Pratim ovaj forum cesto kao i podforum Auto i zelim da postavim ovu temu kako bih se ja a mozda i neko drugi slicnih interesovanja priblizio odgovorima.
U potrazi sam za polovnim automobilom i izbor mi se vrti oko ovih modela, od svih ovi su mi se nekako izgledom najvise svidjeli :
Mercedes W203 C220/C200 CDI 2004-2006
Audi A3 Sportback 2005-2006
Toyota Auris 2008-2010
BMW 118d 2005-2006
I eventualno mozda neko francusko vozilo tipa mozda Meganea, C4, ili 308ce ali ovo sve od 2010.
Da se razumijemo, nisam vozio navedene automobile, ne znam mnogo o njima sem da mi se vizuelno mnogo dopadaju + ono malo sto sam uspio procitati po nekim forumima s nasih prostora itd.
W203 mi je omiljeni automobil, dopada mi se po mnogim parametrima, uzivo sam ga vidio, sjedio u njemu ali ga jos nisam imao priliku provozati.
Znam da idealnog automobila jos uvijek nema i da se ne moze naci san snova "malo trosi a ne kvari se" itd. Preko nekih 12-13000 za polovno auto staro 10god. nema sanse da idem, vidim na piku se svasta prodaje (neke kilometraze tacno mozes skuziti da su radjene po godistu rodjenja lika
Pisite i rangirajte ove automobile po nekoj da kazem isplativosti, ulozeno-dobiveno, troskovima itd.
Pisite iskustva ako je ko imao sa navedenim automobilima da nekad i drugi ljudi ubuduce znaju gdje da udaraju
Hvala