Humljanin wrote:Možeš se ti sada ljutiti koliko hoćeš. Ja sam kažem da nažalost nisam nikada imao prilike čitati Kuran. Čitao sam davno samo neke vjerske islamske knjižice koje su mi došle pod ruku. Kako su se zvale, kako se klasificiraju u islamskoj teologiji i tko ih je pisao, zaboravio sam.Smrcak15 wrote: znas li sta je najgore od ovoga, sto to ti nisi sam licno proivjerravao, nego sto ti drugi nataburaju a ti to uzmes bez provjere, da vidis je li to tako....pripazi se ovakvog nacina, ja sam se znao opeci u mladosti ovako neiskusan, uzmes od drugih bez licne porvjere i onda me ljude rastave na proste faktore, i ispadnem budaletina.
a ako mislis da mozes nesto dokazati haj slobodno, ali pamet u glavu, ne zalijeci se ako ne vladas materijom.
Naravno da sam pogledao par video klipova koje si ti stavljao od ovih likova koji debatiraju.
I ako se u debati i kršćanski i islamski apologeti slože i potvrde kao točan prijevod "Allah prays FOR Muhammed" naravno da ću im vjerovati.
Malo sam prosurfao i vidio da je istina da ta specifična riječ u Kuranu znači molitva. Blagoslov ima sasvim drugi prijevod.
Ako je Kuran savršena knjiga kao što ti tvrdiš, onda se Allah sigurno nije zabunio.
Ja te pitam (pošto tvrdiš da je Duh Sveti=Muhamed jer po tebi Duh Sveti ne može biti Bog ako se moli, a isto tvrdiš i za Isusa) , da li si svjestan da u Svetoj Knjizi koju ti smatraš da je sišla direktno sa Neba i da je najsavršenija knjiga na svijetu koja je ispred znanosti, da u toj knjizi stoji da se Allah moli za Muhameda?
ma jooj da znas koliko se ljuti, evo svrabez me uhvatio od mukeMožeš se ti sada ljutiti koliko hoćeš.
znaci ti bi mene ubijedio tako sto si nekad citao davno Kuran, dok ja tvoju svetu knjigu znam pojedine dijelove napamet sta se u njoj nalaziČitao sam davno samo neke vjerske islamske knjižice koje su mi došle pod ruku. Kako su se zvale, kako se klasificiraju u islamskoj teologiji i tko ih je pisao, zaboravio sam.
sta to ba pricas???Naravno da sam pogledao par video klipova koje si ti stavljao od ovih likova koji debatiraju.
I ako se u debati i kršćanski i islamski apologeti slože i potvrde kao točan prijevod "Allah prays FOR Muhammed"
nemoj bezveze napamet ako ne znas
nema tu nikakvo prays, nego Allah salje blagoslove na Muhammeda, a ne Allah se moli za Muhammeda
33:56. Allah i meleki Njegovi blagosilju Vjerovjesnika. O vjernici, blagosiljajte ga i vi i šaljite mu pozdrav!
gdje ti vidis ovdje Allah se moli?
uzmi bilo koji lexikon i vidjet ces da se to prevbodi kao blagoslov
a ne kao molitva u tom slucaju.
Ovaj video na proste faktore rastavja te gluposti, pogledaj i sve ce ti biti jasno