Jesu li mu oprosteni prijeratni grijesi?istocnjak wrote:
Koga je reketirao? Jeli kada otišao u slastićarnu? Uzimao je lovu od kockara i ovih što prodaju alkohol i truju omladinu.
Allah mu podario rahmet.
Mislim sitnice kao silovanja i ubistva...
Jesu li mu oprosteni prijeratni grijesi?istocnjak wrote:
Koga je reketirao? Jeli kada otišao u slastićarnu? Uzimao je lovu od kockara i ovih što prodaju alkohol i truju omladinu.
Allah mu podario rahmet.
hahaha. kome se sve rahmet poklanja danas, sramota me je...istocnjak wrote:Koga je reketirao? Jeli kada otišao u slastićarnu? Uzimao je lovu od kockara i ovih što prodaju alkohol i truju omladinu.fgr wrote:ma ne dam mu rahmet, ni njemu ni ikom kao sto je on!Drvosjeca iz Dejcica wrote:Sa ove distance mogu samo kao covjek covjeku da mu rahmet predam. Nesto nisam primjetio da se u zadnje 2-3 godine nesto eksponirao, vise je zivio povucenim zivotom.
zivio povuceno a njegovi reketirali ljude!
Allah mu podario rahmet.
Ko mu je dao pravo da uzima lovu od kockara i ovih sto prodaju alkohol i truju omladinu?istocnjak wrote:Koga je reketirao? Jeli kada otišao u slastićarnu? Uzimao je lovu od kockara i ovih što prodaju alkohol i truju omladinu.fgr wrote:ma ne dam mu rahmet, ni njemu ni ikom kao sto je on!Drvosjeca iz Dejcica wrote:Sa ove distance mogu samo kao covjek covjeku da mu rahmet predam. Nesto nisam primjetio da se u zadnje 2-3 godine nesto eksponirao, vise je zivio povucenim zivotom.
zivio povuceno a njegovi reketirali ljude!
Allah mu podario rahmet.
yebali smo jeza u ledja kako god okrenes ali ne kontaju to svi...Damir.a wrote:Sada ce vam šiptari i sandžaklije da vladaju i neka tako vam i treba mamu vam jebem RIP ISMETE
mIRCerka wrote:Ne iznosi neprovjerene informacije.Crna hronika
Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
Policija MUP-a Kantona Sarajevo danas je pronašla beživotno tijelo Ismeta Bajramovića Ćele u njegovom stanu na Ciglanama, potvrdio je za Sarajevo-x.com glasnogovornik MUP-a KS Dragan Mioković.
U toku je policijski uviđaj, nakon čega će se znati više detalja.
Mene samo zanima da li ce i I.B.Ćelo biti sahranjen na Šehidskom mezarju Memorijalnog centra "Kovači" , kao i ostali ratni velikani i slavne vojskovodje Sarajeva i okoline ?chuchumbamayumbe wrote:Informacije sa Avazove stranice, i pokoji komentar...
17.12.2008. 14:27
Okolnosti pod kojima je stradao još nisu poznate, a nezvanično saznajemo da se radi o smrti uzrokovanoj uzimanjem prekomjerne doze narkotika.
- Formirana je uviđajna ekipa te će se više informacija znati nakon izvršenog uviđaja - kazao je portparol MUP-a KS Dragan Mioković.Ismet Bajramović Ćelo je bivši komandant Vojne policije Armije BiH, koji je nakon rata dovođen u vezu sa brojnim kriminalnim aktivnostima.
Autor: Redakcija
17.12.08. u 14:42 od jaskoxy
Neznam ko vam daje te lazne informacije,al eto.Lik se rokno iz pistolja u klinickom centru.
Jucer oko 17.25 sati policija je obavijestena da je u krugu Klinickog centra Kosevo doslo do upotrebe vatrenog oruzja. Uvidjajem je konstatovano da je I.B. iz Sarajeva koji se lijeci na Kardiovaskularnoj klinici ispalio jedan metak iz pistolja u bolesnickoj sobi.
Niko nije povrijedjen. Pricinjena je manja materijalna steta.
Policija je od I.B. odu pistolj kalibra 9 mm. O ovom dogadjaju obavijest
n
Vladat' ce mozda s tobom i s jalijasima, sa mnom nece kao sto nije ni ismet...Damir.a wrote:Sada ce vam šiptari i sandžaklije da vladaju i neka tako vam i treba mamu vam jebem RIP ISMETE
A vama je bitno da vam neko takav VLADA?River_isle wrote:yebali smo jeza u ledja kako god okrenes ali ne kontaju to svi...Damir.a wrote:Sada ce vam šiptari i sandžaklije da vladaju i neka tako vam i treba mamu vam jebem RIP ISMETE
Tako je svima će biti na vagi dobra i loša djela. Ismet rahmetile je dosta dobra uradio na početku rata za ovaj narod.belissima wrote:Za one koji nisu bili u ratu ovdje i za one koji ne znaju...Ismet je zaustavio sa svojim ljudima jedan od najzescih napada cetnika na glavni grad Sarajevo...ako nista drugo,onda malo postovanja zbog toga...neka ti je vjecni rahmet!!!
Baltazar_khan wrote:Sad će nadam se... Fudbalski klub Sarajevo lakše da diše...
Hodidjed wrote:A vama je bitno da vam neko takav VLADA?River_isle wrote:yebali smo jeza u ledja kako god okrenes ali ne kontaju to svi...Damir.a wrote:Sada ce vam šiptari i sandžaklije da vladaju i neka tako vam i treba mamu vam jebem RIP ISMETE
Treba vam tutor takve vrste?
![]()
Super.........ima li ovdje iko normalan?
Nece nego joj zaprijetit da ce je prebitvjesticanametli wrote:on ce izmanipulisat i vagu
A sta je trebao, ako je istina?belissima wrote:Za one koji nisu bili u ratu ovdje i za one koji ne znaju...Ismet je zaustavio sa svojim ljudima jedan od najzescih napada cetnika na glavni grad Sarajevo...ako nista drugo,onda malo postovanja zbog toga...neka ti je vjecni rahmet!!!
Hodidjed wrote:Garant ce mu na dzenazi biti i fatihu prouciti Reis i Silajdzic.
E dobro je. Nisam samto sam ja wrote:Hodidjed wrote:
A vama je bitno da vam neko takav VLADA?
Treba vam tutor takve vrste?
![]()
Super.........ima li ovdje iko normalan?
imam ja
Zasto si onda, kukavice jedna, editovao svoj komentar? I pride, napisao si da je to uradio na borackom jezeru.markioni wrote:mIRCerka wrote:Ne iznosi neprovjerene informacije.Crna hronika
Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav
Policija MUP-a Kantona Sarajevo danas je pronašla beživotno tijelo Ismeta Bajramovića Ćele u njegovom stanu na Ciglanama, potvrdio je za Sarajevo-x.com glasnogovornik MUP-a KS Dragan Mioković.
U toku je policijski uviđaj, nakon čega će se znati više detalja.
jel ja fino reko da sam dobio inf. da se ubio?