Iskustvo sa Pasqualin-om?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sgsaray

#1 Iskustvo sa Pasqualin-om?

Post by sgsaray »

Da li postoji neko na forumu da ima iskustva sa ovom dosadnom astrologinjom Pasqualin-om????
Žena je neumorna u slanju e-mailova. Neke jednostavni izbrišem neke i počitam. Ma pravo je dosadna.
Da li je neko možda nekad odgovorio na njem mail i zatražio ''njenu pomoć''? jednostavno kakva iskustva imate?
Bellica

#2 Re: Iskustvo sa Pasqualin-om?

Post by Bellica »

sgsaray wrote:Da li postoji neko na forumu da ima iskustva sa ovom dosadnom astrologinjom Pasqualin-om????
Žena je neumorna u slanju e-mailova. Neke jednostavni izbrišem neke i počitam. Ma pravo je dosadna.
Da li je neko možda nekad odgovorio na njem mail i zatražio ''njenu pomoć''? jednostavno kakva iskustva imate?
Zena jeste pravo dosadna,na svakoj stranici pise kako pomaze,primila sam milion mail-ova u kojima mi nudi pomoc!Uglavnom sam sve brisala,ali na jedan sam odgovorila,upisala sam sve podatke koji su joj potrebni,koliko se sjecam datum rodjenja,mjesto stanovanja,sat rodjenja i potvrda e-mail adrese!To se desilo prosle godine i do dana danasnjeg nisam dobila odgovor,a i ne dosadjuje mi vise svojim ponudama:)
duboka_misao

#3 Re: Iskustvo sa Pasqualin-om?

Post by duboka_misao »

a nisi upisala broj kreditne kartice zato ti se nije javila :D to je krucijalno za pravljenje natalne karte
sgsaray

#4 Re: Iskustvo sa Pasqualin-om?

Post by sgsaray »

Sada sam joj poslala e-mail i pitala je zašto u svakoj poruci piše da je sve besplatno a na kraju napiše cijenu?
Baš me zanima šta će mi odgovoriti!
Bellica

#5 Re: Iskustvo sa Pasqualin-om?

Post by Bellica »

duboka_misao wrote:a nisi upisala broj kreditne kartice zato ti se nije javila :D to je krucijalno za pravljenje natalne karte
Nisam ni htjela natalnu kartu jer ne vjerujem u astrologiju,ali mi je ona toliko dosadjivala s tim mail-ovima da sam morala nesto poduzeti!Ma kakav broj kreditne kartice,sami Bog zna da li je s druge strane stvarno astolog ili neko drugi!U svakom slucaju drago mi je sto mi je prestala slati ponude!!!!
Bellica

#6 Re: Iskustvo sa Pasqualin-om?

Post by Bellica »

sgsaray wrote:Sada sam joj poslala e-mail i pitala je zašto u svakoj poruci piše da je sve besplatno a na kraju napiše cijenu?
Baš me zanima šta će mi odgovoriti!
Ako ti i odgovori!Mozda ce te zaboraviti kao i mene!!!Meni je drago sto mi vise ne dosadjuje svojim ponudama!!!
Amazonka27

#7 Re: Iskustvo sa Pasqualin-om?

Post by Amazonka27 »

ljudi ne saljite svoje podatke nikome...ime,prezime, jmbg adresu....
nadam se da si joj poslala lazne podatke....
Bellica

#8 Re: Iskustvo sa Pasqualin-om?

Post by Bellica »

Amazonka27 wrote:ljudi ne saljite svoje podatke nikome...ime,prezime, jmbg adresu....
nadam se da si joj poslala lazne podatke....
Nego sta,kako mogu biti sigurna da je to stvarno Pasqualina!?Jedino sam stavila tacan datum rodjenja i drago mi je sto je zaboravila moju e-mail adresu!Jos trazi i broj kreditne kartice,pa morala bih imati dijagnozu s psihijatrije da to napisem,zamisli kad bi svi pisali svoje podatke tamo nekoj Pasqualini :):):):):)
sgsaray

#9 Re: Iskustvo sa Pasqualin-om?

Post by sgsaray »

Još mi nije odgovorila na pitanje???
Bellica

#10 Re: Iskustvo sa Pasqualin-om?

Post by Bellica »

sgsaray wrote:Još mi nije odgovorila na pitanje???
Nece ni odgovoriti uvjerena sam!Zaboravit ce i tvoju adresu kao i moju :):):):)
encian

#11 Re: Iskustvo sa Pasqualin-om?

Post by encian »

ja sam prije 9-10 godina upisala na nekoj stranici svoju e-mail adresu u zelji da dobijem tu "besplatnu" natalnu kartu. naravno da je nikad nisam dobila, jer su mi poslije trazili da platim.
fazon je sto i dan danas za novu godinu npr. dobijem ponudu da mi pomogne "in this hard decision times" :D
Post Reply