Ovo je nešto novo na našim prostorima, web stranica sadrži slične opcije poput ostalih socijalnih mreža.
Vrijedi se registrovati na ovakvoj web stranici, uvezati se sa ostalim muslimanima na društvenoj mreži islam trend.
Pa kome se dopada, bujrum !
Od čega održavate ovu stranicu, samo me to zanima? Ideja je dobra, samo je stranica malo komplikovana za navigaciju.sebil wrote:Na Islamskoj društvenoj mreži IslamTrend.com nedavno je pokrenuta opcija Hedije ili Pokloni. Tako da članovi jedni drugima mogu slati islamske poklone, simboličkog značenja poput male ka'be, tesbiha, minbera, džamija aqsa itd. A čak ima i bosanske baklave ako se kome jede šta slatko baklava je pravi izbor. Islamska Mreža u duhu naših prostora
Pored poklona ima dosta novih opcija koje možete aktivirati preko vašeg profila poput: ISlam TV, Cijeli Audio Kur'an sa prevodom na bosanski jezik, Cijeli Audio Kur'an na Bosanskom recitatora Tariqa Helića i još mnogo novih opcija čiji se broj svakim danom povećava.
Ako niste dugo jeli baklave, eto sada znate gdje ima
Dobro je da i mi muslimani imamo ovakvu web stranicu, koja će muslimane okupiti radi druženja i boljeg upoznavanja vjere Islam.
AhMUNAFIK wrote:e jarane kad vodjeh da na dugmicu za postu pise HABERI odmah sam ugasio stranicu, zasto nije jednostavno posta!pa neloguje se moje dedo na net...
bra'oarzuhal wrote:uć habera te u budžaku čeka
haber ti stig'o tam đes ga posl'o!
arkadaš ili katil?
Farmville= Baščaarzuhal wrote:uć habera te u budžaku čeka
haber ti stig'o tam đes ga posl'o!
arkadaš ili katil?
Ja bih mahalu cijelu učlanio: Diku, Beharu, Ajkunu, Muharema...nellington wrote:Saneline mi djece, nama treba dati da malo uredimo ovaj IslamTrend, bio bi 'vaki
koje bi to prelo onlajn bilo...Ja bih mahalu cijelu učlanio: Diku, Beharu, Ajkunu, Muharema...
lajkam-begenišemLike = mašallah
Tag=pritefteri
Zahaturio sam ti ovo, mutevelija, ali vele da se ne smije prigovorit' tebi, moj efendija, inače parmak...arzuhal wrote:Prema šartovima našeg foruma, takva jazija nije džaiz, al dibidus. Zato, kardešu, halali, al' ideš zakavdak...
mutevelija foruma
ignore = ne sajišem te ja ništa, ahbab mojarzuhal wrote:ban = kavdak
staviti na ignore = nimukajet
e ovo ti ne halalim,zalit cu se mutevelijiarzuhal wrote:Prema šartovima našeg foruma, takva jazija nije džaiz, al dibidus. Zato, kardešu, halali, al' ideš zakavdak...hefta dana.
mutevelija foruma
Ne smije bit hatora nikakog. Lijepo smo u šartove stavili da nečije fikrenje ne mora bit ko tvoje. I da se valja govorit ašićare jasnim kelamom.nellington wrote:Zahaturio sam ti ovo, mutevelija, ali vele da se ne smije prigovorit' tebi, moj efendija, inače parmak...arzuhal wrote:Prema šartovima našeg foruma, takva jazija nije džaiz, al dibidus. Zato, kardešu, halali, al' ideš zakavdak...
mutevelija foruma
Moreš se ti žalit i muhtaru, al' ne karaj ako ti stigne i katul-ferman. Gibetit i nemimetit riječ mutevelije nije halal.theTruePath wrote:e ovo ti ne halalim,zalit cu se glavnom mutevelijiarzuhal wrote:Prema šartovima našeg foruma, takva jazija nije džaiz, al dibidus. Zato, kardešu, halali, al' ideš zakavdak...hefta dana.
mutevelija foruma
Odnosno, zakavdak-ferman, ako smijem primjetiti..al' ne karaj ako ti stigne i katul-ferman