Iskustvo sa Pasqualin-om?
-
sgsaray
#1 Iskustvo sa Pasqualin-om?
Da li postoji neko na forumu da ima iskustva sa ovom dosadnom astrologinjom Pasqualin-om????
Žena je neumorna u slanju e-mailova. Neke jednostavni izbrišem neke i počitam. Ma pravo je dosadna.
Da li je neko možda nekad odgovorio na njem mail i zatražio ''njenu pomoć''? jednostavno kakva iskustva imate?
Žena je neumorna u slanju e-mailova. Neke jednostavni izbrišem neke i počitam. Ma pravo je dosadna.
Da li je neko možda nekad odgovorio na njem mail i zatražio ''njenu pomoć''? jednostavno kakva iskustva imate?
-
Bellica
#2 Re: Iskustvo sa Pasqualin-om?
Zena jeste pravo dosadna,na svakoj stranici pise kako pomaze,primila sam milion mail-ova u kojima mi nudi pomoc!Uglavnom sam sve brisala,ali na jedan sam odgovorila,upisala sam sve podatke koji su joj potrebni,koliko se sjecam datum rodjenja,mjesto stanovanja,sat rodjenja i potvrda e-mail adrese!To se desilo prosle godine i do dana danasnjeg nisam dobila odgovor,a i ne dosadjuje mi vise svojim ponudama:)sgsaray wrote:Da li postoji neko na forumu da ima iskustva sa ovom dosadnom astrologinjom Pasqualin-om????
-
duboka_misao
#3 Re: Iskustvo sa Pasqualin-om?
a nisi upisala broj kreditne kartice zato ti se nije javila
to je krucijalno za pravljenje natalne karte
-
sgsaray
#4 Re: Iskustvo sa Pasqualin-om?
Sada sam joj poslala e-mail i pitala je zašto u svakoj poruci piše da je sve besplatno a na kraju napiše cijenu?
Baš me zanima šta će mi odgovoriti!
-
Bellica
#5 Re: Iskustvo sa Pasqualin-om?
Nisam ni htjela natalnu kartu jer ne vjerujem u astrologiju,ali mi je ona toliko dosadjivala s tim mail-ovima da sam morala nesto poduzeti!Ma kakav broj kreditne kartice,sami Bog zna da li je s druge strane stvarno astolog ili neko drugi!U svakom slucaju drago mi je sto mi je prestala slati ponude!!!!duboka_misao wrote:a nisi upisala broj kreditne kartice zato ti se nije javilato je krucijalno za pravljenje natalne karte
-
Bellica
#6 Re: Iskustvo sa Pasqualin-om?
Ako ti i odgovori!Mozda ce te zaboraviti kao i mene!!!Meni je drago sto mi vise ne dosadjuje svojim ponudama!!!sgsaray wrote:Sada sam joj poslala e-mail i pitala je zašto u svakoj poruci piše da je sve besplatno a na kraju napiše cijenu?
- Amazonka27
#7 Re: Iskustvo sa Pasqualin-om?
ljudi ne saljite svoje podatke nikome...ime,prezime, jmbg adresu....
nadam se da si joj poslala lazne podatke....
-
Bellica
#8 Re: Iskustvo sa Pasqualin-om?
Nego sta,kako mogu biti sigurna da je to stvarno Pasqualina!?Jedino sam stavila tacan datum rodjenja i drago mi je sto je zaboravila moju e-mail adresu!Jos trazi i broj kreditne kartice,pa morala bih imati dijagnozu s psihijatrije da to napisem,zamisli kad bi svi pisali svoje podatke tamo nekoj PasqualiniAmazonka27 wrote:ljudi ne saljite svoje podatke nikome...ime,prezime, jmbg adresu....
-
sgsaray
#9 Re: Iskustvo sa Pasqualin-om?
Još mi nije odgovorila na pitanje???
-
Bellica
#10 Re: Iskustvo sa Pasqualin-om?
Nece ni odgovoriti uvjerena sam!Zaboravit ce i tvoju adresu kao i mojusgsaray wrote:Još mi nije odgovorila na pitanje???
-
encian
#11 Re: Iskustvo sa Pasqualin-om?
ja sam prije 9-10 godina upisala na nekoj stranici svoju e-mail adresu u zelji da dobijem tu "besplatnu" natalnu kartu. naravno da je nikad nisam dobila, jer su mi poslije trazili da platim.
fazon je sto i dan danas za novu godinu npr. dobijem ponudu da mi pomogne "in this hard decision times"
fazon je sto i dan danas za novu godinu npr. dobijem ponudu da mi pomogne "in this hard decision times"