Karadzicu je bio izgovor referendum o neovisnosti,islamsa deklaracija da proglasi SAO ,MAO,HAO odnosno nade izgovor za rat,Dodiku je bio izgovor prvo Silajdzic koji je oko sebe okupio krimose i ublehase par ekselece ,sada je njemu najveci problem i izgovor da nastavi sa svojim ublehama Zlatko Lagundzija i SDP kao i Covicu.

Sutra ce biti neko treci opravdanje i izgovor za kontinuitet anti BH razbijacke politike,..Kada ne zelis nesto uraditi sto ti nije u interesu uvijek ces naci bezbroj razloga i izgovora,......

Sto bi rakli kada bjezis od problema on postane sve veci i ponekad ne rijesiv ili kosta mnogo vise jer se nije na vrijeme sprijecio(preventivno djelovalo),.

Kada ne zaustavis malu grudvu snijega koja se zakotrlja niz brdo cineci od sebe sve vecu,nju je sve teze zaustaviti dok se ne razbije sama od sebe mada cesto pokrene i snijeznu lavinu,...

Nije li do sada gotovo sve nametnuto u BiH od strane MZ (OHR-a)kada su reforme i jacanje drzave u pitanju,..... :razz:
Post Reply